כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
מחפש טראנסים מהירים מאוד כמו זה לדוגמא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=320827 בלינק יש קישור שעובד...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שהתייעצתי עם פורום מפרטים במשך כשבוע החלטתי להזמין את המחשב. הזמנתי אותו מחנות גיבור מחשבים שבנתניה. מאז עברו למעלה משבועיים ועדיין לא קיבלתי את המחשב וזאת למרות שמצויין בהצעת המחיר שלהם כי האספקה תתבצע בתוך שבוע. אבל הדבר הגרוע מכל הוא שאין עם מי לדבר שם, החנות משתמשת בשירות הודעות בשביל לסנן אנשים וכעת אין לי מושג מה יעלה בגורל המחשב שהזמנתי. ***ראו הוזהרתם***
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה...אולי מישו יכול לעזור לי ותת לי איזה לינק שבו אני יכול לראות את המשחק של פנא'-אולימפיאקוס באינטרנט?? :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
כמה אפשרויות יכולות להיות למחרוזת עם ארבעה תווים אם כוללים את ה-ABC באנגלית ואת המספרים 0-9? 26( תווים באנגלית)+10 (מספרים)=36 משמע: 36.36.36.36 איך אני מחשב מכאן את מספר האפשרויות?
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני סובל מחוסר תקציב, אז לעת עתה האם שווה לקנות את הנגן הזה? http://www.payngo.co.il אין לינק ישיר, אבל בצד ימין מצד שמאל תחת נגני MP3 יש אותו... תודה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פוסטר של מכונית ולמסגר אותה ולתלות על הקיר... תנו המלצות טובות, אם זה חשוב לכם איפה אני גר אז אני גר בפתח-תקוה. או פוסטרים של משחקי מחשב, יש כאלה ראיתי היום בבאג מחשבים שיש להפ כאלה ומזה נראה יפה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש להקות בסגנון הזה... תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שיש לרכב הזה מעל 100 כוח סוס, הוא אומר יש לה 90, מי צודק? אני מדבר על הבורה TDI שנת 2000.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את השיר ROCK LIKE THAT שמגיע עם האלבום הכפול של TECH N9NE.... עכשיו.. אני לא מוצא לזה את המילים... עזרה!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מי מכם שגר בפתח-תקוה ועבר היום ליד המזרקה במרכז העיר אולי ראה מה הלך שם. כל הכיכר מרוססת בצלבי קרס, "SS", ו-14/88 (קוד של ניאו-נאצים) ושאר דברי נאצה. רציתי לצלם במצלמת פלאפון אבל האיכות שלה ירודה. ככל הנראה זה אותם החולירות שחיללו בתי כנסת בפ"ת שנה שעברה. לא טיפלו בהם אז הם "חוגגים". מה שהכי הדהים אותי, זה האדישות של העוברים והשבים, כאילו זה הדבר הכי רגיל בעולם! לא היתה נוכחות משטרה וכאילו לא עניין איש מי ומה ומו! בבקשה מכם, אם מישהו מכם גר בסביבה ויכול לצלם את זה ולשלוח לאתר חדשות או מישהו שאכפת לו, כדי אולי ליצור סערה תקשורתית. פשוט נמאס מאוזלת היד של המשטרה, חוסר האכפתיות וזריקת הזין. מה יהיה הצעד הבא שלהם, אם ימשיכו להתעלם ממה שהם מעוללים? מתי יטפלו בזבלים הקטנים …
-
- 83 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
שלום. חיפשתי ולא מצאתי- ואשמח לעזרתכם. אני מחפש את כתובת אתר האינטרנט של התיכון לאומנויות, אשקלון. תודה, נדב
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
זה מה שרשום בעצות לשמירה על הסיסמא כשנרשמים לgmail...
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שיש מקומות שמוכרים את הדבר הזה כמו סלוטייפ שמדביקים על השיניים ואז הן יוצאות נקיות,שווה לקנות כזה? וכמה זמן זה מחזיק? תודה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שיהיה לכם קיץ נעים ומהנה!!! :yelclap:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
סרטון ע-נ-ק מהסרט "[glow=blue,2,300]השעה ה25[/glow]". מונולוג של אדרורד נורטון על העולם החיים והחלום האמריקאי סרט מומלץ לכולם! ]http://www.youtube.com/watch?v=5Za2k5wA3sk] המונולוג המלא Well, fuck you, too. Fuck me, fuck you, fuck this whole city and everyone in it. Fuck the panhandlers, grubbing for money, and smiling at me behind my back. Fuck the squeegee men dirtying up the clean windshield of my car. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and the Pakistanis bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming out their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. SLOW THE FUCK DOWN! Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped …
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי אמא טסה לארהב עוד שבוע וחוזרת עוד חודש אני יודע שהIPHONE יוצא סוף החודש הזה אני חושב להגיד לה לקנות אחד אבל אני לא בטוח בגלל כמה סיבות הסיבה העיקרית היא חוסר תמיכה בעברית בכל דרך (כלל בגלישה בבאינטרנט כנראה לא יהיה לראות עברית) חוץ מזה מפחיד אותי שהוא בסופו של דבר לא יהיה כזה מוצלח כמו שהוא נראה ונשמע והדבר האחרון הוא שאני מפחד שהוא יהיה כמו איפודים למינהם וכל דבר הכי קטן ישרוט אותו בקיצור מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חשבתי על רעיון לעוד משחק טיפשי (סטייל זהה את הסרט, זהה את המשחק וכו'). כל אחד מפרסם שם של דמות מתוך סרט/ספר/משחק, ואז צריך לנחש מאיזה סרט/ספר/משחק לקוחה הדמות. לדוגמה: חידה - ג'ק ספארו. פתרון - שודדי הקאריביים. נסו שהשאלות לא יהיו קלות מדי (כמו הדוגמה הנ"ל...) אבל גם לא קשות מדי (כמו "מה, לא ידעתם שמשה בוזגלו זה השם של המלצר בפרק השמיני של האלופה??") (לא, אני לא רואה האלופה) כמו בכל המשחקים האלה, אל תפרסמו חידה חדשה לפני שהקודמת נפתרה, אלא אם עבר זמן. אז נתחיל באמת עם משהו יחסית קל (לדעתי...): ג'ון קונור.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הרווח הממוצע של עבודה כזו? אני יודע שקורס הוא 3 חודשים.. האם יש ביקוש לזה עדיין? מה עדיף-שוק פרטי או שכיר? אני בעיקר פונה לכאלה שעובדים בזה כיום...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בתקופת הבצורת חוקק חוק שאוסר שטיפת מכוניות בצינור אלא רק עם דלי. השאלה היא האים החוק עדיין קיים או שלנוכח שיפור מצב הכינת הוסרה המגבלה?
-
- 27 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
דודה של אמא שלי הגיעה לפה מסאן פראנסיסקו, ארה"ב אבל הם לא ארגנו לה טיסה חזרה. הם אמרו לבדוק ובגלל שהיא לא מתמצאת בעולם המחשוב, נרתמתי לעזור. כשאני בודק את התאריך שהיא אמרה לי, כתוב שאני צריך תאריך חזרה אבל היא גרה שם והיא רוצה להישאר שם אז מה אני כותב בתאריך חזרה? ז"א היא גרה שם, לא אורחת או משהו
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אחותי נמצאת כרגע באר"ב, כרגע קיבלתי ממנה מייל בו היא ציינה שאין לה מושג איך להשתמש בכרטיס חיוג הזה |: אני לא יודע מאיזה חברה היא קנתה, אבל אם מישהו יכול להסביר לי במפורט איך משתמשים בו אם רוצים להתקשר לארץ דרך טלפון ציבורי, טלפון ביתי ופלאפון כדיי שאני יוכל להסביר לה. : תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-