כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
איך נראה ילד חמוד שייחל כל השנה ל N64 וקיבל אותו בכריסמס !?? ככה: http://www.youtube.com/watch?v=U6psJCW3Ymc
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
התכונות שאני צריך בלוח שווה ערך הן (כ- 1000ש"ח): 2xPCIE2.0 X16 בשביל CrossFire. eSATA FireWire יכולת OC גבוהה. לפחות 6 חיבורי SATAII. ותמיכה ב- RAID. יותר מ- 10 חיבורי USB2.0 האם ניתן למצוא את התכונות הללו בלוח P45 כלשהו, או רק ב- X48 ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש עם אחריות 800FSB , DUAL CHANNEL , HT , PRESCOTTE , VGA OB , SOUND OB , AGP * 8 וכו' ... יש דבר כזה במחיר של 250 ? SATA או IDE ATA לא ממש משנה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אם נדפק לי הלוח אם... כמה זמן אמור לקחת התהליך של ההחלפה בחדש במסגרת האחריות? כי הלוח שלי התקלקל ושלחתי אותו לפנדה... ועבר מאז כבר שבוע ונראה לי שזה הולך לקחת עוד שנה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כרגע ראיתי שמשרד החינוך הוציא את לוח הבגרויות. צירפתי אותו לפה. מה שמציק לי בלוח הזה, הוא השבוע של פיסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי לוח שנה של ארועי ספורט, אני מתכוון למשחקי ליגת האלופות, ארבעת המפגשים של הסופר קלאסיקו, גמרים למינהם. מישהו מכיר אתר עם לוח שנה שכזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, זהו לוח ה MSI של הפנטיום 3 ,ה*** של המחשב הישן שלי שלא הפסיק לעשות בעיות, ולבסוף נשרף עקב קצר בספק.! בקיצור החלטתי להיפטר ממנו , והינא הלוח ,יותר נכון מה שנשאר ממנו.! חיסלתי אותו עם פטיש , ורציתי גם לשרוף אותו או לזרוק אותו מהגג, אבל חששתי שלא יכלו לזהות מה זה. ;D ;D www.rc-parts.info/files/97_1104689361.jpg www.rc-parts.info/files/52_1104690337.jpg www.rc-parts.info/files/27_1104690434.jpg www.rc-parts.info/files/16_1104691162.jpg www.rc-parts.info/files/71_1104689472.jpg
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עכשיו במבצע : שח 17 $3 NEW IN PLONTER - 486 Motherboards. NEW in the box להכנס כדי להאמין
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
מחפש אתרים ישראליים למכירת ציוד יד שנייה (משהו כמו EBAY) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להחליף לוחית רישוי ל לוחית ''אמרקאית'' קצרה, הבנתי שניתן להחליף ב מכוני הרישוי , לדוגמא :
-
- 11 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם. רציתי להתחיל להתעסק קצת בכול ענין הלוטו טוטו ווינר רציתי לשאול אין לי עדין 18 אני בן 17 וחצי האם אני יוכל לקנות ווינר,אמרו לי שלא בודקים תעודות זהות. איך כול הענין עובד , במה יש הכי הרבה סיכוי לזכות בסכומים קטנים אפילו. מה צריך לדעת בישביל כול הדברים האלה ואם בכלל,כי אני יודע שפיס 777 זה כרטיס גירוד שאפשר לזכות במשהו.
-
- 34 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
אני לא מבין למה בכלל ממשיכים לשדר את הערוץ הזה. אפשר לתבוע אותם על מרמה ושקר (לקרוא למחשב עם פנטיום 4 + כרטיס מסך מובנה מחשב "תותח על עם ביצועים מדהימים לגיימרים כבדים" - שזה בערך מה שהם אמרו אתמול זה ועוד איך שקר) , מעניין אם מישהו כבר ניסה לעשות נגדם משהו משפטי
-
- 118 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי גיטרה והתחלתי ללמוד לנגן (לבד). קניתי אקוסטית של מונטנה (עלתה 435 בכלי זמר), אני אוהב איך שהיא נשמעת וזה כיף לנגן! לפני כמה זמן היה פה אשכול ענקי על גיטרות ושמו שם תוכנה שאפשר להוריד טאבים והיא מלמדת איך לנגן, אז אם אפשר לינק עם קצת מידע אודה מאוד! (פשוט זה יותר מדי לחפש ) בנוסף לזה אם יש לכם טיפים לנגינה יותר טובה, שמירה על הגיטרה וכו' אז אשמח לשמוע!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוטו? איך הוא מבחינת בטיחות?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חבר אמר לי שלא משתמשים בפריים ריליי יותר האם זה נכון? אם כן במה כן משתמשים היום? אם יש למישהו טיפ בשבילי לגבי הקורס הזה אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה , ברשותי תוכנת לומדה 2007 ללימודי נהיגה תאורטים , האם היא מספיק מעודכנת בשביל שאוכל לעבור תאוריה בזמן הקרוב ? אנחנו עומדים כמעט במחצית 2008 ואני לא כל כך יודע אם משהו השתנה מאז שהתוכנה יצאה, אני רק יודע שהיא הכי חדשה .
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לומד באוניברסיטת ת"א משפטים ועושה בזה 5 יחידות. הבעיה היא שיחידה אחת מתוך החמש היא על עבודת הגשה שאני צריך להגיש בעוד כחצי שנה. זה עוד הרבה זמן אבל היא מאוד קשה [ובשביל זה האוניברסיטה הצמידה לכל אחד מהעושים את העבודה הזו סטודנט [לי סטודנטית :-) ] כדי לקבל ממנו סיוע בהכנת העבודה. הבעיה שלי היא שהחסרתי את ההרצאה על הנושאים של העבודה [הייתה לי בגרות בכימיה] וכרגע נתקעתי ללא נושא לעבודה בזמן שלכל השאר כבר יש. אני חייב למצוא נושא לעבודה בדחיפות וכאן בעצם העזרה שלכם נזדקקת!!! ניסיתי לחפש נושאים אבל כולם תפוסים בידי אחרים שעושים את העבודה. אשמח לקבל מספר עצות משום שרוב הסיכויים הם שמישהו אחר כבר לקח אותם. תודה מראש, זה מאוד חשוב ודחוף לי. נ.ב. העבודה עוסקת במשפט העברי ובמשפ…
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע עם חברה שלי ללונה פארק תל אביב.. היא חיילת ושמעתי שיש הנחה 50% אחוז אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטנרנט שמאשר לי את זה והם לא עונים בטלפון.. רציתי לדעת אם מישהו פה יודע על זה.. ובמידה וזה נכון האם מספיק חוגר או משהו כזה או שצריך ללכת עם מדים?
-
- 21 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש לשני הפארקים האלה אתרים? www.portaventura.es שולט חחח
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-