עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Melike Pk,

יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. כותרת תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by someone,

מכונית עוברת דרך מסויימת במהירות קבועה. אם היא מקטינה את מהירותה ב10 קמש גדל זמן נסיעתה ב15 דקות. אם היא מקטינה את מהירותה בעוד 5 קמש זמן נסיעתה גודל בעוד 9 דקות. מצא את הדרך. שני רוכבי אופניים נסעו זה לקראת זה, אחד מA לB במהירות 10 קמש, והשני שיצא שעה אחריו מB- לA במהירות 12 קמש. הם נפגשו והמשיכו בדרכם. הראשון עבר את המרחק מנקודת הפגישה עד לB ב28 דקות פחות מאשר השני עבר את המרחק מנקודת הפגישה עד ל-A. מצא את המרחק מA לB. רוכב אופניים אחד יצא בשעה 6:00 מטבריה לחיפה, מרחק של 72 קמ. רוכב אופניים שני שמהירותו גדולה ב3 קמש מזו של הראשון יצא בשעה 6:30 גם הוא מטבריה לחיפה. הרוכב השני השיג את הרוכב הראשון לפני הגיעו לחיפה ושעה וחצי לאחר מכן הגיע לחיפה. מצא את המהירויות של הרוכבים…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by wooper,

שלום התחלתי ללמוד נהיגה והמורה אמר לי ששיעור הוא רק 40 דקות.אני חשבתי ששיעור זה 45 דקות ל90 שקל שעולה לי כל שיעור כמה זמן זה ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by gshhar,

ואני אומר - בסדר,אבל בתנאי שזה יהיה היום!

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by eegg,

הסתכלתי קצת בDEALEXTREME והפנסי XREE שלהם. אני מתעניין בפנס קטן של 1AAA או בטריה דומה נטענת בשביל צרור המפתחות. יש למישהו חוות דעת על החנות ועל הפנסים שלהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות תיק חדש לבצפר (בי"ס זה הדבר הזה שנראה כמו כלא ו"לומדים" שם... יש שם אנשים מבוגרים כאלו שמדברים הרבה..., זוכרים?) קיצור, אני מחפש תיק יפה בלי גב קשיח (שונאאא ) עדיף של חברה כמו קוויקסילבר או ריפקארל. הקטע הוא שאני לא מוצא בשום מקום, בעזריאלי ראיתי בחנות של אונ'יל תיק יפה או הוא היה כ"כ קטן שקלסר אחד לא נכנס בו! אתם מכירים מקום טוב באזור המרכז לקנות תיקים כאלו? תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  8. שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by tom123,

איך עושים ברדיו שכאשר לא משדרים לייב הוא עובר לשדר ליסט? אני יודע שאפשר לעשות את זה בלינוקס אני צריך בווינדוס אני יודע שקוראים לזה ON-DAMAND משהו כזה חח

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by the red dragon,

רציתי לדעת זה דחוף מה הגודל שלו לרוחב לאורך במטרים

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Interl-Conore,

מחפש את ה שיר Tesla - Cumin' Atcha לא מוצר בשום מקום=YOUTUBE,MEDIA PLAYER... :-X

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

וודקה, וויסקי וכו' מאוכסנים במקפיא בד"כ. האם גם ייגר (או חיקוי, ליקר מריר רגיל) שמים במקפיא?

• 26 תגובות
    • 12.6k צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

קורע!l http://www.halemo.com/satiroom/yassin/book.html ;D

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

כן, הגיע גם זמני לתרום משהו מעצמי למדינת ישראל. בעוד משהו כמו 36 שעות בקום יאיר לי פנים(או שלא ) ו"רד למצב 2" יהיה המשפט הכי שכיח שאשמע בזמן הקרוב....סביר להניח, למי שישאל, שאני אשרת בקרבי(רציתי עתודה אבל לכו אתם תבזבזו שלוש שנים על משאבי אנוש.. ) ולכן ככל הנראה אתגייס לאחת היחידות השדה. לכן בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל החברים שלי ולאנשים שסבלו אותי במשך תקופה ארוכה, לכל חברי צוות מודרים ואדמינים, לנועם הגלובל הכי נחמד בעולם , לסתם אנשים שלא קשורים לשום דבר אבל עדיין אני אוהב אותם(כן יונה, אתה אחד מהם) וסתם לכל חברי האתר. מקווה שבעוד שלוש שנים אני אוכל לראות את כולכםםםםםם כאן וחסר שלא תהיו פה. sya soon fellows. 8) :-* :'(

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by watch out,

שלום אני די חדש בעסק של עדשות מגע אני משתמש בעדשות יומיות רכות. המצב הנתון זה שאני מצליח לשים את העדשות על העין, אבל לאחר פרק זמן קורה שהעדשה חומקת מהמקום שלה או שאני יכול לגעת/ללחוץ בעין והעדשה תזוז ממקומה למקום לא ידוע אני מאבד את הראייה, לא מוצא אותה ולאחר פרק זמן אני מוצא אותה מקופלת בעין בקצה עין אחת שלי כבר אדומה מכל העסק הזה של העדשות אולי למישהו יש הצעה מה אני עושה לא טוב?

• 32 תגובות
    • 6k צפיות
  16. Started by waizman,

כולם נפלו לפני איזה שבוע וחוץ מסאבס אין כלום... מה הולך פה?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by asmon,

• 68 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. זה בהנחה ויש למישהו אתר (כמו בBLOGSPOT למשל) והוא רוצה לארח תמונות וסרטונים בחוץ.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

אני צם ואתם?

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by SupeRnovA,

אנשים שמכירים שירים טובים למסיבות מהסוגים שהזכרתי בכותרת שירים כמו Sexy Cherry או Candy shop וכל מיני רימקסים יפים שאתם מכירים אשמח אם תשתפו אותי תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

יש פה מישהו עם ניסיון מכירה בebay ? אני לא מתכוון למוצר אחד או שניים, אלא משהו ממש בצורה רצינית... אני אשמח לקבל המלצות לספרים/מקורות מידע טובים אחרים תודה!

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by Dark Respect,

מישהו השתמש לי בחשבון הראפידשייר כנראה האקר 72.41.223.203 מאיפה האייפי הזה? איך אני יכול לנקום בו נקמה כזאת שהכאב שלו יסופר באגדות עם עוד 7000 שנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nemo9439,

כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף כיסא למחשב אבל עוד לא מצאתי את הכיסא האידאלי לתפקיד. אני יושב די הרבה זמן מול המחשב כך שהכיסא צריך להיות נוח וצריך שלא יהיו ידיות. אם משהו מרוצה מאוד מהכיסא שלו אני אשמח לשמוע כמה עולה ואיפה משיגים. תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אני מצטער אם זה לא יצא לכם נכון אבל לי זה יצא נכון כל 20 הפעמים שניסיתי וכמה פעמים אפילו חשבתי על 2 מספרים וזה הוציא את שניהם.... :o http://www.zooloo.co.il/fun/magic/Hresults1.asp ואם אתם מצליחים לגלות איך זה עובד אז בבקשה תגיבו כי חבר שלי ואני התערבנו שזה קסם ואני אמרתי שזה משהו ממוחשב שפועל על איזה טריק...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש אפשרות להביא לי כרטיס מסך\מעבד. האם כדאי? זול שם? פריז ומינכן. מישהו מכיר חנות טובה שם? מומלצת? עזרה!

• 7 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים