עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קודם כל שלום, אני יודע שכבר דיברו על הנושא הזה בכללי כל כך הרבה, עשיתי גם חיפוש, אבל לא ממש מצאתי נושא שמדבר ספציפית על זה .. אז ככה, אני מתלבט אם להמשיך יג' - יד' מחשבים ואז לנסות להתקבל לממר"מ, או פשוט להמשיך במסלול גיוס הרגיל שלי, שרוב הסיכויים אני אהיה קרבי (למרות שאני לא כלכך רוצה) .. מה אתם אומרים ? ממליצים או לא ?! מישהו עשה ? כרגע אני בכיתה יב', מסיים בחודש הקרוב. תאריך גיוס משוער 16.3.08, פרופיל 97 קב"א 53, סיימתי מחשבים (5 יח"ל), ולא קיבלתי זיומנים למיונים כלשהם לממר"מ, אין לי מושג אם אני אמור לקבל בעתיד, לפי מה שהבנתי כבר הסתיימו המיונים. אז מה אתם אומרים ? ממליצים להמשיך יג' - יד' מחשבים, ע"י כך לדחות את השירות, ובסיום השנתיים האלו לנסות להתקבל לממר"מ ? לפי …

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by dvvon,

או ללכת לקרבי אני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים.?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי לכולם, מתחילת השנה, במקצועות בחירה שעוזרים בהתלבטות לפני מגמות או אלוהים יודע מה זה, בחרתי במדעי המחשב. בתחילת השנה ובהמשכה הלך לי די טוב, היה לי ממוצע 90, ועם הזמן החומר נהיה קשה מדי. אני כותב תוכנות שלא תמיד עובדות ואין לי מושג אפילו מה לתקן, וזה במקרה הטוב. אני ב3 יחידות מתמטיקה עכשיו ואני בכל מקרה על תנאי השנה, אם אני לא אעלה ל4(אפשרי אבל די קשה, במיוחד עם מורה כמו שלי) אני לא אוכל להרחיב את המקצוע הזה. מצד אחד 5 יחידות מדעיות זה משהו שאסור לזלזל בו, מצד שני קשה לי ומי יודע אם אני אוכל להרחיב את זה. אם לא מדעי המחשב, אני ארחיב שנה הבאה פסיכולוגיה-כלכלה, ואולי תוכל עוד להיות לי אפשרות ללכת למדעי החברה כבר השנה במקום. בלי קשר לכל אלו, אני גם מרחיב רובוטיקה 5 יחידות.…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by Ben in Black,

אני רוצה להעלות לאנטרנט כמה תמונות מישהו יכול לעזור לי עם זה ???

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  5. Started by hitman123,

שלום רב לכולם. רציתי לשאול באיזו דרך הכי טובה אני יכול להפוך את קבצי הMKV לDIVX כדי שאני אוכל לראות את הסרטים בדיוידי הנייד. חיפשתי הרבה ובכל מקום כתובה דרך אחרת. רציתי שאנשים שהתנסו בזה יעזרו לי אם הם יכולים. אודה מאוד.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. חברה סוף סוף היתחילו לעבוד על החדר אז ככה אני הופך את החדר לסטודיו מקצועי בהשקעה רק על החדר האקוסטי ועיצוב שלו 22000 שקל מתוכם 6000 לתאורה החדר כולל לוח חשמל ניפרד מהבית לוחות גבס מבודדים ספוגי ביצים וסונקס ובמה בחדר תקרה אקוסטית מיוחדת לסינון רעש והד וריצפה מעץ מלא בחדר יהיו 18!!! ספוטים מפוזרים כולל 4 רובוסקנים מערכת הגברה וכולל ציוד נוסף משוכלל שיש ושעוד אני יקנה בהמשך השבוע אחרי השיפוצים תמונות של ההתחלה אני ימשיך לעדכן עד הסוך למי שיש רעיונות מיוחדים מוכן להצעות תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 244 תגובות
    • 28k צפיות
  7. Started by Dark Respect,

בבית חוקי או לא?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  8. Started by AxeOr,

אהלן נתקלתי בבעיה , לצרכי אסתטיקה בלבד , אני צריך להפוך את השקע , שקע כזה פשוט להפוך את הכיוון של הראשים , כי אני צריך לחבר מפצל והכבל שלו עולה למעלה [ונגד כיוון השקע ] ככה זה מציק בעין.

• 23 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. להפסיק לדבר - להתחיל לעשות!!!! תנועה חדשה קמה, "התקווה". כל הפרטים, כולל הצטרפות באתר: "אתר "התקווה

• 78 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. Started by biggie,

אני בן 18 מעשן בערך מגיל 15-16 (כבר לא זוכר) אני יכול להגיד שרק מסוף 16 אני נכנסתי לקטע של לקנות קופסאות ואפעם לא היה קבוע אופן הקניה. בחצי שנה האחרונה אני צרכתי כמויות עשן שאני לא רגיל להם לפעמים יותר לפעמים פחות אבל בממוצע של חצי קופסא ליום. אני הפסקתי לפני שבוע לעשן (חברה נכנסה לתמונה ואני מרגיש שאני חייב את זה לעצמי) אני לא נגעתי בסיגריה אחת אבל בשבועיים האחרונים אני עשנתי הרבה יותר מקופסא ליום. בינתיים אני מתפתה לעשן אך לבסוף נמנע. למעשה אני שולח פה הודעה כי אמרו לי שאסור להפסיק לעשן לגמרי אלא צריך לעשות את זה בהדרגה ולהוריד במינון.. עכשיו אין לי מושג מה המינון הזה ואני לא מעונין להוריד במינון כי לצערי אני חושש שאין לי כוח רצון מספיק חזק (למרות בזכות הילדה הזאת אנ…

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by Tomerico,

זה אפשרי? בתור התחלה אני אסביר שאני מדבר על הרמקולים הפשוטים של מחשבים. רציתי לשאול אם אפשר לחבר להם במקום את הספק חשמל הרגיל: לחבר להם לכניסה את היציאה המתכתית העגולה הרגילה ובמקום לחבר לחשמל לשים (במקום המתאים לפי התמונה) בטריית מלבן (9V): זה יעבוד? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by methodman,

משחק פלאש נחמד וריאליסטי שמצאתי http://www.newgrounds.com/portal/view/476393

13. http://www.dumpalink.com/media/1128244993 בהצלחה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by marking,

כנסו ותשפיעו http://my.ynet.co.il/fav

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by Zeev86,

רציתי להצטרף לאינטרנט של HOT...

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום חברים איפה נמצאת האופציה שאני מוסיף לפרופיל שלי כדי להראות את מפרט המחשב שלי?? חיפשתי חיפשתי לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by Aviram,

טוב, אני די אוהב את הסרט הזה, ונתקלתי בבעיה בתרגום. אני לא יודע אם מותר לבקש את זה פה, אז אם לא, אל תכעסו עליי בבקשה. כרגע יש לי את הסרט במחשב, שלושת החלקים. ראיתי את הסרט בטלוייזיה, ושמתי לב שיש שינוי בתרגום שיש בטלוויזיה לבין התרגום שיש לי של הסרט במחשב. הכוונה, שיש דברים שונים בתרגום, שנראים לי די חשובים, ואני לא יכול לצפות על כל פס תרגום אחד ולשנות בתרגום של המחשב.. ככה שאם יש פה מישהו שיש לו תרגום נכון, יכול להיות שהוא לא יידע בכלל למה אני מתכוון, אז פשוט מי שהבין אותי ויודע מאיפה אפשר להוריד או משהו כזה בבקשה עזור לי. תודה.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אני רוצה להקדים את הגיוס שלי, אין לי כח לשבת בבית עוד 5 חודשים. שלחתי להם כמה פקסים, ולא עזר. בעיקרון ממה שהבנתי, אם אני אתן סיבה טובה הם יקדימו לי. איזו סיבה אתם חושבים שאני יכול לתת להם שתהייה מספקת בכדי שיקדימו לי את הגיוס? תודה רבה לכולם, Anatoli.

• 19 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Started by YemeniteCamel,

קבלו את הסרטו הראשון שלהם! http://youtube.com/watch?v=HdxEy3URgkY אני אישית מאוד אהבתי, מעניין אם יצא להם משהו מזה בעתיד.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by pain_killer12,

להקה מחפשת מתופף בגילאי 15-20 מאזור המרכז (ראשל"צ בעיקר, חולון, בת ים וכו'..). בלהקה יש 3 נגנים- גיטריסט + שירה, באסיסט וגיטריסט ליד. הלהקה מחפשת מתופף בעל ניסיון. אנחנו מנגנים חומר מקורי, בסגנון רוק ישראלי אך פתוחים לכמעט כל סגנון. יש כבר 3 שירים ללהקה. לאחרונה המתופף שהיה איתנו היה צריך לעזוב בגלל סיבות אישיות ולכן אנו מחפשים מתופף חדש. כל אחד מהנגנים הוא בעל ניסיון של שנתיים בנגינה על הכלי שלו. הלהקה הופיעה מספר פעמים, אך הפסיקה את פעילותה בזמן האחרון בגלל עזיבת המתופף. מי שמעוניין, שישאיר תגובה, או ישלח הודעה לפרטי. אל תתביישו להציע את עצמכם. תודה מראש.

21. Started by matrix66,

היי הייתי הערב במדרחוב בירושלים והיה שם להקה צעירה ששמעתי והיה להם ביצועים מאוד יפים הסולנית שלהם הזכירה את השם שלהם- זה משהו כמו ססבי/ססביפ אם אני לא טועה יש להם מתופף אחד ו2 גיטריסטים והסולנית שהזכרתי הם בערך בגילאים 16-17 אם אני לא טועה אני יעלה תצלום של חלק משיר שלהם דרך megaupload שצילמתי בהמשך..

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by tronado,

למישהו יש המלצות? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by fungiman,

שמעתי עליהם לראשונה לפני מספר שנים בתוכנית "הקצה", האכסנייה היחידה שהייתה בגל"צ למוזיקה באמת טובה. מאוד אהבתי את playgirl ו-he took her to a movie מאלבומם הראשון ואת seventeen מהשני. השילוב של אלקטרוניקה סטייל שנות ה-70 (כיאה לשמם שלקוח משיר של רוקסי-מיוזיק עם בריאן אנו) עם נגיעות דאנס מודרניות מאוד מצאו חן בעיני. לאחרונה נחשפתי לאלבום שלהם מ-2005 (the witching hour) ומאוד אהבתי את הסגנון שלו גם כן, evil ו-destroy במיוחד. (כולל וידאוקליפים ברמה שכבר פחות רואים היום, שאפו גדול על זה). אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על יוצרים עם צליל דומה. תיקון - evil הוא מהאלבום light&magic מ-2002

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by IG,

בוקר טוב. אני מחפש להקות בסגנון של דיו, בלאק סאבאת', ריינבוו, זאפלין ודיפ פרפל שאולי איכשהו פיספסתי... old school הבי מטאל... בלי גראולינג (או איך שלא קוראים לצעקות המעצבנות האלה- סיגנון פנטרה...). חשוב מוסיקה טובה (ולא אלקטרונית!), עם זמר שלא הורס (דוגמאת דיו ועוזי אוסבורן המלך ;D) :ylsuper:

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.