עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerico,

זה אפשרי? בתור התחלה אני אסביר שאני מדבר על הרמקולים הפשוטים של מחשבים. רציתי לשאול אם אפשר לחבר להם במקום את הספק חשמל הרגיל: לחבר להם לכניסה את היציאה המתכתית העגולה הרגילה ובמקום לחבר לחשמל לשים (במקום המתאים לפי התמונה) בטריית מלבן (9V): זה יעבוד? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by methodman,

משחק פלאש נחמד וריאליסטי שמצאתי http://www.newgrounds.com/portal/view/476393

3. http://www.dumpalink.com/media/1128244993 בהצלחה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by marking,

כנסו ותשפיעו http://my.ynet.co.il/fav

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Zeev86,

רציתי להצטרף לאינטרנט של HOT...

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום חברים איפה נמצאת האופציה שאני מוסיף לפרופיל שלי כדי להראות את מפרט המחשב שלי?? חיפשתי חיפשתי לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by Aviram,

טוב, אני די אוהב את הסרט הזה, ונתקלתי בבעיה בתרגום. אני לא יודע אם מותר לבקש את זה פה, אז אם לא, אל תכעסו עליי בבקשה. כרגע יש לי את הסרט במחשב, שלושת החלקים. ראיתי את הסרט בטלוייזיה, ושמתי לב שיש שינוי בתרגום שיש בטלוויזיה לבין התרגום שיש לי של הסרט במחשב. הכוונה, שיש דברים שונים בתרגום, שנראים לי די חשובים, ואני לא יכול לצפות על כל פס תרגום אחד ולשנות בתרגום של המחשב.. ככה שאם יש פה מישהו שיש לו תרגום נכון, יכול להיות שהוא לא יידע בכלל למה אני מתכוון, אז פשוט מי שהבין אותי ויודע מאיפה אפשר להוריד או משהו כזה בבקשה עזור לי. תודה.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אני רוצה להקדים את הגיוס שלי, אין לי כח לשבת בבית עוד 5 חודשים. שלחתי להם כמה פקסים, ולא עזר. בעיקרון ממה שהבנתי, אם אני אתן סיבה טובה הם יקדימו לי. איזו סיבה אתם חושבים שאני יכול לתת להם שתהייה מספקת בכדי שיקדימו לי את הגיוס? תודה רבה לכולם, Anatoli.

• 19 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by YemeniteCamel,

קבלו את הסרטו הראשון שלהם! http://youtube.com/watch?v=HdxEy3URgkY אני אישית מאוד אהבתי, מעניין אם יצא להם משהו מזה בעתיד.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by pain_killer12,

להקה מחפשת מתופף בגילאי 15-20 מאזור המרכז (ראשל"צ בעיקר, חולון, בת ים וכו'..). בלהקה יש 3 נגנים- גיטריסט + שירה, באסיסט וגיטריסט ליד. הלהקה מחפשת מתופף בעל ניסיון. אנחנו מנגנים חומר מקורי, בסגנון רוק ישראלי אך פתוחים לכמעט כל סגנון. יש כבר 3 שירים ללהקה. לאחרונה המתופף שהיה איתנו היה צריך לעזוב בגלל סיבות אישיות ולכן אנו מחפשים מתופף חדש. כל אחד מהנגנים הוא בעל ניסיון של שנתיים בנגינה על הכלי שלו. הלהקה הופיעה מספר פעמים, אך הפסיקה את פעילותה בזמן האחרון בגלל עזיבת המתופף. מי שמעוניין, שישאיר תגובה, או ישלח הודעה לפרטי. אל תתביישו להציע את עצמכם. תודה מראש.

11. Started by matrix66,

היי הייתי הערב במדרחוב בירושלים והיה שם להקה צעירה ששמעתי והיה להם ביצועים מאוד יפים הסולנית שלהם הזכירה את השם שלהם- זה משהו כמו ססבי/ססביפ אם אני לא טועה יש להם מתופף אחד ו2 גיטריסטים והסולנית שהזכרתי הם בערך בגילאים 16-17 אם אני לא טועה אני יעלה תצלום של חלק משיר שלהם דרך megaupload שצילמתי בהמשך..

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by tronado,

למישהו יש המלצות? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by fungiman,

שמעתי עליהם לראשונה לפני מספר שנים בתוכנית "הקצה", האכסנייה היחידה שהייתה בגל"צ למוזיקה באמת טובה. מאוד אהבתי את playgirl ו-he took her to a movie מאלבומם הראשון ואת seventeen מהשני. השילוב של אלקטרוניקה סטייל שנות ה-70 (כיאה לשמם שלקוח משיר של רוקסי-מיוזיק עם בריאן אנו) עם נגיעות דאנס מודרניות מאוד מצאו חן בעיני. לאחרונה נחשפתי לאלבום שלהם מ-2005 (the witching hour) ומאוד אהבתי את הסגנון שלו גם כן, evil ו-destroy במיוחד. (כולל וידאוקליפים ברמה שכבר פחות רואים היום, שאפו גדול על זה). אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על יוצרים עם צליל דומה. תיקון - evil הוא מהאלבום light&magic מ-2002

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. Started by IG,

בוקר טוב. אני מחפש להקות בסגנון של דיו, בלאק סאבאת', ריינבוו, זאפלין ודיפ פרפל שאולי איכשהו פיספסתי... old school הבי מטאל... בלי גראולינג (או איך שלא קוראים לצעקות המעצבנות האלה- סיגנון פנטרה...). חשוב מוסיקה טובה (ולא אלקטרונית!), עם זמר שלא הורס (דוגמאת דיו ועוזי אוסבורן המלך ;D) :ylsuper:

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by xyo,

אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום רב, אתמול ראיתי את הארויזיון וראיתי שאחת המדינות שלחה להקת מטאל, השיר היה נורא מוצא חן בעיניי, רק שכחתי את המילים שלו כדרכי ... (הסולן היה עם לק שחור על הציפורניים למי שמתקשה בזיהוי... ) למישהו יש מושג איזו להקה זאת הייתה ומה שם השיר ואיזו מדינה זאת הייתה? :-\ תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  17. אהלן חברים, הרבה זמן לא פמפמתי את הלהקה ;D טוב, עכשיו יש סיבה ממש טובה כי האלבום הראשון שלנו מוכן (!) לשמיעת האלבום ורכישתו (באיכות של דיסק - WAV ) זה המקום האלבום נמכר במחיר סמלי של 20 ש"ח בלבד. זו עטיפת האלבום: יום חמישי הקרוב תתקיים הופעת השקה יהיו גם אורחים (סגול 59 ויורם מרק רייך) ויהיה בעיקר מצב רוח טוב ומוסיקה טובה. מחיר כרטיס 30 ש"ח בהזמנה מוקדמת ו 40 ש"ח במקום. יש לנו גם פייסבוק אם בא לכם ללייקק

18. Started by simonsix,

טוב, לקראת הוצאת הסינגל השני של הלהקה ("כמו פעם") אנחנו מחפשים מתנדב בעל כישרון ויצירתיות שיכין קליפ לשיר. חומרי הגלם לקליפ- בעיקר תמונות וקטעי וידאו מסרטים אילמים של שנות ה-20 וה-30 (כידוע חוק זכויות היוצרים תקף לעד 70 שנה כך שכל חומר מ 1939 ומטה נחשב לחוקי) את התמונות אני אספק בגלריה ואת קטעי הוידאו מהסרטים האילמים תרגישו חופשי ללקט ברשת. קרדיט מובלט בקליפ ותודות באלבום שאנחנו מקווים שיצא עד סוף שנה יוקדשו לזה שיכין את הקליפ הנבחר. את השיר לפני עריכה דיגיטלית ניתן להוריד מכאן : http://www.upf.co.il/file/584213.html 3.18 MB שאלות ובקשות מיוחדות אפשר בדיון הזה או בפרטי. בהצלחה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 00000,

בין הביצועים: סופר מריו - מורטל קומבט - טטריס ועוד.. http://www.missouri.edu/~bah347/gprime/nintendothemesacappellax.wmv

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. Started by sub_man,

אנחנו פותחים את להקת EsCaPe ודרושים: כתובים, בוני ומעצבי אתרים וכומבן ראפרים......פרטים איסיקיו 135299888 מסנגר chkcubd@hotmail.co.iL אימייל interneton@walla.co.il בפרטי ותגובה כאן זוהי להקת ראפ והיפ הופ

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  21. שלום , אתמול הייתי בחנות מחשבים בעיר שלי (כפר סבא) הלכתי לקנות הארדיסק WD 80GB , באותה הזדמנות אבי גם רצה לשדרג את הלוח שלו ואת המעבד שלו ואמרתי לו שלא כדאי כאן וכל השטויות שכולנו יודעים. המחיר של ההארדיסק היה סביר , אבל החלטתי שאני ישאל את המוכרת(שד"א מהתרשמותי היא מבינה טוב מאוד בחומרה) מה לגבי מעבדי AMD , שאלתי אותה למה הם לא משווקים מעבדי AMD , והיא לא היססה וישר ענתה לי "כי זה זבל" בטון כזה מוחץ... התחלתי קצת להתווכח איתה ואז שאלתי אותה למה AMD זה זבל... היא ענתה שהם מתחממים וגם הם לא משווקים את המעבדים עם הגופי קירור האמיתיים וגם בגלל שהם נותנים אחריות שנה אז זה אומר שאם יש אחריות שנה אז הרכיב הוא רכיב לא אמין... ככה גם לגבי EPOX ואביט וכל שאר החברות המוכרות... בגל…

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ראיתי עכשיו בחדשות 10 שאמור שהפרק השלישי יצא רק עוד 15 שנים... ככה לפחות אומר הבמאי!!

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Salwaby,

http://www.amirlotan.com/nassralla/nasralla.html http://planet.nana.co.il/atarsh//flashoo/nasral.html חחח משחקים דפוקים , אבל זה הקטע :}

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני תקוע לי ארבע שנים כבר עם מסך MAG DJ530 מגעיל וקטן ואני כבר לא מסוגל יותר! העינים כואבות מהתמונה המגעילה, הגב כואב מההתכופפות אליו כדאי לקרוא - בקיצור סיוט! אני כבר שנה מנסה לשכנע את אבא לקנות לי איזה 19" נחמד, אך זה מסרב בסיבות מעצבנות ומטומטות ביותר, לכן אני נאלץ לנקוט בצעדים חריפים שאני לא אוהב... הריגת המסך! אני רוצה להרוג את המסך הזה בדרך מהירה ושזה יראה כיאילו הוא מת לבד... חשבתי על לתת לו 230~250 וואט במקום 220 הרגילים, אך אני עדיין לא מוצא איך עושים את זה... חשבתי על לזרוק בורג לשם, אך אני מפחד שזה יגרום לשריפה אמיתית... איזה דרכים יש לכם להרוג אותו בצורה נקיה אשר תאלץ את אבא להשקיע ב-iiyama VisionMaster 454 איכותי?

• 66 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.