עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sp_RuS,

רציתי לדעת עד כמה זה מסורבל, ארוך, מיגע? מה אני צריך שיהיה לי? ועד כמה זה בטוח?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by MS-D,

שלום חברים, אני מנסה במשך שבועיים להעלות ערך לאתר ויקיפדיה. בטענה שהעלתי ערך פרסומי ולא אינצקלופדי, מחקו אותו כבר פעמיים. אני לא מצליח להגיע ולנהל שיחה עם אף משתמש ותיק באתר. אני משער שיש קשר בין העובדה שזה הערך הראשון שפרסמתי לעובדה שהוא נמחק, לכן אשמח להיעזר במישהו ותיק שיוכל לעזור לי להעלות את הערך בסופו של דבר לאוויר. טובי-לב, אנשים חינניים או כל אחד אחר שיוכל לעזור לי, יתוגמל בעזרה הדדית במקום בו אוכל להועיל.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  3. אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו - נערך - חברה תנו תגובות!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי וויכוח עם חבר על מתי זה שלשום... אני אומר שזה לפני יומיים והוא אומר שזה לפני שלושה ימים** נגיד היום יום שלישי אז איזה יום היה שלשום? תודה

• 25 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. Started by J0n1,

השעה עשרה ל6 ועוד לא נרדמתי גילחתי את השיערות בביצים לקצוץ ועכשיו אני מת מגירודים ולא נרדם! מה לעשות? אני רציני לגמרי אני מת זה מגרד כ"כ אני משתגעעע אני רציני אל תעשו צחוק או משהו, כל אחד עבר את זה בחיים שלו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Green,

היי מכירים את המבצעים האלו וואלה! ספיישל שנותנים כרטיסים חינם לסרטים וכל מני דברים עם עונים על שאלות בקיצור יש את זה כבר כמה שנים בוואלה! ואני באופן קבוע מנסה את מזלי שם ובחיים לא זכיתי רציתי לדעת אם אי פעם מישהו זכה שם במשהו כי זה נראה לי מה זה מסריח הסיפור

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by LoveStoned,

אפשר לתרום זרע בגיל 15?

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by kill_b7,

בדיוק חזרתי מהבגרות שלי במתמטיקה. נגשתי ל005 כדי לשפר את הציון מתחילת השנה. הלך סביר בהחלט חוץ מהתרגיל בהסתברות(5) שאני לא כל כך בטוח בו. אשמח שתחלקו כאן תשובות של המבחן וחוויות.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AdamS,

הייי, קיבלתי היום iPod Video חדש והתאכזבתי לגלות שהוא לא מגיע עם מטען לחשמל אלא עם כבל USB למחשב מה הם דפוקים!? אם מישהו רוצה לצאת לטיול עם הנגן או משהו כזה? הוא לא יוכל לשמוע בגלל שאין לידו מחשב!?! קיצר באסה.. זה ככה אצל כולם?? זה הגיע בקופסא שחורה דקה כזאתי..

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  10. ברצוני להתייעץ אתכם בקשר לסיפור שכרגע היה. קצת רקע, אני מחנה את רכבי אצל חברה שלי כבר הרבה זמן ואף פעם לא היו בעיות, לאחרונה היו לחברה שלי בעיה עם שכנים חדשים שרק הגיעו. החניה שם לא פרטית ולא רשומה בטאבו וכל רכב מבחוץ יכול לחנות חופשי. מה שקרה זה ככה, יום אחד השכנה הבעייתית גלתה שמישהו שרט לה את האוטו וישר חשבה שזה הרכב של ההורים של חברה שלי אז אמא של חברה שלי יוצאת החוצה ושואלת מה קרה? השכנה הבעייתית ישר מקללת את אמא של חברה שלי זונה ומתחילה מהומה גדולה.(שימו לב עם איזה אנשים יש לנו עסק) השכנה הבעייתית שהחניה כלל לא שלה תפסה בעלות על מקום חניה ספציפי והיא לא מרשה לאף אחד לחנות שם. לי כמה ימים קודם כן חניתי את הרכב שלי וגיליתי שמישהו דפק לי אותו. בהתחלה לא ידעתי מי זה אבל…

• 69 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. השאלה זה כותרת...

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by BiG_BuG,

למועד סוף ספטמבר. ואם לא, אז מתי בערך מתחילה ההרשמה ? תודה :]

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by X-It,

דסקטופ תלת מימד אמיתי. שווה צפייה. YouTube - BumpTop 3D Desktop Prototype - www.bumptop.com אני כבר נרשמתי לבטא...

14. אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו http://www.my-zone.co.il/modules.php?name=TVonline חברה תנו תגובות!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by kill_b7,

עדכון: הבעיה נפתרה אני מקווה שכאן יהיה לי יותר מזל אני כבר ממש מיואש. נסיתי לפתור את זה מספר פעמים בדרכים שונות ובשום דרך אני לא מגיע לתוצאות כמו שהגיעו ביובל גבע(1/9) :-\ מישהו יכול לפתור את סעיף א? כמו שהבנתי זה נראה ככה:

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק השני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  17. אישה בת 75 מהעיירה קארלסטד שבמרכז שוודיה נכנסה לספרי ההיסטוריה לאחר שחנכה בביתה את חיבור האינטרנט המהיר ביותר בעולם. סיגבריט לות'ברג, המתגוררת בבית קטן וציורי, זכתה לקבל חיבור במהירות מטורפת של 40 ג'יגה לשניה. פי כמה מאות מחיבור האינטרנט הביתי הממוצע. זאת הפעם הראשונה שבית פרטי מתחבר לרשת במהירות כזאת. אבל סיגבריט, שמעולם לא השתמשה באינטרנט עד עכשיו, היא לא בת 75 מין המניין. היא אימו הביולוגית של פיטר לות'ברג, חלוץ אינטרנט שוודי, שאירגן את הקומבינה ביחד עם המועצה המקומית. פיטר נחשב לאחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הרשתות, ועובד כיום כיועץ חיצוני לפיתוח בחברת Cisco. חנונים מרחבי העולם רואים בו כסוג של גורו לאחר שתיכנן כמה מהמודמים והראוטרים הטובים בשוק. אגב, כמו כל גאון,…

• 61 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. ??? יש לי כתם היקי על הצוואר ואני יוצא מחר ואני לא רוצה שיסתכלו על זה, אז איך אני גורם לו להעלם?? בבקשה בדיון הזה להיות רציניים לא כמו בדיון הקודם שלי. נא לא להגיב.

• 39 תגובות
    • 11.6k צפיות
  19. אמורה להגיע אלי חבילה בדואר רשום, ואני מבין שאני אצטרך בסופו של דבר ללכת ולקחת אותה מסניף הדואר הקרוב. בכל מקרה, באתר של הדואר כתוב שהחבילה הגיעה היום לסניף הדואר שקרוב לביתי. הבעיה היא, שבדואר רשום אמורים לקבל קודם איזה פתק הביתה שאומר שהחבילה נמצאת שם ואני יכול לקחת אותה עם הפתק הזה. אבל הפתק עוד לא הגיע (אני גם לא סומך על הדוור של השכונה) ואני כבר רוצה לקחת את החבילה. האם אני יכול ללכת לקחת אותה בעזרת תעודת זהות וזהו? (החבילה רשומה על שמי) תודה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by marlboro,

הפרסומות גוגל שלכם נראים בכל חלק בפורום אותו הדבר, תעשו פרסום עם הפרדה לעמודים, כך שבפורום הקונסולות יהיו פרסומות שקשורות לקנסולות כמו משחקים, בעמוד הרשתות, תוכלו לקבל פרסומות על נתבים ודברים שמעניינים את אלו שנמצאים בפורום הזה וכן הלאה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by MasterDK,

שאלון ו' 035006 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  22. i bought HL2 holiday 2006 collection but i didn't get any cd-key with it. I'll be very pleased if you will send me an alternative cd-key .My barcode is *********** and i hope it is an satisfying proof that I purchased the game legally with hard-earned money Thanks, Tamir. זאת ההודעה שלי אם מישהו יכול לעזור לי בניסוח שלה או משהו אני יודה לו

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by שמואלל,

חייב שמישהוא יפרש לי את זה תודה רבה זה מיסמך קצר ביותר וחיוני תודה http://www.img-il.com/up/ftiqy5mmmtmm.jpg

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. הפארק של האופניים אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. שמתי לב שישנם מספר חנויות שנותנים אחריות אצל היבואן אך אינני יודע היכן הוא. מצאתי משהו TAG אבל לא הבנתי אם הם היבואנים או חברת בת של היבואנים. בקיצור, אם מישהו יודע אני אשמח לדעת. תודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.