עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by marlboro,

הפרסומות גוגל שלכם נראים בכל חלק בפורום אותו הדבר, תעשו פרסום עם הפרדה לעמודים, כך שבפורום הקונסולות יהיו פרסומות שקשורות לקנסולות כמו משחקים, בעמוד הרשתות, תוכלו לקבל פרסומות על נתבים ודברים שמעניינים את אלו שנמצאים בפורום הזה וכן הלאה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by MasterDK,

שאלון ו' 035006 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  3. i bought HL2 holiday 2006 collection but i didn't get any cd-key with it. I'll be very pleased if you will send me an alternative cd-key .My barcode is *********** and i hope it is an satisfying proof that I purchased the game legally with hard-earned money Thanks, Tamir. זאת ההודעה שלי אם מישהו יכול לעזור לי בניסוח שלה או משהו אני יודה לו

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by שמואלל,

חייב שמישהוא יפרש לי את זה תודה רבה זה מיסמך קצר ביותר וחיוני תודה http://www.img-il.com/up/ftiqy5mmmtmm.jpg

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. הפארק של האופניים אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. שמתי לב שישנם מספר חנויות שנותנים אחריות אצל היבואן אך אינני יודע היכן הוא. מצאתי משהו TAG אבל לא הבנתי אם הם היבואנים או חברת בת של היבואנים. בקיצור, אם מישהו יודע אני אשמח לדעת. תודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  7. קיצור אני בא לקצור את הדשא ממלא דלק כמו תמיד וממש הרב זמן לא שמתי שמן במכסחת דשא אז אמרתי לעצמי שחייב פעם ב....... קיצור המכסחת התחילה להוציא מהאגזוז מלא עשן (לא מביישת מופע פירוטכניקה) ועכשיו המכסחת לא עובדת יכול להיות ששמתי יותר מידי שמן? או שהשמן של המכונית והשמן של המכסחת דשא זה שמן שונה? כל פעם שאני מושך את החוט הזה של המכסחת יוצא לי עוד שחור מאזור המנוע שם תודה רבה!!!

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by --Adidas,

מישהו מאמין בזה אומרים שתהייה מלחמה וישארו רק 600000 צדיקים . יש בכלל כל מיני סיפורים ששמעתי בזמן האחרון שאם את מביא ביד זה זרע לשווא זה כאילו את הורג ילדים . וסיפורים על העולם הבא משהו 10 דינים . ומה זה ספר הזוהר אומרים שהכל כתוב שמה ושהיה רשום שמה על התאומים ועוד הרבה דברים . בקיצור מישהון שמבין שירחיב קצת בנושאים והאם יש היגיון או סתם בולשיט ?

• 17 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

מישהו ראה את הסרט הזה? לא ממש הצלחתי להבין אותו ולמה דון הזה משחק שם כלכך מוזר

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. שלום לכולם מתארגנת קבוצה לתביעה משותפת לכל נפגעי השירות של KSP כרגע אנחנו מונים כ 50 איש וזו רק ההתחלה מקווה לשמוע באשכול זה חוויות לא נעימיות שבטוח ש90 אחוז ממי שקנה שם חווה שיהיה שבוע מצוין בינתיים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מישהו יכול לסרוק לי חלק מהעיתון(משהו שנמצא תחת "חידושים טכנולוגיים" או משהו בסגנון) על מערכת אבטחת וידאו? אין לי ידיעות אחרונות לידי. תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

שלום, אתמול ראיתי את הסרט המטורף הזה ורציתי לדעת אם זה אמיתי או שכל הסרט מבויים. במיוחד הקטע שהוא הולך לבית ללימוד נימוסים והוא מביא להם חרא בשקית חחח

• 22 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. Started by Cilay,

אני צריך שדוד שלי ישלח לי משהו מארה"ב .... מישהו מכיר חברה זולה שעושה משלוחיםן מארהב לארץ ? ב DHL זה עולה 70 דולר , המוצר בערך 1-2 ק"ג ... אם יש משלוח באיזה ה30-40 דולר יתאים לי יותר ...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by m.l,

מישהו יודע אם IQPC עושים הנחה על תשלום במזומן?! פשוט חבר שלי צריך לדעת תשובה ואני אף פעם לא שילמתי מזומן אצלם ככה שאני לא יודע....אם למשל הוא קונה חלקים בסך של 1000 שקל והוא משלם הכול במזומן יעשו לו הנחה על זה?! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  15. Started by pApi,

אני לא יודע מה כדי לי תגיבו אני מבולבל

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, צריך לקנות אקדח מים משובח כדי להבריח יונים שעומדות כל ערב במקום מסוים ומחרבנות לי על האופנוע. יש המלצות ? (לא צריך להיות משהו במאות שקלים, סתם מספיק חזק שיגיע לגובה של 3 מטר פחות או יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by super-MC,

חבל שאני יקדים בדיבורים תיצפו בזה למאמינים ובעיקר ללא מאמינים סרט חובה http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9371&CategoryID=9&SubID=9030 אני מצפה לביקורות תודה

18. Started by MilkMan,

• 55 תגובות
    • 6.5k צפיות
  19. עשיתי לפני יומיים את המבחנים של הפיזיקה מתמטיקה + הקוביה התלת מימדית + מה הטייס רואה ואיך נראה המטוס.. קיצר את כל המבחנים.. זימנו אותי שוב היום ועשיתי את המבחן סימולטור.. ובסוף אמרו לי שעברתי.. ואז אמרו שאני צריך לעשות שאלון 300 + השלמת משפטים.. יש מצב מכשילים על זה..? בשאלון 300 אני כמעט בטוח שלא סתרתי את עצמי בשאלות דומות.. ועניתי תשובות נורמליות.. ובהשלמת משפטים הספקתי ככה 40 35 משהו כזה.. ועשיתי רושם שאני רוצה תמיד להיות ראשון ושטויות כאלה.. יענו דברים טובים.. ואגב הבנתי שבשקלול הסופי בגיבוש או לאיודע מתי.. משקללים גם את כל הציונים עכשיו.. אז סתם לדעת.. בסימולטור אם נגיד היה בכל הפעמים במבחן האמיתי ככה 10 פעמים משהו כזה שלא הצלחתי כלום.. זה נחשב גרוע? בשאר הפעמים הצל…

• 56 תגובות
    • 15.8k צפיות
  20. איכות שמע נהדרת, בלי באפרינג ושטויות - ETN.FM P0wnz!!111 For Winamp Users : The trance Lane - http://www.etn.fm/etn1beta.m3u For Winamp Users : The Progressive Lane - http://www.etn.fm/etn2beta.m3u לפרטים נוספים - http://www.etn.fm

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by the king2006,

מישהו יודע אם מכשירי הDVD מפעילים קבצי RMVB??? תודההה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. מארז:VB9000SWA ThermalTake מסך:Dell 3007WFP 30" LCD מעבד:מעבד Core 2 Extreme Duo X6800 BoxוIntel לוח:GAP35TDQ6וGigabyte דיסק:raptor 150GB 15000RPM דיסק 2:WD5000YSוWestern Digital זכרון: DDR2 4GB 1066MHz CL5 Corsair כרטיס מסך:nVIDIA GeForce 8800 Ultra 768MB ספק:BFG 1000W SILENT PSU Quad 12V Rails קירור:למעבד :Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler פצצה מוריד את החום ל41 מעלות אינטרנט:014 5 מגה קניתי למחשב שלי הקודם גם מחשב של גיימרים מערכת קירור מים big water se 645 זה לא שווה בגרוש חברה אל תיקנו תיזהרו תוך חצי שנה הגומיות השחורות כמו באוטו של מים שיוצאות מהגוף קירור נירקבות והמים יוצאים החוצה והלך המחשב זה מה שלי קרה אל תנסו כל מה שקשור לחשמל אל תתעסקו אם מים. ועוד …

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  23. היי, נתקעתי בזה: הוכח כי (שורש 3):2 * X >= ל ( sin x) בריבוע. התחום הוא X בין פאי ל-0. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. היי... אני מחפש מנוע חיפוש כמו www.nzbsrus.com , מישהו מכיר עוד בסגנון ? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. תודה ל-noobster שהביא תמשחק לפורם http://www.kongregate.com/games/gaby/onslaught2 עכשיו שאלה קטנה.. מה זה הנשקים ב-2000 ו-5000 ? שמתי אותם הם אפילו לא יורים

דיונים חדשים בפורומים