עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התערבתי עם חבר שלי. הוא אומר שהמטוס יכול להגיע ל-1000 ומשהו קמ"ש ואני אומר שזה לא יכול להיות... מי צודק?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. אז ככה,החלטתי סוף סוף שאני ניגש לפסיכומטרי,ככל הנראה של דצמבר (מקווה מאוד שישאר מקום עד שאני אחליט איפה להרשם),עכשיו כמובן שישר הלכתי על יואל גבע,אבל חשבתי קצת על זה שיש 40 תלמידים בכל כיתה ובקושי יש יחס אישי,ובתור אחד שיש לו קצת בעיות ריכוז אולי עדיף לי מקום עם פחות תלמידים בכיתה ויותר יחס אישי....מה אתם אומרים? על איזה מכון אתם ממליצים? אם אסור להמליץ פה על מכונים אז אני אשמח להמלצות בהודעה פרטית....

3. Started by iakovl,

שאלה פשוטה אבל תשובה מורכבת אני רוצה ללכת למכינה לפסיכומטרי אבל אין לי הרבה אופציות 1. קידום - מכללת כנרת, צומת צמח - חצי שעה נסיעה מהבית 2. יועל גבע - חיפה - שעה ו... נסיעה מהבית 3. לחמן - עפולה - שעה ו... נסיעה מהבית 4. HIGH-Q - טבריה - 5 דקות הליכה מהבית 5. EZ - חיפה - ראו סעיף 2 בגדול אני רוצה למהר כי אני ככל הנראה מחליט להתחיל ללמוד השנה (עוד נראה איפה) הייתי רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם וגם חוויות אישיות אם מישהו עבר פסיכומטרי קודם לכן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by R0ck,

טום גרין.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום אני לקוח של ברק 013.... אני ממש לא מרוצה מהשירות שלהם וגם מכך שהם הגזימו עם הקומבינות שלהם איזה חברה טובה אחרת יש בארץ? מה תמליצו? אני צריך מהירות של 5.... את כל הציוד כבר יש לי תודה מראש!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אני הייתי רוצה לראות REMAKE לHALLOWEEN של JOHN CARPENTER, אני יודע שיצא HALLOWEEN השנה שעברה ב2007 של רוב זומבי, אבל לא ממש אהבתי את השחקנים והאווירה הייתה גרועה יחסית לסרט הראשון, היייתי רוצה לראות REMAKE כמו שצריך. בנוסף לזה הייתי מאוד רוצה להיות REMAKE לALIENS, לפי דעתי הסרט הכי טוב שאי פעם יצא.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. תודה ותפרטו למה

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. טוב נו, אפשר גם שנה+קצת. אז הנה הרשימה שלי: Rush Hour 3 http://www.imdb.com/title/tt0293564/ X-Men 3 http://www.imdb.com/title/tt0376994/ Spider-Man 3 http://www.imdb.com/title/tt0413300/ ואה כן, גם את זה. Harry Potter and the Goblet of Fire http://www.imdb.com/title/tt0330373/ Damn, Emma Watson (Hermione Granger) is SO fine! כן, אני יודע בת כמה היא, אבל היא פשוט יפה. טוב, זאת הרשימה שלי, בואו נשמע את שלכם.

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי אני עומד להרשם לאוניברסיטה אבל איני בטוח לאיזה פקולטה אני יודע שאני אוהב דברים כמו ביולוגיה כימיה םפיזיקה תכנות ורובוטיקה יעני תוכנה וחומרה הנטיות שלי הם לביוטכנולוגיה ואם יש לננוטכנולוגיה ?? מה אתם מציעים ואלי תכלו להסביר לי יותר על ננוטכנולוגיה ובמיוחד על ביוטכנולוגיה אני אדם יותר מעשי האם יוצרים דברים מכאניים בביוטכנולוגיה??.

10. Started by sagi_10,

אני מאמין שאני בין הנורמילם לגיקים...(מה לעשות שלהיות חבר בפורום הזה דורש תשלום כבד... :-X) ואתם? נ.ב עם צריך עוד קבוצות...רק דברו לא להתביש

• 176 תגובות
    • 18.2k צפיות
  11. אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Yaniv,

ראיתי את הדיון "אוהב מחשבים ופשוט מיואש לחלוטין, מה כבר אפשר לעשות?" והאמת שזה טיפה הזכיר אותי. אני לא רוצה להספים שם בדיון ולכן אני פתחתי אחד משלי, אני מזהיר כבר עכשיו, זה יכול להיות חפירה. אני כרגע תלמיד בתיכון, כיתה יא', מאז שאני זוכר את עצמי תמיד התעניינתי במחשבים וטכנולוגיה. בכיתה ט' נרשמתי לתוכנית בשם "Net@"שלומדים שם קצת יותר על עולם המחשבים והרשתות ומקבלים תעודה מאת Cisco (לא משהו מיוחד לדעתי), בשנה הראשונה למדתי IT Essentials ויש לי גם תעודה וזה בעיקר על רכיבי המחשב ועוד ציוד נלווה (היה שנה פשוטה, ידעתי הכל), בשנה השנייה למדתי CCNA Discovery 1 שמדבר על רשתות ביתיות ועסקים קטנים גם לזה יש לי תעודה, בשנה השלישית שזה השנה הזאת CCNA Discovery 2 שמדבר על רשתות קטנות-ב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מישהו יודע?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הגיוס שלי עוד 5 חודשים ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות קורס של מחשבים בצבא ולשרת בזה ואם אפשר שזה יתפוס בחוץ

15. איך פותרים את זה הנה קישור למבחן הזה שאלה 3 http://www.geva.co.il/geva/files/articlefile_1170093335625.pdf ודרך אגב אני לא ממש יודע מתי צריך לעשות אינטגרל עם 0 פחות הפונקציה מתי צריך להשתמש ב- 0 פחות משהו

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  16. היי לפני כמה ימים הגבילו את ההלעת הקבצים לאורט לקבצים שלא יותר גדולים ממגה . עכשיו השאלה שלי לאיפה אני אני יכול להעלות קבצים מהר ובחינם אני לא יכול על לייקוס כי הם לא מרשים. הקבצים הם קטעים שאני וחבר שלי הכנו וזה 100 אחוז חוקי!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. http://www.foxnews.com/story/0,2933,272440,00.html

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by motogt,

טוב אז נמאס לי מנדין,זוליס ושאר ירקות! כל יום שישי לאותם מקומות...נמאס! לאיפה אפשר לצאת ביום שישי או בכל יום אחר בירושלים? נ.ב יש לנו 18, ויש מכוניות.

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן כרגע טיול לפני גיוס לארה"ב(מתגייס באפריל). אני אהיה בניו יורק ושיקאגו, אבל אין לי מושג כ"כ מה לעשות שם. בשיקאגו זה פחות רלוונטי כי אני אהיה אצל חברים, אבל יותר בניו יורק. יש לי גם אפשרות להיות בעוד מדינה בטיול ואני אשמח להצעות. מה שאני מחפש זה בעיקר דברים שאין בארץ- נופים, אתרים מדהימים וכו', כל מיני דברים תרבותיים- הופעות וכו', וגם סתם מקומות שאפשר לשבת בסבבה ולפגוש אנשים. מצד שני, חשבתי גם לכיוון של לעשות את הטיול הזה בבריטניה-אירלנד, רק ששם אין לי בכלל מושג איפה להיות ומה לעשות, אבל אני עדיין ארצה לעשות את אותם דברים שרשמתי למעלה. אם יש לכם הצעות לאחד מהשניים, אני אשמח לשמוע.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Lumber_Jack Jim,

??? פעם הוא היה בכתובת WWW.compit.co.il מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  21. Started by KoM,

:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אם מישהו יודע אנא הסבירו... אם יש לכם לינק או מקור מוסמך אני אשמח. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by razoli,

ואני טס בקרוב לצרפת ואני אשהה בפריס 3 ימים, עכשיו הטיסה שלי רק ביום ה 7 אז לאן כדאי לי לתפוס רכבת אני חשבתי לסנסוע לברלין/הולנד/בלגיה/לונדון או ברצלונה..... לאן לדעתכם הכי שווה או שיש הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

לחבר שלי מת לפני שעה או שתים העכבר, היכן ניתן להשיג בראשון עכבר בשעה כזו?

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  25. שלום. אני בדרכי לסיים את יא', ומדאיגה אותה שאלה אחת: אני מפחד לא להיתקבל לאוניברסיטה. הציון שלי לא בשמיים ולכן אני דואג. אני רוצה לבקש מכם אלה שלומדים/יתחילו ללמוד בשנה הקרובה מדעי המחשב באחת מהאונברסיטאות פרט ל: אוניברסיטה פתוחה וטכניון, בעיקר מכוון לאוניברסיטת תל אביב, הבקשה היא פירוט בקירוב מה היו הציונים שלכם בתעודת בגרות ואם אתם לא רוצים לומר ציונים אז לפחות ממוצע בגרויות ומה ההיה ציון הפסיכומטרי שלי על מנת שתוכלו להיתקבל/התקבלתם למדעי מחשב. יש לציין שאני שואל את זה עכשיו ולא בעוד 4 שנים כשאני אסיים צבא, כי עכשיו יש לי הזדמנות לשנות ציונים בלי באמת לקחת קורסים על הרבה חומר שאני אשכח אחרי הצבא. פשוט אני מעוד חלש במקצועות הומניסטיים כמו היסטוריה, תנך, ספרות. אני יודע מ…

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.