כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני התקבלתי לתיכון בירושליים, אולי חלקכם מכיר התיכון למדעים ולאומנויות, או בקיצור יאס"א, זה תיכון ברמה מאוד מאוד גבוהה ואלו הם הבעיות שלי: א. אני גר בעכו ואני מגיע הביתה פעם בשבועיים ב. ימבה כסף- 14000~ש"ח לשנה (לא בטוח כמה מילגה אני יקבל בטוח מקבלים מלגה אז לא להעיר על זה) + כסף של נסיעות+אני יבזבז לפחות 100 שקל בשבועיים, אז זה ניסגר בסביבות ה20000 בשקט. אני אובד עצות, אם מישהו מכיר\למד בבצפר הזה אשמח לעצות הערות וגם מכל האנשים בפורום אני באמת צריך עזרה הפעם...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה אני די לחוץ מכל העניין של הגובה זה ממש מפריע לי ואלה הנתונים שלי - אני 171 שוקל 54 בערך מידה 43 בן 16 .. עכשיו אני לא ממש מפותח זאת אומרת אין לי שיערות פנים אני לא מתגלח וגם לא נראה ממש מבוגר... ההורים שלי גם לא ענקים אבא שלי 174 ואמא שלי 160 למרות שמהצד של אמא שלי יש גבוהים וגם מהצד של אבא שלי יש גבוהים הם כנראה לא קיבלו את זה... אני משתדל לאכול הרבה מאוד וגם לגוון כדי שיהיה את כל אבות המזון, ספורט אני עושה לפחות כמה פעמים בשבוע ובשנה הבאה אני יתחיל יותר רציני כי אני חוזר לכדורגל. לאיזה גובה לדעתכם אני יגיע בסופו של דבר? יש עוד לאן לשאוף? לדעתכם אני יעבור את אבא שלי? יש דברים שאפשר לעשות במיוחד בחופש הגדול שמתקרב בשביל לשפר סיכוים לתת קפיצה יפה בחופש…
-
- 28 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
האם אני שייך לדור האיקס או לדור ה-Y? האם אנח נחשב ל- digital native או ל- Digital Immigrants? http://en.wikipedia.org/wiki/Millennials#Millennials_defined_sociographically
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לסוע בשבת בערב לכינרת. נקח אוטובוס מתחנה מרכזית בת"א. אני צריך המלצה לחוף מסודר וזול לאוהלים, שאפשר לעשות שם על האש. והאם האוטובוסים עוצרים ליד החופים או במרכז העיר בלבד?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה איכותי, בריא ונוח לגב אבל לא במחירים מוגזמים כמו של דר. גב וכו' (פחות מאלף שקל). באיזור חיפה, אם יש חנות באיזור חוף הכרמל\כרמל זה יהיה מעולה, צ'ק-פוסט וקריות רחוק לי מידי... תודה רבה (:
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צריך שתתנו לי כיוון טוב, אומנם את המקצוע אתם לא כל כך מכירים אז לפחות את היחידות: *פיקודים (צפת, ירושלים, ב"ש). *מקחש"ר (תל השומר). *מטה אלר"ם (קריה). *חט"ל (תל השומר). *מש"א (תל השומר, חיפה). *מצל"ח (צריפין, ב"ש, טבריה). *מרת"ח (גדרה, ירוחם, טבריה). כמובן שמומלץ שיש עדיפות למקומות שקרובים לבית (פ"ת). יותר חשוב לי מקום מגוון ומעניין שאפשר ל"התפתח" בו מאשר יותר ימי חופשה (חשוב לי לנצל את הצבא לטובת ניסיון טוב בצבא).
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אהלן חברה! אני מתלבט בין לעשות מנוי למגזין של נשיונל גאוגרפיק בעיברית לבין המגזין popular science מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי אזרחות רומנית ואני יכול לעבור לכל מדינה באירופה מבחינת איכות חיים יש כמה מדינות אפשריות אבל מבחינה חברתית וכלכלית אני חושב שהכי מתאים זה ארה"ב, רק השאלה איך אפשר להשיג ויזה לשם? ועוד שאלה: איך נערכים למעבר כזה?
-
- 59 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שלי. הוא אומר שהמטוס יכול להגיע ל-1000 ומשהו קמ"ש ואני אומר שזה לא יכול להיות... מי צודק?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אז ככה,החלטתי סוף סוף שאני ניגש לפסיכומטרי,ככל הנראה של דצמבר (מקווה מאוד שישאר מקום עד שאני אחליט איפה להרשם),עכשיו כמובן שישר הלכתי על יואל גבע,אבל חשבתי קצת על זה שיש 40 תלמידים בכל כיתה ובקושי יש יחס אישי,ובתור אחד שיש לו קצת בעיות ריכוז אולי עדיף לי מקום עם פחות תלמידים בכיתה ויותר יחס אישי....מה אתם אומרים? על איזה מכון אתם ממליצים? אם אסור להמליץ פה על מכונים אז אני אשמח להמלצות בהודעה פרטית....
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאלה פשוטה אבל תשובה מורכבת אני רוצה ללכת למכינה לפסיכומטרי אבל אין לי הרבה אופציות 1. קידום - מכללת כנרת, צומת צמח - חצי שעה נסיעה מהבית 2. יועל גבע - חיפה - שעה ו... נסיעה מהבית 3. לחמן - עפולה - שעה ו... נסיעה מהבית 4. HIGH-Q - טבריה - 5 דקות הליכה מהבית 5. EZ - חיפה - ראו סעיף 2 בגדול אני רוצה למהר כי אני ככל הנראה מחליט להתחיל ללמוד השנה (עוד נראה איפה) הייתי רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם וגם חוויות אישיות אם מישהו עבר פסיכומטרי קודם לכן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני הייתי רוצה לראות REMAKE לHALLOWEEN של JOHN CARPENTER, אני יודע שיצא HALLOWEEN השנה שעברה ב2007 של רוב זומבי, אבל לא ממש אהבתי את השחקנים והאווירה הייתה גרועה יחסית לסרט הראשון, היייתי רוצה לראות REMAKE כמו שצריך. בנוסף לזה הייתי מאוד רוצה להיות REMAKE לALIENS, לפי דעתי הסרט הכי טוב שאי פעם יצא.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
טוב נו, אפשר גם שנה+קצת. אז הנה הרשימה שלי: Rush Hour 3 http://www.imdb.com/title/tt0293564/ X-Men 3 http://www.imdb.com/title/tt0376994/ Spider-Man 3 http://www.imdb.com/title/tt0413300/ ואה כן, גם את זה. Harry Potter and the Goblet of Fire http://www.imdb.com/title/tt0330373/ Damn, Emma Watson (Hermione Granger) is SO fine! כן, אני יודע בת כמה היא, אבל היא פשוט יפה. טוב, זאת הרשימה שלי, בואו נשמע את שלכם.
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני עומד להרשם לאוניברסיטה אבל איני בטוח לאיזה פקולטה אני יודע שאני אוהב דברים כמו ביולוגיה כימיה םפיזיקה תכנות ורובוטיקה יעני תוכנה וחומרה הנטיות שלי הם לביוטכנולוגיה ואם יש לננוטכנולוגיה ?? מה אתם מציעים ואלי תכלו להסביר לי יותר על ננוטכנולוגיה ובמיוחד על ביוטכנולוגיה אני אדם יותר מעשי האם יוצרים דברים מכאניים בביוטכנולוגיה??.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את הדיון "אוהב מחשבים ופשוט מיואש לחלוטין, מה כבר אפשר לעשות?" והאמת שזה טיפה הזכיר אותי. אני לא רוצה להספים שם בדיון ולכן אני פתחתי אחד משלי, אני מזהיר כבר עכשיו, זה יכול להיות חפירה. אני כרגע תלמיד בתיכון, כיתה יא', מאז שאני זוכר את עצמי תמיד התעניינתי במחשבים וטכנולוגיה. בכיתה ט' נרשמתי לתוכנית בשם "Net@"שלומדים שם קצת יותר על עולם המחשבים והרשתות ומקבלים תעודה מאת Cisco (לא משהו מיוחד לדעתי), בשנה הראשונה למדתי IT Essentials ויש לי גם תעודה וזה בעיקר על רכיבי המחשב ועוד ציוד נלווה (היה שנה פשוטה, ידעתי הכל), בשנה השנייה למדתי CCNA Discovery 1 שמדבר על רשתות ביתיות ועסקים קטנים גם לזה יש לי תעודה, בשנה השלישית שזה השנה הזאת CCNA Discovery 2 שמדבר על רשתות קטנות-ב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הגיוס שלי עוד 5 חודשים ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות קורס של מחשבים בצבא ולשרת בזה ואם אפשר שזה יתפוס בחוץ
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
איך פותרים את זה הנה קישור למבחן הזה שאלה 3 http://www.geva.co.il/geva/files/articlefile_1170093335625.pdf ודרך אגב אני לא ממש יודע מתי צריך לעשות אינטגרל עם 0 פחות הפונקציה מתי צריך להשתמש ב- 0 פחות משהו
-
- 7 תגובות
- 8.4k צפיות
-