עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iem,

מישהו רכש נגן מבוסס HD בארה"ב דרך האינטרנט פעם ? האם הדבר מומלץ במידה ואין כאן את מה שאתה מחפש ? מישהו קנה באינטרנט דרך B&H ? האם אמינים איך איכות המוצרים ? אורזים כמו שצריך ? והאם במידה ואני מזמין משלוח עד לישראל יהיו לי בעיות עם המכס ? האם אצטרך חלילה לשחרר אותו בדרכים לא דרכים ? ומה הטיפים הטובים ביותר לעשות ? תודה לעונים !

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  2. ובזמן קירור לא מוציא שום ריח?

• 45 תגובות
    • 17.4k צפיות
  3. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר מקור לשידור המשחק ברשת? תבורכו

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אתה מכירים את זה בוודאי שמישהו שואל אותכם משהו ואתם אומרים לו בחזרה מה?? ואז לוקח למוח כמה שניות והוא מפענח מה שאמרו לכם ואז אתם עונים בחזרה.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  5. אני חושב שעשו עלי עקיצה ..... לפני שבוע קניתי מחשב מהם על סך 5100~ דרך הישרכט שלי קיצר אמרו לי מצויין... מחר יוצא המשלוח.. יום למחרת אני מתקשר אומרים לי כן המשלוח יצא.. עוד יום עובר אני מתקשר לשאול מה קורה.. הם אומרים לי ביגלל שהיזמנת הרבה חלקים אז אנחנו נחמדים וחיברנו בישבילך את המחשב ללא כל חיוב... אמרתי סבבה. ושם שולחים לי אותו כבר היום יום למחרת אני מתקשר לשאול והם אומרים לי שביגלל שהם היו נחמדים וחיברו את המחשב לבד בישבילי.. אז איזשהו כבל הוא לא מספיק ארוך כי היזמנתי מארז גדול.. אז צריך לחכות ליום ראשון (שלשום) ושהם ישלחו אותו ביום ראשון יום ראשון אני מתקשר ושואל מה קורה והם אומרים לי הנה הכבל הגיע מתקינים אותו... אבל ביגלל שאנחנו גם נחמדים אנחנו רוצים לבצע לך בדיק…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. זה אחרי הסצינה הזאת של הקרב http://youtube.com/watch?v=h2SqUEvtVyI אני לא מוצא את זה ביוטוב.....למישהו יש לינק לסצינה הזאת? זה דחוףףףףףףף...תודה

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by MilkMan,

http://www.crazymonkeygames.com/swf/boxheadmorerooms.swf

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. http://www.lumosity.com/iq_tests?cookies_enabled=1

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sagi_10,

תראו את שאר הסירטונים שלו , יש לו קול...מיוחד , לדעתכם זה ערוך בצורה כל שהיא ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by rikus,

http://www.milkandcookies.com/link/63909/detail/ עריכה: לא יודע איך להגדיר את המשחק, מזכיר את הסגנון מודים שיש ב WARCRAFTIII שצריך לעצור קבוצות של מפלצות ע"י מגדלים בעלי כוח אש מסוים מלהגיע לסוף המבוך...?

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם מישהו סיפר לי שהיו הרבה כתבות בעיתונים וכו' מישהו יודע על זה משהו? תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Googleness,

שלום לכולם, לא מצאתי פורום מתאים יותר אז נשאל בכללי. לא יודע אם חלקתי איתכם פעם אבל אני לומד לתעודת הסמכה של איש תמיכה למחשבים עזבו מסובך להסביר. אני כבר הרבה זמן עובד בזה באופן פרטי ככה מגיל צעיר ורציתי להתייעץ איתכם מכיוון שכל פעם אני שומע על דברים חדשים איזה כלים, תוכנות וכו' חובה לכל איש תמיכה במחשבים להחזיק בהישג יד. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ori-silver,

יש איזה המלצות על חנויות אמינות ששווה לקנות בהם מבחינת מחיר ואמינות?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. טוב, כבר גמרנו עם הנושא הקודם. בסוף הסוף טוב הכל טוב. אבא שלי יקנה לי את המחשב (כמובן, בעזרת רוב הכסף שהרווחתי) ב5 באוגוסט, עכשיו אני מחפש איזה משחק יהיה משחק הכבוד שיורץ ראשון על המחשב שלי? האם זה יהיה Lost Planet? או שזה יהיה Super Mario Bros? כאן אני צריך את עזרתכם. בתודה רבה, אור כהן

• 74 תגובות
    • 6k צפיות
  15. Started by danield51,

נתקלתי במושג הזה כמה פעמים ורציתי לדעת מה זה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by TAsraf,

שלום לכם אני שדרן אז חיפשתי לי מיקסר טוב במחיר סביר מצאתי את המיקסר BEHRINGER MX 602A חיפשתי עליו קצת וגיליתי שהוא עולה 600 שקל הלכתי לחבר של אחי והיה לו מיקסר כזה שלא היה בשימוש והוא מכר לי ב150 שקל אני שדרן רדיו אז בקרוב אני קונה קונדנסר C1 גם של ברינהגר =]

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by HoLy4EvEr,

חייב להגיד קפצתי מ rammstein static-x disturbed soad לזה ואני חייב להגיד אהבתי!! בעיקר האלבום האחרון שלהם...כול שיר פשוט אגדה והמקצב ממש יפה ומתאים...

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ConRoe X Fire,

1 The speed of light is generally rounded down to 186,000 miles per second. In exact terms it is 299,792,458 m/s (equal to 186,287.49 miles per second). 2 It takes 8 minutes 17 seconds for light to travel from the Suns surface to the Earth. 3 10 percent of all human beings ever born are alive at this very moment. 4 The Earth spins at 1,000 mph but it travels through space at an incredible 67,000 mph. 5 Every year, over one million earthquakes shake the Earth. 6 When Krakatoa erupted in 1883, its force was so great it could be heard 4,800 kilometers away in Australia. 7 Every second around 100 lightning bolts strike the Earth. 8 Every year lightning kills 1000 peop…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  19. יש לי פטור על קרוהן [רפואי.. עזבו..] אבל אני רוצה להתנדב בעיקר בגלל החוויה והכבוד - לדוגמה בבית של החברה ההורים שואלים אם התגייסתי ואני אומר שהתנדבתי לשנה אז זה נותן כבוד ... לא ?! שמעתי שרצים שם צחוקים וזיונים חופשי ושכיף שם אנערף.. הקטע אבא שלי ואחי וכל המשפחה שלי מפצירים בי לא להתנדב בטענה שלא ייתנו לי שם שום תפקיד חשוב להתגאות בו ושאין כבוד בלהתנדב והכבוד הוא ללכת ללמוד באוניברסיטה בגיל צעיר ולגמור תואר שני בגיל צעיר... אבא שלי עוד היה בצבא בתפקיד חשוב וקרבי [היה מפקד של המפקדים אנערף לא יודע שמות] ואפילו היה היחיד שנותר חי מהגדוד שלו אבל עזבו.. קיצר אדם כזה אמר לי לא להתגייס, שלא שווה לי. אחי גם הלך לקרבי ויצא משם אחרי חודש להיות דובר צהל וגם הוא אמר לי שזו תהיה טעות…

• 148 תגובות
    • 19.4k צפיות
  20. תשאירו דואר אלקטרוני ותקבלו הזמנה לטלפון חינם spikko

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Kayama,

מצא בכמה אופנים ניתן לסדר בשורה 3 מבוגרים וחמישה ילדים במקרים הבאים : א) שיהיו לפחות שני מבוגרים שבניהם יעמוד לפחות ילד אחד ושיהיו לפחות שני ילדים שבניהם יעמוד לפחות מבוגר אחד . ב)כך שבין כל שני מבוגרים יעמוד לפחות ילד אחד.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. Started by Chymes,

נמאס. אני הולך לכוח אדם ונותנים לי רק זבל. אתמול עבדתי במחסן של כרמל בנמל אשדוד. קרעתי את התחת בשביל 20 שקלים לשעה. הבגדים שלי היו ספוגים בזיעה. כל דקה נמשכה כמו נצח. עכשיו אני יודע איך מרגישים בגיהינום. מגיע לי משהו יותר טוב. יש לי בגרות מלאה, אני יודע אנגלית ברמת שפת אם, יש לי הופעה רשמית נקיה ומסודרת. אנשים בלי תואר אחרי הצבא מוצאים עבודה זמנית נורמלית, אבל איך הם עושים את זה? איפה אפשר למצוא עבודה יותר נורמלית?

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. אני מחפש את המשחק/סרטון הזה? מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד אותו? http://www.youtube.com/watch?v=M3i1mOtP--U&mode=related&search= הנה עוד דוגמא : :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by sevenX,

אפשרי לשחזר הודעה שמחקתי מהפלאפון?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  25. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות תיק חדש לבצפר (בי"ס זה הדבר הזה שנראה כמו כלא ו"לומדים" שם... יש שם אנשים מבוגרים כאלו שמדברים הרבה..., זוכרים?) קיצור, אני מחפש תיק יפה בלי גב קשיח (שונאאא ) עדיף של חברה כמו קוויקסילבר או ריפקארל. הקטע הוא שאני לא מוצא בשום מקום, בעזריאלי ראיתי בחנות של אונ'יל תיק יפה או הוא היה כ"כ קטן שקלסר אחד לא נכנס בו! אתם מכירים מקום טוב באזור המרכז לקנות תיקים כאלו? תודה

• 4 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.