עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

אם אני מגיע לת"א ברכבת, באיזה תחנה אני צריך לצאת ואיזה קו אוטובוס אני צריך לקחת (ומאיפה) כדי להגיע לבקו"ם? אם אפשר תציינו גם כל כמה זמן האוטובוס מגיע וכמה זמן לוקחת הנסיעה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by J0n1,

OMG יאו איזה חזקקק :o חח יש לו הרבה סרטונים ביוטיוב איזה גדול הוא

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by b3ta0,

שמעתי ברדיו שיהיו כוכבים נופלים, למישהו יש מושג אם זה יהיה בזמן הקרוב ובאיזה שעות? תודה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שמעתי ששובתים במשרדי הרישוי אך לא יידוע לי איפה... למי שיש מידע על זה שייגיד לי, זה דחוף לי כי מחר אני רוצה לעשות תיאוריה. אני עושה את התיאוריה בפתח תקוה.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  5. הוא פנה אלי בשביל שאני יעשה לו עבודות. עכשיו הוא ביקש ממני לעשות באנרים פלאש . לינק:http://www.lime-as.com/adv/tlv/ בקיצור אני צריך לבנות דבר כזה ואני לא יודע אם איזה תוכנה.. זה אפשרי בImageReady ?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by cleric,

http://www.destructoid.com/minesweeper-the-movie-37770.phtml

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני עד עכשיו עם פה פעור... ב18.01.08 יוצא סרטו החדש של ג'י ג'י אברהמס [המפיק המהולל שיצר את "אבודים"] שמו של הסרט עדיין לא נחשף, אבל מבט חטוף בטריילר פשוט עוצר את הנשימה זה נראה מ-ד-ה-י-ם http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/large.html

8. איך אני מגיע לרחוב ללה גווארדיה מתחנה מרכזית באוטובוס ? ואחר כך איך אני מגיע משם לרחוב דרך השלום?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ריציתי להעלות תמונה אבל היא נמחקה לי בקיצר שני הנשקים עולים 12000 ונראה לי מקבלים אותם מ שלב 120 בערך אחד זה SNIPER ועוד אחד FUSAIN או משהו כזה קיצר משהו חבל על הזמן מפלצות של נשקים

10. Started by שניצל,

אני וחברה שלי יוצאים הערב לטיול קמפינג קטן - לצאת בערב לאיזו שמורה בגליל\גולן לישון בה (אוהל+שק"שים), ומחר בבוקר לטייל איפשהו - מסלול קליל בחיק הטבע (שעה-שעתיים), אולי במקום עם מים ככה שאפשר לשחות. חשבתי על לישון בנחל עמוד או ביהודיה (אלה המקומות היחידים שדורשים מחיר סביר, כל השאר הם לפחות 40 ש"ח לאדם ללילה), ולמחרת לעשות טיול בנחל זוויתן, או לחילופין לנסוע לגן השלושה (יש שם מקום לישון בכלל?). מה דעתכם? הצעות לשיפור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by IG,

יש לי ולעוד כמה אנשים מייל משותף ביאהו עם כמה עשרות (או אפילו מאוד) קבצים במחצות שונות- סביבות הג'יגה חומר. אנחנו מעוניינים לדעת אם יש דרך להוריד למחשבים שלנו את כל החומר (או לפחות תיקיות שלמות) במכה אחת ולא כל קובץ בניפרד. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה HOLYLAND SKINCARE LLC. מוכרים מוצרי קוסמטיקה של ים המלח בארה"ב .. למישהו יש ניסיון בעבודה הזאת? מכיר מישהו שעבד ? תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by oDot,

שלום לכל קוני Skypc רציתי לדעת על כל ניסיון רע שהיה לכם עם החברה, מאחר ואני מעוניין לרכוש שם מחשב השבוע. דברים טובים יש עליה בשפע, אבל יש איתכם גם ניסיון רע? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. הסרטון: נראה טוב, מישהו יודע מאיזה סרט זה, הוא לא רשם.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי מה שאני מחפש יש למישהוא חנויות באזור י-ם שיהיהו זולות ואמינות ואם אפשר גם כתובת אני מכיר את איבורי וטופ מחשבים בגילה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by n9555,

חוץ מזובירקס שמעלים לתקופת זמן מסויימת... יש לזה תרופה שמעלימה את זה לגמרי?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

אני ועוד 15 אנשים מסיימים השנה לימודים של 5 שנים. אנחנו מחפשים הצעות למסיבת סיום כלשהי שאנחנו מעוניינים לערוך. יש למישהו רעיונות למסיבה כזו? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Ben N,

אני וכמה חברים מתכננים לנסוע לכינרת בקרוב מאוד (השבוע). רציתי לשאול האם מישהו היה כבר בחוף לבנון, ואם כן לשמוע חוות דעת, מה יש שם, איך המקום, וכו'.. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by navk2,

ואצלנו זה בצד שמאל ? זה בכוונה ? זה מרגיז...

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. קיבלנו עיסקה מ YES לאינטרנט, אחרי כמה ימים שדיברנו איתם שוב הם אמרו שזו טעות ולא ניתן לתת לנו את העיסקה הזאת ביקשתי עכשיו לדבר עם המנהל שם, השאלה שלי האם יש תוקף לשיחה שבה נתנו לנו את העיסקה (אפילו שזו "טעות" שלהם) ואיך אני יכול לאיים עליהם ולאלץ אותם, לקיים אותה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by navk2,

לא מזמן פתחתי פה ת'רד דומה לזה אבל אני לא חושב שהבנתם אותי אז... אני מחפש סדרת מד"ב עם מתח ואני מעדיף עם חייזרים\יצורים, היום סיימתי ליראות את יריחו (JERICHO) סדרה דיי טובה אבל לא יודע... משעממת מידיי ודרמתית מידיי, אני מחפש יותר מתח אפילו אוליי לפחד קצת אבל משהו שישאיר במתח כזה... קיצור מי שראה את פלישה יודע על מה אני מדבר למרות ששם לפעמים זה גם כזה רדוד, וגם לא מראים יותר מידיי את החייזרים... אמרו לי שיש את T.I שהיא בדיוק מה שאני מחפש אבל לא מצאתי אותה בשום מקום... (לא תרגום ולא את הפרקים..) תודה רבה רבה למי שעוזר !

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. כל הסרטונים יוצרו ע"י davidx373. Taco Bell: [7-Eleven: Jack in the Box: Wendy's: Orchard Supply Hardware: Cho Cho San: Cheesecake Factory: Sausage Company: Best Buy: Disney Store: כל כך מצחיק, המומלצים שלי: 7-Eleven, בסט ביי, ודיסני.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by LoveStoned,

כמה עולה לנסוע מאשקלון לת"א ברכבת?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  24. יש לי מסמך מודפס ואני צריך לשנות שם כמה ספרות, כיצד אני יכול לגלות את הגופן ואת הגודל שלו? תודה על העזרה ואל תדאגו זה לא למשהו פלילי.

• 13 תגובות
    • 6.6k צפיות
  25. Started by gameplan,

הייתם סולדים מלהעסיק מישהו שיצא על בעיה רפואית מהצבא? (פרופיל 21) או מישהו שעושה שירות לאומי במקום צבא?

• 241 תגובות
    • 18.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.