כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות כמה תמונות שבהן רואים כמות כסף גדולה. איפה ניתן להשיג כסף "מזויף" שמשתמשים בו לצילומים?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סוף חודש הבא אני טס לדרום אמריקה (מתחיל בארגנטינה) יש לי כרטיס מסטרקרד השאלה אם עדיף שבחשבון הכסף יהיה בדולרים במקום בשקלים כדי לחסוך עמלות המרה בדרא"מ (דרום אמריקה) לפי מה שהבנתי עם החשבון שלך בשקלים אז כל פעם שאתה מושך שם בבנקט הוא ממיר את השקל לדולר ואת הדולר למטבע מקומי ככה שאתה משלם על 2 המרות + עמלות משיכה אם אני אמיר את זה עוד בארץ אז זה יהיה עמלה רק על משיכה והמרה למטבע מקומי השאלה מה עדיף? כי גם להמיר את כל הסכום בחשבון לדולרים יעלה לא מעט
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף: גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!! מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף. זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ¤ בחודש וזאת להזכי…
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
משחקי ה-Airsoft המוכרים לכולנו בהחלט מהנים ומשעשעים,אך מעניין מה קורה שמוסיפים זומבים באמצע ? http://www.youtube.com/results?search_query=Airsoft+zombies&aq=f פשוט כיף!
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תכלס כל דבר היום אפשר להשיג עם כסף (כן אפילו בריאות בצורה עקיפה וישירה).מי שיש לו כסף יכול לעשות הכול,כל דבר בגדר האפשרי (טוב נו כמעט הכול).אדם עם כסף יכול לגור בדירת פאר עם מכונית מפוארת צמודה ושומר ראש,אדם שיש לו כסף יכול לגרום לבנות להמשך אליו הרבה יותר (טבע האדם) וככה גם אפילו למצוא אהבה מהר יותר (ולא אני לא מדבר על להשיג בחורות בקטע של סקס אלא על אהבה) אפילו בקטע הרוחני כסף יכול לעזור מאוד,לדוגמא ציור ואפילו דת (צריך כסף כדי לבנות בתי כנסת ולקנות ספרי תורה וכשיש כסף אפשר לעשות את זה בצורה מרשימה).בעזרת כסף אפשר להשיג את העזרים הכי טובים וככה האפקטיביות וההנאה מדברים רוחניים היא גדולה יותר בקיצור...כמה שזה עצוב ושטחי כסף זה הכול בעולם? מי מסכים איתי ומי לא?
-
- 175 תגובות
- 14k צפיות
-
-
אני מתגייס עוד חצי שנה ואין לי מה לעשות בזמן הזה.. כל החברים שלי התגייסו ואני לבד בבית חח אני רוצה לעשות כסף לפני הגיוס אבל לא לעבוד בתור מלצר.. אני רוצה לפתוח עסק או משהו.. יש למישהו רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא חושב שאתבע מישהו למרות שיש לי קצת ניסיון בבית משפט מהסוג הזה, אבל מעניין לדעת איזה אופציות קיימות. 1) ספאם - למיטב הבנתי מחוק הספאם מדובר על 1000 ש"ח ללא הוחכת נזק על כל הודעה. כבר חברתי לכמה אנשים בפייסבוק בשביל זה 2) סלקצייה במועדונים - הסכומים פה גבוהים (רוב הפסקי דין שקראתי מדובר על מעל 10,000, גם לאנשים שהתכוננו מראש ותבעו רק בשביל הכסף) 3) לשון הרע. סכומים מטורפים, לא בעיה לגרום לאנשים להתבטות בצורה מתאימה. 4) תביעות ייצוגיות - אין לי מושג בנושא, אבל ממה שהבנתי X אנשים תובעים בשביל 10X אנשים ומתחלקים בינהם ברווחים ה-X הראשונים מתחלקים)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא…
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לצערי לא הבנתי את התהליך עד הסוף ואני אשמח לעזרה... אחרי 4 שנות עבודה מסורות עזבתי את בזק....קיבלתי טופס 161 ו161א. הבנתי שאני אמור ללכת עם הטפסים הללו למס הכנסה לצורך החישוב והתהליך שלהם. אבל לא הבנתי מה השלב הבא - למי אני פונה כשאני מסיים עם מס הכנסה ע"מ לקבל את הכסף ?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 271 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי איש קשר אחד בGMAIL שיש לו שתי כתובות מייל הוא מופיע אצלי בצט פעמיים כי הכנסתי את את שתי הכתובות תחת אותו השם .איך עושים שיופיע בצט רק אחד ומתי שהוא יהיה מחובר באחד מהם אז פשוט זה יופיע? תודה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כפיפות בטן מחזקות רק את שרירי הבטן או גם את הגב?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... רציתי להציג בפניכם כתבה קצרצרה שכתבתי באוגוסט האחרון על הילד כפיר שלזינגר ז"ל שנפטר בשנה שעברה... אני אשמח אם תעבירו את הסיפור הזה לעוד אנשים שאתם מכירים. תודה. --------------------------------------------------------------------------------------------------- כפיר שלזינגר ז"ל כפיר שלזינגר נולד ב 18 ליוני 1996, בבית החולים "העמק" בעפולה, בן ראשון לפנינה ואבי. בגיל שנתיים, בשל מה שנראה אז כצפצופים אסטמתיים, הוא חזר לבית החולים, שם איבחנו אותו עם מחלה הנקראת "יתר לחץ דם ריאתי" מחלה נדירה שבה מתכווצים הוורידים בריאות מה שגורם לכך שהדם בקושי זורם בהן ובקושי מעביר חמצן. דבר זה גורם גם ללב לעבוד יותר ויותר קשה, עד כדי הרס עצמי. עם השנים כפיר גדל והתמודד עם המחלה…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לכם איזה משהו להציע? המשחק היפני ההוא נסגר (האתר), ובמילא כולם כמעט סיימו אותו. תביאו קצת דברים מעניינים. עמרי ומור - באמא שלכם תשאירו את הת'רד קצת פתוח. משמעמם לי...
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפרטים: www.mymusic.co.il מישהו מכאן הולך? אם כן אז לאיזה ימים\הופעות? אני אישית חושב שהשילובים השנה לא הכי מוצלחים אבל את זה עוד נראה.. מה גם שיולי זה לא כזה חודש טוב (עדיין יש לי בגרויות חוזרות כנראה ) אבל...בכל זאת...כפר מוזיקה..שנה שעברה היה פשוט טוב!
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מוכר כרטיסים להופעות שבניצנים: 1. מוקי+מוש בן ארי 2. היהודים 3. משינה! 4.פורטיסחרוב! 5.אביב גפן כל מי שמעונין לקנות במחיר מצוין ! שיפנה אלי ב: ICQ 199242260 MSN liorm6@walla.co.il או אימל lior11@gmail.com כל הקודם זוכה!
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן אני לא יודע אם מותר לי לפרסם כזה תראד ואם אסור סליחה ותנעלו אני מחפש אנשים שמוכרים כרטיסים להופעה של היהודים בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים ואם אין אפחד כזה אז האם יש מישהו שמוכר של משינה?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמיתי טויטו, מכר שלי פתח לא מזמן את אתר "כפשוטו" - פירושים קהילתייים לתנ"ך. חשבתי שזה יעניין חלק מכם- האתר: http://www.kipshuto.co.il הפוסט לגבי האתר החדש הבבלוג של אמיתי (בלוג העוסק בממשקי משתמש) http://www.seo-site.co.il/amitay/?p=75 דיון בפורום "פלאשו": http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=27174
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בכותרת בחלון של "הראה את כל ההודעות שלא נקראו מאז הביקור האחרון" מלפני כמה שעעות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על הכפתור "חדש" אני מגיע להודעה הראשונה בדיון במקום לראשונה שלא קראתי
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
חבר התקין לי לדים במטבח וחיבר את החשמל ישירות לכפתור שמיועד ל12V אם זה חובר ל220V זה בעיה? כי להתחיל להוציא את כל הדבק זה לא יהיה פשוט. אז רציתי לדעת מה לעשות... תודה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, פעם היה לי בטלפון (גלקסי 2) כפתור תרגום אוטומטי מתחת לכל סטטוס שמישהו העלה לי בפייסבוק פתאום הוא נעלם (יכול להיות שאני לחצתי על משהו שהעלים אותו) מישהו מכיר דרך להחזיר את הכפתור הזה לתחייה? תודה רבה למי שיודע
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו מה עושה כפתור ה- scrlk או נראה לי scrol look מה הוא עושה חוץ מלהפעיל ולכבות נורה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ידעתם שכשאתם כותבים קטע ואתם נמצאים באמצעו אתם יכולים להגיע לתחילתו או לסופו ע"י הכפתורים האלו.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
This is a message everyone needs to see. The staff team has just disabled and banned around 20 accounts. A few were for cheating and about 15 were part of an invite ring - accounts used to download once or twice and then abandnoned, hoping that we'd not notice. Well I got new for you, we noticed. This is especially going out to anyone from Israel, we're fed up of your cheating and attempts to get around actually keeping a ratio. Out of the last 20 accounts we've disbaled for cheating, 19 were from Israel. EVERYONE watch VERY carefully who you invite because we're going to start banning people for invitng cheaters/people that use multiple accounts. NOTICE - This is a mass…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-