כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני לומד MCSE היה לנו שאלה מזה DRIVER ROLLBACK רשמתי שזה מצב שמאפשר לבטל את האפקטים של המחשב על מנת לשפר את הביצועים אם אינני טועה זה מה שרשמתי אלה עם כן יצאתי פה קצת דביל.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
IF YOU DON'T READ THIS TO THE VERY END, YOU HAVE LOST A DAY IN YOUR LIFE. AND WHEN YOU HAVE FINISHED, DO AS I AM DOING AND SEND IT ON. George Carlin's Views on Aging Do you realize that the only time in our lives when we like to get old is when we're kids? If you're less than 10 years old, you're so excited about aging that you think in fractions. "How old are you?" "I'm four and a half!" You're never thirty-six and a half. You're four and a half, going on five! That's the key. You get into your teens, now they can't hold you back. You jump to the next number, or even a few ahead. "How old are you?" "I'm gonna be 16!" You could be 13, but hey, you're gonna be 16! And then…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מארז:VB9000SWA ThermalTake מסך:Dell 3007WFP 30" LCD מעבד:מעבד Core 2 Extreme Duo X6800 BoxוIntel לוח:GAP35TDQ6וGigabyte דיסק:raptor 150GB 15000RPM דיסק 2:WD5000YSוWestern Digital זכרון: DDR2 4GB 1066MHz CL5 Corsair כרטיס מסך:nVIDIA GeForce 8800 Ultra 768MB ספק:BFG 1000W SILENT PSU Quad 12V Rails קירור:למעבד :Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler פצצה מוריד את החום ל41 מעלות אינטרנט:014 5 מגה קניתי למחשב שלי הקודם גם מחשב של גיימרים מערכת קירור מים big water se 645 זה לא שווה בגרוש חברה אל תיקנו תיזהרו תוך חצי שנה הגומיות השחורות כמו באוטו של מים שיוצאות מהגוף קירור נירקבות והמים יוצאים החוצה והלך המחשב זה מה שלי קרה אל תנסו כל מה שקשור לחשמל אל תתעסקו אם מים. ועוד …
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אם הביאו את זה אז סליחה תנעלו... מגזין כלכלה במחשבים און ליין...
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רוצה לסגור עיסקה האופציות: אלקו- טיטניום 35=3 כ"ס=29500 BTU בקירור וחימום טורנדו GOLD 38 תפוקת קירור 31000 BTU המחיר : הטורנדו זול בכ-1000 ש"ח זול יותר לעומת אלקו. על טורנדו אני מקבל 3 שנים אחריות ועל אלקו שנה. השמועות : אלקו יותר טוב ,יותר שקט. מה ידוע לכם? מה הייתם בוחרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
תשמעו חברים אני רואה שיש כאן אחלה קהילה.. בואו תכירו את הפרום שלי אני לא בא להתחרות בכם אלא רק להציג בפניכם את הפורום שלי גם אנחנו לא על אותו כיוון אתם פורום מסוג אחר פשוט עכשיו החזרתי את הפורום ואני צריך מלא אנשים אחלה פורום נשבע לכם! כנסו תראו עם בעל הפורום שלכם מעונייין נעשה איחוד כזה ותכנסו לרשת האתרים שלנו דבר שיתן לשתינו פירסום.. כנסו כנסו
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
סתאאאאם ענקונדר רציתי לראות איך תגיב ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין משהוא. יש פרומו בערוץ 1 למעין "סרט" ישראלי תוכנית דרמה ישראלי או כל מוטציה אחרת שלא למדתי במגמת קולנוע ע"מ להגדיר , ורואים שם מטוסי F-15 טסים להם, ואז רואים טייסים עם טייסת שמחים / עצובים / טעונים וכ..... האם גירסת אהבה בשחקים נוסח ישראל עומד לעלות למרקעים לאוויר או לכל סיטואציה אחרת נראת לכם?! האם זנחו את מטוסי ה- F-14 שאין לנו לטובת מטוסי F-15 הותיקים למטרת סדרה/תוכנית שתנסה לרגש אל ליבנו בנושא? בהתחשב במרחב האוירי המוגבל שלנו, וההגבלות החמורות על טייסי ח"א בשמי הארץ אני לא מוצא לנכון לחשוב על סיטואציות מוזרות של אהבה וחוסר נורמליות של חיים בצבא ישראלי שחיי במלחמה יום יומית. אני כנראה לא מתחשב וכבר "קוטל" את הסידרה. אוליי יש למה לצפות . נחכה ונראה.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אספן בובות הומוסקסואל. אבל לא סתם אספן.... אספן בבות של נאצים הומואים. נו? מי אמר שכל הטובים תפוסים?! עכשיו תסבירו לי. דבר כזה קורה בין לילה או שאחד מתחיל לאסוף ברביות עד שהוא בונה את דרכו לעבר בובות נאצים הומואים?
-
- 46 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
נתקע לי משחק במכס כנראה, אין עליו מידע בדואר ישראל ובדואר בחו"ל כתוב שהוא הגיע לארץ. התקשרתי לדואר ואמרו שכנראה נתקע במכס והביאו לי מספר אבל כבר חצי שעה שאני מנסה להתקשר ואין תשובה, מצלצל ללא הפסקה. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון בעניין ומה עושים(אם יש מספר של נציג של המכס שעונה זה טוב : )? החבילה היא בשווי 23.35 פאונד כולל משלוח, זה לא אמור להיתקע, כבר הזמנתי עשרות משחקים משופטו ופעם ראשונה שזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול. מישהו יכול להמליץ על כסא נוח אורטופדי ואיכותי ב500-1000 ש"ח לעבודה ממושכת מול מחשב. ברור לי שבסופו של דבר זה גם ענין של העדפה אישית אבל עם אלפי הדגמים שיש היום בשוק לפחות היתי שמח עם היתי יכול להתמקד בחברה מסוימת או בכמה דגמים בודדים
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ראיתי באופיס דיפו כיסא מדגם לונדון הבעייה שהוא עולה 500 ניסית לחפש ברשת בפומביות וכו' אבל לא מצא לי כלום מישהו מכיר אולי איזה חנות (שיש לה אתר) שמוכרת את הכסא במחיר יותר נמוך? http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=528646&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375372&SID=G8US4SRB7DKH8H19QSGL61KX4EK660A1
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לקנות כסא חדש אחרי שמה שיש לי עכשיו (דגם "יואב") כבר עשה את שלו, ובקושי נשאר לו ספוג מתחת לבד (בכל זאת יש לי אותו 4 שנים). אתמול הייתי באופיס דיפו, ACE והום סנטר וישבתי על מלא כסאות, ואחד מACE היה ממש נוח עם הרבה ריפוד אבל המחיר שלו 579 ש"ח. אני רוצה כסא שיחזיק להרבה זמן והכי חשוב עם גב גבוה כדי שיהיה לי משענת לראש, בכסא שלי אני סובל ואחרי ישיבה ממושכת יש לי כבר כאבי צוואר בגלל שאין מקום להניח את הראש. למרות שראיתי שלא מומלץ לקנות כסאות מנהלים במחיר כזה כל הכסאות תלמיד שראיתי היו עם גב נמוך ככה שהם לא אופציה בשבילי. עדיף לא לחרוג מ500 ש"ח, ואם כן שלא יהיה יותר מידי.. כמו כן, יש מקומות יותר מומלצים וזולים לקנות בהם חוץ מאיפה שהייתי? תודה
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום רב!!! אני מעוניין לקנות כסא ישיבה נוח למחשב, אורטופדי עם מנגנון נדנוד ואפשרות להישען עליו בנוסף גם שתהיה תמיכה לצוואר. השאלה שלי איפה ניתן לקנות כסאות למחשב ברחובות? או קרוב לסביבה(ראשל"צ, נ"צ). ואיך כסא מנהלים בהשוואה לכסא מחשב? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
הגב שלי הרוס אני יושב חצי שנה על כסא מפלסטיק מהגינה ונמאס לי אני רוצה כסא נוח (התחת שלי מלא בסימנים מהכסא פלסטיק) סליחה אני רוצה שיהיה נוח מאוד ושיהיה למשחקים אם למישהו יש המלצה וגם אולי מאיזו חנות כי אני לא רואה חנויות שמוכרות כסאות ואני לא סומך על הכסאות "המפוארים" (עלק) שכתובים בכל מקום אני מתכוון חנות אמינה משהו בסגנון IQPC בבקשה אני רוצה שהכסא יהיה אצלי לפני שישבר לי הגב מהסכא הנוכחי הא ושאני יוכל להתנדנד מעט ושלא יחרוק
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
נמאס לי מכיסאות צעצוע ב-200 שקלים, אני בחיפושים אחרי כיסא מחשב חדש שמיועד לישיבה ממושכת של כמה שעות כל יום (גם סטודנט וגם משחק פה ושם במחשב). בכל זאת יש מגבלת תקציב, ויש לי בסביבות ה-1000 ש"ח לשים בעניין. אני מחפש כיסא נוח, כשהדבר שהכי חשוב לי שתהיה משענת לראש! כסאות של ד"ר גב לא באים בחשבון, בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, אני לא מעוניין במוצרים מהחברה הזו גם אם יעלו לי 100 ש"ח. כסאות של צרעה יש בשפע, איכותיים ומאוד נוחים, רק שכיסא עם משענת לראש מתחיל מ-2000 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה. האלטרנטיבה הכי הגיונית שמצאתי היא כיסא של איקאה מדגם Markus. חפרתי עליו בגוגל, ורוב התגובות משבחות אותו, גם בשימוש לתקופה ממושכת. מעטים מצאו אותו לא נוח, אבל תמיד יש יוצאי דופן ואני מסתכל על …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אחרי ישבה במחשב יש לי כאבי גב. אני מניח שזה (גם) בגלל שהכסא לא טוב / לא מתאים לי. יש למשהו כסאות מומלצים? (אם הכסא יעזור לי, אז המחיר פחות משנה....) ואיך אתה ממליצים לי לי לבחון את הכסאות האלה לפניי קנייה? הרי בדרך כלל הכאבים לא מתחילים באופן מיידי..... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
התלבטתי בין להקפיץ דיון בן שנה שהיו בו את שני הכסאות הללו. או לפתוח חדש. הדגמים: F15 של ווקסמן(שאגב אני לא מבין באתר שלהם איזה דגם זה): http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000GxRRk7LoyS4N01QTZiqU_7z:12bbi68k5?id=690370&pr=QJ5&N=2%2031806 יתרונות: 3 שנים אחריות. ווקסמן- חברה ישראלית ותיקה וידועה. חסרונות: כסא עובד ולא מנהל(?). יקר יותר מהכסא הבא(כ 850 ש"ח). כסא מנהל "אולימפיק" של טיזי נאבי(אופיס דיפו): http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000CfIiiUNAoRYu4n25j1DmrDj:12bbi68k5?id=625855&pr=QJ5&N=2%2031839&sgID=13 יתרונות: כסא מנהל. זול יותר(580 ש"ח). הומלץ בדיון ישן. חסרונות: No brand. שנה אחריות. מינ…
-
- 14 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכיסא http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=2009&CatCode=516 " כיסא בעל גב בינוני מתכוונן עם ידיות מנגנון נדנוד פניאומטי, אפשרות לכיוונון גובה המושב. עשוי: עור תעשייתי בצבע שחור " מישהו התנסה?, יש לו אופציה של גב מתכוונן , ולי אישית זה חשוב.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תגידו, שמי לב שכסאות מנהלים מתחילים ב 150 שקל ב ZAP מישהו ניסה לקנות ? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה גם סופר מגנייייייב.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני חושב להביא מחשב נייד לכיתה ולהקליד ב-word כך שאח"כ אני מדפיס את מה שהקלדתי... או עדיף להישאר במתכונת היישנה של כתיבה במחברת?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-