עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=kqC5-eJDOkc :lol: :lol: ,מישהו יודע מה השם של השיר.?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש אפשרות להביא לי כרטיס מסך\מעבד. האם כדאי? זול שם? פריז ומינכן. מישהו מכיר חנות טובה שם? מומלצת? עזרה!

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  3. אני אומר תצביעו לבועזזז המלךךך

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. המשתמש dddddd פתח שרשור בנוגע לתוכנה. הגבתי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284148.0 הוא לא אהב את התגובה שלי, הגיב בחזרה, הגבתי לו, וקיבלתי איום על חיי מילד בן 12 נראה לי. קיצר עבריין מקלדת - אחרי זה מתפלאים למה ילדים קטנים חוטפים כל היום מכות :lol: ההודעה שבה חיי מאוימים : http://img406.imageshack.us/my.php?image=werwertx7.jpg ציטוט : "תקשיב טוב יחתיכת מניאק פעם הבאה שתדבר ככה אני יחסל אותך מבין? ועם יש לך ביצים תביא תכתובת שלך" ועל זה נאמר: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אחינווווווווווווו"

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מועדונים איכותיים, עם בנות איכותיות, שמשמיע מוזיקה אלטרנטיבית, מטאל ורוק איכותי (בעיקר 90's) ולא שטויות ממוסחרות כמו רוב המועדונים היום... על מה אתם ממליצים (לגילאי 18+, כי אני בן 18 וחצי עדיין...)?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  6. השאלה הנ"ל למומחים וליודעי השוק ליידע על אתר נאמן שאפשר לסמוך בקניה שלא מספק חומרה מדומה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

צריך המלצה לשרשרת יפה לצוואר עד 100 ש"ח. אני לא מחפש משהו יוקרתי אלא משהו יפה ונחמד. (וכמובן אל תביאו לי המלצות על שרשראות שיש בהם סמלים כמו של השטן או משהו אחר אלילי...) אגב אני גר בפתח תקוה, אז מקסימום אני יכול להגיע לתל-אביב, אם זאת באמת שרשרת יפה.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  8. (לא ידעתי איך קוראים לסיומת אז קראתי לזה סוג קובץ) אני רוצה להעביר סרטים לפלאפון שלי.. Nokia 6288, הפלאפון לא קורא AVI אלא MP3,MP4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

שלומות, שלחו לי מביתן חיל הים דרקישה לפקסס להם בדיקת אק"ג חוזרת לקראת הגיבוש(עשו לנו ביום מיונים) לא ידוע לי על בעיית לב או משהו[...] אבל הרופא משפחה שלי הזהיר אותי שיציקו לי הרבה בחיים על אבחוש, כי אין לי שומן שיבודד את ה"רעש" (לדבריו) מצד שני לא הוצמד לי סטטוסקופ שם ככה ש... אולי התרגשתי או משהו, בכל אופן הם אמרו שהבדיקה לא תקינה ואני צריך לחזור עליה אצל רופא משפחה(עשיתי אצלו לפני כמה חודשים, הכל היה יופי טופי) רציתי לדעת האם למישהו היה בעיות עם העסק? עם המזל שלי עוד יעיפו אותי מהגיבוש על חובש כסיל או משהו כזה... לבקש מהרופא שלי לתרגם לי ת'בדיקה, ככה ש"תעבור על בטוח" אצלהם? אין לי כוח לבלאגנים עכשיו...

10. Started by eegg,

מישהו יודע מה עושים בדיוק בגדנע?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by alergic,

יש לי רישיון עם מלווה והרכב רשום על אבא שלי. האם אני יכול לנהוג ברכב או שחייב שביטוח הרכב יהיה רשום גם על שמי?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by Dark Respect,

מישהו השתמש לי בחשבון הראפידשייר כנראה האקר 72.41.223.203 מאיפה האייפי הזה? איך אני יכול לנקום בו נקמה כזאת שהכאב שלו יסופר באגדות עם עוד 7000 שנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by LoveStoned,

מאיזה גיל אפשר כבר לעשות רישיון למכונית? ומאיזה גיל אפשר לעשות רישיון לאופנוע/קטנוע ?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by benib,

^^^ תודה!

15. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם יש לי מקלדת של לוגיטק MEDIA ELITE עכשיו אני רוצה להוסיף אותיות ברוסית ושמעתי שהמדבקות ממש חרא...אחרי כמה זמן יורדים... רציתי לשאול אולי יש איזה טוס לא מחיק וממש נגד זיעה וכו כדי שאני ירשום על הכפתורים? מה עדיף? לא בא לי ממש להרוס את היופי של המקלדת

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  16. ללא ספק הסרט הטוב של הקיץ, לאחר ההצלחה של שני הסרטים הקודמים בסדרה, JASON BOURNE חוזר אלינו והפעם עליון מעל כולם כמו קודם, תצפו לתהפוכה בעלילה כשני אנשים לא צפויים יעזרו לו להחזיר את זהותו ולגלות מי הוא בעצם, סרט מומלץ בחום!!!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by IG,

יצא לי לראות בזמן האחרון כמה פרקים של הסידרה (שוב...), ובכול פרק מחדש ה"יועצת" הצליחה לעלות לי על העצבים עם ה"אתה רוצה לדבר על זה" כל משפט שני והגישה הפלצנית והמתנשאת שלה זה רק אני או שיש לה אתר רישמי שמחכה לגירסת העריכה הממוחשבת של הסידרה, שבה ימחקו אותה או יהרגו את הדמות אי שם בתחילת העונה הראשונה? (כמו האתר של ג'אג'א בנקס )

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ConRoe X Fire,

This metal device is one of a number of similar devices which were invented in the 18th, 19th and 20th centuries to prevent masturbation. A leather strap which would have kept it in place is now missing. Until the early 1900s, many people regarded masturbation as harmful to a persons health, and it was blamed for a variety of ailments, including insanity. מעניין.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אז ביקשתי מדודה שלי בארה"ב לקנות לי ספרים על מחשבים והיא ביקשה שאני אהיה יותר ספציפי כי יש המון אבל אני לא ממש מכיר ואני לא רוצה סתם לחפש בגוגל "Computers Books" אז אני פותח דיון פה, מישהו יכול להמליץ לי על ספרי מחשבים טובים? ולא כאלה שמדריכים אותך איך לעבוד עם XP וכאלה, אני רוצה כאלה שמסבירים על החומרה עצמה ואיך להרכיב חלקים, הייתי ממש מעוניין ללמוד יותר בנושא. תודה.

20. Started by Mesatla,

מה מה? מה ביצה כשרה אני לא יודע בשר חלב או פרווה??

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. ראיתי את הרכב הזה ליד הבית שלי והייתי חייב להראות לכם את השיר המצחיק הזה: http://www.chikchakjuk.com/Media/Uploads/juk1.html :lol: :lol: אני אנסה לשכנע את החבר שלי לשים את השיר הזה בפול ווליום ברכב שלו מתי שאנחנו מגיעים לבית הספר.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

הממ אני מקווה שזה לא בקשה קשה מדי. תודה

23. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441072,00.html

24. אהלן, השבוע קניתי ספר ללימוד תיאוריה והתחלתי ללמוד, נשאר לי עוד ממש קצת.. כנראה אני לא יוכל לגשת בשבועיים הקרובים. לא מזמן קראתי בעיתון שהולכים להוסיף תמרורים חדשים => שינוי מבחן התיאוריה.. יש למישהו מושג מתי השינוי הזה יהיה? לא יהיה נעים לגשת למבחן שלא למדתי אליו.. ולשלם עליו

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  25. סאבס להלה דונקי כל מה שהיה לי פעם נסגרו.. מישהו מכיר אתר תירגום חדש? או משהו ישן שלא הכרתי..

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים