עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yaniv_sosner,

[glow=red,2,300]הכניסה חובה..![/glow] [glow=red,2,300]www.RadioXvoom.com[/glow] [glow=red,2,300]אתמול חגג 3 שנים..![/glow]

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. פתאום האינטרנט לא הגיב לי הכל התנתק אני מנסה להכנס לאתר וזה נכנס לי לאתר של SMILE אומר לי שמעדכנים תשתיות ושירות משהו כזה ואני צריך להוריד איזה משהו והשם משתמש שלי מוסיפים לו 202 בסוף (נניח RAN אז RAN202) למישהו קרה?

3. Started by Yehudaa,

http://www.youtube.com/watch?v=S1WKYmx4i1Q

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. זוכרים תתוכניות "הכוח" הייתי אצל תמי גולדשטיין שזכתה מקום שני,פרטים בפנים... בכל מקרה הייתי אצלה כולי מלא ציפיה שתדע את עברי ואולי את עתידי ומי אני ומה אני בכל מקרה היא לא הסכימה להגיד דבר אחד עלי וכמה דברים בודדים שהיא אמרה היו ממש לא קשורים למציאות אמרתי לה "אז איך בתוכנית הכוח ידעת הכל על בן אדם אפילו ע"י מבט של תמונה בלבד אז היא התחילה להלחץ ולצאת עלי שאני בא כדי לשחק משחקים והייתי ממש רציני איתה לא באתי לשום מטרה משחק היא אומרת לי "אני יכולה רק לטפל בך וזה יקח 3 שנים טיפול של היילינג (פגישה 500 שקל) אבל להגיד לך משהו על עצמץ אני לא יגיד לך כי אתה כבר מכיר אותך" בכל מקרה שמעתי על עוד אנשים שהיו אצלה וממש ממש התאכזבו גם אצל תמי יערי שזכתה מקום שני שהן אומרות דברים שבכל…

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. Started by The_overclocker,

http://www.youtube.com/watch?v=n9jJyhu0qOw

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by HoLy4EvEr,

חייב להגיד קפצתי מ rammstein static-x disturbed soad לזה ואני חייב להגיד אהבתי!! בעיקר האלבום האחרון שלהם...כול שיר פשוט אגדה והמקצב ממש יפה ומתאים...

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by i.k,

קניתי רמקולים בבאג ,ובסוף התאכזבתי מהם והחזרתי אותם כעבור יומיים ודרשתי את הכספי בחזרה? עכשיו לחנות יש שלט שמגדיר את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם כתוב שהם נותנים רק זיכוי. עכשיו השאלה שלי היא ,האם לפי החוק,אני יכול לדרוש מהם החזר כספי בחזרה ? * הרמקולים כבר החוזרו אליהם והמוכר קיבל אותם, אבל לא לקחתי ממנו זיכוי ,אלא קבלה שהוא חתם עליה שהמוצר הוחזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by EyalKing,

שלום לכולם! קודם כל קוראים לי אייל ואני חדש פה.. שמעתי שאחד יש לו קופון לנעה מחשבים וזה נתן לו הנחה של 13.5% נראה לי היה כתוב הנחת סופ"ש ואני רוצה לקנות כמה פריטים מהאתר (ספק כוח FSP 400W 24pin SATA 12cm, מארז NZXT APOLLO SILVER NO PSU ומאוורר למארז CoolerMaster SuperFan 120mm Case Fan) השאלה שלי האם יש למישהו קופון הנחה לפריטים הבאים? תודה רבה! אייל.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by aviv00,

שלום יש לי שני HDD אחד SATA והשני IDE על ה IDE נמצא גם DVD מה שמוזר שאם אני פותח קבצים דחוסים בגודל 700 מגה זה נפתח ב17 שניות מ SATA TO IDE אבל זה ההפוך זה עולה ל 40 ואפילו 50 שניות מישהו יודע למז ה ככה ?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. אז זה היה נראה כך: http://video.stumbleupon.com/#p=chydbi48n6

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by The Winter King,

צחוק צחוק, אבל אני סובל מזה... האם יש מישהו שכמוני סובל/סבל מבעיה כזו? שיחקתי JEDI KNIGHT II ולאחרונה HALF LIFE 2 ולא מסוגל לשחק יותר מ10 דקות אשמח לדעת אם למישהו היה את הבעיה הזאת, אחרת לא אוכל לשחק משחקים כמו BIOSHOCK, CRYSIS וכו'

12. Started by ConRoe X Fire,

אני בינתיים על 673 MPH, אני אעדכן אם יהיה יותר. איך שכחתי את הלינק?! http://www.snelspelen.nl/Billen%20slaan.php

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by asaf16,

אז ככה, אני התגייסתי בראשון לנובמבר לנ"מ, הגעתי עם מוטיבציה ורצון לתרום למדינה וכו' וכו', במהלך שלוש השבועות האחרונים הגעתי למסקנה שאני עוד מעט משתגע שם, ושקרבי לא בשבילי. נתתי צ'אנס, אני רואה שזה לא הולך. אז האשכול הבא לא מיועד לשיכנועים של "תישאר, אתה עוד תאהב את זה" וכאלה, אלא רק דרכים לעוף משם, ובהקדם האפשרי. (אם אפשר, אז בלי קב"ן, כי אני מעדיף שסעיף נפשי יהווה אופציה אחרונה) תודה

• 77 תגובות
    • 7.4k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

אני מתגייס ב אוגוסט אין לי מושג למה אין לי מושג גם מה הפרופיל. אפשר לדעת לפי החודש?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by omri_ro,

טוב נתחיל מזה שלא ידעתי כ"כ לאיזה פורום לשייך את השאלה אז החלטתי לשים בכללי גם בגלל שאחוזי החשיפה יהיו גבוהים יותר. ולעניינינו: אני מחפש מתאם משקע של מצת ברכב לתקע סטנדרטי(220V) שקיים בכל בית בישראל אם קיים כזה בכלל ואם כן היכן ניתן להשיג? תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. חברים בערוץ דוקו רצה לה פרסומת לתוכנית על הסמים עם אושרת קוטלר... עכשיו ברקע יש טראק פסיכודאלי כזה שמאוד אהבתי יש למישהו מושג מה שם המלא של הטראק?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by waizman,

הזמנתי מעבד מאינטל דרך בן-דוד שלי שהוא עובד אינטל במחיר מוזל ובלי דמי משלוח. Ups התקשרו ‏מקודם‏ ‏ועכשיו ‏הם ‏רוצים ‏עוד ‏500‏ ‏שקל ‏על ‏כל ‏מיני ‏מיסים...‏ מע"מ אמור לצאת איזה 60 שקל ואני זוכר שאין מכס על חלקי מחשב, אז איך זה הגיוני?? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by H.I.V,

יש לי מטבע יפני מ1870 20 ין ואני רוצה לדעת מה הערך שלו כי שמעתי שהוא יקר מאוד מישהו יכול לתת לי מידע על כמה הוא שווה וגם אתרים שאני יכול לפרסם אותו למכירה? רצוי אתרים מיפן וחול זה מאוד חשוב לי אז כל מידע יעזור תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by lmlm,

INQ מדווחים ש AMD תשיק בקרוב אתר גיימנג אבל עדיין החברה לא מגלה את הדומיין. ייש אומרים: Game.AMD.com או gaming.amd.com מה AMD מתכננת לנו? http://theinquirer.net/?article=42001

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ברשותי מספר שאלות אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליהן: א. מה המודעות של הורים ברחבי העולם (ארה"ב, אירופה, אוסטרליה וכו') לסכנות של התכתבויות בתוכנות IM (מסנג'ר, אי.סי.קיו וכו') ? ועד כמה הם מודאגים מכך ? האם הם מוכנים להפר את הפרטיות של הילד? ב. האם הם טורחים להתקין תוכנות פיקוח ועיקוב אחרי ילדיהם ? ג. מה היעילות של התוכנות האלו ? (מלבד תוכנות שחוסמות ומתריעות על שימוש באתרי סקס וכו') למשל בהתכתבויות. ד. מה יכולות הסינון של תוכנות כאלה, למשל כשהילד מתכתב עם זר האם הורה יכול לראות זאת בזמן אמת או בדיעבד ? והאם הוא צריך לעבור על כל ההתכתבות של הילד עם הזר ? או שהוא מקבל רק את החלק החשוד ? תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by Overkiller,

אהלן חברים; האם מישהו יודע היכן אפשר בארץ....ובעיקר במרכז (ת"א וסביבתה) ובדרום (ב"ש) לקנות ספריי אומנות, כגון הספר הנ"ל של האמנית הצרפתייה ויקטוריה פראנסס: http://www.transgalaxis.de/pics/artikel/nor_frances_angelwings_gross.jpg תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. אני מצאתי בחורה בת 19 בערך שהיא גיימרית ותיקה. היא מתעניינת ב- PS3, סיימה את כל ה-GTAים (כולל סאן אנדראס, והיא יודעת שהוא כבר ישן ושעוד מעט יוצא GTA4), אוהבת מאוד את סדרת היטמן ומשחקת כרגע ב- blood money, והיא סיימה כבר את כל שלושת המשחקים הקודמים בסדרה. היא אוהבת מאוד משחקי פעולה מגוף שלישי כמו סדרת טומב ריידר (והיא מכירה את לג'נד ו- anniversary) ואני חושב שהיא אוהבת גם את סדרת splinter cell. היא יודעת גם שיצא c&c3, והיא מספרת שידידים שלה לא מפסיקים לשחק (היא לא סיפרה לי במה עדיין). חוץ ממשחקים, היא מבינה בכרטיסי מסך (היא חולה על זה!) והיא יודעת להרכיב מחשב מבחינת פיזית וגם להרכיב קונפיגורציות (הצעות מחיר). היא אומרת שמשחקי מחשב אינם לילדים! איזה יופי! בפגישה השנייה …

• 92 תגובות
    • 7.9k צפיות
  23. Started by Shane McMahon,

אהלן!!! נשרף לי הכרטיס מסך והחלפתי לחדש..(היה 5200 עכשיו 5500,כן כן ישן אבל מה לעשות זה מה שאני צריך..) מה אפשר לעשות עם הישן חוץ מלהוציא את הגוף קירור?!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by Mesatla,

הרגע גיליתי שיש לי שעורה (היא בתוך העפעף ולא נראית לעין ) אבל אני מרגיש אותה מה עושים???? ??? :s05: ??? :s05: היה לכם פעם בבקשה שתפו אותי בעצותייכם\נסיונותייכם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מאיפה אני יכול לקנות? אני צריך משהו כמו 20-30 אם יש במחיר טוב. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים