עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כרגע אני עובד בחופש, כבר יש לי 500 ש"ח ביד ובקרוב אקבל עוד כסף. בכל מקרה, אני מתלבט מה לקנות - כרטיס מסך חזק, נגן MP3 איכותי, או משהו אחר. במקרה גם חשבתי על משהו שרציתי לפני כמה שנים, כשהייתי קטן יותר - מולטי טריינר, הבעיה שלא היה לי כסף וההורים כמובן לא רצו לקנות את זה. מה דעתכם על מולטי טריינר בכללי? האם הוא שווה את הכסף? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8782131 מה דעתכם על המולטי טריינר בקישור הנ"ל? נראה לי חברה "ג'נרית", אם אפשר לכנות אותו ככה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ראו הוזהרתם. ---- A-TEAM http://www.youtube.com/watch?v=4eTRqGm0HWc מרדוק חביב אבל ביצוע די גרוע

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by iakovl,

שאלה פשוטה אבל תשובה מורכבת אני רוצה ללכת למכינה לפסיכומטרי אבל אין לי הרבה אופציות 1. קידום - מכללת כנרת, צומת צמח - חצי שעה נסיעה מהבית 2. יועל גבע - חיפה - שעה ו... נסיעה מהבית 3. לחמן - עפולה - שעה ו... נסיעה מהבית 4. HIGH-Q - טבריה - 5 דקות הליכה מהבית 5. EZ - חיפה - ראו סעיף 2 בגדול אני רוצה למהר כי אני ככל הנראה מחליט להתחיל ללמוד השנה (עוד נראה איפה) הייתי רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם וגם חוויות אישיות אם מישהו עבר פסיכומטרי קודם לכן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לפי שבועיים בערך רשמתי על זה שרכשתי מסך של Dell מהם ולפי ההמלצות עליהם אסור לקנות מהם. אז בהתחלה חשבתי ככה וכל השבועיים כל יומיים התקשרתי ושיגעתי אותם מתי זה נשלח וכדומה,ואמרו תוך מספר ימים. לאחר שבוע הם נתנו לי תירוץ שזה נשלח בחזרה למחסן בגלל פגם והם צריכים שוב לקבל את זה כבר התחלתי לחשוד וכבר תכננתי לבטל, אבל הנה היום פחות מ14 יום הגיע לי המסך בריא ושלם עם שליח UPS אז אצלי הם הוכיחו את עצמם במה שהם אמרו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש ומחפש ולא מוצא, כל האתרים הממשלתיים בארץ נראים כאילו עברו תאונה בעצמם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שאלה הרת גורל אני משתגע מחיפושים אחרי המנגינה הזאת - מי שמוצא לי אותה באמת שהוא מלך העולם כולו תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם מה דעתכם על סריקת כל המסמכים שקימיים באופן פיזי (ביניהם : תלושי משכורת , קבלות , חשבונות וכו') וגיבוי במחשב וברשת ואז לא להחזיק באופן פיזי שום ניירת. מבחינת חוק האם זה תקין ? האם קבלה או תלוש משכורת סרוק קביל בכל המסודות (בניהם הממשלתיים ) ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pure perfection,

תיגדו מישהו יודע מתי מתחילה ההרשמה למלגת משרד החינוך??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, מה אני צריך לעשות כדי לפתוח חנות מחשבים קטנה. כדי לפתוח חנות פיזית ? או חנות אינטרנט ? אני לא כלכך בזה אני אשמח עם מישהו מפה יעזור לי תודה מראש, קוגלר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. סוף סוף , קצת הממשלה שלנו עושה בשכל וביטלה את המכס על נגנים קטנים (נגני MP3 וכו')... הנה הידיעה ב - YNET למי שמעוניין לקרוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1660768,FF.html האם סוף סוף אפשר יהיה להביא מכשירים מחול בלי לשלם למכס המון ? או האם סוף סוף המחירים בארץ ירדו ויהיו כמו בחול ?!?! אולי גם עכשיו אפשר להביא את ה - RIOVOLT.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בערוץ אגו בכבלים (לא יודע עם יש גם בלווין) יש תוכנית שנקראת שם המשחק (extended play) שהיא על משחקים חדשים גם לקונסולות וגם לPC. בערוץ 504 בתבל ביום שלישי בשעה 21.30

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by maverick,

תמיד היה להם מין "פורום" של רכילות בו ניתן לפרסם פוסטים בעילום שם. לאחר מכן הם נהיו "politicly correct" והוסיפו לינק "אם הרכילות הזאת פוגעת בך". מה הם גנובים? הרי הם שמו את זה והרשו לאנשים לפרסם בעילום שם. לאחר מכן הםם שמים את הלינק המפגר הזה ועוד מפרסמים את האיי-פי של אותו מפרסם. הרי רכילות זה תמיד דבר רע אז למה להוסיף את הלינק המטופש??? עדיף כבר להוריד את הכל וזהו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Athlon-WINGS,

פירסמתי את זה גם ב Pc-Spot, ואני אפרסם גם כאן. כפי שאתם רואים, NANA חסמו אתמול את האפשרות לקישור לתמונות שלהם (שימו לב בחדשות ב HWZONE). אמנם הם טיפשים מדיי, כי אפשר לעקוף את החסימה בכל כך קלות. פשוט את הסיומת, נגיד .jpg, תשנה לאותיות גדולות: .JPG. ואז התמונה תהיה בסדר. בהצלחה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. השביתה שהייתה אמורה להיות נדחתה ולא תתחיל אחרי יום העצמאות... http://news.walla.co.il/?w=//383385 :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש מחשבים ישנים שלא בשימוש,אם מישהו מוכן לתרום לי אותו שיגיד ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LermanIsUberCool,

מצטער על ההצפה להסתכל טוב טוב על הדבר הכחול בדלת ולהירגע (כמו שמסתכלים על התמונות 3D המעוותות), אחרי כ2 דקות יש אפקט מגניב

18. Started by Kukishin,

הם מבטיחים את המחיר הנמוך ביותר לכל מוצר ורכיב. היום ביקשתי הצעת מחיר וקיבלתי הצעה גבוהה ממה שיש בזאפ ולא הסכימו להוריד. כשאמרתי להם שהם מתחייבים למחיר נמוך צחקו עלי, אמרתי שאפרסם את תוכן השיחה בפורומים ואז הסכימו לתת לפי המחיר הנמוך שיש בזאפ ולא שקל פחות. יראה החכם וישפוט מי אלה ומה שווה הבטחתם למחיר הנמוך ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יצא לי לראות היום שתי דקות מהתוכנית הזוועתית הזו שהיא ללא ספק הדבר הכי גרוע שראיתי בחיי... לקחו שתי ספרים ונתנו להם תוכנית טלוויזיה שזה כבר נשמע לא טוב (ממתי בכלל ספרים מעניינים מישהו ?) , וסתם כמו כל תוכנית הם יורדים על אנשים אחרים ומספרים בדיחות לא מצחיקות אבל מה שהדהים אותי יותר מכך זה כמה גאים אפשר להיות ? בשתי דקות שהספקתי לסבול את זה הם ראיינו איזה כתב נשנש מגיא פינס ואחרי זה שרו את דיווה של דנה אינטנשינל ! בביצוע שגורם לי להתגעגע לכוכב נולד מישהו חייב לעצור את הדבר הזה !... האטום האיראני מעולם לא נראה פיתרון טוב יותר מעכשיו גילוי נאות... אין לי שום דבר נגד הומואים אבל לראות פייגלך בן 60 לובש חולצת בטן עם כרס ושר דיווה זה פשוט יותר מידי כבר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איך אני יכול להבדיל בין פוליקרבונט ל-לוציט? אני יודע שהחומרים שונים בתכונות כגון עמידות לשריטות ולחום, חוזק כללי וכדו', אבל אני לא מתכוון להגיע לחנות ולהתחיל לשרוט ולכופף את המשטחים או לחמם אותם כדי לחוש בהבדלים ביניהם... ישנם הבדלים נראים לעין או שהבדיקה חייבת להיעשות בדרך אחרת? תווית? חותמת? :s05: (דרך אגב, אני זקוק למשטח פרספקס בתור משטח עבודה ולא למודינג)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by R0ck,

http://community.msn.co.il/comm_folder_get_file.asp?CommID=3059&seqFileID=12773&seqFolderID=5245&seqSubFolderID= פשוט, רעעעעעעעע....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי בעיה במצלמה דיגטלית, ורכשתי לה אחריות של MACKCAM במעמד הקנייה. שלחתי אליהם מייל לפי ההוראות הבאות: http://www.mackcam.com/repairs/international-repairs.htm כדי לקבל CONTROL NUMBER.(בשביל ארליך מעבדות) עברו כבר 5 ימים ואין שום תגובה מצידם. ניסיתי גם לשלוח להם פקס הבעיה זה שזה פקס לחו"ל ובזק לא נותנים לשלוח לחו"ל.(תהרגו אותי למה) אריאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הרי הם טוענים שישראל התנהגה בפיראטיות כיוון שהפעולה התבצעה רחוק מחופי המדינה. לא היה עדיף לחכות שיגיעו 5 ק"מ מהחוף ואז להשתלט על האוניות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מעוניין לקנות טלפון (ביתי) אלחוטי. חובה תשלום בPAYPAL. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים