כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי משהו מחו״ל ואני רואה במעקב משלוחים שזה הגיע לעיר שלי. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בXXX בתאריך 15/06/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר XXX לצורך מסירתו שם. זה אומר שיכולים להגיד לי בסניף דואר לשלם מכס או שכבר להיות בטוח שאין מכס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כינויים משהו לאייסי שקשור בכדורסל\NBA ... תודה רבה ולכל יפי הנפש בלי הערות ביניים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אההה אל תנעלו עדיין!!! חשבתי על זה, צאיך לעשות אחת ולתמיד תר'ד שיסביר מה אסור לעשות בעייני חומרה (לקנות gpt, לבנות מערכת קירור בעצמך, להרכיב את המחשב בעצמך :'( וכו...) עכשיו כדי להוסיף רובד טיפה קומי אפשר גם להוסיף דבר אחד שאסור לעשות שלא קשור לענייני חומרה! (אפשר לגלות פה דברים מפתיעים) אני יתחיל: 1)להפעיל את המחשב בזמן שיש חוטים חשופים ולחשמל את המחשב (יש לי מארז אלומיניום) :'( 2)לקנות מחשב מחברת קבר ולא לבדוק אם כל הברגים מחוברים :-\ 3)לחבר תעלת איוורר מהמזגן למחשב (בום) 4)ללכת לשרותים ציבוריים יחף אל תקראו לי ספאמר כי אני לא
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://community.msn.co.il/comm_folder_get_file.asp?CommID=3059&seqFileID=12773&seqFolderID=5245&seqSubFolderID= פשוט, רעעעעעעעע....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OK. זה לא היה מצחיק,לדעת הרבים, מחקתי, כי אצלינו שולטת דמוקרטיה, הרוב קובע. SORY ! PS תודה מיוחדת לOK83
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.wired.com/wired/archive/13.01/topsite.html כתבה חביבה שמתארת איך פועל המאחורי הקלעים של עולם ה WAREZ. לא הכל מדיוק, אבל עדיין שווה קריאה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי זה בעיה שמטרידה אותי זמן ארוך. אני עד היום עבדתי בעיקר בעבודה שאני לא אוהב ופשוט לא מתחבר לעבודה הזו אני מעדיף לקרוא בפורומים,כתבות, לצפות בסדרות/ סרטים מאשר לעבוד (לבזבז זמן) בעבודות האלה מצד שני כמעט על כל דבר צריך לשלם היום- ביגוד/ שכירות, מים, חשמל,חפצים. אני לא בחובות ואפילו צברתי סכום כסף מה עושים במצב כזה שאדם לא רוצה לעבוד, לא מצא את מקומו כלומר מעדיף לשבת בדירתו ללא עבודה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנו ניתקלים, מדי פעם, באזהרות שונות המופיעות על מכשירים מסויימים. האתר הזה: http://www.dumbwarnings.com/index.html לקח את האזהרות הכי טיפשיות וריכז אותן לפי סוגים. שווה צפייה. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אתר האקרים ישראלי עם מדריכים,כתבות ופורום בנושא פריצה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים חוקר איזה רכיבים כדאי לבחור לקראת מחשב גיימרים חדש שאני רוצה לקנות. אני חייב להודות שככל שאני מתעמק יותר (הידע שלי יחסית בסיסי) ככה יש לי יותר חשק לקנות את הרכיבים ופשוט להרכיב את המחשב בעצמי. (החלפתי בעצמי כרטיסי זיכרון ומסך, לעומת זאת לא התעסקתי בחיבורי חשמל מהספק ובמעבדים= רמת הניסיון שלי) אז לשאלתי - האם זה כדאי? אני יודע שהחיסכון הכספי לא גדול, אבל אני כן רואה בזה חוויה שיכולה להיות מהנה. אז אני אפרט פה מה לדעתי היתרונות ומה החסרונות ואשמח אם תוכלו לכוון אותי להגיון היותר בריא חסרונות הרכבת המחשב: 1. חוסר נסיון - עלול לפגום בטעות ברכיב ואז ההפסד הכספי לא מועט. 2. זמן - אצלי פחות קריטי אני מוכן להקדיש לזה זמן. 3. חוסר חשיבות - במחירים של עד…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע (ואני שמח בשמחתו שהוא לא יודע..) היום היו מועדי ב' למתמטיקה. איך הלך לכם? אני עשיתי 007 ובאופן ספוטנטני לגמריי גם 006. 007 היה קשה לאללה. לא הצלחתי כלום. קיבלתי במועד א' 63, העדפתי לא להגיש. 006 היה דווקא סבבה. נראה לי שאקבל בערך 70. שזה לא משהו, אבל שיהיה.. מה איתכם? רק לי היה ממש קשה 007? שאלתי חברים ולרובם גם היה יחסית קשה ב-007.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחר בגרות במחשבים מדעי המחשב א' לא כל כך הנתי את כל הנושא הזה של מחלקות אז אם מישהו יכול לתת לי אתר שמסביר את כל הענין... ובנוסף אתר שיש בו בגרויות/מתכונות במחשבים (אם אפשר עם פתרונות גם..) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מפרט: AMD Athlon XP-M 2400+ Ultra low voltage (מעבד Barton המקורי צרך 65W, גרסת Mobile הרגילה 45W, הגרסה המיוחדת הזאת הושקה בסוף חיי התושבת וצורכת 35W בלבד) + Arctic Cooler (אחלה גוף קירור שקט לחלוטין) לוח אם Abit Nforce 2 - אחלה לוח אם, מעולה ל-OC. זיכרון 512X2 DDR1 במהירות 400MHZ (סה"כ 1GB) כרטיס מסך Ati Radeon 1650Pro (הריץ בזמנו את Oblivion על הגדרות בינוניות גבוהות) כונן קשיח חדש 160GB 7200RPM באחריות ב-KSP ספק ThermalTake 400W. אין צורב מארז ישן כמה שווה? זה יכול להיות אחלה מחשב לצבא או להורדות. הכל תקין נבדק תחת עומס רב. מעבד בעל פוטנציאל OC אדיר (מי שזוכר את ה-Athlon XP-M).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גוגל יספקו לכם רשת אלחוטית ואינטרנט חינם בבית רק תשלשלו לאסלה. http://www.google.com/tisp/install.html והם גם יספקו לכם נייר חינם, העלויות יכוסו ע"י פרסומות קטנות ולא מטרידות על הצד האחורי. https://mail.google.com/mail/help/paper/more.html ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שאני קונה מחשב חדש בחנות אבל לא קונה ממנה חלק מהותי למחשב (לדוגמה, כונן קשיח שיש לי כבר) אבל אני כן משלם על הרכבה לחנות. אני גם לא מתכוון לקנות מערכת הפעלה (כי כבר יש לי אחת מקורית בבית או שאני מתכוון להתקין לינוקס). 1. האם בחניות מסכימים בכלל לבנות מחשב "לא מושלם"? 2. חנויות שמאפשרות הרכבה, מציעות לפעמים גם בדיקת מאמץ או\ו אוברקלוקינג בחנות. איך הם מבצעים את זה בלי כל החלקים (או לצורך השאלה עם כל החלקים אבל בלי רכישה והתקנה של מערכת הפעלה)? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחה שהייתה לי עם מישהו שקיבל ממני באן היום במירק 12:47pm] <SnakeRC> נו פלייז! [12:47pm] <SnakeRC> סליחה [12:47pm] <WarMachine> אתה החוליה הזוחלת [12:47pm] <WarMachine> שלום [12:48pm] <SnakeRC> טוב אני רושם מכתב למנהל הסרבר [12:48pm] <WarMachine> שמה [12:48pm] <SnakeRC> על כל ההתנהגות שלך [12:48pm] <WarMachine> שאתה מקלל [12:48pm] <WarMachine> וחואף באנים בגלל זה [12:48pm] <WarMachine> . [12:48pm] <WarMachine> ? [12:49pm] <SnakeRC> אני לא קיללתי! [12:49pm] <SnakeRC> בטעות העתקתי שורה שאני ואבירם התכתבנו ! [12:49pm] <SnakeRC> שלא הייתי צריך להעתיק! [12:49pm] <WarMachine>…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קיבלתי דח''ש עד אפריל, בגלל שהקורס אליו אני משובץ מתחיל רק באפריל... מישהו יכול להסביר לי קצת יותר על הדח''ש? האם אפשר לצאת לעבוד? האם אפשר להתנהג כמו אזרח רגיל גם מבחינת שיער וזקן(להאריכו)? תודה וערב טוב חברים (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני תמיד רואה בטלויזיה פרסומות למסכים עכשיו אני רוצה לדעת איך אומרים נכון את המילה תקראו את המילה איך שאני כותב אותה 1.מסקים 2.מסחים אם אומרים אותה נכון ? אני יודע שזאת שאלה טיפשית אבל היא מציקה לי כבר המון זמן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anywhere.fm/player/ הרעיון פשוט: תעלו מוזיקה,ותשמעו מוזיקה של אחרים (אתם לא חייבים לעלות מוזיקה אם אתם לא רוצים,אין שום רטיו שאתם צריכים לשמור עליו בין כמה מוזיקה העלתם לבין כמה מוזיקה שמעתם או משהו בסגנון) נשמע כמו פרויקט ממש נחמד,אני מתחיל לעלות לשמה שירים. *בינתים אין שמה המון מוזיקה כי זה קיים רק יומיים **למי שיש יוזר בדיג - http://digg.com/music/Anywhere_fm_opens_an_on_line_radio תקפיצו את הסיפור שלי 8) עריכה: כנסו עם היוזר הבא וניצור אלבום משותף: יוזר hwzone סיסמא hwzone
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר אחריות בpch אני מקבל אחריות רק אצלה או גם דרך היבואן או היצרן תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . יש לי בחדר תריסים (אלה שעולים ויורדים) . התריסים האלו רגילים ולא חשמליים . החוט היה ישן ונקרע אז קניתי חוט חדש וניסיתי עכשיו להחליף. יש למעלה 2 גלגלות הראשונה היא זאת שמרימה את התריסים (הגדולה) והשנייה זאת הגלגלת הקטנה שיש בתוכה קפיץ. בגלגלת הקטנה נשבר הקפיץ והיא מסתובבת חופשי . שני הגלגלות מחוברות לחתיכת ברזל גדולה , הגלגלת הקטנה מחוברת בעזרת שני פינים שצריך ליישר אותם בשביל להוציא את הגלגלת . אפשרי לקנות גלגלת כזאת בנפרד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מעין מדבקות עגולות ששמים מתחת לרהיטים או איפה שנסגרות הדלתות וזה כדי למנוע טריקה - הן עשויות מניר דחוס או קרטון ודי עבות (3-4 מ"מ), איך קוראים להן? ואם אפשר גם את השם באנגלית, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי מיונים, מופיע כמסלול אל-אופ(אתם בטח מכירים את החברה) - האידיוט שדיברתי איתו בטלפון אמר שהמבחנים יכללו אופטיקה(דה!) מה שעוד לא למדתי מישהו נבחן ויכול להרגיע אותי, או לחילופין להפחיד אותי? מה יש במבחנים? איך יש לך סיכוי לעמוד בהם? כל מה שאני יודע כרגע זה מכניקה של י"א(למעט מומנטים שלא לימדו) ופסיק מחשמל(אלקטרוסטטיקה) של השנה להתאבד עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(אני לא מבין הרבה בחשמל, אבל אם הבנתי נכון, אמפר זה עוצמת הזרם) אז, יש לי בטרייה ואני רוצה לחבר אליה 2 חוטי חשמל ולהגביל את עוצמת הזרם למילי אמפרים בודדים איך קוראים לרכיב שעושה דבר כזה? (אם באמת יש רכיב בודד שמסוגל לעשות את זה) עוד משהו - לפני כמה שנים היה ברשותי נגד שאפשר לכוון - היה איזה משהו שעם מברג קטן ניתן היה לסובב כדי לווסת את ההתנגדות שלו (בטווח מסויים, מן הסתם) - האם דבר כזה אפשרי גם ברכיב שמגביל עוצמת זרם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-