כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
סתם שאלה: מי פה חבר ברוטר (באקסקלוסיבי אני מתכוון)? חוץ ממני... :
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את המצבים האלה שאתה קם בבוקר והכל נראה לך מוזר? אתה לא לגמרי בטוח למה זה ככה, מה בדיוק הסיבה ואיך זה שאתה מרגיש ככה, הרי אתה כמעט בטוח שאתמול כשהלכת לישון הכל היה כשורה ואתה מייסר את עצמך בשאלה האם שכחתי משהוא?, לא יכול להיות שזה כל כך חשוב הרי שכחתי! , אבל מה אם זה כן חשוב וסתם שכחתי? , בכל אופן אחרי שבזבזת חצי יום בנסיונות נואשים להזכר אתה פשוט יורד מזה והכל נראה רגיל לגמרי, הכל סבב סביב עניין שיכול להיות שלא קרה כלל או שהיה כל כך שולי שלא היה צורך לעבד אותו עד הסוף, אבל לפעמים יכול להיות שקרו דברים הרי גורל שאתה פשוט לא יכול לזכור. יש למישהו הסבר הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא פורום מוסיקה חדש ובאמת מעולה של כל הסגנונות! כולם להרשם ולהגיד שנמרוד הביא לכם: http://www.tonnez.net/index.php
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס ויסטה מ 2006 ולאחר כל שנתיים מתחיל להידפק מתקין מחדש ועובד טוב .
-
- 104 תגובות
- 17.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סתם מסקרנות.. אני בערך כל שנתיים, עד שהמעבד שלי הוא בערך חצי מהכי מהיר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת באופן כללי כל כמה זמן מחליפים מחשב. אני לדוגמא רק עכשיו מחליף אחרי 5 שנים. ואתם ?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני בערך קונה מחשב חדש כל פעם שהמהירות שלו משתפרת פי 4 אני רואה שהרבה אנשים פה קונים כל דבר חדש שיוצא כמעט מעניין אותי לדעת אם זה נכון
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מתחילות להיות לי רגשי נחיתות על זה שיש לי "רק" Q6600 ו HD4870. המחשב אצלי כבר קצת מעל שנה, ואני מתכנן להעיף (למכור) אותו לקראת סוף שנה, שיתחילו לבוא משחקי FPS דורשי DX11. לגבי שדרוג-אני לא מת על הרעיון. אני לא אוהב להתעסק עם חומרה יותר מדי-אני תמיד חושש שמה אני אהרוס חלק חשוב ויקר. חוץ מזה, לקח לי מעל שלוש שעות כולה להחליף משחה טרמית ( ), ואני לא רוצה לשבת שבועיים על לוח אם (וגם אין לי הרבה מקום לעבוד ככה שזו גם מגרעה). בקיצור-מה אתם ממליצים? נ.ב תורידו הצבעה אחת ב"לא מחליף, משדרג לאט לאט" בגלל שאני הצבעתי כדי לראות את התוצאות.
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי כל כמה זמן אתם מחליפים את מערכת הגיימינג שלכם, כי אני מתלבט אם להחליף את שלי.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כל זמן קבוע (למשל חודשיים) או כשהם ממש מלוכלכים?
-
- 28 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב, בערך כל 2 - 3 שנים או יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת כל כמה זמן האנשים בפורום קונים/מחליפים מחשב??? דניאל.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ועוד: 1. באמת עולה להרשם 250$!? WTF? 2. יש אפשרות להרשם ולעשות רק חלק אחד בבחינה? הבנתי שבארץ מתייחסים רק לחלק הכמותי... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני יודע שיש פורומים של רכבים אבל אין לי כוח לפתוח יוזר (אז אל תפנו אותי לשם) אם למישהו יש תשובה משכילה אשמח, כל שאר התגובות לא פה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 37.3k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 230 צפיות
- 1 follower
-
-
נלקח מתוך גליון המבצעים של אופיס-דיפו. עשקנות לשמה!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מכשיר כזה שאפשר לקנות בארה"ב שיכול לנחש תוך 20 שאלות כל דבר שתחשבו עליו , עכשיו יש את זה גם בגרסאת פלאש http://www.sithsense.com/flash.htm אם פרסמו את זה כבר את אפשר למחוק נ.ב אחרי שתנסו דברים רגילים , תחשבו על דברים מוזרים כמו פליצים ועוד שטויות - קורע
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2780835,00.html "חיפוש לא יזיק לך" מוכר לכם ;D
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
אמאלה אני עד עכשיו לא קולט את זה עד עכשיו הכל היה חרא והיה איטי או רגיל, ופתאום לפני 5 דקות אני עובר לדיון אחר בפורום והדף נטען בטיל, בודק משחק רשת ואתרים בחו"ל, והם נטענים בטיל! יכול להיות שהם תיקנו את הבעיה ושידרגו משהו?
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-