עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by fuck off,

ד"א, שמו Spencer Elden נ.ב. עכשיו ראיתם אותו בעירום.

2. Started by sickman,

יש למישהו ניסיון עם דגם מסוים שהוא יודע להמליץ עליו או לשלול אותו? דנקה

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by Shadowman,

שאתם אוהבים אולי גם אנחנו.... בקיצור אני יתחיל... www.hwzone.co.il

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  4. למי שלא מכיר מה זה- מוזמנים לצפות בסרטון למעלה. זה רעיון שחשבתי עליו הרבה זמן, כי סך הכל יש פה הרבה שחקני מחשב בארץ, הפיראטיות גדולה, אבל לא תמיד לילדים או יותר נכון להורים שלהם יש כסף למחשבי גיימרים רציניים. לכן נניח ומישהו היה בא ופותח כזה דבר בארץ, דורש איזה 10-15 שקל לשעה עבור משחקי אונליין חוקיים, ומוכר גם חטיפים ומשקאות כדי להרוויח עוד, זה נשמע לי כמו משהו שהיה תופס תאוצה מהר. האם ניסו משהו כזה פה? האם לדעתכם זה יכול לעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. למישהו יש מושג אם יש הערכות לאחוז החדירה של השימוש באינטרנט ? מחפש משהו לשנים הקרובות אבל כל דבר דומה יעזור (וכן, חיפשתי בגוגל) תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. מישהו יודע איפה מראים את המשחקים של ליגת העל.?

7. הכותרת אומרת הכל ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by nat64x,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nizzan7,

שלום, יש לי מישהי שאני ממש אוהב ואני חושב שגם היא אוהבת אותי, אני רוצה להציע לה חברות וכבר קבעתי איתה ללכת לסרט יום רביעי היא בחרה שרק 3. עכשיו אני צריך טיפים איך להציע ומתי? לחברה הקודמ שלי נתתי שרשרת חצי לב, אתם חושבים שכדי גם הפעם? (הן אוהבות את זה או חושבות שזה ילדותי?) אגב קוראים לי ניצן וגם לחברה הקודמת שלי קוראים ניצן וגם לחברה הזאת קראו פעם עד שהיא החליפה את שמה ניצן נכון יפה? ;D אני בן 14 וחצי אז אל תתנו לי רעיונות לחתונה! תודה מראש, ניצן

• 363 תגובות
    • 31.4k צפיות
  10. בהמשך לדיון "דיון בעד ונגד ליגליזציה ו או שימוש בסמים "קלים"" (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=416644.0) אני מביא לכם פה עבודת גמר של בן אדם שכינויו הוא "smoking dragon" מפורום "המחירון" (joint.co.il) אשמח אם תקראו את המאמר או חלקו ותתנו דעה. באמת חשוב לי ולכמה אנשים פה להראות לכם כמה מיתוסים סובבים סביב הקנאביס , כמה שקרים - כמה עבודה בעיניים שהממשל האכיל אותנו כנ"ל האגודה למלחמה בסמים. אז כמו שאמרתי , תקראו ותגיבו. כל הזכויות שמורות לsmoking dragon. מי שבאמת רציני גם יקרא את המאמר כולו ויתן דעה אמיתית. אני מניח שאמיר ואלכס במוו יתעצלו לקרוא את זה מפאת בעיות כאלה ואחרות שקיימות אצלהם (בין היתר הכחשה סביבתית ואטימות לסביבה).

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

לא ידעתי כלום! (ניחשתי אססין קריד) מישהו יכול להסביר קצת? (אשמח לשני ההסברים אם יש) 1. אל תשכחו אחד שלא התפוצץ עם להבה, שהפך למהיר ובלתי נדיף (4,6) 2. קלף חזק מסתנכרן עם לו בשביל מתנקש (4,5) ע"פ יהודה גרסטל 3. נגמר שירות משלוח ללא ראש ומסד (6) 4. לפני קום החמישית, שיחקו תפקידים ואסטרטגיה (4) 5. סבל בתחבושת בשביל ההגנה (6) ע"פ דוד בק 6. לות'ר נמצא באישור צבאי של חברת חומרה (7) 7. היימן מספיק עם משקה לקריאה בלבד (3,2,2) 1. זיכרון פלאש 2. אססין קריד 3. אינדקס 4. דוטה 5. פסוורד 6. פלקסטור 7. סי די רום

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. חח אתם רואים אני ניכנס לחנות מחשבים לקבל הצעת מחיר הוא מביא לי הצעת מחיר מוסיף עוד 1000 שקל לא יודא מאיפה הוא הוציא אותם ואז אני שואל למה כזה יקר אז הוא אומר ועים מה אני אשלם ארנונה וחשמל חחחח....... בחנות אחרת התחילו להביא לי דברים שלא מהעולם אומרים לי שעל כרטיס מסך PALIT ישנו מאוורר של ZALMAN ב 200 שקל...התחילו לחרטט לי לא יודע מה חח התחיל להציע לי דברים שאני לא צריך ביכלל...הוא התחיל להגיד לי ש9600GT הופסק פס היצור שלו והציאו לי בימקום את ה 8800GT של PALIT עים הקירור הזה חחחח...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by CyberBot,

מידהו יכול להגיד מה לקנות לטירונות? הטירונות היא שבוע(כן כן 100% ג'ובניק)(אני מתנדב) בעיקרון זה יומיות(תחסכו את ההשפלות בסדר)אבל אני חושב שאני אשאר כדי להכין את עצמי לקראת השירות השירות הוא בבסיס סגור ומישהו יכול להגיד לי את התנאים בבה"ד 7? הטירונות ב16.1 זו טירונות מתנדבים

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים. נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כן זה קשה שלא לשים לב לחיידק המתפשט בארצינו הקטנה, כאשר היום יש כמויות רוכבי אופניים בכל שביל ומקום בארץ, המבחר גדול והכייף של נסיעות סוף השבוע גדול. האם יש בקהילה אנשים אשר גם נדבקו בחיידק הנ"ל ? אני יודע שלמשל ניצן איגור ועוד כבר רוכבים זה זמן מה, האם גם אתם ? אם כן על מה אתם רוכבים, איפה, וכדומה ?

• 74 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, זה לא הולך להיות קל.. בשלהי 2004, כל יום חמישי בלילה בתחנה 100fm ברדיו, הייתה תוכנית עם יוסי טרבלוס ושחר חסון, שהם היו מארחים סטנדאפיסטים, מעלים בחורות לשידור, והיו צחוקים של החיים! במקביל, היה להם אתר באינטרנט עם כל הקטעים להשמעה ולהורדה. חיפשתי ונברתי ברחבי הרשת ואיכשהו הצלחתי להגיע לעותק שמור מהאתר הישן הזה, שנראה ככה: זה הדומיין של האתר: manzur.ilt.co.il אין גישה אליו, הצלחתי דרך waybackmachine לגשת לעותק שמור. קיצר היו שם מלא קטעים מצחיקים ואני מבואס שלא הורדתי הכול כשזה היה זמין. פה אני צריך את עזרתכם, יש אפשרות לגשת איכשהו לשרת שלהם שהיה אז ולחפש אם נשארו שם קבצים להורדה? …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MasterDK,

אני מקווה שזה חוקי, אם לא נא למחוק בבקשה.. אני מעוניין לקנות סט פוקר, איפה ניתן לקנות יחיסת בזול ואיכותי? אני לא צריך סט גדול, 200-300 צ'יפים (וכל השאר רגיל, כפתור DEALER, קוביות [עדיין לא מבין בשביל מה] וחבילות קלפים), לפי מה שהבנתי 11.5 גרם זה הצ'יפים האיכותיים נכון? תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. תציעו לי מה כדי לי לימכור בשביל להתפרנס

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Buffer,

ואם זה בלי הארכה, זה יגרום נזק למחשב נייד אם אני אחבר בלי?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. חברים יקרים, בקשה קטנה, 5-10 דקות מזמנכם למילוי שאלון עבור פרויקט הגמר שלי. http://goo.gl/mGfGs

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

שלום,עוד מעט אני בן 18 ואני 1.80 גובה,ואני שוקל 61 קילו. אני לא מצליח לעלות במשקל בשום דרך וזה פשוט כבר משגע אותי. מה לעשות שיעזור בצורה חכמה?

• 52 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום, אני מחפש ברזים למקלחת שהמים יבואו בכמה כיוונים - מלמעלה ומהצדדים. ידוע לי שקיים דבר כזה, אבל אני לא מוצא שום דבר באתרים ישראלים. גם בחו"ל אני לא בטוח שמצאתי מה שאני מתכוון אליו. בקיצור, אם מישהו יכול למקד אותי עם מילות חיפוש - אודה לו מאוד.

דיונים חדשים בפורומים