עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sherlock1212,

http://www.ebaumsworld.com/flash/endofworld.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by moshe_91,

שלום לכולם בקרוב מאוד אני משתחרר ואני רוצה לקנות למפקד שלי מכונת קפה עד 300 שקל מאתר זאפ .. הבעיה שאין לי ניסיון ומושג במכונות קפה אז אני צריך את עזרתכם .. אני רוצה מכונה שרק צריך לשים את כל המצרכים, לשים כוס וללחוץ על הכפתור ושזה יכין לי קפה .. קפה טחון (נס קפה) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מבשלת בירה אמריקאית קטנה יצרה תקדים מדליק עם מארז פחיות בירה אשר עשוי מחומר אכיל עבור בעלי חיים ימיים הצרכנים האמריקאים אוהבים מאוד בירה, ואוהבים אותה מאוד בפחיות, אשר נמכרות בדרך כלל במארזים של ארבע, שש או שמונה – אשר מוחזקות יחד בידי מארז פלסטיק או ניילון קטן וחזק. פתרון האריזה הזה ללא ספק נוח וזול מאוד עבור בני האדם, אך כל חתיכת פלסטיק כזו שמוצאת את דרכה אל הטבע, ובייחוד אל המים והים, מעמידה בסיכון בעלי חיים שעלולים להסתבך בתוכה או לאכול אותה, מה שיוביל ברוב המקרים לסבל רב וגם למוות. מבשלה פרטית קטנה בשם SaltWater Brewery אשר ממוקמת בפלורידה החליטה לנסות ולשנות את המצב, כשהיא עושה שימוש בשאריות השעורה מתהליך יצירת הבירה בכדי ליצור מארזי בירה שדווקא מומלץ מאוד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

טוב יש את המתח שמרכיבים על דלתות אבל אני גבוהה מדי וגם יש לי מרפסת. אז השאלה היכן ניתן להשיג משהו בצורת 'ר' שיתחבר לקיר או מתקן מתח מקבילים שאפשר פשוט להעמיד במרפסת משהו כמו 'A' אם אתם מבינים למה אני מתכוון. או כל מתקן דומה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Shasoosh,

בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת? זה משגע אותי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. the broken laptop i sold on ebay Wikipedia- Amir Massoud Tofangsazan ולמי שאין כוח לקרוא, בחור בשם אמיר מבריטניה מכר מחשב נייד פגום וחלש יותר ממש שתואר, לתומס מארה"ב דרך האתר של איביי. תומאס ניסה להחזיר את הכסף, אבל אמיר לא התייחס ברצינות. תומאס החליט לנקום (תכנסו ללינקים).

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

אני צריך לבנות פרויקט. ואני צריך מכם עזרה אני צריך לבנות מעגל חשמלי שבו מתג יתחבר איכשהו לדלת וכל פעם שהדלת תפתח המעגל יסגר/יפתח(המכישר ישנה מצב) כלומר, נגיד מאורר לא פועל והדלת סגורה, כאשר פותחים את הדלק המאורר פועל (כהדלת נסגרת המצב לא משתנה) כאשר שוב פותחים את הדלת המאורר נסגר. ושוב חוזר חלילה איך אני עושה אתזה? ובאיזה מתג להשתמש? בבקשה בבקשה תעזרו לי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אני שוקל לרכוש שו דומיין אך הוא תפוס בסיומת של CO.IL, חשבתי ללכת על Biz במקום, השאלה היא האם תהיה לזה השפעה על התוצאות בחיפוש של גוגל ישראל ? תודה נתי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

משהו מכיר חנויות שאפשר לרכוש שם מעיל עור? חוץ מקסטרו ורנואר. עד 850~ שקל. ראיתי היום אחד בGOLF, נאמר לי שזה מעור נאפה, מה הכוונה לעור נאפה? (המוכרת לא ידע להסביר לי)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אם אפשר קישור לאתר/דיסק השירים כמו אלה אלה, ג'ו לטקסי וכל הלהיטים הצרפתיים (יש עוד חוץ מאלו?)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש לקנות iPhone והמחירים בארץ פשוט לא הגיונים. מה שהוביל אותי כמו כל ישראלי אחר, בוא נקנה בחו"ל, ובצדק. בכ"מ, מפה לשם הגעתי לבחור אמריקאי באחד הפורומים שקיבל אחלה של דיל מAT&T ורוצה למכור לי את הiPhone 4 כולל משלוח ב700$, לגמרי לטעמי, ועוד יותר אין לו בעיה בכלל לבצע את העסקה בPayPal. עכשיו לפני שאני מעביר את הכסף ובסוף מוצא את עצמי עם מינוס של 700$ וקופסא ריקה בדואר, אני רוצה לוודא שהPayPal Protection באמת תקף גם ל"סתם" כסף שהועבר בSend Money (ומה בדיוק לסמן שם? פשוט Goods?) ולא רק על מוצרים שנרכשו דרך eBay, כי בכל הFAQ שחיפשתי באתר של PayPal דיברו על מוצרים שנרכשו בeBay. תודה רבה לכולם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by demonshlomo,

היי, רציתי לשתף אותכם ברעיון שמכר שלי הוציא לפועל. אני לא אפריז במילים כי המטרה מוסברת באתר עצמו, אני אודה לכולם אם תיכנסו, תקדישו זמן ומחשבה לרעיון, תירשמו, ותכתבו לי פה בפורום את מחשבותיכם. המון תודה! www.haam.co.il

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי אני צריך לדעת....מה זה הפונט הזה: (מסומן באדום בתמונה) תודה מראש install

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ForresT,

שאלה קצת מוזרה אני יכול להפעיל את הביטורנט ולבטל את אפשרות הdownload ולהישאר רק עם upload? תודה *כמובן שאני מתייחס לקובץ שלא סיימתי להוריד עדיין

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by askme,

בבקשה, תציצו במדרגים - 5 "רוצי טובתי". לא נחים לרגע. רק תן להם הזדמנות ויחגגו על הגוויה. בסה"כ פירסמתי פוסט תמים על יום האישה והתוצאה לפניכם. 5 דירוגים שליליים, לא פחות. על כלום ! לא העלבתי אף אחד, לא כיניתי בשמות וכינויי גנאי ולא כלום. זה לא הפריע להם לעוט על המציאה כמוצאי שלל רב. עצוב !

17. Started by anatoli,

שלום לכולם, מישהו ביקש ממני לברר איפה אפשר לרשום פטנטים ואת הפרוצדורה. למישהו יש ידע בנושא? איפה עושים את זה? כמה זה עולה? עוד פרטים רלוונטיים לנושא? תודה מראש, Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by noodle,

שלום לכם, 77% הנחה באתר של xtremeguard, בהזמנת 2 מוצרים ומעלה עם הקוד: 77off2 http://www.xtremeguard.com/Default.asp המשלוח שלהם לארץ עולה בערך 3$-4$. תהנו. בטעות פירסמתי בפורום כללי, אפשר להעביר לפורום המתאים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2597454,00.html חיחי L0L.. (למנהלים: לפני שזה הועבר חשבתי שזה יותר מתאים לאקטואליה ..לא משנה..תודה בכל מקרה..)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ppe,

המגן,תהנו.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by YAIR,

תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כשמחפשים לפי אימייל בפייסבוק, ניתן לאתר ולמצוא את הפרופיל שלך גם כשהוא מוסתר. (בהנחה והאימייל שייך לפרופיל שלך) האם יש דרך שלא יוכלו לאתר אותך לפי האימייל, מבלי לתת לפייסבוק כתובת אימייל חדשה וייחודית? אני אנסה להבהיר: נניח ויש לך כתובת אימייל שמוגדרת בתוך הפייסבוק: xxx@gmail.com גם כשהיא מוסתרת לעיני אחרים ומוגדרת כ- Only me. עדיין ניתן לחפש ולאתר את הפרופיל שלך, לפי חיפוש הכתובת בפייסבוק.

23. Started by DAVIDKI19,

איך אפשר לשלוח רסיבר ו2 רמקולים מהארץ לאוקראינה . כמה זמן זה יקר עלות בערך? האם הם יגיעו ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים