כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
-
פעם שידרו סדר של ילדה יתומה שהדודים שלה אימצו אותה, יש לה שיער אדום, היא אוהבת לצלם ולרכב על סוסים... זה בערך מה שאני זוכר. אני חושב שהיא פותרת כל מיני תעלומות אני לא בטוח. מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה לנו הצגה בבי"ס ואנחנו רוצים להוציא דיסק DVD של ההצגה עם כל מיני תמונות. איפה אני עושה דבר כזה? כמה זה עולה בערך? אני מחפש פתרון מקצועי ולא משהו ביתי. כי להעביר את הסרט למחשב ולצרוב בVCD זה לא בעיה, אבל זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה גם להכניס כמה שירים והמון תמונות לדיסק, שיהיה גם תפריט וכו' וכו'. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני ומספר שותפים כרגע עובדים על פיתוח אפליקציה בתחום חיי הלילה, הפיתוח נמצא כרגע בשלבים מאוד מתקדמים והנו נמצאים במגעים עם מספר משקיעים שכבר הביעו התעניינות רבה. במידה והמיזם יצליח אני מאמין שכולכם תוכלו ליהנות מכך בצורה ישירה עם תמורה אמיתית. אך עד אז אנחנו צריך עזרה קטנה ממכם בכך שתענו לנו על סקר קצר שבו תדרגו מה אתם מחפשים בפאב \ דאנס-בר \ מועדון. על פניו אני מניח שהדברים דיי ברורים אך הינו רוצים לקבל אסמכתא נוספת שנוכל להציג בפנים המשקיעים. *מכיוון שאנחנו מאמינים שיש מספר דברים שמעניינים אתכם במקום שאליו אתם יוצאים ומאחר והסקר מאפשר בחירה רק באחד מהם, אתם מוזמנים להרחיב את הבחירה שלכם בתגובות. כמו כן, נשמח אם תרשמו גם מה אתם בדרך כלל מזמינים לשתות כאשר אתם יוצא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQ2NjQsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שטח פרסום בכ 30 דולר, לא רע...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר משהו בנוגע להזמנות מאתר של אמזון. נתקלתי במשהו ממש מוזר. הזמנתי ב 14 לחודש שתי מוצרים מאמזון. 1. י KINDLE 6 WIFI 2. כיסוי לקינדל בכל מקרה כבר היו מספרי הזמנה של DHL וכבר לקחו תשלום. ופיתאום אתמול אני מקבל מייל שההזמנה של הקינדל A shipment from your gift order *NUMBER* has been returned to our fulfillment center as undeliverable" ואז יותר מאוחר קיבלתי מייל שאני אמור לקבל החזר על הקינדל ובהודעה רשום: Reason for refund: Shipping address is undeliverable עכשיו החלק המעניין בסיפור שהיום קיבלתי את הכיסוי של הקינדל אז... לא ברור לי איך הסיבה היא שכתובת לא ברורה או משהו... יש למישהו הצעות?! ממש הזוי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשמו כן הוא .... יאללה שוט !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ב-YNET ובפורומי תפוז ישנן מודעות הנמרחות בכל חור בהם נראה סטופר העומד כרגע על 45 דק', משמע שבשעה ארבע אחה"צ הספירה תגמר ואנחנו נהיה עדים ל...?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משם רמקולים במחיר טוב ביחס לחנויות אחרות. העניין הוא שאני לא מכיר את החנות ולא רוצה לאתגר את עצמי. מישהו מכיר אותה? זו הכתובת http://www.interdio.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לפתור כל מיני שאלות במתמטיקה אבל לא הצליח לפתור אותן. הנה אחת על שטחים- בשרטוט מתואר גרף פרבולה y=6x-x2 (זה איקס בחזקת שתיים) קו ישר משיק לפרבולה בנקודת המקסימום שלה,חשב את השטח המוגבל ע"י גרף הפרבולה,ע"י המשיק וע"י ציר ה-y הבעיה כאן היא איך למצוא את נקודת המקסימום. השרטוט נראה בערך ככה ^Y ----------------------l------------- נקודת מקסימום \/ l \ / l \ /השטחl \ / l \ / l \ / l \ /l <--------------------------------- l X l
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200612/20061205201831.htm
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כאילו ששר התחבורה אמר "לא אכפת לי מתושבי הדרום!! שרק לתושבו הצפון יהיו רכובות כל הלילה"... =\ עזרה בבקשה.....תודה =]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא זמני בגרויות? מחר בגרות במיתוג באיזה שעה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אולי אם מישהו יודע אם יש הטבות מס על רווחים בבורסה לחיילים בחובה, לוחמים? שלחתי למס הכנס מייל אבל רשום שם שלוקח להם מלא זמן לענות תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני עובד על הציור הזה כבר חודש,(למרות תמיד אני מצייר מכוניות). עבדתי עליו קשה מאוד! עשיתי בערך 20 ציורים על לתוצאה הכמעט מושלמת.(לפחות אני חושב), הציור נעשה כחיקוי לתמונה הזאת במציאות הציור נראה הרבה יותר יפה פשוט יש לי סורק של 5 שקל במצאית הקווים יותא ישרים.. מה לעשות ככה תמונה יוצאת עם איכות סריקה של 200DPI טוב אז אני מקווה שתהנו(וסליחה על הAVIV פשוט עבדתי על זה קשה.....):
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תחליף זול אחר למשלוח דואר רשום בדואר ישראל שלא יעלה יותר מ-20 ש"ח (חבילה קלת משקל)? הדואר סגור לגמרי או שפתוח במתכונת מצומצת? עד מתי צפויה השביתה להימשך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמרכז את התנאים לקבלת אזרחות במדינות שונות בעולם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משיקאגו MX1000 ב65 דולר אני צריך לשלם על זה מע"מ או מכס??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי צו גיוס ליולי 2006...יש לי חופש גדול אחרון :-\ ואם אני אגיד להם אני רוצה חופש גדול הם ישימו עלי ז*ן אפשר לדחות תמועד בחודש חודשיים ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על שולחנות סנוקר ומחירים? כדאי לי לקנות בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וגם איך אמורים לטפל בשיער (באורך של הכתפיים). בתקווה שיש פה אנשים עם שיער ארוך וסובלים מהבעיה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמליצו על דברים שכדי להביא איתי תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גילית אפשרות חדשה מעניית ב-gcalendar, אפשר להכניס פלאפונים של אורנג בישראל בשביל שהוא ישלח תזכורת SMS לפני אירועים. http://www.google.com/calendar [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שירות חדש ומדהים מבית ענקית התוכנה גוגל- האף של גוגל. גוגל מאפשרת לנו מעתה (בגרסת בטא) לרחרח את החיפושים שלנו- זה מדהים! קרבו את האף ורחרחו בעצמכם! החוויה פשוט מדהימה. נסו גויאבה או פלסטיק שרוף, זה פשוט מהמם! כמובן שיש עוד המון באגים, וריחות כמו כלב רטוב או רגל קרושה עוד לא במאגר. איזה כיף שיש חברות כמו גוגל שעושות דברים כל-כך טובים ומועילים לאנושות. איך השירו עובד בשבילכם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-