עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sepsis,

אהלן, כבר יותר מחודש וחצי עבר מאז ההשקה של שידורי ה-DTT. מישהו כבר התנסה ויכול לספר על זה? אני מת להתנתק מהכבלים אבל צריך חוות דעת על איכות השידורים. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לאחרונה מתכונן לי פה דאבל דייט וחשבנו לצאת ליפו העתיקה לשבת בבית קפה כלשהו בשישי בערב אשמח לשמוע שמות של מקומות נחמדים (ורצוי מאוד גם זולים, כאלה שיתאימו לכיסם של תלמידי חטיבה עליונה) ועם הסבר בסיסי על הימצאותם לא נרגיליות למיניהן, רצוי מקום שקט ורומנטי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Holography,

נניח שבמועד מסוים אני ניגש למבחן וקיבלתי X, הציון מאפשר לי כניסה לחוג שרציתי אבל ציון האנגלית לא מקנה לי פטור. אם אגש שוב למבחן, והפעם אקבל ציון Y, שלא מאפשר כניסה לחוג המסוים או שהוא גבולי למדי, אך ציון האנגלית שלי יקנה לי פטור - הפטור יתפוס ביחד עם הציון הקודם (והגבוהה) ? או שאני צריך לבחור "להגיש" רק מועד אחד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RGod,

חנות מחשבים אמינה באילת מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mrsph666,

ערב טוב. לפני כמה שנים, כשהייתי בן כ-8, הלכתי לנוירולוג שקבע שאני סובל מ-ADHD. לאחר מכן, נשלחתי לטיפול אצל פסיכולוג. לא לקחתי ריטלין או כל דבר אחר. מעצם העובדה שאני מודע לבעיה שלי, אני מסוגל להיות מרוכז (יחסית) ורגוע, כי אני כל פעם 'עושה מעין REFRESH'. בשאלון שנשלח בצו הראשון ישנן שאלות, ובין השאר נשאל "האם אתה סובל ממחלות נוירולוגיות" והאם טופלת ע"י פסיכולוג? אם אני בוחר לשקר, ולענות "לא", האם הם בודקים את זה לעומק או מספיק להם מה שמסמנים? אגב, האם זה משפיע על הפרופיל? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BIGmaMA,

היי אני מחפש תווים לגיטרה , אתר שיש שמה תווים לגיטרה קלאסית . אני מחפש את התווים לשיר : Justin Timberlake - Like I Love You תודה למי שימצא את התווים של השיר הזה, או אתר שאפשר לחפש שמה את התווים . תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Shizel,

מישהן יכול לתרגם לי תטקסט הבה בצורה מובנת בבקשה Place the ring and middle fingers of each hand at the outer corners of eyes. Pull the corner of the eyes toward the hairline and hold. At the same time, squeeze eyes shut; hold for six counts and then release תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by intel suck,

אני רוצה למכור תסוני אריקסון שלי K610I כולל כל הקבלות הקופסא וכל הציוד המקורי הפלאפון במצב מצויין כמה אני צריך לדרוש עליו? יש לי אותו שנה וחצי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by arche,

שלום לכולם. מי היבואן של כוננים קשחים של היטאצ'י? יש לי אחריות ואני רוצה לנצל את זה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avihai007,

כל יבואן לא משנה איזה, שיש לו מארזים מעניינים. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Culandur,

מחפש רקעים או אתרי רקעים בנושא: פנטזיה ומד"ב רזולוצייה לפחות 1024*768 תודה FatHead

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות ברשת. סתם לדוגמה באתר קסטרו איך אני יכול למדוד מה מידת הג'ינס שאני צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה שכתוב למעלה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by רון88,

יש סיבה טובה שיכולה להסביר את זה חוץ ממה שאולי אפשר לחשוב? תודה רבה

16. למי שצריך הינה השעות של הבגרויות היום http://img501.imageshack.us/img501/9282/untitledou6.jpg בהצלחה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pipi,

מה דעתכם על מישקפי השמש של אוקלי האלה? http://oakley.com/o/o1123d תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כיסא משרדי,ובטח כולכם מכירים את הגלגלים מפלסטיק,שנתקעים להם שיערות על הציר,בין גוף הכיסא לבין הגלגל עצמו.וזה משגע אותי שאני לא מצליח להחזיר את הכיסא למצבו הקודם,ככה שהייתי יושב בכיף ומחליק על הריצפה להנאתי. יש למישהו הצעות איך להעיף משם את השיערות,ולגרום לגלגלים להתגלגל חופשי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמובן הוא לא צלל לעומק של 200 מטר (עדיין מחזיק בשיא של צלילה ל 113 מטר - משוגע). אבל הסרטון עצמו מדהים, מדובר על איזשהו בור הכי עמוק שקיים (בור כחול בעברית, אין לי מושג מה הפירוש העברי הנכון של זה אם יש אחד כזה) בסרטון הנ"ל נראה כאילו הוא צולל לבור הכי עמוק, בשם Dean's Blue Hole. סרטון מהמם לדעתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לפי דעתי היתושים המגעילים האלה שפוקדים את ארצנו בקיץ הם פשווט חרק דוחה כל הרגלים הארוכות הועקומות שלהם והכנפים המסריחות ושלא לדבר על הבטן האדומה והשקופה שרואים את כל האיברים הפניימים שלהם בעעעעע מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Lupin,

???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי 2 חבילות מארה"ב שלא הגיעו וכבר עבר חודש... פעם זה היה לוקח שבוע.. מה קורה פה ? האם יש אישזהי החמרה במכס שאני לא יודע עליה או קושי מסויים בזמן האחרון? אני מדבר על חבילות בגודל בינוני מעל 50 דולר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Iko89,

תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים ? בסגנון 'אני האגדה', 'האויב שבפנים' או 'קלוברפילד' וכל דבר אחר בסגנון ? ד"א, סרטים כגון המערה 1+2, הנוסע השמיני נגד הטורף וכד' גם יתקבלו בברכה חוצמיזה, אתם יכולים להמליץ על סתם סרטים שאתם ממש אוהבים .. ההמלצה שלי היא פעולה (מכות) Never Back Down קומדיה - Superhero Movie ומדע בדיוני - The Number 23

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים