עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by VL,

שלום , אני מחפש תמונה של תעודת יושר אם למישהו יש ויכול לצלם/למצוא באינטרנט , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. תודה רבה לכל העוזרים וגם לאלה שלא.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by אלימלך אגוז,

יש עוד מישהו שרואה מצלצלים באמצע הלילה? אני היחיד שחושב שזאת תוכנית מפגרת? המנחה הסתומה הזאת הרגע אמרה לצופים להעיר את כל מי שבבית ולהתקשר לחברים ולהעיר גם אותם כדי שיעזרו במקרה שיעלו אותם לשידור.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by jeyjey,

או בשתן? מדובר על סיגוריות רגילות כמובן ללא "תוספים" תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 31.2k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

5. שלום, אני מחפש כבר מספר ימים מתאם מיני DVI נקבה ל-HDMI זכר כמו בקישור הנ"ל http://www.techmod.co.il/scripts/prodVi ... roduct=179 עברתי כבר בערך 15 חנויות ובכולם או שלא ידעו על מה אני מדבר או שלא היה להם או במקרה הטוב לא היה במלאי. אם מישהו מכיר חנות באזור המרכז (עדיף נתניה - הרצליה) שמחזיקה מתאם כזה אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by אמיר יצחקי,

האם חשבתם פעם על התאבדות? אני חושב הזה המון תאמת וכל הזמן חושב על דרכים שאפשר למצוא.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה מה שמצאתי ברשת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460615,00.html התחלתי לקרוא וחשבתי בראש: "מיצידי שיעשו מה שהם רוצים" עד שהגעתי לשורה: עלות הפעלת התכנית החלופית הינה כחמישה מיליון שקלים ליום. OMG, לאן הגענו? במקום את אותם 5 מיליון שקל ליום!!!!! להוסיף למשכורת של המורים ולהחזיר את התלמידים ללמוד, הם בלאט מפעילים תכונית לא קשורה? לא כאילו איפה הגיון פה? לא יודע אולי אני מפספס משו, או רמת האינטלקט שלי הרבה יותר נמוכה משל שרת החינוך ולכן אני לא מבין את המטרה, מישהוא יכול אולי להסביר לי?

8. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by asilbob,

שמעו אני רוצה לקנות שולחן מחשב עכשיו באזורים שלי אין שולחנות מחשב בשום מקום צריך לנסוע שעה נסיעה ואין אוטו קיצר אמרתי נקנה מי האירנטנט מזה משנהה יש לכם המלצה על איזהשולחן ??? איךלבחור תשולחן ??? מזה חומרC N C ואיזה עוד סוגים יש למה סתם אני שואל באינרטנט שולחנות שעולות איזה 400-500 שקל וכול סיבית אז מזה משנה עם אני הקנה ב200 שקל זה אותו חומר אין משהו נורמלי במחיר נורמלי שלא יהיה סיבית תודה יוםטובב

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. Started by intel suck,

היי אני מחפש עבודה בין השעות 4 בצהריים- 7 או 8 בערב אני מחפש עבודה לגיל 15 בראשל"צ תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ConRoe X Fire,

בינתיים יש לי: Dj Billy D - Beats 4 My Van (לא בדיוק מה שאני מחפש אבל אם מישהו רצה אי פעם לדעת איזה שיר הם משעימים ב- Pimp My Ride עם הבאסים, אז זה זה). T.I. - Top Back (בינתיים השיר המועדף עליי, אני שומע אותו דיי הרבה כבר דיי הרבה זמן). Lil Jon - Bia Bia Dem Franchize Boyz - Lean Wit it, Rock Wit it Dead Prez - Hip Hop היו לי יותר, כנראה שמחקתי אותם או משהו, אני מחפש עוד, אני מחפש שירים בעקרון רגילים ולא כאלה שיש בהם רק באסים, המלצות?

12. Started by iem,

איך אני מבטל את האופציה שאחרי כל הודעה פרטית שאני מקבל הוא שולח לי עותק נוניקי למייל הפרטי שלי ? יש איזשהו V שניתן להוריד מאיזה מקום ? כי זה מתחיל ממש להטריד אותי הקטע הזה, לא בא לי שאחרי כל הודעה פרטית אני אקבל מייל כי הגיעה לי הודעה פרטית.... תודה !

13. Started by iem,

נתונה לי שאלה שלא הצלחתי לפתור... מישהו יכול לפתור ולהסביר לי איך הגיע לפתרון ? תודה מראש ! (מצ"ב בקובץ תמונה..) [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. פעם ראשונה ראיתי אותה בביפ לפני איזה שנה\שנה וחצי ואהבתי, מאז השגתי את כל העונות ו(כמעט) כל פרק מצחיק בטירוף! עכשיו בדיוק באמצע העונה השישית (פרק 5 מתוך 10) ובינתיים ממש מצחיק, יותר מעונות קודמות. אני אוהב את הקטע שהוא מנסה לגלות אם מישהו שעומד מולו אומר את האמת אז הוא מסתכל עליו כזה וגם את ה- Pretty good, pretty, pretty, pretty, pretty good! עוד מישהו רואה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אנשים, אני שוקל לרכוש מחשב מחברת TMS. התרשמתי מהמבחר באתרם ומהמחירים. אני מתגורר באיזור המרכז, ואני מתלבט האם לרכוש מחשב מחנות שנמצאת בצפון. אני מודע לכך שיש להם מעבדה בת"א (איני תל אביבי, אך זה קרוב יחסית). - האם השירות, החלפות רכיבים והתיקונים, במקרה הצורך, יהיו נוחים למרות שהחנות בצפון (המרכז עם כל הרכיבים)? - כמה זמן לוקח להחליף / לתקן רכיבים? - מה בנוגע לאחריות, האם עדיף לרכוש רכיבים מהיבואן המורשה? אודה עבור משובים על החנות ממי שכבר רכש אצלם. אם יש לכם המלצות אחרות - גם אלה יתקבלו בברכה. תודה רבה! 8)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי כולם בעקבות המחירים המוגזמים בארץ (במיוחד בהשוואה לאתרים רבים בחו"ל), הציעו חברים להביא לי מארה"ב ציוד היקפי. כרגע אני שמה את עיני על סט של לוג'טק שבארץ מגיע עם אחריות יפה. כמון שיתכן ואוסיף עוד משהו.. ראשית אני תוהה אם הם מגיעים משם עם אחריות, ואם כן האם היבואן בארץ הוא הכתובת לכך. שנית, בחנות שאת שמה נתנו לי (FRY'S) לא מוכרים את הדגם שאני רוצה. האם מישהו מכיר חנות זולה אחרת בעיר שבכותרת (בשליחות קצרצרה ולא גרים שם, כך שלא ניתן לתת כתובת למשלוחים, אלא רק חנות קרובה שאליה יגיעו פיזית ויקנו לי את המוצר המבוקש). עוד שאלה, האם יתכן שמקלדת שנקנית חדשה תגיע לא פועלת או משהו כזה ואני אתקע עם מוצר שלא עובד ולא ניתן לעשות איתו דבר? תודה :gorgeous:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד משהו שקשור במחשבים ע"מ להתקבל להיי-טק. איזה תחום אתם ממליצים ללמוד? איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הנ"ל? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  18. בפעם שעברה חבר שלי ( CHENRP - חבר כאן בפורום) קיבל באן שלא לצורך והסירו את ה BAN רק בגלל שאני פניתי אל המנהלים. הוא לא קיבל התנצלות עד עכשיו! אתמול הוא קיבל אזהרה ועכשיו הוא לא יכול לכתוב שום הודעה. זו ההודעה שהוא קיבל: "מצטערים chenrp, הושעת מלפרסם או לשלוח הודעות פרטיות. ספאם. אזהרה רביעית. " אך הוא היה בBAN לחודש שלם והשתקה מלפני כחצי שנה כעונש על האזהרה השלישית ואמרו לי מנהלי הפורום כי האזהרות ימחקו לאחר העונש. מדוע לא נמחקו לו האזהרות? מדוע הוא חסום ולא יכול לשלוח הודעות פרטיות? הרי הבטיחו לו מנהלי הפורום כי כל האזהרות ימחקו. ממש חבל שיש אנשים שתורמים ועושים רק טוב להקהילה אך לא מתגמלים אותם. להיפך, נותנים להם עונשים שלא לצורך. חבל שכזה פורום מתדרדר. זו דעתי ודעת …

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by --Adidas,

אני יודע שאסור לדבר על זה אבל אני לא מבקש קישור או משהו אני פשוט רוצה הזמנה לאתר עם הורדות לביטורנט אם גם את זה אסור לבקש אז מצטער אבל אם מישהו שיכול שידבר איתי בפרטי אני חייב.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by Yossarian22,

http://www.simpsonizeme.com/ Cool תעלו את מה שיצא לכם

21. http://www.ayalla.net/modules.php?name=live-media&file=cadena&si=זמיר&tv=checked&radio=checked&vod=checked&sf=checked&cadena=293 לראות עד.דד..דדד הסוף. בלי תגובות מיותרות חברים. כל אדם טוב שידע את זה ושיראה את זה. לכל אחד זה יכול לקרות . תהנו... לילה טוב . אל תכנסו לקישור ישר . תעתיקו אותו ואז תכנסו בדף חדש.

22. Started by subarel,

מעניין אותי לדעת מה הגיל הממוצע של אנשים פה בפורום... תצביעו..! אני בן 23 בעוד 3 חודשים. אז אני בקטגורית ה 23-24

• 128 תגובות
    • 45.8k צפיות
  23. שלי: עם - יפנים ארץ - ישראל, הכי טוב

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני רוצה לשלוח מייל יום הולדת עם אייקונים, איך אני מוסיף אותם?? זה אפשרי להוסיף אייקונים כמו פה באתר למייל (לצורך העיניין נענע מייל...) משהו יודע, זה דחוףףףףף... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.