עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לדעת אם כדאי עכשיו אבל אני ממש מת לחידושים שיבואו בעתיד ואם אני אקנה מחשב עכשיו אז הוא יהיה לשנתיים בערך .

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by massinvallus,

הצ'יפ הזה. כמו שאתם רואים עולה 500 שקל.

3. Started by פילון153,

בס"ד כידוע, אין מישהו שלא ימליץ לכם לצרוך שלושה מוצרי חלב ביום. האם זה מתוך אינטרס כספי נסתר או באמת כי זה בריא. תחקיר שערכתי מגלה שאנחנו ממש לא זקוקים לו אלא רק בשלב הראשון של חיינו. בואו נחשוב בצורה בסיסית, אם היינו זקוקים לחלב במשך כל חיינו, הטבע היה גורם לנו להמשיך לייצר אותו אצל כל הנקבות בעולם החי, לא? על החלב ותחליפיו בכתבה הזאת: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2288279

• 86 תגובות
    • 11.5k צפיות
  4. בין העוגה למסטיק, בין הדגנים לחטיפים ובין המשקה המוגז לאלכוהולי.. הכל רק נראה יפה ומרגיש טעים. מעבר לכך, יש סיכוי גדול שאנחנו אוכלים רעלים שעלולים להשפיע באופן קטלני על חיינו וחיי יקירנו.. התזונה הנכונה מתחילה בלבחור את המוצר הנכון: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2381663

5. Started by Shay0600,

תמיד יש לי בעיה\חשש לחוסר תאימות בין הקובץ שאני יוצר לבין התוכנה שמנסים להציג אותו, בגלל שאני משתמש בתוכנת וורד חופשית. לכן אני חושב לזנוח את עורך הטקסטים הרגיל ולעבור לכתוב את קורות החיים בHTML ואז אוכל ליצור קובץ קורות חיים שמסוגל לפעול בכל מחשב עם דפדפן ולהיפטר מבעיות תאימות שיש בין עורך הטקסט שהשתמשתי בו לבין זה שבית העסק מציג ומדפיס בו. האם נראה לכם שכדאי ליצור קורות חיים בHTML? לדעתם, זה יכל לתרום, להזיק או ייצור בעיות חדשות?

6. יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. אני רוצה לקנות משקפי שמש, כנראה הולך על Ray-Ban. למרות שלא סגור, ראיתי את הפרינס האלו והן עולות רק 500 ש"ח. קראתי בעיתון, וגם יש לי חבר שהחליף את העדשות של המשקפיים בעדשות אחרות שכוללות את המספר בראיה שלו. מדובר על http://erroca.co.il/news_next.asp?MainID=199 . החיסרונות: - מחיר - 400/200 ש"ח, אבל בעיקר זה העדשות של ראי באן יוחלפו בעדשות אחרות. - השאלה שלי האם באמת העדשות שאני מקבל עם המשקפי שמש הן איכותיות בטירוף ואם יהיו הבדלים בין המקוריות למוחלפות? היתרון : - לא צריך להרכיב עדשות, מתמרנים בין משקפי הראיה למשקפי השמש. אני בדילמה אם כדאי להחליף לי את העדשות או להשאיר אותם... ושאלה נוספת.. כרגע ראיתי פרסומת של אופטיקנה של מסגרת ב99 ש"ח (לכל המסגרות של 549 ש"ח) יש קאצ' כא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by huber,

הי חברים. עד היום קיבלתי במשכורת תוספת אחזקת רכב. הרכב שלי מתחיל להראות סימני זיקנה ואני מתלבט האם לקחת רכב ליסינג מהחברה (נותנים אפשרות רק ליונדאי איוניק). ביקשתי מחשבת השכר סימולציית שכר ויוצא שאני "מפסיד" כ 3200 ש"ח בנטו כל חודש אם אני לוקח רכב חברה. מה דעתכם?האם הנוחות שווה את ההפרש (ומה באמת ההפרש בין עלות החזקת רכב פרטי לעלות הנ"ל?)? רק שביב מידע - כרגע אני משלם כ 1000-1200 ש"ח בחודש דלק (נסיעות לעבודה ומסביב).

9. Started by chenc,

שלום! רציתי בבקשה להיוועץ בעצתכם - מה כדאיות רכישת מחשב היום לעומת עוד חודש / חודשיים? אני יודע פשוט שיש תקופות קצרות בעולם המחשוב שכדאי לחכות בשל הבשלת טכנולוגיות וירידות מחירים בשוק. לדוגמא בזמנו, לקנות IDE לפני שיצא SATA הייתה החלטה פחות טובה. האם גם כיום אנחנו במצב דומה בנוגע לאיזה-שהיא טכנולוגיה או התקדמות משמעותית כל-שהיא? תודה לכל העונה / עוזר.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by IG,

אהלן לכולם. מעניין אותי לדעת איזה יצרני רכב כדאיים יותר מבחינת טיפולים (עלות טיפול, עלות חלקי חילוף וכמות טיפולים), זמינות מוסכים מורשים וביטוח, ברכבים מלפני 7~10 שנים מהחברות (ודגם לדוגמא): סיאט (איביזה...), סקודה (פאביה...), פולסוואגן (פולו...), או של חברה אחרת באיכות דומה...

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by askme,

זוהי בגדול המסקנה שהגיעו אליה המדענים אחרי כמה עשרות שנים של חיפושים ומחקרים. מרתק ומדהים ! כי כבר בכיתה ב' חשבתי שיש עוד ימבה " כדורי ארץ " אי שם בחלל. אולי הגיע הזמן שבמקום לחפש מקומות לברוח אליהם מהאפוקליפסה שבוא תבוא על כדור הארץ, האנושות תשקיע את המשאבים הלא מבוטלים שהיא מבזבזת / משקיע בזה, במניעתה של אותה אפוקליפסה כאן על כדור הארץ.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Jonnyboy,

אפקט מספר 5 שלי, נעשה באפטר אפקטס בלבד. נעשה שימוש במפה של כדור הארץ, תמונה של האטמוספרה, ותמונה של כוכבים אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה . ואל תשכחו לתת בלייק .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by OR007,

חייב להגיד, מכירה "חריגה", מעניין על כמה היא תיסגר - למכירה אגב, מחיר מחירון - 100000 , לפי מה לעזאזל הם קבעו את זה ?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by mrraz,

הייתי בחו"ל וראיתי שיש למכירה חופשית כדורים בשם party smart על הקופסה רשום לקחת כדור לפני המשקה הראשון מישהו שמע ?

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by omer_ico,

יש לי כמה שאלות אני יודע שזה נשמע דבילי אבל אני רציני בקשר לזה ואני מבקש שמי שיודע שיענה ולא סתם אנשים שחושבים או שמעו.... 1. האם צריך רישיון לכדור פורח? ואם כן איפה מוציאים? 2. כמה אנשים יכולים לעוף בכדור פורח? 3. מאיפה קונים כדור פורח ומה העלויות? תודה....עומר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי אקדח אויר ותקוע לי כדור בקנה..ניסיתי לטעון ולהחזיק ולנער כזה..זה לא מוציא.. מה לעשות?!למישהו זה קרה פעם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by TermiNal,

שלום בשעה טובה אני מתכנן את הנסיעה שלי ללונדון והחלטתי לצפות במשחק כדורגל אנגלי משובח. בקיצור יש לי בעיה.. באתר של מנצסטר למשל כתוב שכרטיס עולה 20 פאונד וכך כתוב גם בספר של לונדון שנמצא ברשותי.. אומנם כל כרטיס שאפשר לקנות ברשת (חוץ מבאתרי הקבוצות משום מה שם הכרטיסים הולכים רק לחברים במועדון של הקבוצה או משו לפחות כך הבנתי) עולה בסביבות ה200 פאונד ו2 כרטיסים יעלו כ2700 ש'ח!!!!!!!!! קיצר יש מישהו שפעם היה במשחק כדורגל באנגליה ויודע יותר על מחירי כרטיסים? אם כן אשמח לפרטים נוספים בנושא תודה..

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by Rinkadink,

http://www.youtube.com/watch.php?v=qDf_ExrRQUU&feature=Views&page=1&t=t&f=b קצת קטעים כואבים מעולם הכדורגל.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by EagleXDR,

שאלה קצת מוזרה... אני ואחותי החלטנו לקנות כדורגל שולחן, עד 600 שקל. הבעיה היא, שזה לא צילום או מחשבים - אין לזה פורומים, ואין לנו שמץ איזה דגם איכותי יש במחיר הזה ובאיזו חנות לקנות? מישהו פה מתעסק בזה? תודה...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by approx,

יש לי שאלה די פשוטה איפה אני יכול לצפות במישחקים של הליגות האלה באינטרנט ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by iakovl,

חשבתי לקנות לבני דודים שלי את הכדורי מגנט האלו בתור מתנה נחמדה כרגיל מהארץ לא נקנה את זה בגלל המחיר המזעזע יש למישהו המלצות למקום טוב ולכמות טובה של כדורים בתור משהו התחלתי? חשבתי על DX האמת ועל הדרך, איזה קוטר? 3/5/6 מ"מ? למי שלא מכיר, יש לזה מיליון שמות אבל בסופו של דבר אלו כדורים מNeodymium

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by iakovl,

יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק) מה דעתכם בנושא?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

1. מכבי עם הפסד חוץ אחד בלבד עד עכשיו באירופה... 2. הפועל ת"א בפיינלפור של היורופליג ואתמול באוסישקין... 3. הפועל ירושליים בפיינלפור של היול"ב קאפ 4. לנהריה יש השבוע משחק מכריע ברבע גמר היול"ב קאפ וגם בני השרון השנה משחקת לא רע... מה אתם אומרים על הכדורסל בישראל השנה. יש שאומרים שזאת הליגה הטובה באירופה. נו רק שמוצקין תחזור לליגת העל ;D

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  25. זו שאלה ממש באותו סגנון כמו ששאלתי לא מזמן בנושא של "כדורגלן החלומות שלכם מול מראדונה".כאן,הפעם השאלה היא בקשר לכדורסל.צרו לכם מן כדורסלן חלומי בדמיונכם.דמיינו לכם את הכדורסלן הכי טוב שאתם יכולים לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.