כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה לא פורום רפואי וכדומה....אבל עד שאני אלך לשאול רופא , למי שהיה פעם כאבי גב שעברו לו ויכול לתת עצות ? מיום שישי שעבר יש לי כאבים בגב התחתון : מין כאב קל עיקצוץ כזה שלא עבר לי עד עכשיו. ממה זה יכול להיות ? אף פעם לא היו לי כאבי גב שלא עברו תוך יום יומיים, קרה לך פעם משהו שזה היה שבוע ועבר לבד ? יכול להיות שזה מהקור והמזג אוויר ? או סוג של התקררות ? סך הכל אני עובד פעם בשבוע בעבודה פיזית בימי שישי ז"א קם מ6 בבוקר ויוצא בקור ומרים בעבודה איזה 100 כיסאות על שולחנות ואז מוריד , אבל אני עושה את זה לאט לאט ולא מרים כסאות כבדים. יש מצב שזה קשור למיטה ? אני ישן על מיטה ספה וחצי ולפני שבוע הזזתי אותה צד , הצד השני שלה יותר קשה ואני רגיל לצד הרך. יכול להיות שבגלל זה התח…
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
עד יום חמישי ישנתי על "ספפה" של עמינח בסביבות ה 8 שנים. קיבלתי את המזרון החדש שהזמנתי Simmons דגם Pink מהסדרה החדשה. ניסיתי הרבה מזרונים עד שהחלטתי לקנות את המזרון הזה, הוא היה הכי נוח מכל מה שניסיתי. אחרי שינה ממושכת בלילה אני קם עם כאבי גב (בכל הגב) עד שאני יוצא מהמיטה ואחרי 5 דקות אני מרגיש כמו חדש. בנוסף לכאבים (שגם מעירים אותי כמה פעמים בלילה) בבוקר אני מרגיש גם לחץ בראש ובעיניים... רציתי לשאול אם רק לי קורים הדברים האלה לאחר קניה של מזרון חדש או שאני לא היחיד? מישהו מכיר אולי פורום "מזרונים" שאפשר לקרוא ולהתעניין שם?
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש . בגלל זה לא הלכתי בכלל לבית ספר . הייתי אצל הנירולוג ובהתחלה הרופאה הפחידה אותי ואמרה שיש חדש לדלקת בקרום המוח . עשיתי בדיקות דם ואז הלכתי לרופאה שלי (אני אצלה מכיתה א) . אחרי שלא מצאו כלום בבדיקות דם אמרו לי לעשות צילום רנטגן לראש . וגילו שיש לי משהו במצח . לא הבנתי בדיוק מה זה אבל זה משהו כמו דלקת בסינוסים במצח . שאלתי את הרופאה למה תמיד בזמן הבית ספר היה מתחיל לי הכאב ראש , והיא אמרה לי שזה בגלל האויר הקר של המזגן . הכאב עצמו במצח מעל העיניים וגם נורא קשה לי להסתכל למעלה בגלל הכאב . התרופה היחידה שהיאו לי זה אנטיביוטיקה . אתמול כשקמתי הייתה לי סחרחורת זה יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה ? מישהו פעם היה לו דבר כזה ? …
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני כבר כמעט חודש עם כאבי ראש מטורפים..חשש למיגרנות..והחר"פ האלו פשוט נאצים! לא רוצים לתת לי גימלים ועוד רופא שהיתי אצלו היום משקר לי בפנים ואומר לי שאין לו סמכות לתת לי גימלים...אני בנתיים גמור ולא עושה כלום בבסיס (קורס מכ'ים בביסלח 314), ועוד עכשיו יש לי שבוע פרט...אני נואש כבר, חושב על לדפוק נפקדות כדי שיוציאו אותי משם וזהו.. יש לכם איזו הצעה מה לעשות?.. :-\
-
- 131 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
כאבים באצבעות בשרירים של האצבעות היה לכם פעם ? מה עושים נגד זה ? יש מקלדת שעוזרת משהו ? כל האצבעות שלי כואבות. וגם היד שלי שאני לוחץ על העכבר שהוא יותר גבוה מהמקלדת גם המפרקים כואבים. יש למישהו נסיון בבעיה כזו ?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמעו לא ישנתי כל הלילה בגלל כאבים ברגליים כאילו כאבי גדילה אבל הפעם זה ממש ממש חזק וכואב יותר מתמיד מה לעשות???? :'(
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www2.haaretz.co.il/special/dinozaur/a/185483.asp
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי קיבלתי הודעה באימייל שאני צריך לחדש את המודעה שלי . הלינק מפנה אותי לעמוד ה TRADE ואין לי מושג מה לעשות מפה ????? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אולי כבר ראיתם אבל הנה זה בא: כתבת של חדשות 10 מקבלת כאפה עצבנית בראש מאיזה דתי משוגע. עצוב ומצחיק בעת ובעונה אחת: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=931518
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
הגיע עד לאתר התרבות האינטרנטית 4chan והנה תמונה :
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
we need peace in the midele east יבני זונות ערבים פרידמנים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי יש לי תיק שמשמש אותי כבר כמה שנים נאמנה - אני מאוד מרוצה ממנו אבל מה לעשות שהוא "קצת מסריח" רציתי לשאול האם אתם יודעים איך יגרם הכי פחות נזק בלנקות אותו במכונה (ברור לי שידנית זה הכי פחות הורס אבל אין לי סבלנות לזה) אשמח להמלצות - יש כאן תמונות של התיק תודה, גבריאל
-
- 15 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שמעתי לאחרונה מכל מיני אנשים שאין בכביש 1 מצלמות מהירות מאחר וחברי כנסת רבים עוברים בכביש לעיתים קרובות.. נראה לכם הסיפור הזה?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מה נשמע? הרבה זמן שלא בקרתי פה. כמו כן, פספסתי את המפגש ה-11, שממש רציתי לבוא, אך הייתי בצפון.. :'( אני מתאר לעצמי שהיה כיף ואני מחכה למאמר של המפגש . ועכשיו לנושא ההודעה. רציתי לדעת על איזה כבישים מותרת הנסיעה לקטנועים בנפח של 50 סמ"ק. אני יודע שאילון (כביש 20, נראה לי) אסור, מכיוון שנחשב לאוטוסטרדה..(כביש מהיר).. כמו כן, גם כביש חוצה ישראל (כביש 6) אסור.. אך רציתי לדעת בעיקר האם בכביש חוצה שומרון (כביש 5) מותרת הנסיעה לקטנוע 50 סמ"ק. לא הצלחתי למצוא ברשת לכן פנתי אילכם. השאלה בעיקר היא : האם מותרת הנסיעה בכביש חוצה שומרון (כביש 5) באמצעות קטנוע 50 סמ"ק. וכמו כן, אשמח אם תתנו לי את פרטי שאר הכבישים אשר כניסתם אינה מורשת לקטנועי 50 סמ"ק. בתודה רב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית אני לא בטוח שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. (בכניסה לפורום מופיע העברת נתונים-אז אוליי זה יתאים) יש לי פלאפון Samsung 830 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=985&catID=164&tmpltId=27&fId=128 אחת התכוהות של המכשיר הן שניתן להעביר מידע כגון צלצולים ומולטימדיה וכו..מהמחשב אל הפלאפון וההפך. ניגשתי לסניף של פלאפון ובקשתי כבל (הייתי בטוח שיעלה גג 20 שקל) והם פתאום אומרים לי שהוא עולה 300 שקל שזה מחיר מופרז מאוד מאוד בשביל כבל קטן ובודד. לכן אני צריך את עזרתכם, היכן ניתן למצוא כבל מסוג זה ? (כבל מיידע שמחבר בין המחשב [uSB] לבין הפלאפון) האם בחנות אלקטרוניקה קיים דבר כזה? והאם באמת הכבל עולה כ"כ יקר? אם מישהו מכיר אתר שיפרסם פה לינק בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכבל הזה לטלפון, עכשיו בעזרת התוכנה PC SUITE את הצלצולים ואת התמונות לתוך המכשיר. השאלה שלי זה איך אפשר להעביר משחקים ותוכנות שונות לתוך מהכשיר? איך אפשר ישירות לגשת לזכרון של המכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
משהו הורג אותי באיזה בעיה טריויאלית ואני לא מצליח למצוא את הדפקט.... לטלויזיה שלי מחובר ממיר סמסונג דיגיטלי בחיבור RF ישיר ממנו ל-TV והצלחתי "למצוא" לו את התחנה ב- TV עד כאן הכל טוב ויפה. עכשיו... חיברתי וידאו ל-TV ע"י SCART ,RCA אבל ! באופן הבא: ע"י כבל שבצידו האחד בננות של RCA מחוברות ל- IN של הוידאו ובצידו השני 21 פינים כלומר SCART מחובר ל-TV. כביכול אני אמור לשים AV ב- TV וגם AV בוידאו ולראות את הקלטת ב-TV אבל אני משתגע כי זה פשוט מראה מסך כחול ! אין לי מושג למה... על ה-RCA (שהם פינים הנכנסים לנקבה) רשום Video In ואז חשבתי אולי משהו שונה בכבל והוא כאילו מנסה להעביר לי אות מהTV לוידאו אבל זה כולה מוליך אין לו ממש IN או OUT וההבדל אמור להתבטא בפין או בשקע ולא ב…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם כבל סריאלי יכול לשחרר SIM חסום או קוד PUK?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי לפתוח את הפלאפון שלי לסים-פרי אך לאחר 5 ניסיונות הוא ננעל... כעת עומדות בפני כמה אפשרויות.. 1.ללכת לחבה ולבקש שיפתחו לי אותו - ת'אמת אין לי כל כך מה להגיד להם... 2. ללכת לאיזשהו מקום שבו יפתחו לי את הפלאפון לסי-פרי - אני לא מכיר מקומות כאלה.. 3. לקנות כבל ולפתוח אותו לבד - אין לי בעיה לעשות זאת אני רק לא יודע איזה כבל לקנות ובאיזו תוכנה להשתמש 4. לבקש עזרה ממכם משתמשי הפורום ולשאול אם למישהו שגר באזור השרון יש כבל כזה ואם הוא יודע לפתוח פלאפונים לסים-פרי וכך הוא יעזור לי מאוד מכיוון שהמכשיר הוא מכשיר של העבודה.. מקווה לעזרה כל שהיא, לילה טוב ניר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה: אם יש לי פלאפון ויש לי כבל סריאלי שמתחבר לפלאפון, יש תוכנה שיכולה לפרוץ את הקוד אבטחה שלו?-אם כן מהי? והיא יכולה לפרוץ כרטיס סים? כי על כל אחד מאלה אורנג' מבקש מאה שקלים.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לכול חברי הפורום המכובדים שלום, וגם לשמאלנים. שאלתי להיום: יש לי פלאפון סמסונג 770, עם אוזניות עינאיר של סמסונג, ואני משתמש בו בתור אמפישלוש בזמן אימונים בחדר כושר וכאלה, ואני מעביר את האוזניות בתוך החולצה כדי שהחוט לא יפריע- לא יתפס במשקולות (יכול להיות לא נעים...) עכשו, רציתי לדעת אם הזיעה יכולה איכשהו לפגוע בכבל של האוזניות או שזה בסדר להמשיך לעשות את מה שאני עושה, כי החיבור של האוזניות האלה קטן יותר מהחיבור הסטנדארטי, ולא באלי להסתובב עם מתאם במקרה ואני אצתרך להחליף את האוזניות. תודה מראש, בברכה IG.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני נכנס לבית חדש עוד מעט ואני רוצה לעשות קירות גבס בסלון ולשים שם מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה. בגלל שזה קירות גבס אני צריך לחשוב מראש איזה כבלים אני אצטרך לשים בקיר ואיך בדיוק. בינתיים אני חשבתי על: 1. כבל לחשמל. 2. כבל לשידור וידאו (tv out). 3. כבל לשידור אודיו (לחבר למערכת). איזה עוד כבלים אני צריך לארגן? האם אני צריך לחשוב על כבלים שאני אולי אצטרך בעתיד?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-