כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אפקט מספר 5 שלי, נעשה באפטר אפקטס בלבד. נעשה שימוש במפה של כדור הארץ, תמונה של האטמוספרה, ותמונה של כוכבים אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה . ואל תשכחו לתת בלייק .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חייב להגיד, מכירה "חריגה", מעניין על כמה היא תיסגר - למכירה אגב, מחיר מחירון - 100000 , לפי מה לעזאזל הם קבעו את זה ?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הייתי בחו"ל וראיתי שיש למכירה חופשית כדורים בשם party smart על הקופסה רשום לקחת כדור לפני המשקה הראשון מישהו שמע ?
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אני יודע שזה נשמע דבילי אבל אני רציני בקשר לזה ואני מבקש שמי שיודע שיענה ולא סתם אנשים שחושבים או שמעו.... 1. האם צריך רישיון לכדור פורח? ואם כן איפה מוציאים? 2. כמה אנשים יכולים לעוף בכדור פורח? 3. מאיפה קונים כדור פורח ומה העלויות? תודה....עומר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי אקדח אויר ותקוע לי כדור בקנה..ניסיתי לטעון ולהחזיק ולנער כזה..זה לא מוציא.. מה לעשות?!למישהו זה קרה פעם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בשעה טובה אני מתכנן את הנסיעה שלי ללונדון והחלטתי לצפות במשחק כדורגל אנגלי משובח. בקיצור יש לי בעיה.. באתר של מנצסטר למשל כתוב שכרטיס עולה 20 פאונד וכך כתוב גם בספר של לונדון שנמצא ברשותי.. אומנם כל כרטיס שאפשר לקנות ברשת (חוץ מבאתרי הקבוצות משום מה שם הכרטיסים הולכים רק לחברים במועדון של הקבוצה או משו לפחות כך הבנתי) עולה בסביבות ה200 פאונד ו2 כרטיסים יעלו כ2700 ש'ח!!!!!!!!! קיצר יש מישהו שפעם היה במשחק כדורגל באנגליה ויודע יותר על מחירי כרטיסים? אם כן אשמח לפרטים נוספים בנושא תודה..
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch.php?v=qDf_ExrRQUU&feature=Views&page=1&t=t&f=b קצת קטעים כואבים מעולם הכדורגל.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה... אני ואחותי החלטנו לקנות כדורגל שולחן, עד 600 שקל. הבעיה היא, שזה לא צילום או מחשבים - אין לזה פורומים, ואין לנו שמץ איזה דגם איכותי יש במחיר הזה ובאיזו חנות לקנות? מישהו פה מתעסק בזה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה איפה אני יכול לצפות במישחקים של הליגות האלה באינטרנט ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות לבני דודים שלי את הכדורי מגנט האלו בתור מתנה נחמדה כרגיל מהארץ לא נקנה את זה בגלל המחיר המזעזע יש למישהו המלצות למקום טוב ולכמות טובה של כדורים בתור משהו התחלתי? חשבתי על DX האמת ועל הדרך, איזה קוטר? 3/5/6 מ"מ? למי שלא מכיר, יש לזה מיליון שמות אבל בסופו של דבר אלו כדורים מNeodymium
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק) מה דעתכם בנושא?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מכבי עם הפסד חוץ אחד בלבד עד עכשיו באירופה... 2. הפועל ת"א בפיינלפור של היורופליג ואתמול באוסישקין... 3. הפועל ירושליים בפיינלפור של היול"ב קאפ 4. לנהריה יש השבוע משחק מכריע ברבע גמר היול"ב קאפ וגם בני השרון השנה משחקת לא רע... מה אתם אומרים על הכדורסל בישראל השנה. יש שאומרים שזאת הליגה הטובה באירופה. נו רק שמוצקין תחזור לליגת העל ;D
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
זו שאלה ממש באותו סגנון כמו ששאלתי לא מזמן בנושא של "כדורגלן החלומות שלכם מול מראדונה".כאן,הפעם השאלה היא בקשר לכדורסל.צרו לכם מן כדורסלן חלומי בדמיונכם.דמיינו לכם את הכדורסלן הכי טוב שאתם יכולים לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קיבלתי היום מייל שהשתנה לי משו בקיוסק מידע אישי קיצר אני נכנס בתקווה שזה תוצאות של איזה מיונים ואז אני רואה "נא התקשר ללשכת הגיוס בטלפון 08-6298857 ובקש\י לדבר עם שולה" ניסיתי להתקשר ולא הצלחתי כי המספר היה דפוק...תוך כדי שאני מנסה ליצור איתם קשר אני מקבל טלפון הביתה וזאת הייתה שולה קיצר שאלה אותי כמה שאלות על הפרטים שהבאתי באימות נתונים של הצו ראשון בעיקר בדקה עם דברים נשארו אותו דבר וזהו השאלה שלי אם זה דבר שיגרתי...כי אני בחיים לא שמעתי על משו כזה תודה
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
היי, השאלה היא האם כדי ללמוד קידום אתרים seo? הבנתי שהמקצוע די מבוקש כיום. כמו כן בדקתי בכמה מוסדות והמחירים מאוד משתנים הכי יקר זה גון ברייס האם המחיר שווה את זה והם מלמדים דברים שאחרים לא ילמדו? אשמח ליעוץ מכם.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אם יש לכם רכב 1.6L ויש לכם הוכחות מוצקות(וידאו) על כך שהוא הגיע ל200 קמש אני אשמח לראות. אני אומר שאפשר להגיע למהירות הזאת(לא בירידה) עם 1.6L וחבר שלי(מהפורום) אומר שלא. מה אתם אומרים? עריכה: אלה קטעים שמראים שאפשר עם רכב פשוט 1.6L להגיע ל180+ קמש. אז עם קורולה או מאזדה או הונדה אפשר ליותר. http://youtube.com/watch?v=3XhAu0mKU2o http://youtube.com/watch?v=kGtf4ARgfIc וכמו שאמרתי. עם קורולה אפשר להגיע ל200 קמש!ואפילו יותר כמו שרואים כאן בסרט עריכה 2: עוד וידאו על הקורולה החדשה: http://youtube.com/watch?v=KYWKs3AE1Ho&mode=related&search=
-
- 86 תגובות
- 23.1k צפיות
-
-
איך נעשה את החיים קשים למי שרוצה לפתוח אימייל חשבו בגוגל. והרי התשובה: http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?answer=114129&hl=iw&ctx=ch_CreateAccount&p=mail ומה לגבי מי שאין לו פלאפון? " אין לי טלפון נייד, אני יכול להירשם? אם ברצונך להירשם לקבלת כתובת Gmail, חייב להיות לך טלפון נייד עם יכולות שליחת הודעות טקסט. אם אין לך טלפון, ייתכן שתרצה לשאול חבר אם תוכל להשתמש במספר שלו לצורך קבלת קוד. "
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה כדי לקנות את הSamsung 740 או MOTOROLA 840? אני מבולבל כי הSamsung הרבה יותר טוב מהMOTOROLA אבל אין לו MP3 ולMOTOROLA יש.. מה אתם אומרים? דרך אגב זה מרשת פלאפון...
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
כואב לי מאוד הצוואר שאני עושה כפיפות בטן מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לפתור אתזה? יש לי עוד מבעיה ממש מעצבנת: לפני חצי שנה ככה התאמנתי, והייתי עושה קצת כפיפות בט הצידה, הבעיהש אי כמו מטמטם היינו עושה 20 לכייון אחד ו5 -10 לכיוון שני כי הייתי ממש עייף(הייתי עושה 150 רגיל ברצף) ועכשיו אני סם לב ששני הצדדים של הבטן אל תואמים, צד אחד יותר גובהה איך אני יכל לדעת איזה צד אי צריך לפתח?
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להירדם עכשיו כי כואב לי מאוד אוזן שמאל....נראה לי בעיקר בגלל ששמעתי מוזיקה בוליום מאוד גבוה... בבקשה תעזרו לי .... אני בוכה פה ממש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת, יש לי כאב חזק לאללה בגרון משהו לא נורמלאי, הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שזה יעבור תוך כמה ימים-אבל אני כבר לא יכול אני משתגע מכאבים. ולכן אני רוצה לשאול אותכם לגבי תרופות בתיות מסויימות שאתם מכירים או לקחתם שלכם כאב הגרון. עד עכשיו ניסתי: סטראפלסט (ועוד הגרסאת פלוס) כפית דבש מתחת ללשון-עזר ל15 דקות. תה-אני שותה תה בכמויות מסחריות. לימון שלם, טרי מהעץ סחוט ישר לתוך הפה שלי. אתם מכירים עוד תרופות או כל מיני מוצרי מזון שיש בבית שיכולים להקל על הכאב איכשהו? כמה שיותר מהר כי אני חושב שעומד להשרף לי הגרון
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-