עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך להחליט אם לינסוע לקנדה(טורונטו) או להישאר בארץ אני לא יודע מה ליבחור. האם כדי לעבור? :-\ הסיפור דיי מורכב ביגלל זה קיצרתי ישר ולעיניין.

• 52 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. Started by bmw5,

זה שווה לי למלאות 4 טפסים מלאים + אקסטרה ב168 שקל? יש סיכוי טוב ליזכות בפרס ריאשון או שני? http://www.pais.co.il/Pais/Games/Lotto/

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  3. אני מרגיש כאילו אני בתוכנית "תאמינו או לו" של רפליס, אז ככה: לחבר שלי (רחמים- או בשמו המקוצר רמי) יש תכונה מיוחדת הוא פשוט יכול להתעטש מתי שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה (אפצ'י אמיתי!). אז החלטנו להקליט כמה סוגים של אפצ'י שהוא יודע להתעטש אז בעזרתו האדיבה של מיני (מייזר) שהעלה את הקבצים אני גאה להציג לכם באופן בלעדי (אנא אל תפיצו את זה- כל המפיץ יועמד לדין!) אך ורק ל HWZ, אלו ה- 5 הראשונים מבטיחים שיהיו עוד בקרוב...: אפצ'י מרוקאי אפצ'י סקוואל אפצ'י ערבי אפצ'י רוסי אפצ'י בהמה אפצ'י בהמה (תוכנית מגירה) נ.ב שתבינו הבנאדם התעטש איזה 25-30 פעמים וירדו לו כבר דמעות וגם דם לפעמים, אני עדיין בהלם מזה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gabig12,

פותחים לנו בעיר קורס של A+ ורשתות הבעיה שהקורס ארוך 3 שנים ופעמיים בשבוע מ-4 וחצי עד 8 וזה לוקח הרבה זמן, ובסוף הם נותנים תעודה. הבעיה שזה עולה 450 ש"ח ואני לא רוצה לבזבז סתם כסף (עדיף לקנות עוד זוג עכברים ומקלדת אלחותית) ובזבוז זמן, השאלה אם הקורס שווה משהו ואם זה נותן לי משהו בחיים

5. Started by redead,

אני מדבר על משהו מקצועי שאולי יהיה אפשר להרוויח ממנו כסף אחרי שאני ידע כמו שצריך לבנות. איזה שפה הכי כדאי ללמוד? מאיפה כדאי ללמוד? כמה זמן זה אמור לקחת בערך פחות או יותר וכמה זה מסובך? מצטער על כל השאלות ותודה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nahum8,

כדאי למכור את ה260GTX ב500 ש''ח? הציעו לי סכום כסף כזה, האם זה משתלם?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by Ddd7,

מישהו פה שעבד בארומה גרנד קניון חיפה שיכול מניסיון להגיד איך שם מבחינת הקושי(יודעת שיש לחץ אבל חוץ מזה כשיש זמן מת עדיין מעבידים אותכם?) מתחילים בתור מנקה/מפנה שולחנות ורק אז לתפקידים אחרים?(אם כן כמה זמן?) והשעות משמרת בוקר מאיזה שעה מתחילה וערב עד איזה שעה? והפסקות כמה זמן?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

אני נמצא אצל הספקית בזק בינלאומי ותשתית בזק. האם כדאי לעבור מ-10M ל-15M? במה כרוך המעבר מבחינת תשלום והתחייבות.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Guy King,

אני בשיעור 19 בלימודי נהיגה. אני עדיין קצת מסתבך לפעמים עם הקלאץ' וההילוכים (:-X). המורה שלי ניסה לשכנע אותי לעבור לאוטומטי, והוא אומר שהוא מעריך שבמצב עכשיו זה די וודאי שאני אצטרך לקחת יותר מ-28 שיעורים, אולי לכיוון ה-35, בעוד שאם אני אעבור לאוטומטי יהיה לי יותר קל. שאלתי אותו בקשר ליתרונות והחסרונות של ידני לעומת אוטומטי, אבל הוא נראה לי משוחד לכיוון האוטומטי. ד"א, הגעתי איתו להסכמה מראש שכל שיעור עד ה-28 יעלה 78 ומהשיעור ה-29 כל שיעור יעלה 95. שיעור 40 דקות. אז האם כדאי לעבור? מה היתרונות והחסרונות הבולטים ביותר? תודה

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

נמאס לי לחכות כל הזמן 50 שניות עד שזה מוריד קובץ. גם המהירות לא תמיד גבוהה. יש לי 1.5 מגה אם אני יעשה מנוי זה יוריד לי קבוע על 180~?

• 45 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by Shay17,

חבר רוצה להביא לי גור כזה כדאי לקחת אותו ?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. לפעמים מקבלים עם העיתון כזה דף קטן ובו כל מיני מוצרים דיי זולים להזמנה.. עכישו ברור ש99 אחוז מהדברים שם הם זבל אבל נגיד וכישהו יש משהו שנראה לי שאני רוצה להמזי ןוהמחיר שלו ממש מצחיק אז אין לי בעיה גם להזמין ומקסימום קיבלתי זבל. השאלה רק אם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת שנקרא דיירקט סחר כי אין לי כוח להסתבך עם נתינת מספר אשראי..

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  13. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורשמתי לי בדיוק את הרכיבים שאני רוצה והכל וההפרש שיוצא בין סניף רגיל לסניף באילת זה בסביבות 400 ש"ח שזה הרבה.. השאלה אם זה באמת כדאי? במקרה נתקלתי בתקנון באתר שלהם ורשום שם שאם אני קונה מחשב באילת אני יכול להחליף אותו רק באילת ואם יש בעיה זה סיפור.. כמה בעיות הם עושים בשביל שפחות אנשים יקנו שם, מעצבנים.. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by balon007,

מצד אחד שמעתי אנשים שאומרים שהם נדפקו עם חלקים משומשים או חלקים שלא עובדים... אבל מצד שני יש לי חנות ממש קרוב לבית וגם יש אחריות על הכל וגם זאת רשת גדולה אז אני מאמין שאם יהיו לי בעיות זה יסתדר. ובנוסף וזה הכי חשוב הכי זול שמה, יש דברים שאפילו בהפרש די גדול. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני רוצה לדעת אם כדאי עכשיו אבל אני ממש מת לחידושים שיבואו בעתיד ואם אני אקנה מחשב עכשיו אז הוא יהיה לשנתיים בערך .

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by massinvallus,

הצ'יפ הזה. כמו שאתם רואים עולה 500 שקל.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by פילון153,

בס"ד כידוע, אין מישהו שלא ימליץ לכם לצרוך שלושה מוצרי חלב ביום. האם זה מתוך אינטרס כספי נסתר או באמת כי זה בריא. תחקיר שערכתי מגלה שאנחנו ממש לא זקוקים לו אלא רק בשלב הראשון של חיינו. בואו נחשוב בצורה בסיסית, אם היינו זקוקים לחלב במשך כל חיינו, הטבע היה גורם לנו להמשיך לייצר אותו אצל כל הנקבות בעולם החי, לא? על החלב ותחליפיו בכתבה הזאת: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2288279

• 86 תגובות
    • 11.4k צפיות
  18. בין העוגה למסטיק, בין הדגנים לחטיפים ובין המשקה המוגז לאלכוהולי.. הכל רק נראה יפה ומרגיש טעים. מעבר לכך, יש סיכוי גדול שאנחנו אוכלים רעלים שעלולים להשפיע באופן קטלני על חיינו וחיי יקירנו.. התזונה הנכונה מתחילה בלבחור את המוצר הנכון: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2381663

19. Started by Shay0600,

תמיד יש לי בעיה\חשש לחוסר תאימות בין הקובץ שאני יוצר לבין התוכנה שמנסים להציג אותו, בגלל שאני משתמש בתוכנת וורד חופשית. לכן אני חושב לזנוח את עורך הטקסטים הרגיל ולעבור לכתוב את קורות החיים בHTML ואז אוכל ליצור קובץ קורות חיים שמסוגל לפעול בכל מחשב עם דפדפן ולהיפטר מבעיות תאימות שיש בין עורך הטקסט שהשתמשתי בו לבין זה שבית העסק מציג ומדפיס בו. האם נראה לכם שכדאי ליצור קורות חיים בHTML? לדעתם, זה יכל לתרום, להזיק או ייצור בעיות חדשות?

20. יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. אני רוצה לקנות משקפי שמש, כנראה הולך על Ray-Ban. למרות שלא סגור, ראיתי את הפרינס האלו והן עולות רק 500 ש"ח. קראתי בעיתון, וגם יש לי חבר שהחליף את העדשות של המשקפיים בעדשות אחרות שכוללות את המספר בראיה שלו. מדובר על http://erroca.co.il/news_next.asp?MainID=199 . החיסרונות: - מחיר - 400/200 ש"ח, אבל בעיקר זה העדשות של ראי באן יוחלפו בעדשות אחרות. - השאלה שלי האם באמת העדשות שאני מקבל עם המשקפי שמש הן איכותיות בטירוף ואם יהיו הבדלים בין המקוריות למוחלפות? היתרון : - לא צריך להרכיב עדשות, מתמרנים בין משקפי הראיה למשקפי השמש. אני בדילמה אם כדאי להחליף לי את העדשות או להשאיר אותם... ושאלה נוספת.. כרגע ראיתי פרסומת של אופטיקנה של מסגרת ב99 ש"ח (לכל המסגרות של 549 ש"ח) יש קאצ' כא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by huber,

הי חברים. עד היום קיבלתי במשכורת תוספת אחזקת רכב. הרכב שלי מתחיל להראות סימני זיקנה ואני מתלבט האם לקחת רכב ליסינג מהחברה (נותנים אפשרות רק ליונדאי איוניק). ביקשתי מחשבת השכר סימולציית שכר ויוצא שאני "מפסיד" כ 3200 ש"ח בנטו כל חודש אם אני לוקח רכב חברה. מה דעתכם?האם הנוחות שווה את ההפרש (ומה באמת ההפרש בין עלות החזקת רכב פרטי לעלות הנ"ל?)? רק שביב מידע - כרגע אני משלם כ 1000-1200 ש"ח בחודש דלק (נסיעות לעבודה ומסביב).

23. Started by chenc,

שלום! רציתי בבקשה להיוועץ בעצתכם - מה כדאיות רכישת מחשב היום לעומת עוד חודש / חודשיים? אני יודע פשוט שיש תקופות קצרות בעולם המחשוב שכדאי לחכות בשל הבשלת טכנולוגיות וירידות מחירים בשוק. לדוגמא בזמנו, לקנות IDE לפני שיצא SATA הייתה החלטה פחות טובה. האם גם כיום אנחנו במצב דומה בנוגע לאיזה-שהיא טכנולוגיה או התקדמות משמעותית כל-שהיא? תודה לכל העונה / עוזר.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by IG,

אהלן לכולם. מעניין אותי לדעת איזה יצרני רכב כדאיים יותר מבחינת טיפולים (עלות טיפול, עלות חלקי חילוף וכמות טיפולים), זמינות מוסכים מורשים וביטוח, ברכבים מלפני 7~10 שנים מהחברות (ודגם לדוגמא): סיאט (איביזה...), סקודה (פאביה...), פולסוואגן (פולו...), או של חברה אחרת באיכות דומה...

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by askme,

זוהי בגדול המסקנה שהגיעו אליה המדענים אחרי כמה עשרות שנים של חיפושים ומחקרים. מרתק ומדהים ! כי כבר בכיתה ב' חשבתי שיש עוד ימבה " כדורי ארץ " אי שם בחלל. אולי הגיע הזמן שבמקום לחפש מקומות לברוח אליהם מהאפוקליפסה שבוא תבוא על כדור הארץ, האנושות תשקיע את המשאבים הלא מבוטלים שהיא מבזבזת / משקיע בזה, במניעתה של אותה אפוקליפסה כאן על כדור הארץ.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.