עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF

2. Started by J0HNiE,

http://www.youtube.com/user/AxeInsider?feature=pyv&ad=5005222991&kw=music#p/u/0/F0AlcVU-de4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אם אפשר עזרה בבקשה... תמונות כמה שיותר גדולות של כל מיני דברים יש למשל את הסמלים של החברות כמה שיותר גדול שאפשר או למשל יש איזה קריקטורה משהו כזה: Beer hekps ugly people get laid since 1858 או כל מיני כאלה כמה שיותר גדול אם אפשר תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by benor,

תראו הנה התמונה של החתול שלי תסתכלו למעלה:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by urielka,

יש לי מתכונת מחר בלשון יש למישהו סיכומים משהו שיוכל להשים פה אני יודה לו מאוד תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by xTz,

מישהו מכיר אתרים שבהם אני יכול להפיץ את קורות החיים שלי בחינם? תודה(:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by scorpion,

תגידו זה רק נדמה לי או שאני רואה פה יותר ויותר אנשים פליטי pcpro כל יום???? זה ממש מוזר כמעט כל מי שרשום שם אני מתחיל לראות פה כותב!!!! והרבה!

8. Started by swg,

כמה אמורה לעלות הרכבת מחשב? אם אני בא לחנות... זה כולה להרכיב לוח אם למארז חדש, לשים קירור על ההרדיסקים,קירור על המעבד וזהו. אהה... ולחבר הכל. תודה מראש. .swg

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by catsmonster,

סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Mesatla,

http://www.youtube.com/watch?v=ldY2s9fxuPs

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MISTER WEB,

לכל המבינים בשפת HTML אשמח לקבל עצות ל"טריקים" כדי להמשיך את בניית האתר שלי!! הכתובת: www.geocities.com/naal3000

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by anatoli,

שלום לכולם, מישהו ביקש ממני לברר איפה אפשר לרשום פטנטים ואת הפרוצדורה. למישהו יש ידע בנושא? איפה עושים את זה? כמה זה עולה? עוד פרטים רלוונטיים לנושא? תודה מראש, Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. משהו יודע מה זה פרוייקט גאמא של מודיעין?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Moty_p,

עד היום למרות כל השנים אני מוצא את עצמי מריץ צחוקים עם חברים דודים וקרובים על התוכנית מ.ק 22 שהיתה פעם חשבתי לפתוח אתר אינטרנט ועמוד בפייסבוק שקורא ליוצרי התוכנית לעשות עונה שניה שלפחות 90% מהארץ (לפי דעתי) רוצים אבל אז הבנתי שאני לא יהיה יכול לנהל את האתר כפי שצריך ואולי גם זה לא יהיה רלוונטי כי יוצרי התוכנית כבר לא עוסקים יותר בתחום אז אני שואל אותכם: מה אתם אומרים: 1) כדי בכל זאת לנסות לפתוח את האתר? (כי בכל זאת לבנות אתר עולה כסף על חשבון האכסון בשרת כל שהוא + דומין) 2) האם שאני יעשה זאת תצתרפו? 3) לאיפה הכי רחוק נראה לכם שזה יגיע? 4) נראה לכם שאחרי כך כך הרבה זמן זה יהיה אפשרי בכלל לעשות עונה שניה? 5) והאם נראה לכם שבסופו של כל התהליך הארוך.. אכן נקבל עונה שנ…

15. Started by yosda-boy,

איך אני מגיע מחר בבוקר מהתחנה המרכזית לקינג ג'ורג' 44 (בית אביחי). תודה רבה Mystery

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קיימת גדר מסביב לחצר באורך 25 מטר העשויה מאבני מסלעה בגובה משתנה, ברצוני לצפות את הגדר בבטון ובטיח כמו כן להוסיף עמודים שישמשו גדר אלומיניום מעל, האם הבטון יחזיק בין האבנים הקיימות ויהיה יציב? באיזה חומר עדיף לצפות את הטיח האם צריך לאטום אותו בצבע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by unregistered,

למישהו יצא להתנסות? האם יש כאלו בכלל בארץ? makerbot עשו לעצמם שם, אבל הדגם האחרון עולה 2.2K$, לא זול. בkickstarter יש כמה קיטים של מדפסות ב500$-800$, אבל הבנתי בשביל איכות טובה צריך בכל מקרה לבנות מעטפת למנוע הפרעות מבחוץ (רוח, טמפ).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש שיר שהוא מוכר שמים אותו בחתונות וכו' אני לא יודע איך קוראים לשיר אבל המילים הם ככה(סליחה עם אני כותב את זה לא טוב כי אני פשוט לא הבנתי ממש את המילים): אמלו,אמלו בדולה אמלו אוליווה...... זה שיר משהו כזה אני צריך את השיר הזה תודה רבה לעוזרים אלי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם יש תחליף זול אחר למשלוח דואר רשום בדואר ישראל שלא יעלה יותר מ-20 ש"ח (חבילה קלת משקל)? הדואר סגור לגמרי או שפתוח במתכונת מצומצת? עד מתי צפויה השביתה להימשך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ppe,

המגן,תהנו.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by moshe_91,

שלום לכולם בקרוב מאוד אני משתחרר ואני רוצה לקנות למפקד שלי מכונת קפה עד 300 שקל מאתר זאפ .. הבעיה שאין לי ניסיון ומושג במכונות קפה אז אני צריך את עזרתכם .. אני רוצה מכונה שרק צריך לשים את כל המצרכים, לשים כוס וללחוץ על הכפתור ושזה יכין לי קפה .. קפה טחון (נס קפה) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

בעקבות הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477700.0 שגלש לנושא של domain squatting וכו', מצאתי את Futrue'>http://www.fma.com/index.html"]Futrue Media Architects שלהם אלפי דומיינים "נחשקים"(mp3.tv, fed.gov, jackass.com וכו'). רק מה? האתרים האלו לא מעודכנים לחלוטין (ממליץ להיכנס לjackass.com, זה מאוד משעשע) - אין בהם בכלל פרסומות אך הם גם לא למכירה(כפי שמצויין בabout us של FMA). מישהו יודע או יכול להסביר מה הם FMA בעצם? מה הם עושים? למה הם עושים את זה? איך הם מרוויחים כסף? ומעין שאלת בונוס - איך מגיעים למצב שבבעלותך אלפי דומיינים? לא כל הדומיינים בעולם שייכים לאיזשהו אירגון ללא מטרות רווח או משהו בסגנון? קצת איבדתי את הצפון בקטע הזה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בשנה וחצי האחרונה אני משתמש בנעלי Saucony - Grid® Omni Walker שקניתי במשביר לצרכן. הן די נוחות האמת, וזה נורא חשוב לי כי אני עובד בבית החולים והרבה משמרות נשארים על הרגליים ופשוט הולכים מחדר לחדר בלי מנוחה. המחיר באמזון למידה שלי, כולל משלוח לארץ דרך buy2usa, הוא כ-305 ש"ח (כבר יודע מה המידה והרוחב, אז אין בעיה להזמין אונליין). רק כמה נקודות: *הן נורא נוחות, אבל גם נורא מכוערות! *אני כבר לא מוצא את הדגם בארץ (לצורך השוואת מחיר). לא שזה קריטי במיוחד, אבל יש סיבה לזה? החליפו לדגם חדש ונוח יותר אולי? *הן נורא מכורעות! אני אזמין את הדגם הלבן, קצת יותר מפרגן, אבל עדיין... לפני שאני מבצע את ההזמנה, יש למישהו המלצה בכל זאת על נעלי הליכה עם אותה נוחות ומעלה? התקציב לא ממש …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.