עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם,יש לי כבר שנתיים חשבון באתר הנפלא הזה ואני מאוד מרוצה. השאלה שלי איך אני יכול בלחיצה אחת להוריד 100 קבצים ברצף מהאתר? כי בגדול אם יש לי 100 לינקים תקינים אני לא יכול ישירות מהם להוריד את הקובץ הרצוי,אני חייב להיכנס לתוך הלינק בתוך הלינק יש עוד לינק שהוא ההורדה,ז"א שלמעשה אני צריך להיכנס לכל לינק ורק אחרי זה בתוכו יש לי כתובת נוספת שהיא ההורדה . עכשיו לעשות ככה ב100 לינקים נגיד זה המון עבודה...למי יש טיפ רעיון איך אני בפעם אחת יכול להוריד 100 לינקים במכה מבלי להיכנס לכל אחד ולאתחל את ההורדה? תודה לעוזרים...! *ד"א אני עובד עם windows download manager

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לנו מורה מחשבים שמסיבות ברורות לא ארשום את שמו פה (נקרא לו "המורה") המורה שלי הוא הדוגמה למורים שיודעים את החומר בצורה מעולה אבל אין להם את הכישורים ללמד אותו לאחרים. ראו לאן אני הגעתי. המורה שלנו לא לימד אותנו בגרוש תכנות באינטרנט (HTML JAVASCRIPT ASP) רק נתן דפים ואמר תעתיקו. הוא הראה לנו כמה פעמים על המחשבים קצת דברים,אבל אי אפשר לקרוא לזה לימוד. המורה שלנו הוא אדם "חכם" הוא בא מתי שהוא רוצה אם הוא רוצה. כבר יצאו לי הרבה שיעורים שהוא לא בא בכלל או בא באיחור של שעה. בוא נמשיך בבלגן שהוא יצר, לפני כשבועיים הייתה אמורה להיות לי מתכונת בתכנות אינטרנט. הבעיה היא ... שלא ידענו עליה ( איזה חוסר אחריות) וגם כאשר נודע לנו ובאנו לבחינה, הוא לא היה שם ( ) הוא היה ביש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כל מי שחושב שערוץ הקניות לא מבין במחשבים תראו את זה אתמול(ראשון) פתחתי את העיתון ישראל היום וראיתי מודעה עכשיו תראו מה כתוב שם אני לא אציין את שם החנות *** יבוא ושיווק המחיר הכי זול בארץ וותק של 20 שנים מחשב ראשון. פנטיום INTELPENTIUM core 2due 3200mhz -לוח אם אינטל -זיכרון מהיר DDR2 2GB -דיסק קשיח מהיר STA2 160GB -צורב DVD המהיר בעולם -מסך LCD דק במיוחד -מארז מפואר אם יציאות USB מקדימה ומאחורה -כרטיס מסך 256MB גיפורסט -מקלדת מותאמת לWIN XP (מחיר 2.950 ) מחשב שני מערכת מחשב אנטל פנטיום CORE 2DUO -לוח אם מקורי -זיכרון פנימי DDR2 2GB -דיסק קשיח STA2 250 GB -כרטיס מסך מקצועי 512 MB גיפורסט -מסך 22 דק במיוחד -מארז MIDI ATX +מאווררים -כרטיס טלויזיה +שלט 6-…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RedHat_Lover,

כאשר קראתי את הגליון של קפטן אינטרנט שבוע שעבר ראיתי אתר נחמד שדווקא מצא חן-בעיני ואולי ימצא או מצא חן-בעינכם, האתר נקרא howstuffworks והוא מסביר איך דברים עובדים במחשב ובעוד כל מיני תחומים. לא קראתי את הכתבות על החומרה אבל קראתי כתבה על איך שפת C עובדת וזה היה מנוסח ומוסבר היטב. תחפשו דברים שמענינים אותכם אני חושב שזה אתר טוב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הבן אדם פשוט כלי ברמות מטורפות :lol: http://www.nbcactionnews.com/dpp/news/region_missouri/northland/target-of-alleged-murder-for-hire-plot-talks-about-ex-wife

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Lumber_Jack Jim,

במקרה גמור מצאתי את זה דרך פורום גיימר ( :-X): ---

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Mesatla,

ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY המשחק טוב התסריט טוב הכל טוב הסרט הזה שבר את ה"סרטים מבוססי משחקי מחשב הם חרא" נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים http://www.metacritic.com/film/titles/hitman

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לפי דעתי היתושים המגעילים האלה שפוקדים את ארצנו בקיץ הם פשווט חרק דוחה כל הרגלים הארוכות הועקומות שלהם והכנפים המסריחות ושלא לדבר על הבטן האדומה והשקופה שרואים את כל האיברים הפניימים שלהם בעעעעע מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by LimaC,

שלום לכולם להלן שאלה בנוגע למיסוי ועסקים: פרטים יבשים: אדם רווק בלי ילדים, אדם מקבל אבטלה של כ 2,500 ש"ח בחודש. במקביל הוא מרוויח כ 2,000 ש"ח נוספים ב"שחור" את הרווח הוא עושה מבת משפחה שמשלמת לו על עזרה בלימודים לילדיה הקטנים. מרגיש לו שהוא אולי גוזל את המדינה במצב שנוצר. שאלות: 1. האם במידה ואדם מחזיק בעוסק פטור צריך לדווח על הכנסות מבת משפחה על שירותים שהוא נותן? 2. האם במידה וההכנסות היו מדווחות הוא זה היה מתקזז לו מתוך דמי האבטלה? 3. האם ההכנסות האלה (השחורות) בכלל מתחייבות במיסים ואם כן בכמה, נוכח הנתונים? 4. במידה וההוצאות החודשיות שיכולות להי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. למישהו יש מידע על תמיכת שרתים בשמות דומיין בעיברית ? האם זה שווה כלכלית ? 420( שח' לא כולל מע"מ לשנתיים )

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by askme,

מי שהתגעגע להכחשות /הבהרות /עדויות /קונספירציות וכו' וכו' http://news.walla.co.il/item/3070472

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by matteo,

שלא יתפתח פה דיון על אם זה טוב או לא בקיצור הבעיה שלי היא שאני צריך שהיא תיהיה כשרה לכן, יש איזו אחת טובה שאתם מכירים איך זאתי: http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=2804&CatID=# מדובר על משהו כמו 3-4 אימונים אינטנסיביים בשבוע אם זה צריך להלקח בחשבון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הייתה לי רשימה עם אתרים של תרגום סרטים במועדפים אבל היא נמחקה, בכל מקרה אני מחפש כתוביות , אילו אתרים מומלצים? ;D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב לחברי הפורום. במטרה לשפר את האנגלית שלי לקראת הפסיכומטרי ובאופן כללי אני חיפשתי משהו מעניין לקרוא וגם משהו שאני אוכל לשפר דרכו את האנגלית שלי. מה שמצאתי זה המגזין TIMES, יש בו הרבה קטעים ונושאים מעניינים וגם הרמה שלו מתאימה פחות או יותר לדרישות שלי. השאלה שלי היא איפה אני יכול לקנות אותו בארץ, עדיף שיהיה גליון מעודן. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by B.D.B,

קיבלתי הודעת ספאם כל כך חובבנית שהיא הצליחה לעבור את הסינון של גימייל, בעלי הגימייל יודעים עד כמה הדבר קרוב לבלתי אפשרי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tnufa,

במונח DHCP Dynamic Host Configuration Protocol המילה Dynamic באה לתאר את המילה Host, את המילה Configuration או את המילה Protocol? כלומר מה בדיוק דינאמי? ההוסט, הקונפיגורציה או הפרוטוקול? השאלה מתייחסת לדקדוק האנגלי בלבד, לא מעניין אותי מה בדיוק הפרוטוקול אומר ואיך עובד DHCP.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. חברים יש לי בעיה באקספלורר לא מראה תמונות ואייקונים ואני מנסה להדביק צילום מסך בפורום תוכנה איך שמים צילום מסך בפורום שלנו?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כבר עשיתי חיפוש בפורום וחיפוש בגוגל ואני רק מבולבל יותר. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב מאיביי. 2 סטיקים של RAM ומעבד. מצאתי מוכר שמוכר את הסטיקים באיזה 30 $ ו10$ משלוח, סה"כ זה אמור לחסוך לי איזה 50 ש"ח על זיכרון. ומצאתי גם מוכר שיחסוך לי במעבד איזה 70- 100 ש"ח. אבל כשעשיתי חיפוש על קניה באיביי, אני כל הזמן קורא על זה שלוקחים מכס, מע"מ ושצריך ללכת לאנשהו ולעשות משהו... מה? אני לא יכול פשוט לגרום לכך שתגיע חבילה מחו"ל אלי הביתה, אני אחתום, ושלום על ישראל? או מקסימום לסניף הדואר הקרוב לבית, היכן שכמו בדואר רגיל, אני אראה ת"ז ואקח את החבילה? אם לא, היכן ממוקם הבניין הזה של המכס? אני לא גר בתל אביב, ונסיעה לשם מהדרום הרחוק תעלה לי איזה 400 ש"ח סה"כ (נסיעות, הפסד שעות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש תרמיל לטיול בנפאל, עדיפות שיהיה קל. הקנייה תהיה בחול כנראה, תקציב נכון לעכשיו לארוע יהיה באזור ה-300 דולר גג גודל התרמיל צריך להיות באזור ה-70 ליטרים אני אשמח לשמוע דעות אישית אם משהו מכיר תרמיל יוצא דופן ונוח מאוד. האופציות שעלו עד עכשיו: 1. Lowe Alpine TFX Summit 65+152. Gregory Baltoro 70 3. The North Face Primero 70 4. The North Face Prophet 65L 5. Osprey Aether 70 תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guycnaan,

ובכן,אני רוצה לראות את הבנאדם שלא ירצה לתת לאוטו שלו טיפול מסור שכזה... http://videos.imolas4.com/zerin/gun.wmv

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SilentBob,

תוכנית המוטוריקה המפורסמת מתכוננת לחזרתה למסך הקטן עם צוות מנחים חדש לגמרי, וכעת יש טריילר ראשון שמנסה לשכנע אותנו שהכיף נשאר למרות הכל לאחר סאגה לא נעימה שנמשכה יותר משנה, נראה כי תוכנית המוטוריקה הפופולרית ביותר בעולם Top Gear מוכנה לצאת לדרך חדשה, ללא שלושת המנחים האיקוניים שעברו יחדיו לאמאזון. ה-BBC השיקו סרטון קצר עבור העונה החדשה של הסדרה, שמיועדת לעלות במהלך החודש הבא, ונראה כי יש נסיון בלתי מבוטל להציג "עניינים כרגיל" למרות השינויים הגדולים שהנחיתו את שדרן הרדיו כריס אוונס והכוכב האמריקאי מאט לבלאנק בתור המנחים החדשים – הסטיג האהוב עדיין כאן, איכות ההפקה והצילום המרשימים עדיין כאן, וכך גם הרעיונות המוזרים והגישה ההומוריסטית שמתבטאים בין היתר במירוצים נגד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by דנדן,

שלום לכולם, רציתי סך הכל להזהיר את כולם בנוגע למימוש אחריות באופיס דיפו, זמני ההמתנה שלכם עלולים להיות ארוכים מאוד! לדוגמא, רכשתי לפני כמעט שנתיים סט LX710 של לוג'יטק דרכם, במבצעים השווים של מוצרי LOGITECH ב40% הנחה, או מוצר+מוצר וכו'... המקלדת עצמה הפסיקה להגיב בצורה נורמלית, כשדיברתי עם אופיס דיפו בנוגע למימוש אחריות, הם טענו שזה עלול לקחת 30 ימי עסקים, לטיפול בתקלה. דבר שנשמע מוגזם מאוד, ולא בהכרח מצדיק את ההנחה. אני יכול לומר שהכנסתי את המקלדת לתיקון ב8/10/09, ואני עדיין מחכה לקבל את הסט בחזרה. (אופציה אחרת למימוש אחריות, זה שליחת המוצר על חשבונכם ישירות למעבדה של לוג'יטק).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bagetrek,

מה לעזא.. מזכיר לי את EBAY איזה קטע הזוי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1435639&SalesCatID=24 ואיזה מחיר הוא מבקש "יש לו 2 כאלה " פיי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים