עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהוו יכול להגיד לי מי המלחינים או הזמרים של המוזיקה(SOUNDTRACK) של הסרט TRANSFORMERS???

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. <חפירה> [move][glow=red,2,300]אבל תקראו בבקשה אם אתם יכולים לעזור[/glow][/move] טוב עכשיו אני כיתה יב' ויש את המיונים הצבאיים לשם וחזרה, היום נפתחה בפני האפשרות להירשם למיונים לעתודה (אני בקטע של להירשם לכל מה שאפשר ואז אם אני מתקבל לבחור בסוף). אה, אני בן יחיד ואין מצב שאמא שלי חותמת אז אני לא רוצה להגיש קפה אז אם אני רוצה להתחיל להתמיין לעתודה אני צריך בהתחלה לבחור את המקצועות שאני מעוניין. בתכלס אני אוהב מחשבים ומתעניין בזה, גם חשבתי על חשמל ואלקטרוניקה שגם נשמע לי מאוד מעניין ואבא שלי הוא מהנדס חשמל. מבחינת משכורות במחשבים אפשר ישר להתחיל בסכומים גדולים, אבל מתכנת בגיל 40 זה כבר לא פשוט (יעדיפו מישו צעיר עם רעיונות). וחשמל מתחילים בקטנה אבל בונים עם הזמן ומהנדס …

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  3. לכל אלא שהתנסו וקנו מהחנות - איך השירות? איך המוצרים? איך המחירים? איך הכל? כמה זמן לוקח להם לענות/להגיב לשאלות ששלכת? בכללי - כדאי לקנות מהם ??? חייב תשובה דחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Delapro,

כשאני מוריד מהאתר הנ"ל כאילו יש הגבלה של המהירות ל1 מגה כשבפועל יש לי 1.5 מגה. מישהו עוד נתקל בזה ? הוט+נטויז'ן 1.5 מגה ניסיתי אתרים מהירים כמו מיקרוסופט ומשם הוא מוריד על 185 קילובייט. לדעתי זאת הגבלה של הכבלים כי ניסיתי להוריד אצל חבר שלי שהוא אותו צירוף רק שאצלו 3 מגה ואצלו זה מוריד על 380, כלומר על מהירות מלאה. אודה ךתשובות עיניניות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kurt80,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי, לא מצאתי משהו יותר מתאים. הקיצר,מבקש המלצה לחנות ממנה אקנה מחשב חדש. מה שאני מכיר בב"ש זה KSP, מישהו יודע על חנות מוצלחת יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  6. לפני כשבועיים הזמנתי 2 ספרי קריאה מamazon uk אתמול קיבלתי את הפתק מהדואר וכתוב שאני צריך לשלם 30 ש"ח מכס! הלכתי לדואר וגיליתי שזה נכון אז ממתי לוקחים מכס על ספרים..? אם בכלל מותר? ומה אני יכול לעשות?

7. Started by Shasoosh,

http://www.gloob.tv/games/dad_reenacts_bioshock_girl

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

>> SHIT LIST !!! >> ------------------------ >>THE GHOST SHIT >> The kind where you feel shit come out, see shit on the toilet paper, but >> there's no shit in the bowl. >> >>THE CLEAN SHIT >> The kind where you feel shit come out, see shit in the bowl, but there's >> no shit on the toilet paper. >> >>THE WET SHIT >> You wipe your ass fifty times and it still feels unwiped. So you end up >> putting toilet paper between your ass and your underwear so you don't >>ruin >> them with those dreadful skid marks. >> >>THE SECOND WAVE SHIT >> Th…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני יודע איך מוצאים פונק' האם היא חח"ע או על על פונק' עם פרמטר X, אבל נתנו לי שאלה שאומרת: Z -- קבוצת המספרים השלמים (חיוביים ושליליים), R---- ממשיים. תהי f(x,y) = 3x + 2y , f:ZxZ --> Z הוכח כי f אינה חח"ע, והוכח כי f היא על. עכשיו... אני יודע כי אם יש לי y כפונק' של x אני מציב נניח y=2 ומראה כי y=-2 יהיה שווה לו גם כן אבל -2 שונה מ2 ולכן לא חח"ע, השאלה מה אני עושה במצב כזה בו יש לי גם x וגם y. תודה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by achiya1,

חחח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. הנושא: דמיון משולשים. שאלה קצת מוזרה אבל המורה שלי אמר שהיא קשה רצח. נגיד שדף זהו ריבוע.[ABCD] E - אמצע צלע הריבוע AD. F - אם נקפל את הדף [הריבוע] באופן הבא: מחברים את הנקודה C עם הנקודה E אז נקודת החיתוך של הדף עם הצלע AB תסומן בF. צ"ל : AF = 2BF תמונה : http://img90.imageshack.us/img90/5107/68771140gx0.jpg תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  12. אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Xeyd0,

http://youtube.com/watch?v=ffG4Jxm46do היה סבבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Burned,

יש דרך להפוך את הפונט למשהו יותר נוח כמו אריאל? הכוונה לתפריטים וכו'.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  15. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=7.0

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by avokadoman,

רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר לקנות את הPDR-880 בגירסה ללא כונן קשיח ופשוט להוסיף לו בניפרד. אם כן אז איזה כונן זה 2.5 או 3.5. תודה .

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ככה נראה מחשב ב-HL2 EP2 - מה הם חשבו לעצמם?! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. טלויזיה 29" רגילה (לא LCD) עולה אלפי שקלים. מדוע? למה החברה הזו כל כך יקרה? יש בהם משהו מיוחד? תודה לעונים.

• 46 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. Started by Agepox,

בקניית RS PREMIUM יש אפשרות של העברה בנקאית לחשבון שלהם. עכשיו האם מישהו ניסה לקנות ככה, האם הצליח, כמה עמלה הוא שילם וכו' והאם קיבל כמו שצריך. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 3d7,

תשמעו, מתחשק לי לקשט קצת את הקירות, ואני לא ממש מכיר חנויות שמוכרות תמונות (ציורים או צילומים - לא פוסטרים), בכל אופן לא כאלה עם מבחר גדול שקולע לטעם שלי. אשמח לקבל המלצות לחנויות של תמונות באיזור תל אביב שמחזיקות מבחר גדול. קשה לי להגדיר את הטעם שלי, זה יותר עניין של לראות משהו שנראה לך יפה ולאהוב אותו. הכיוון הכללי הוא נופים, קשקושים יפים ותלת-מימד. איפה אפשר למצוא תמונות תלת-מימד יפות ומוארות? התקציב הוא עד 100 ש"ח לתמונה, או אולי כמה מאות שקלים בודדים לתמונה גדולה ויפה. אני לא מחפש תמונות מקוריות אלא רפרודוקציות של יצירות. חשבתי גם על אפשרות של להוריד תמונה יפה מהאינטרנט, להדפיס בגדול בחנות צילום ולמסגר, אבל לא מצאתי בגוגל. מישהו מכיר אולי אתרים שאפשר להוריד מהם תמונו…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום אנשים. יש לנו בית טלוויזיה LCD TV 37 אינץ. אנחנו לא מנויים לא להוט ולא ליס. אנחנו לא צופים בטלוויזיה בשום מצב (מעבר ל 2-3 סדרות שאנחנו מורידים מהאינטרנט) ככה שהטלוויזיה משמשת כצג מחשב ולא כטלוויזיה (אין לה גם טיונר ד"א). מישהו יודע למה לעזאזל אנחנו מתבקשים לשלם אגרה?! איך מבטלים את השטות הזו?! אנא - לא שמועות ולא אני חושב ש.., אשמח לעזרה אך רק ממי שבטוח בדבריו ויכול לגבות אותם

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  24. אני צריך לקנות כרטיס רשת ובקר IDE שלא יגזימו במחיר ושיהיה זמין

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים