עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by swisaavi,

הזמנתי זכרונות, אני רוצה לראות את מצב ההזמנה שלי... לא מצאתי את זה באתר... איפה יש את מעקב ההזמנות?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  2. Started by aldema,

חבר שלי הימר בווינר על הטור הבא: בנפיקה - ברסה 2 : לפי דעתי פה הוא צדק,ברסה הולך לפרק אותם. שערים- רונאלדיניו-אטו:2 נראה לי פה יש סיכון.. מצד אחד אטו חלוץ ויש לו הרבה מצבי הבקעה ,מצד שני רונאלדיניו בועט פנדלים ובעיטות חופשיות של ברסה.. הנרי-טרזגה: 1 .אם אחד משניהם יבקיע זה נראה לי באמת יהיה הנרי.. אתם אומרים ,יש לו סיכוי לזכות ? הוא שם 20 -הזכייה 320.. ד"א אני אשמח אם תמליצו לי על נושא לעבודת גמר..

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=42af87bd369927c1269cd07cc613d3c8299 פשוט אזור הדמדומים שם לפעמים.

• 67 תגובות
    • 19.8k צפיות
  4. אני בן 18+ כרגע לומד יג' ברחובות כך שאני יכול לעבוד רק בימי שישי אני עצמי מיבנה אבל אני יכול לעבוד גם ברחובות או אשדוד מישהו מכיר מעסיק שמחפש עובדים?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by dvvon,

מהבוקר יש לי שיעול רצחני :s05:

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני צריך להגיש מעבדה אחת בפיסיקה, בספר שקוראים לו פיסיקה- לקט ניסויים, ועכשיו התחלתי לעבד את הנתונים אבל הנתונים יצאו לי משוגעים בטירוף :s05:.. אני צריך להגיש את זה מחר ואם אני לא אז המורה שלי יהרוג אותי... הניסוי הוא ניסוי 2 בספר עם העגלה, וזה יהיה טוב אם מישהו ישלח לי את הקובץ עם הטבלאות וכל זה אם הוא יכול.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. הפרסומת החדשה של פוקס אם אני לא טועה שיעל בר זוהב כאילו רבה עם חבר שלה והזמן הולך אחורה.. מכירים ? בבקשה, יש ברקע שיר ממש ממש יפה והייתי שמח לקבל שם שלו תודה לכולכם מראש..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. השאלה בכותרת... תודה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by Chymes,

היום ניגשתי לטסט ראשון. לצערי קיבלתי את הבוחן הכי אדיש בעולם. נהגתי בערך עשר דקות, הבן אדם לא הסיט את ההגה שלי פעם אחת, לא בלם, כלום, אבל לא הוצאתי ממנו תגובה אחת. הוא לא ביקש לעשות חנייה. כלום. עשינו סיבוב בעיר במשך עשר דקות עד חזרנו למשרד רישוי. אמר לעשות חנייה כפולה. עצרנו. הוא יצא מהרכב וזהו. אני נשארתי ברכב בהלם. המורה שלי אמר שאותו בוחן התגרש לא מזמן. עכשיו או שנהגתי ממש טוב או שנהגתי ממש מחורבן. מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 13.1k צפיות
  10. כבר כמה פעמים קרה לי (בפיירפוקס בלבד) שהתוצאות של גוגל היו מהגוגל האמריקאי ושמתי לב שלעיתים הפרסומות ביוטוב הן אמריקאיות (או מדינה דוברת אנגלית כלשהי)... אני תוהה מה הסיבה. זה מעולם לא קרה לי בדפדפן אחר. יכול להיות שהדפדפן עצמו שולח את התעבורה שלי דרך איזה נודים משלו? אחרת מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by slim_shady,

סתם עכשיו חשבתי על זה, יש לי נסיעה מחר בלילה לנתב"ג לאסוף משפחה ורציתי לחשב מתי אני צריך לצאת... פשוט לא יוצא לי לנהוג שם הרבה והכמה פעמים שיצא לי לא נתקלתי בשום בעיות אבל לכו תדעו, היום כבר אסור לחיילים לקנות בירה אז אני כבר לא יודע מה קורה עם העולם... בקיצור אם למישהו יש תשובה ודאית זה יעזור לי מאוד!

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by Track,

אז ככה - אני באמצע מוד של ספק הכוח שלי.. כל הכבלים עטופים, כשמה קורה? אני מגלה שPerformance-Pcs שלחו לי Heatshrink 1/16" במקום ה1/8" שביקשתי! עכשיו, או שאני משלם 80 דולר על UPS או שאני מחכה שבועיים להזמנה נוספת.. או שאני מוצא את זה כאן בארץ. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי רק אתרי ספקים. יש למישהו מושג? אפילו B&M מקובל עלי, כל עוד זה ברמת גן, גבעתיים או תל אביב. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. במה אתם משתמשים אם לא בסקייפ? כרגע אני משלם (סקייפ כמובן) 9.2¢ לדקה ל landline בגיאורגיה או 20¢ לסלולר. יש משהו יותר זול או שאלה הם התעריפים הכי זולים שאפשר למצוא היום?

14. כמה אנשים שאני מכיר נוסעים לניו יורק, ורציתי לשאול אם יש משהו ששווה לבקש שזול שם באופן משמעותי יותר מאצלנו. אני יודע שמחירי המחשבים שם הרבה הרבה יותר זולים (מספיק להציץ ב-pricewatch...), אבל אני מתכוון למשהו שמעשית אפשר להביא (וכמובן משהו שאין עליו מכס). כמו- כן, מה לגבי נגני MP3? מישהו יודע אם יש מכס עליהם מעל סכום או משקל מסויים?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. בכמה שנים האחרונות לא ממש יצא לי לראות טלויזיה הכוונה שבכלל אין לי מושג בזה. ואני לא ממש חובב סדרות וכל זה, אבל חבר המליץ לי על הסדרה "נמלטים", ראיתי את כל 22 הפרקים דבר אחד יש לי להגיד מדהים! כאילו איך זה עובד מתי אמורה להיות עונה שניה ? זה נגמר מתישהו? ונראה לי אני אתחיל עם "אבודים העונה הראשונה, עד עכשיו רק שמעתי על זה. אני מקווה שזה לא יאכזב אותי. יש המלצות לסדרות נוספות? בסגנון הזה, לא קומדיות, יותר מתח קנוניות, פשע... ? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. יש משמעות לכוכבים שמופיעים לך ליד השם בפורום? חוץ מזה שהוא מציין את התמצאותך פה? כאילו אפשר לעשות עם זה משהו ? זה פותח לך אפשרויות או משהו?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by yigael_o,

היי, סקירה קצרה. רשיון מאז גיל 18 מכונית: טסט 3 אופנוע עד 500 סמ"ק: טסט 12 משאית עד 15 טון: טסט 1 האמר (צבאי): טסט 1 האמר (נהיגה מבצעית): טסט 1 אופנוע (ללא הגבלה): טסט 1 טוטל לוס: 4 האמרים בסדיר. אופנוע (GS500) אוטו א"א (אוטו אבא, למזלי ליסינג): קאיה ספיה, מאזדה 323 מאזדה 3 קורולה 98 מיצובישי לנסר 2006 2 האמרים במילואים. סה"כ : 12 שלילה: 3 חודשים כי תפסו אותי בבקעה על 114 (אני חושב שמותר 80 או 90 בדרך כלל אבל בהאמר מותר 65) ועכשיו מחכה ל משפט (170) יש מישהו שנוהג יותר זהיר ממני?

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by iakovl,

שוקל לקנות את דגם הKSO שלהם ורוצה לשמוע חוות דעת מאנשים

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by ultras5,

שלום,אני בן 17 ויש לי 2 נקודות חן על הפנים שנורא מעצבנות אותי יש לי עור רגיש ובגיל 8 בערך שהייתי באילת והייתי הרבה בשמש נוןצרו לי 2 נקודות חן על הלחי רציתי לדעת אם יש ניתוח להוריד אותם..אני מדבר פה על נקודות חן לא על פלולה או שומה שלא תתבלבלו ואם יש ניתוח אז האם הו גורם צלקות..? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הוט נותנים ב 10 ש"ח שיחות לחול ללא הגבלה ! בזק בנלאומי נותנים ב 16.90 רק 1000 דקות ! יש ניתוקים בשיחות של הוט לחול ?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. לא יודע איפה לפתוח את התראד הזה, אז הוא פה אני לפני קניית מע' i5 ועשיתי סקר שוק קטן, מתברר ש KSP לא רק הכי זולים, יש להם גם רכיבים שאין במקומות אחרים כמו הלוח P55-UD4P שאין באף חנות אחרת, עולה יותר זול מה UD4 הרגיל שחנויות אחרות מוכרות! (ההבדל בין הלוחות הוא זניח.. רק צ'יפ ל Bluetooth ב P אבל אם הוא יותר זול אז למה לא..) או זכרונות של G.Skill Ripjaws 1600Mhz הם מוכרים ב 530 ש"ח, TMS מוכרת אותם ב 550 ו IQPC ב 580 ובכלל עוד כמה חלקים אחרים שהסתכלתי והשוואתי ופשוט KSP יותר משתלמים.. לי אף פעם לא יצא לקנות מהם משהו אז אין לי כל כך ניסיון איתם, אבל כל מה ששמעתי עליהם באינטרנט הוא רע מאוד (בדרך כלל זה אנשים שאתה רואה שהם לא הכי מבינים במחשבים, אם אתה קונה מעבד ב 300 ש"ח…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Skid,

http://hardware.gotfrag.com/portal/forums/thread/270629/ שיחליפו לי תעכבר,אחרי שנתיים נגיד? או שזה עוד סיבה לשנוא תמדינה הזאת?

23. יש סיכוי שחיים רמון יכנס לכלא אם יורשע?

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by nadavtwtw,

אני מכור לדבר הזה, יש סכנה בכמויות גדולות?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by The Dom,

יש לי עבודה וגוגל החליט לנטוש אותי והאנציקלופדיה שיש לי לא עוזרת. יש איזושהי ספריה פתוחה בשבת בסביבות המרכז?

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.