כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להירשם לאתר של פייפאל, הכל טוב ויפה עד שמגיעים ללשונית של ה-billing information, אני ממלא את הפרטים בצירוף של הטלפון בבית אבל כאשר מנסים להמשיך הלאה מתקבלת ההודעה הבאה: The phone number is not properly formatted ניסיתי את כל הצורות האפשריות שרק אפשר להכניס טלפון ואין לי שום מושג מה הם רוצים ממני. ניסיתי עם קידומת מדינה ובלי קידומות, עם האפס לפני הקידומת איזור ובלי האפס, בקיצור בעיה מאוד מעצבנת שלא מצאתי לה שום פתרון כבר שעתיים. אם מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה הוא יעשה לי כאן נס קטן. בתודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אתם יכולים לזהות לי מי הבחורה בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=vlz4fRzxBsQ בקטע של החמש שניות הראשונות של הקליפ.? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אם היו נותנים לכם אפשרות לאכול במשך יום אחד כל מה שתרצו, בלי שתהיה לזה השפעה על כסף\ קלוריות\ שובע. מה הייתם זוללים? [= כולל משקאות\ ללא הגבלת פריטי אוכל. (העתקה) משהו מדהים שמישהו בפורום אחר כתב: ארוחת בוקר ישראלית: פלטת גבינות מלוחות, מתובלות (לא צרפתיות), לחם פוקצ'ה שהציפוי שלו נאפה עם רוטב פסטו, ג'חנון, עם רסק עגבניות, טוסט כפרי עם זיתים, 4 סוגי גבינות, עגבניות מיובשות, ברוטב אלפרדו (אפשר לוותר על הזיתים) סלט עם עלי בייבי, חסה, וירקות נוספים חתוכים גס פחות או יותר, רוטב ויניגרט עם דבש דיז'ון... מילקשייק שוקולד עם ציפוי שוקלוד בדפנות בצד. ארוחת צהריים: מדליוני פילי בקר (400 גרם) ברוטב קברנה, תוספת בצד: מיני תפודי אדמה צלויים. סלט ירוק חתוך גס בצד. פלטת בשרים עם כבד ע…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הייתי היום בצו ראשון בלשכת הגיוס תל השומר, עברתי בכל התחנות פרט למבחנים הפסיכוטכניים, משום שהרגשתי שאני מאד עייף ולא מרוכז ואין סיכוי שאצליח למצות את מלוא הפוטנציאל בצורה כזאת. אחרי אין סוף ויכוחים עם הפקידים, הם החליטו לדחות לי את המבחנים הפסיכוטכניים ליום ראשון, בשעה 8. הבעיה היא כזאת, כעקרון אין לי שום בעיה להתייצב בלשכת הגיוס, מתי שיקראו לי. העניין הוא, שאני מאד לא מרוכז ועירני בשעות הבוקר, משום שאני לא רגיל להיות ער בכאלו שעות. (אני לומד בביה"ס אקסטרני, אחה"צ, כך שאני ישן בשעות הבוקר בד"כ עד 12) במידה ואני מנסה להירדם מוקדם יותר, אני פשוט לא מצליח כי אני כבר רגיל לישון ולקום בשעות מסויימות. ניסיתי להסביר להם שם, שאין לי שליטה על העירנות שלי ועל הריכוז, …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חנויות אמינות בתחום המחשבים ובתחום החשמל והאלקטרוניקה. מה הם מחירי המשלוח? ואיך ניתן לוודא שבאמת אקבל את מה שהזמנתי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כיצד אני מפרק את המעריך על-מנת להשוות את הביטוי לפונקצית אקספוננט? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אז לענין-יש אתר הנקרא קליקות. באתר יש אלבומי תמונות של חברים יש כתבות מענינות וכל מיני דברים להעביר את הזמן לבני נוער-אבל העיקר הוא שאתם גם מרוויחים כסף כשאתם באתר! להסבר יותר מפורט ולדעת מה עליכם לעשות כדי להרוויח ולעביר את הזמן הירשמו לאתר. קישור לאתר- http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=118423
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעמד לקופסאות של משחקי מחשב בגודל הזה: לפי מה שאני יודע שאי אפשר להשיג דבר כזה בכל חנות....
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תראו את זה! כולו מלא בכל זה http://www.irgun-hamorim.org.il/index.asp אפילו שיר! צדקתי שאמרתי שהמלחמה הבאה קרובה בסוף החופש... הנה היא!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היו ימיים... היום אני לא מצליח להסתדר עם טרה-בייט !!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתנדב לצבא [יש לי פטור אז אני לא חייב להתגייס] ואני לא יודע לאיזה תפקיד להתגייס. נתנו לי אפשרות להתגייס לכל תפקיד מלבד קרבי ומודיעין [עקרונית, אני יכול גם את זה אבל עזבו..] אני לא רוצה איזה תפקיד זוטר מעפן או משהו כזה. משהו שישמע חשוב. אם להיות כנה, אומר כי הרושם שהתפקיד עושה הוא דיי חשוב לי, היינו, הכבוד שנותנים לדובר צהל הוא גבוה בהרבה ממשק ממטרות. אני לא יודע לאן ללכת... חשבתי אולי פקח טיסה אבל גם זה לא כזה מרשים ולא כזה מעניין. נאמר לי שתפקיד כבאי בחיל אוויר הוא אחלה דבר ואנשים יוצאים משם מרוצים, אבל אין לו כ"כ רושם גדול... לא?! יש כ"כ הרבה תפקידים וכמעט ואת כולם אני לא מכיר... יש עצות?! תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו הורג אותי באיזה בעיה טריויאלית ואני לא מצליח למצוא את הדפקט.... לטלויזיה שלי מחובר ממיר סמסונג דיגיטלי בחיבור RF ישיר ממנו ל-TV והצלחתי "למצוא" לו את התחנה ב- TV עד כאן הכל טוב ויפה. עכשיו... חיברתי וידאו ל-TV ע"י SCART ,RCA אבל ! באופן הבא: ע"י כבל שבצידו האחד בננות של RCA מחוברות ל- IN של הוידאו ובצידו השני 21 פינים כלומר SCART מחובר ל-TV. כביכול אני אמור לשים AV ב- TV וגם AV בוידאו ולראות את הקלטת ב-TV אבל אני משתגע כי זה פשוט מראה מסך כחול ! אין לי מושג למה... על ה-RCA (שהם פינים הנכנסים לנקבה) רשום Video In ואז חשבתי אולי משהו שונה בכבל והוא כאילו מנסה להעביר לי אות מהTV לוידאו אבל זה כולה מוליך אין לו ממש IN או OUT וההבדל אמור להתבטא בפין או בשקע ולא ב…
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://img217.imageshack.us/img217/4576/dsc00027vi6.jpg מי שמזהה את הבחורה בתמונה שירשום לי את שמה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם מישהו העלה לדיון קובץ PDF של תשובות מצחיקות שאנשים כתבו במבחנים... ואין לי מושג איך לחפש את הקובץ הזה.. אם מישהו יודע בבקשה שיעלה את הקובץ או תמונות בסגנון לדיון! משהו בסגנון הזה-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK כל אחד יודע מה משמעות הביטוי ומה הוא אומר... אבל למה דווקא "לדפוק ברז" ? מה הקשר בין הברזה לדפיקת ברז? אנחנו משתמשים בזה כ"כ הרבה... ואני לא חושב שהרבה יודעים מאיפה הביטוי הגיע... מישהו יודע ?
-
- 11 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום , ברצוני לידע אותכם על מקרה שהיה לי היום ה 15.11 עם איבורי IVORY מחשבים. ברשותי S262 מחשב נייד מבית MSI שנרכש מאייבורי ועדיין באחריות, היה תקין לחלוטין עד להיום. ניגשתי לרכוש עבורו 2 גיגה זכרון מסניף אייבורי בבאר שבע , שילמתי עלות התקנה. נשלחתי להתקנה אצל טכנאי שנראה חביב בשם אלכס, וכאן התחילה ההתעללות בלקוח. הטכנאי פתח את המחשב בפנים חמוצות ואמר לי שהוא שונא להתעסק עם הדגם הזה, לאחר ההתקנה נורות הבקרה של המחשב הפסיקו לתפקד. פניתי אליו שוב הוא שוב פתח את המחשב שיחק עם משהו, סגר ושוב לא עבדו נורות הבקרה. בפעם השלישית חשבתי שהכל תקין ולקחתי את המחשב הביתה. (יש לציין שבכל הפעמים הללו אני הייתי צריך לבדוק ולא היתה שום בדיקה מצב "הטכנאי") כשהגעתי הביתה גילית…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עכבר סקסי, סרטון אנימציה מצחיק על עכבר ששר שיר לגבינה: http://www.vch.co.il/video-396.html
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש את השם של השיר מהפרסמות של רנואר בערוץ 22. אני חושב שזה שיר ישן של gwen stefani. תודה.
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני בן 18+ כרגע לומד יג' ברחובות כך שאני יכול לעבוד רק בימי שישי אני עצמי מיבנה אבל אני יכול לעבוד גם ברחובות או אשדוד מישהו מכיר מעסיק שמחפש עובדים?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איך אני מוצא קבוצה שמקיימת סגירות וגם חוקי צמצום ? ומה ההבדל בינה לבין חבורה (את הגדרות חבורה אני מכיר , רק רוצה לעמוד על ההבדל בינהם ) תודה . ועוד משהו , אם למשהו יש דרך להראות דרך טבלת פעולה אשמח , כי אני לא מבין איך מראים את תכונת חוקי הצמצום בטבלת פעולה. עריכה : פתרתי , אבל אם למישהו יש דרך אלגנטית להוכיח סעיף ב' אשמח !
-
- 5 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
למי יש ? זרקו לינק פה, נעשה איזה מאפיה ישראלית שלי: http://opion.deviantart.com/
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מרצה שאני לומד אצלו, סטטיסטיקה ומסדי נתונים ... הוא מתנהג בדיוק ככה ואותי הכתבה הזאת קרעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שפתאום צצים משתמשים שפותחים ת'רד X הדיון הרשמי ואז פשוט נעלמים והדיון לפעמים יוצא מהנושא והסדר שלו. לפי דעתי מי שפותח ת'רד דיון רשמי צריך לעקוב אחריו ולהיות המנהל בפועל של הת'רד הזה ולא אחרי פתיחת הת'רד הוא נעלם כלא בא (העיקר הוא פתח ראשון). שני אנשים שכרגע עושים עבודה מצויינת ולוקחים את העבודה ברצינות ששמתי לב שפותחים ת'רד ומנהלים אותו ברצינות הם SIMONSIX ו-TERJEN. *אני חושב שלא כל אחד יוכל לפתוח כזה ת'רד, הבן אדם צריך להיות אחראי ורציני. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-