כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות PS2 ויש נראה לי שלושה סוגים של צ'יפים , MODBO4, מטריקס אינפיניטי ועוד איזה משהו ואני לא באמת יודע מה ההבדל והאם יש צורך לשלם יותר ולקחת את המכשיר עם הצ'יפ הכי יקר , אודה מראש אם תשפכו לי אור על הנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שאלתי היא אם מופיע באינטרנט מחיר X על מוצר ואני מזמין אותודרך האינטרנט האם הם יכולים לומר שחלה טעות ושהמחיר הוא X+Y או שהם מחויבים למחיר ההזמנה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לומד שנה ראשונה באוניברסיטה בפתוחה לתואר במדעי המחשב כרגע אני עושה קורס " אשנב למתמטיקה " שהוא מעין הכנה למתמטיקה המתקדת שבהמשך התואר . בקצור היום ישבתי ולמדתי הרבה מתמטיקה .... . והיו רגעים שכמעט נגחתי בקירות .... בוא תספרו לנו את החוויות שלכם מאהובת ליבנו -----> המתמטיקה .
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום,אתם יכולים בבקשה לזהות לי מי זאת הבחורה בתמונה הבאה: http://img115.imageshack.us/img115/3173/61925541sj8.jpg תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום. אנו מחפשים אומן שיכול לצייר על מארזי מחשב (ציור על מתכת עם כל המשתמע מכך) ציורים לפי הזמנה אישית - בתשלום כמובן. נא לצור קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מתלבט בין לעשות מנוי למגזין של נשיונל גאוגרפיק בעיברית לבין המגזין popular science מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go אחד הענקיים (גם ג'ף, וגם הקטע) - קורע מצחוק
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך לעזאזל אפשר לקבל פטור מהמילואים האלו??? 3 פעמיים כבר הייתי עריק ולאחר מכן כלא... מה הם לא מצליחים להבין שיש מקרים חריגים מידי פעם שעדיף להם לתת פטור מאשר לריב ולהילחם איתם שנים??? נדפק לי כבר השכל מזה, אובד עצות ולא יודע מה לעשות... אשמח לקבל פתרונות מעניינים...
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
"take me to your dealer" התמונה היחידה שאני מותא היא זאת: http://www.geocities.com/gilposters9g/general/fp0252.jpg יש עוד תמונה קצת שונה עם אותו השם... A phrase seen on posters and T-shirts in the late eighties up to the mid nineties. Has a picture of an extra terrestial with a light on hsi finger. A parody to "take me to your leader" זה אמור לעזור למצוא אותה, אם מישהו בכלל ראה אותה איפשהו
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא יודע אבל בטח כולכם או רובכם מכירים את הפרסומת האסורה של XBOX שבה אנשים מתחילים לירות אחד על השני באמצעות הידיים בתור כלי נשק שונים ובכן לפני כמה שנים יצא לא בטוח אם פרסומת אבל משהו דומה מאד עם ילדים שיושבים באולם ספורט ומהשעמום הם מתחילים לעשות גם כן משחקים של נשק עם הידיים ורק אחרי שמישהו "נהרג" הם מתחילים מלחמה. (את זה אני זוכר מישהו מכיר קישור סרטון הזה, אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וניסיתי מלא קומבינציות ושום דבר לא העלה לי את הסרטון הזה אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים. אין צורך הצלחתי למצוא את הסרטון סתם במזל
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני צריך להגיע מוקדם (מאוד!) בבוקר למחנה תל השומר, לשער שליד בית החולים... אני מתכוון להגיע ברכבת לתחנת ת"א מרכז, ומשם אין לי מושג לאיזה צד לצאת (אני מניח לצד של ת"א ולא לצד עם הסיטי טאוור וכו'... אין לי מושג גם איך קוראים לאזור שם ) אני יודע שיש קו 70 של דן שמגיע לתל השומר די מהר משם, אבל אין לי מושג איפה התחנה, ולא בא לי לחפש אותה בשעות שבד"כ אני רק מתחיל לישון בהן... יש כמה תחנות ליד היציאה מהתחנה (יש גם תחנת מוניות לייד... רק שתבינו על איזה אזור אני מדבר...), ויש מלא תחנות בארלוזורוב (אאל"ט) לכל מיני מקומות (שורה של איזה 7373451 תחנות... לא מכיר את השם של המקום ) איפה בדיוק אני יכול לתפוס את הקו הזה, והאם יש חלופות שמגיעות מהר יותר? באתר של דן כתוב גם משהו על עב…
-
- 34 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אל תבהלו, זה סרטון אנימציה קורע, "סוף העולם": http://www.vch.co.il/video-3.html תהנו!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אזור כפ"ס. עדיף כמה שיותר זמן שיעור => כמה שפחות שיעורים. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
טוב אז ככה מאז הדיון הקודם אחי עדיין מחפש דירה להשכיר מאז מחירי הדירות הנורמליות עלו ל850$ באזור וחלק מה850$ גם גרועות טוב אז אני ואחי הולכים ליראות דירה ב850$ מצפים ליראות דירה נורמלית נכון? אז לא במיקרה הזה בחור מבוגר מוביל אותנו לאחורי הבית פותח דלת בקומת קרקע וכבר יש מדרגות יורדים במדרגות ויש מטבח-קומה מיתחת לאדמה אבל לא רק זה לחדרים אחרים וסלון צריך לרדת עוד מדרגות ושם הבית בקיצור דירה לחפרפרת שהכל מיסביב בטון מזוין -כניראה מיקלט גדול שעבר שיפוץ ויתחפש לדירה דירה אחרת -אחי הולך לבד דירה רגילה לא משהו מיוחד והוא כבר מיואש רוצה ליסגור ב850$ -אבל לא פיתאום המשכירה החליטה שהיא רוצה 1000$ זה פחות או יותר מה שקורה בכל האזור דירה מוזנחת וקטנה=לפחות 600$ דירה ר…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ איתם בנוגע לזכויות שלי עם מקום עבודה שהתפטרתי ממנו לפני כמה ימים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי מספר של מרכז הייעוץ שלהם, ולפי מה שאני זוכר היה משהו כזה. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בחודש הבא פג תוקפו של כרטיס המאסטרכרט "ח?ב?ר" שלי. יש לי בנוסף גם כרטיס אמריקן אקספרס זהב של "חבר" שתוקפו פג רק בעוד שנה. היות ומדובר על כרטיסי "חבר" אני לא משלם עליהם עמלות... להסיר ספק - אני כבר לא בשירות קבע, אז סביר שיבטלו לי את ה"חבר". אני מתלבט האם לחדש כרטיס מאותו הסוג (מאסטרכרט), או שאולי לעבור לכרטיס מסוג אחר? איזה כרטיס עדיף מנסיונכם? בנוסף, יש לי 1000+ נקודות במאסטרכרט ואין לי מושג איך לנצל אותן... רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר ) אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה אצלי, או שעוד מישהו מרגיש אותה?????? הבעיה בדפדפן מפרסם במקום המתאים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר דור שלישי ואני מנוי של orange אז הייתי חייב לקחת חבילת גלישה, החבילת גלישה כוללת 150mb בחודש. היום בדקתי את החשבון שלי דרך המכשיר הסלולרי שלי והיה רשום לי שם חיוב של 140 ש"ח על "גלישה ושירותי תוכן" והחשבון התעדכן לאחרונה ב-16.11 , התקשרתי 1010* בשביל לבדוק אם חרגתי במקרה מההקצבה שלי וגיליתי שנשארו לי 105mb מתוך ה-150mb שמוקצבים לי לחודש והפרטים האלה התעדכנו פעם אחרונה ב-18.11. הגלישות שעשיתי עם המכשיר היו בעיקר לבדיקת אימליים וקריאת חדשות ב-ynet , לפני יומיים נכנסתי ל-youtube וראיתי כמה סירטונים קצרים שלא היו אמורים לקחת הרבה MB ויום לפני הגלישה הזאת היו לי 120mb והם ירדו בהתאם לגלישה שלי, חשוב לציין שלא הורדתי שום דבר למכשיר דרך אורנג' ולא צפיתי בשום דבר ב…
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
פתאום קלטתי שלא ראיתי אותה המון זמן בפורום, לפי הפרופיל שלה הפעילות האחרונה שלה הייתה לפני קרוב לחודשיים (23.09.07) קצת מוזר לא? אולי קרה לה משהו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
\/ \/ \/ הכי פשוט זה בגד, אבל יש להם שפע צעצוע עדיין מוקדם מידי דובי פרוותי, זאת אופציה למרות שזה לא שימושי כרגע חשבתי אולי על משאבה לחלב, מה דעתכם
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן..מה כדאי לקנות לחברה שלי?אני בן 13 והיא 12 וחצי קצת יותר..מה כדאי לי לקנות לה ?? בערך עד 100-200
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חחח מעניין למה לא שמו הגבלה על מספר הודעות פרטיות שאפשר לשלוח בבת אחת...
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-