כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 4 משוואות ,כאשר בכל משוואה יש לי 4 נעלמים ... האם יש דרך קלה לפתירה ? תודה.. (אם יש למישהו מחשבון משוכלל אשמח שיעזור לי) המשוואות הם 3a+15b+3c+7d=37 11a+9b+2c+8d=55 2a+5b+3c+7d=1235 3a+15b+2c+5d=40
-
- 8 תגובות
- 32k צפיות
-
-
טוב אז ככה מ4 הזמנות הצתברו לי 4 קופונים הקופונים נותנים הנחה של 5$ בקניות של מעל 50$ מפלי אסיה לי אין מה לעשות איתם כרגע והם מסתימים 1 ב9 בנובמבר והאחרים ב26 בנובמבר מי שמעוניין אני נותן אותם חינם לגמרי בלי תנאים בלי הרשמות ובלי בולשיט לקופונים יש קוד ואני ישלח אותו בהודעה פרטית לחברי פורום שיבקשו לפי הקודם זוכה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,יש לי כבר שנתיים חשבון באתר הנפלא הזה ואני מאוד מרוצה. השאלה שלי איך אני יכול בלחיצה אחת להוריד 100 קבצים ברצף מהאתר? כי בגדול אם יש לי 100 לינקים תקינים אני לא יכול ישירות מהם להוריד את הקובץ הרצוי,אני חייב להיכנס לתוך הלינק בתוך הלינק יש עוד לינק שהוא ההורדה,ז"א שלמעשה אני צריך להיכנס לכל לינק ורק אחרי זה בתוכו יש לי כתובת נוספת שהיא ההורדה . עכשיו לעשות ככה ב100 לינקים נגיד זה המון עבודה...למי יש טיפ רעיון איך אני בפעם אחת יכול להוריד 100 לינקים במכה מבלי להיכנס לכל אחד ולאתחל את ההורדה? תודה לעוזרים...! *ד"א אני עובד עם windows download manager
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאחרים חשבו על זה כבר בכל מקרה... כולם בטח רואים סרטים במחשב שמורידים... במקום ללכת לקולנוע... חשבתי לחבר וידאו לכרטיס מסך + טלויזיה ופשוט להקליט מהמחשב לקלטת וידאו הרבה יותר סבבה לראות... אחד אמר לי פעם שהוא הצליח בחיבור פשוט... יעני להקליט לקלטת מה שיש עם המסך או משהו כזה... מה אתם אומרים? אתם חושבים שזה יכול להצליח באמת? למה אני לא יודע כ"כ עם להאמין לאותו בחור, אף פעם לא ראיתי שום קלטת שהוא עשה (עם הוא עשה) עם זה יצליח זה יהיה בן זונה... כי זה סה"כ חיבור פשוט והרבה יותר כיף לראות סרט בטלויזיה מאשר במחשב...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זיכרונות זול שם? כרטיסי מסך זול שם? הארדיסקים זול שם? מארז זול שם? ספק? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 12:03:56 אנשים, אולי ראוטר אלחוטי יהיה שם זול? מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ארון בתוך הקיר עכשיו אני צריך לעשות מסגרת מקירים מקומות?? יש לי מסגרת אבל מהמים וכל זה הכל רקוב כבר אני רוצה לעשות אחד חדש אבל אני לא מוצא מקום שעושה רק מסגרת עם דלתות ואין לי צורך במדפים וארון בנוי כי יש לי אחלה ארון בתוך הקיר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו עוד נתקל בבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יום ראשון אני הולך לעבור את הסיוט (כמו שהרבה קוראים לה)- בחינת הבגרות! זה הולך להיות הסטוריה ואני ממש ממש מפחד!!! כאילו יש לי מגן 89 (בצדק) ועברתי את המתכונת ב 91 אבל זה לא קשור, כי אני יותר לחוץ נפשית כזה, זה מפחיד אותי שאני לא אדע כלום אחטוף בלאק ואני אצטרך לעבור מועד חורף מזדיין! השעה עכשיו אחת עשרה ועוד לא התחלתי ללמוד בכלל... מה אתם עושים כדי להרגע לפני בחינה חשובה? יש לכם טיפים לתת לי? (בין אם זה לפני הבחינה, בבית בזמן הבחינה וכו') אני ממש אשמח, כי אני כבר מתחיל להרגיש את הרגליים הרועדות כשיחלקו את הטפסים ביום ראשון :'(
-
- 109 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי יום שישי מגן בתמטתיקה, 3 יחידות , אף פעם לא הייתי טוב עם מספרים... שלא נדבר על זה שאין לי תחת לשבת... אני צריך עזרה, את החלק של אלגברה אני יודע, יש לי בעיה רצינית עם הטריגונומטריה, אין לי מושג בשיט. למישהו יש איזה אתר או מסמך טקטס שמסבירים שם את הנושא כמו שצריך... אפשר להשיג כזה דבר ? עוד שבועיים הבגרות... : תודה אנשים.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש איזה מקום באזור המרכז שממלאים בלון כזה ? כזה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיהיו שמה? יש אולי איזהשהם ספרים המכוונים במיוחד לפסיכומטרי הצבאי? אתרי אינטרנט? אני לא מתכוון לסתם מבחני אי.קיו אלא לדוגמאות לתרגילים שמביאים בצבא,בחינות קודמות וכו.. תודה רבה מראש! 8) כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום הייתי מאוד מאוד רוצה לקבל הזמנה לTORRENT LEECH תודה רבה מאוד למי שמביא ויהיה גבר
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
זה לא מראה את כולה אבל אם שומרים את התמונה במחשב זה מסתדר.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני עובד בחברת אבטחה באזור מסויים ועכשיו האחראים של אותו אזור לא רוצים אותי (לא החברה שעל ידה אני מועסק) והחברה שלי רוצה להעביר אותי למקום אחר (באזור). אני רוצה לעבוד רק איפה שהייתי עד עכשיו (שנתיים),השאלה שלי היא מבחינת חוקי העבודה או איך שקוראים לזה האם זה הרעה בתנאים (למרות שרוצים להעביר אותי למקום קרוב מאוד ממש באותו האזור) ואם אני לא מעוניין אז אני זכאי למכתב פיטורים (ופיצויים שמגיעים לי) או שאני חייב לעבור ואם אני לא מעוניין זה כאילו עזבתי בעצמי??
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
א.תעשו פורום בשביל פאלם ומחשבי כיס וכל זה..זה לא יכול להיות בחומרה הקיפית למרות שחשבתי לפרסם את זה שם... ויש לי mio 168 זה עם הGPS ונמחקה לי תקיה של ההכרטיס הרחבה בלי כוונה מישהו יודע איך אני יכול להחזיר אותה?? כי אין שם סל מיחזור או משהו כזה.. ועוד דבר משחקים למחשב להורדה יש למישהו אתר או משחקים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אח שלי הקטן ואני היינו בבית של סבתא שלי והיה לי שם שקית עם טופס של ווינר בסכום גדול מאוד שהיה בתוך השקית עם עוד כמה קבלות על דברים שלא נעים לי שסבתא שלי תראה ואח שלי הגאון לקח תשקית וזרק אותה לכספת של סבתא וסבתא שלי היא אחת שתחקור אותי על כל בר קטן לכן אני לא יכול לבקש ממנה לפתוח תכספת בשביל השקית. סבתא שלי לא בודקת תכספת נראה לי כי אין שם כלום בדרך כלל. עכשיו אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך להוציא תשקית דרך החור של הכספת בלי שסבתא שלי תדע ואין לי שום כיוון חשבתי אולי על שואב אבק ממש עוצמתי שישאב תשקית משם אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה או אולי איזה משהו שאני יכניס לשם וידביק תשקית? השקית בערך שוקלת כמו חפית שוקולד פרה בכל מקרה הכספת היא בערך מטר 20 והשקית נמצאת בערך באמ…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי ל"גולדטופ" בנוגע לאחריות על מוצר מסויים. חוץ מזה שהם אמרו שהם לא רוצים להחליף (למרות האחריות שיש לי) הם גם ניתקו לי שיחות, קיללו ואיימו עלי. הייתי רוצה לדעת האם עוד מישהו נתקל במקרה דומה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי בעיה והיא ככה... עשיתי כל מה שצריך במדריך... אבל שאני עושה קבל/שלח הוא מבקש ממני סיסמה ושם, אני שם אותם תוך כמה שניות הוא שוב עולה וכן הלאה... הנה החלון שקופץ- [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום.. יש לי E1000 והוא לא נכנס לשום אתר חוץ מORANGE.. אצל משהו גם בקיימת הבעיה הזאת? התקשרתי כבר לשירות המפגר שלהם והם אומרים שהם לא יודעים מה לעשות אולי משהו יודע מה לעשות? (חוץ מללכת להחליף)
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר... בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ? להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת.…
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ UPLOAD ובוחר את הסרטון שאני רוצה לעלות בBROWSE , קובץ MPEG2 ברזולוצית 1280X720 כפי שמומלץ ע"י יוטיוב זה מתחיל לעלות את הקובץ ששקול 272MB בכמה שניות זה מסיים ועושה LOADING , אמרתי נתן לו להטען בלילה , לא עזר. אני לא יכול לעלות בכלל אותו סיפור עם כל סרטון אחר למישהו יש מושג מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר. יש טיפים? עזרה? משהו!?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשהכנסתי את הכתובת בישראל הוא אמר שיש בעייה עם המשלוח... מישהו פעם הזמין משם משהו ויודע מה צריך לרשום? תודה.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-