עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שיהיו שמה? יש אולי איזהשהם ספרים המכוונים במיוחד לפסיכומטרי הצבאי? אתרי אינטרנט? אני לא מתכוון לסתם מבחני אי.קיו אלא לדוגמאות לתרגילים שמביאים בצבא,בחינות קודמות וכו.. תודה רבה מראש! 8) כל עזרה תתקבל בברכה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by guy776,

שלום הייתי מאוד מאוד רוצה לקבל הזמנה לTORRENT LEECH תודה רבה מאוד למי שמביא ויהיה גבר

• 4 תגובות
    • 442 צפיות
  3. זה לא מראה את כולה אבל אם שומרים את התמונה במחשב זה מסתדר.

4. אני עובד בחברת אבטחה באזור מסויים ועכשיו האחראים של אותו אזור לא רוצים אותי (לא החברה שעל ידה אני מועסק) והחברה שלי רוצה להעביר אותי למקום אחר (באזור). אני רוצה לעבוד רק איפה שהייתי עד עכשיו (שנתיים),השאלה שלי היא מבחינת חוקי העבודה או איך שקוראים לזה האם זה הרעה בתנאים (למרות שרוצים להעביר אותי למקום קרוב מאוד ממש באותו האזור) ואם אני לא מעוניין אז אני זכאי למכתב פיטורים (ופיצויים שמגיעים לי) או שאני חייב לעבור ואם אני לא מעוניין זה כאילו עזבתי בעצמי??

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  5. א.תעשו פורום בשביל פאלם ומחשבי כיס וכל זה..זה לא יכול להיות בחומרה הקיפית למרות שחשבתי לפרסם את זה שם... ויש לי mio 168 זה עם הGPS ונמחקה לי תקיה של ההכרטיס הרחבה בלי כוונה מישהו יודע איך אני יכול להחזיר אותה?? כי אין שם סל מיחזור או משהו כזה.. ועוד דבר משחקים למחשב להורדה יש למישהו אתר או משחקים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שלום אח שלי הקטן ואני היינו בבית של סבתא שלי והיה לי שם שקית עם טופס של ווינר בסכום גדול מאוד שהיה בתוך השקית עם עוד כמה קבלות על דברים שלא נעים לי שסבתא שלי תראה ואח שלי הגאון לקח תשקית וזרק אותה לכספת של סבתא וסבתא שלי היא אחת שתחקור אותי על כל בר קטן לכן אני לא יכול לבקש ממנה לפתוח תכספת בשביל השקית. סבתא שלי לא בודקת תכספת נראה לי כי אין שם כלום בדרך כלל. עכשיו אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך להוציא תשקית דרך החור של הכספת בלי שסבתא שלי תדע ואין לי שום כיוון חשבתי אולי על שואב אבק ממש עוצמתי שישאב תשקית משם אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה או אולי איזה משהו שאני יכניס לשם וידביק תשקית? השקית בערך שוקלת כמו חפית שוקולד פרה בכל מקרה הכספת היא בערך מטר 20 והשקית נמצאת בערך באמ…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אורח mikicita

אתמול התקשרתי ל"גולדטופ" בנוגע לאחריות על מוצר מסויים. חוץ מזה שהם אמרו שהם לא רוצים להחליף (למרות האחריות שיש לי) הם גם ניתקו לי שיחות, קיללו ואיימו עלי. הייתי רוצה לדעת האם עוד מישהו נתקל במקרה דומה?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. יש לי בעיה והיא ככה... עשיתי כל מה שצריך במדריך... אבל שאני עושה קבל/שלח הוא מבקש ממני סיסמה ושם, אני שם אותם תוך כמה שניות הוא שוב עולה וכן הלאה... הנה החלון שקופץ- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  9. שלום.. יש לי E1000 והוא לא נכנס לשום אתר חוץ מORANGE.. אצל משהו גם בקיימת הבעיה הזאת? התקשרתי כבר לשירות המפגר שלהם והם אומרים שהם לא יודעים מה לעשות אולי משהו יודע מה לעשות? (חוץ מללכת להחליף)

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  10. שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר... בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ? להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת.…

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  11. אחרי שאני לוחץ UPLOAD ובוחר את הסרטון שאני רוצה לעלות בBROWSE , קובץ MPEG2 ברזולוצית 1280X720 כפי שמומלץ ע"י יוטיוב זה מתחיל לעלות את הקובץ ששקול 272MB בכמה שניות זה מסיים ועושה LOADING , אמרתי נתן לו להטען בלילה , לא עזר. אני לא יכול לעלות בכלל אותו סיפור עם כל סרטון אחר למישהו יש מושג מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by sir f,

אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר. יש טיפים? עזרה? משהו!?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כשהכנסתי את הכתובת בישראל הוא אמר שיש בעייה עם המשלוח... מישהו פעם הזמין משם משהו ויודע מה צריך לרשום? תודה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  14. שמעו אני לא רוצה להרחיב פה יותר מדי אבל הגעתי למצב קצת בעייתי בחיים יש לי שתי אפשרויות: האחת לברוח ממישהו (וזה ממש מתיש) השנייה ללכת למשטרה הבעיה שאם אני הולך למשטרה נגד מישהו הוא ילך נגדי, ולא שאני עבריין אלה תחשבו מה היה קורה אם הייתם צריכים ללכת נגד מישהו קרוב אליכם למשטרה.. שחיים ביחד הרבה זמן אז כל אחד עושה את הקיצורים שלו, גם אם אלה דברים קטנים (אני כמובן לא מדבר על שודים/דקירות, גג השגת גבול/עבירות מחשב) רק שהוא דאג לתעד מה שקרה ואני לא לכלא אני בטוח לא יגיע על עבירות כאלה, רק אני מפחד שזה יפגע לי בסיכויים להתקבל לחברת היי טק (אני לומד מדעי המחשב שנה ראשונה) היתי כבר במשטרה וביטלתי את התלונה מהחשש הזה, אולי עדיף לי לברוח קצת ולהבטיח לעצמי עבודה בתחום שאני אוהב ב-50…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. התחברתי עם קווי זהב לפני יומיים, ואחרי ארבע שנים שבהם אני מוריד על 400K בביטורנט, פתאום מהירות ההורדה ירדה ל-2K עד 30K מקסימום :-\. עשיתי את כל הבדיקות הנחוצות בראוטר, כולל תשתית, ונראה שהכל תקין. אני רוצה לבדוק את האופציה של חסימת פורטים דרך קווי זהב לפני שאני מתקשר אליהם, והדרך הכי פשוטה לוודא את אמיתות העניין היא להתחבר עם שם משתמש וסיסמה של בזק בינלאומי או של נטויז'ן. כל מי שאני מכיר מנויי לתשתית הוט, כך שאני לא יכול לבקש מחברים. אז חשבתי לנסות כאן בפורום... אני יודע שהבקשה קצת חצופה, אבל תקחו בחשבון שברגע שתתנו לי את שם המשתמש והסיסמה תוכלו לשנות את הסיסמה בלי בעיה דרך התמיכה של הספק... אני אתחבר רק למשך 15 דקות, ואוריד שני קבצי טורנט שכרגע לא עולים על מהירות של…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  16. התאריך הוא היום, העליה לתורה ב-14 והמסיבה ב-16! וואי אני כל כך שמח ומתרגש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yanushka,

בדיוק נגמר ה- K300\M16!!! סעעעעמעמממקקק

• 68 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. עזרו לי למצור קוד אוניברסלי בישבילו.... :s05:

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by iveco,

איך יכול להיות שה UPLOAD במחשב 99 GB ? וההורדה רק 3.88 משהו מסריח , לעובדי סלקום יש שליטה על היוזר והסיסמא יכול שהם משתמשים בסיסמא שלי כדי לעשות העלאות ? או שיש לי האקר או מישהו במחשב ? יש לי עוד מחשב ברשת עם UPLOAD של 20 גיגה אנחנו לא מעלים כלום לרשת כלום !

20. ההודעה היא: You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 02.11.2008. It is 6 days remaining. מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  21. מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד. מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ. מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום" או " אפ לי קציה ", אלא ה?ח?ל?ה. ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, "ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף, ולא פילינג. יש לומר ת??ח?פ??יף, ולא שמפו . יש לומר ג??ל?ג??ש??ת, ולא סקייטבורד . יש לומר א?ל-ר?יח?, ולא דאודורנט. וכן יש לומר צ?י?מ?נו?ת, ולא אנורקסיה (ויש להדגיש …

22. Started by kinggil,

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 14 תגובות
    • 700 צפיות
  23. הבגרות מתחילה ב 12:00. טיפים \טריקים?

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.