עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

אני מתלבט בין כמה ארנקים שאני רוצה להזמין מEBAY (שני צדדים) וד.א, מישהו יכול להסביר לי איך אני כותב את הכתובת שלי בצורה הטובה ביותר? אני גר בבנין אז אני לא יודע איך לכתוב את מס' הבנין והדירה שהוא יבין... אשמח אם תביאו לי דוגמא.. סתם תמציאו כתובת תודה!

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by oren12,

אין לי מושג לאן זה שייך אז שמתי את זה בכללי.. יש לי Divx K-150 SONIC הצריבה שאני עושה היא DATA.. אני מכין תיקייה ושם בתוכה כתוביות + סרט (אני שם כמה סרטים בדיסק DVD- כל סרט בתיקייה נפרדת) עכשיו כשאני מפעיל את הסרט הכתוביות יוצאות לי הפוכות.. למשל הסרט רובוטריקים כתוב: ם י ק י ר ט ו ב ו ר אפשר עזרה?? מה עושים במצב כזה??

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  3. לאחר מספר נסיונות ומאבקים מעגליים עם זהויות טריגונומטריות אני דיי תקוע בשאלה המצורפת. אפילו טיפ לאיזה כיוון כדאי לקחת במניפולציה של הפונקציה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש וחשבתי לקנות מ-foxpc. אתר החנות: http://www.foxpc.co.il מישהו כבר קנה מחשב או חלק מחשב מ-foxpc? הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם על החנות הנ"ל. נ.ב זה הפורום המתאים לשאלה שלי נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד. מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ. מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום" או " אפ לי קציה ", אלא ה?ח?ל?ה. ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, "ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף, ולא פילינג. יש לומר ת??ח?פ??יף, ולא שמפו . יש לומר ג??ל?ג??ש??ת, ולא סקייטבורד . יש לומר א?ל-ר?יח?, ולא דאודורנט. וכן יש לומר צ?י?מ?נו?ת, ולא אנורקסיה (ויש להדגיש …

6. Started by slim_shady,

סורי אם זה ספאם.. אני חייה לשאול אם מישהו עכשיו ראה??? ואם כן.. חחחחחחחחחח הוא דפק אותה בתחפושת של ערנב.. LOLL... מה לעזאזל הולך עם הסדרה הזאת?? :lol: אגב אם מישהו לא רואה אני ממש ממליץ.. סדרה מצויינת! אגב זה עונה 4 פרק 7

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by amit1242,

אז ככה..קניתי את המחשב שלי מהם....ואני חושב שיש לי אתם עוד סיפור... כבר היה לי איתם משהו קודם: הוספתי 40 שקל כדי לקבל צורב lightscribe של asus ,ובסוף מתבבר שהם שמו לי צורב של lg [לא לייט סקרייב] התקשרתי עליהם,הם אמרו שאני צריך לשלוח להם את הצורב מהכסף שלי ורק אז הם יחליפו לי...בסוף התבבר שיש לי lg 62n .אז נשארתי...רק לא קיבלתי את הכסף חזרה והפעם...עכשיו קראתי נושאפה ומישהו אמר שם : אזהרה! אל תקנו מזד. קניתי משם מחשב מלפני כשנה. הם רמאים,הם כתבו זכרונות 667 ושמו לי 533. שמדברים איתם בתמיכה הם מאיימים ומקללים אותך. אומרים לך שהמחשב יהיה מתוקן עוד שעתיים שאתה חוזר אומרים תחזור מחר. בקיצור יותר גרועים מאייבורי. לא לקנות! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284462.1…

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום..אני בכיתה ז'..אני תלמיד טוב ואני מעולה באנגלית..אבל ליתר ביטחון אני בטוח שאתם יודעים אנגלית יותר טוב..כי אתם יותר גדולים.. אשמח אם תגידו לי אם רשמתי הכל כשורה: My favourite holiday is Rosh Hashana. We celebrate Rosh Hashana,because according to the Jewish religion it marks the beginning of the new year. Jews from all over the world go to the synagogue and pray. We also listen to the blowing of the Shofar(the ram's horn). Before Rosh Hashana we send greeting cards to our freinds and family,and with then a happy new year. At Rosh Hashana we eat the head of the fish,to be the first and not the last. We dip an apple in honey-for a sweet year. We also eat pomegranates. ת…

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by sorwo,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=524024&sid=127 מיקרוסופט מוציאה את SP3, חבילת עדכון שלישית לחלונות XP, שתהפוך אותה מהירה פי שניים לעומת ויסטה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by The_overclocker,

החלטתי לקנות שולחן פינג פונג (טניס שולחן), לא משהו רציני סתם בשביל לשחק עם חברים. יש למישהו המלצות ? ראיתי כלמיני מחירים בזאפ, אבל אני לא מצליח להבין מה יותר טוב ולמה. יש שולחנות ב800 ש"ח ויש ב2000. אני לא רוצה לקנות זבל סיני שיתפרק אחרי שבוע, אבל גם לא רוצה לבזבז כסף על שולחן שעשוי מחומרים סופר איכותיים כשהוא סה"כ יעמוד איפשהו בבית... מישהו יכול להמליץ ? כל תגובה מבורכת.

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by AntiVir Guard,

היום קיבלתי מחשב פצצה! מעבד:intel core 2 duo E6750 כ.מסך:Asus GeForce 8800GT 512MB TOP *2 זיכרון:corsair 2GB 800MHZ *2 לוח אם:Asus P5N32-E 680i SLI כונן קשיח:WD 3200AAKS 320GB ספק כוח:Corsair 520HX 520W נכון חמוד? :anim-jjd: :clown: :ylsuper: :auto: :bigglasses: :nutty: :jump1: O0 :alcoholic: **לא זה לא המחשב שאני משתמש בוא ברגע זה ^^ עכשיו אני בעבודה של אבא שלי.....יש לו שני MAC G5 ועוד חרא PC ^^ אז ככה שכשאני אגיע הביתה אני אעלה תמונות מ-CRYSIS =]

12. Started by redti,

כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש) לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. אהלן, אני יורד השבת הקרוב לאילת, וכנראה למלון שלום פלאז'ה (עם ההורים לא חברים). אמרו לי פה ושם שהמלון לא משהו, אז כל מי שהיה שם או מכיר...אם אפשר חוות דעת! תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by בלה,

מחפש קורס ללימוד ספרדית.. מישהו מכיר וממליץ על מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  15. אשמח לחוות דעת.איך האחריות ? תודה

16. איזה עוד אתרים כאלה קיימים באותה רמה או אפילו יותר טובים?

17. טוב ידידה שלי בת 25 ויש לה תחת מאוד יפה... והיא רוצה לדגמן בבגדים תחתוניים.. כאילו את התחת שלה... מישו יודע לאן אני יכול להפנות אותה... מה צריך לעשות? יש איזה קריטריונים.. משו שצריך להגיד לה?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…

19. Started by yossi_s1,

ניתקלתי במשהו שנקרא מכירה אישית בוואלה שופס ואני לא מצליח להבין את העיקרון, הנה מה שהם כתבו: " מכירה אישית הינה מכירה אשר בה אתם קובעים את המחיר ואת התשלומים, אשר אתם מוכנים לשלם עבור המוצר ו/או השרות המוצע למכירה. בכל מכירה אישית, ניתן להגיש 5 הצעות לרכישה. כל הצעה תכלול את המחיר המוצע על ידכם ואת מספר התשלומים שבהם אתם מעוניינים. בכל פעם שתתנו הצעה תודיע לכם המערכת אם הצעתכם התקבלה או נדחתה. שימו לב - כי הצעה בעלת מספר תשלומים נמוך תגביר את האפשרות לזכות במחיר נמוך יותר. במידה והצעתך תתקבל ותאושר, תיווצר לך הזמנה באופן מיידי ותוכל לראות את פרטיה בכרטיס הלקוח שלך באתר. לזוכה במכירה תינתן האפשרות לרכוש יחידות נוספות באותם תנאי תשלום ומחיר שזכה בהם - עד למועד סיום המכירה.…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by GbeTech,

אני עכשיו ב 5 ולא מתאים לי... מה ההבדל בין 4 ל 5? כמות החומר, קצב ההתקדמות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מצאתי אתר שבו אפשר להרוויח כסף עם מינימום השקע ככל שאתם מקקיעים יותר באתר ושמים בו תכנים מעניינים כך תקבלו יותר כסף לפרטים נוספים הרשמו כאן

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by matteo,

http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=861&CategoryID=1&SubID=4&PageView=1#player סרט חותם האמת על אדם שחזר מהעולם הבא ומספר את הסיפור האישי שלו שימו לב טוב טוב אני לא בא לפתוח פה דיון על אם אתם מאמינים או לא מי שרוצה שיראה והשם יזכה אותו מי שלא אנא ממכם לא להגיב באמת נשמות אני לא רוצה לפתוח פה וויכוח כי זה לא המקום המתאים תודה רבה ושהשם יזכה אותכם

• 63 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. אני הייתי רוצה שיבססו על המשחק FEAR סרט מצמרר בדומה לHALLOWEEN או ALIENS רק עם האספקט של FEAR על כל רמ"ח איבריו.

• 49 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by dorviper,

נפלתי בירפ"א ב' אחרי פסיכולוג הגשתי ערעור והיום קיבלתי מכתב שלא קיבלו אותו יש למה להגיש עוד ערעור? או שחלאס להרים ידיים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. סתם שאלה שחשבתי עליה. מפחד לנסות את זה...

• 26 תגובות
    • 8.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים