עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ברשותי סכום מסויים של כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו בלקנות דולרים ולחכות שהדולר יעלה , יש לי מספיק זמן לחכות האם שווה? או שהדולר עומד להשאר בזמן הקרוב והרחוק על אותו מדד ?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by צוות האתר,

לכתבה

3. להיגרם? אני פשוט נכנס לחדר ומתחילים לי כאבי ראש אם אני רואה טלויזיה/במחשב אז גם מדרדרת איכות הראייה (קצת שורף ואני מתחיל לרואת מטושטש) וסחרחורת רצינית דיברתי עם בודק קרינה מגנטית הוא אמר שאין מה לדאוג ממסכי LCD ואני יושב רחוק מספיק מהטלויזיה יש לכם רעיון ממה זה יכול להיגרם?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Computertalk,

יש חנויות בארץ שמקבלות Pay Pal?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  5. Started by Boomerang,

אוקיי, זה כבר הזוי.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ^ כותרת תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by oren,

היום שרפתי כל כך הרבה דלק לחינם!! נסעתי ל"אליטל" (בבצרה) לקנות נעליים, לא מצאתי משהו מעניין... אח"כ נסעתי לנתניה, הסתובבתי בין כמה חנויות - יבש! אח"כ לפרדסיה - אין משהו מעניין!! חשבתי שאולי כדאי שאני אחפש נעליים ברשת, ואז אחפש חנות שמוכרת אותן... תוכלו להמליץ על אתרים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  9. לא הצלחתי למצוא חנויות שאפשר להזמין דיסקים של מוזיקה דרך האינטרנט אם תוכלו לתת קישורים לחנויות, זה יהיה מאוד נחמד מצדכם תודה. נ.ב - אני מדבר על חנויות מהארץ.

10. שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. כי יש לי פשוט בסביבות ה4-5 ראשים ואני רוצה לקנות רק 1 חדש מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, צילמתי כול מני תמונות יפות של נופים בחו"ל וגם בארץ, והייתי שמח להפוך אותם לפוסטרים שאוכל לתלות אותם בחדר. רציתי לדעת אם יש חנות שאני אוכל לתת לה תמונה והיא תדפיס לי פוסטר (באיכות כמה שיותר טובה), ועדיך שלא סתם על נייר גדול אלה על נייר מיוחד או משהוא כזה. אני אשמח להמלצות לחנויות שעושות דברים כאלה. תודה מראש! אלון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לפני מספר ימים עשיתי פירסינג אצל איזה בחור(לא סטודיו מקצועי). עכשיו המחט שהוא השתמש ההייתה חדשה וסטרילית והוא השתמש בכפפות, הוא תפס מין מלקחיים כאלו כדי לתפוס לי את השפה ולצערי לא נראה לי שהוא חיטא את זה. האם יש חשש ממשי למחלה?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. אני מזיע בכפות ידיים בצורה מוזרה זה כבר מציק רצח יש סוג של ניתוח או טיפול כלשהו שיכול לפתור ת'בעיה?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  15. בכל מקום עבודה חדשה פותחים קרן השתלמות חדשה. יש לי קרן השתלומת אחת משנה עבודה בחברה מסויימת. יש טעם להחזיק אותה או שכדאי לי למשוך משם את כל הכסף? איך בדיוק מושכים את הכסף?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, התקשרו אלי לא מזמן (לא יודע איך הגיעו אלי יכול להיות מקו"ח שהשארתי לפני שנתיים) ושאלו אם אני מחפש עבודה וזה רלוונטי, רציתי לדעת פרטים על העבודה. לפי הבחורה, לעבוד במחסן משעה 8 עד 12, ומ 12 עד 8 בערב לעבוד כמוכר. שכר בסיס (בושה) + מכירות. אני כרגע עובד בחנות אלכוהול ומרוויח נחמד יחסית לעבודה שמטרתה לחסוך ללימודים (בן 24). האם יש טעם בכלל לשקול את אייבורי בקטע הזה? או שעדיף להשאר בחנות אלכוהול ולהרוויח את לחמי עד החסכון הלימודי (בתקווה) תודה

• 15 תגובות
    • 7.8k צפיות
  17. יש כזה במציאות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  18. אני מאוד אוהב את הרעיון. יצא לי לתרום כמה וכמה פעמים סכומים קטנים אבל בכל זאת.

19. Started by Inzagi,

הגיע הזמן לשלוח מנילה ואני רוצה להתגייס לגבעתי. הבעיה היא שאומרים שהאנשים בגבעתי זה ערסים שעושים שכונה ויש הרבה בעיות משמעת, ואני רוצה לשרת עם אנשים נורמלים. מישהו שמכיר יכול לאמת אם הרוב שם באמת ערסים או לא? ויש פה עוד מישהו שאמור להתגייס ביולי הקרוב ורוצה לגבעתי?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום אני בתקופה אחרונה חושב להיגמל מקולה...יש בדבר הזה רק דברים מזיקים והדבר היחיד שמושך אותי אליו הוא הטעם..בשבילי המשקה היחיד המוגז שלא נופל מקולה בטעם הוא ספרייט אבל האמת שכנראה אני מכור לקולה. יש כאן אנשים שהצליחו\ניסו להיגמל מקולה?מה היו התופעות הלוואי ותוך כמה זמן הצלחתם?

• 29 תגובות
    • 8.9k צפיות
  22. וגם איך אמורים לטפל בשיער (באורך של הכתפיים). בתקווה שיש פה אנשים עם שיער ארוך וסובלים מהבעיה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אישי555,

אני מתכוון לקרם גוף וקרם ידיים. זה באמת נחוץ או שמדובר בבולשיט? והאם אפשר להשתמש בקרם גוף במקום ידיים? כי שמתי לב שהמחיר לקרם גוף זהה למחיר של קרם ידיים אבל הכמות גדולה פי 7 לטובת הקרם גוף. השאלה אם מדובר במוצר זהה...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. תגידו אנשים מי מכם פה יודע לנגן ואוהב לנגן על אורגן? השאלה הזאת לא סתם..זה חשוב..

• 6 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.