כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע על לינק איפה יש את המשחק ישראל לטביה היום (שבת)??\ באיזה אתר? כי אני עובד היום בערב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגו לי את מהירות האינטרנט ל-5 מגה מה מומלץ להוריד? אני אוהב בעיקר סדרות קלילות ומצחיקות (לדוגמא חברים) אבל אם זה ממש ממש איכותי, אז אפשר גם גאנרים אחרים (למרות שאני בעיקרון לא רואה דברים כאלה). לדוגמא הסופרנוס.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אנחנו זוג+3 בנות ומצאתי מעט מאוד אתרי קמפינג באיזור... יש לי אוהל מצויין וציוד אבל אם יש מקום עם אוהלים משפחתיים ומזרנים - יחסוך לי את ההתעסקות. חייב מקלחות/שירותים סבירים כי אנחנו מתכננים ימי ים באיזור (הבונים/דור) בסופה"ש - בבקשה לא משהו המוני/חאפלות/קריוקי. * יש קמפינג בחוף הבונים, אלכסנדר ובחוף דור - בד"כ חביב עלי אבל לא הפעם. מתקנים דלים, הרבה חול, רוח, רעש והמולה. * יש משהו שנקרא "אמת התנינים" צמוד לקיסריה אבל זה כבר כמעט 500 ש"ח ללילה והביקורות מזוויעות. * יש את "פארק הדיג" במעגן צבי צמוד לזיכרון. מיקום חביב, לא זול, גם כמעט 500 ש"ח ואין לי מושג איך המקום בפועל. אפשר לדוג ולעשות ארוחת דגים על האש במקום - חביב. החשש שלי שמדובר במשהו המוני מאוד, בסיסי ומה עם היתושי…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי ששיפרתי את הכתיבה בעברית שלי לרמה ניסבלת על חשבון יתעללות נפשית בחברי הפורום שהיו צריכים לצפות בכתיבה הגרועה שלי הגיעה הזמן לחצות גבול לעבר האנגלית אני מבין אנגלית מצוין רואה סדרות בלי תרגום וכו יודע לקרוא טוב מאוד אבל שזה מדובר על כתיבה -אם ראיתם את העברית שלי לפני חצי שנה ויותר -אתם באמת לא רוצים לראות את האנגלית שלי היום בקיצור יש מחשב ויש מקלדת השאלה מאיזה מקום להתחיל ? אני כל כך גרוע שאפילו מילה כמו THE לפעמים אני שוכח שמתחילה בT
-
- 108 תגובות
- 14k צפיות
-
-
אני מחפש כסא מחשב נורמאלי, נוח ועמיד בתקציב של כ-350 ש"ח יש למישהו המלצות למשהו ספציפי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מזגנים שיעבדו ויהיו מאוד חסכוניים, כלומר דירוג אנרגטי A ולא פחות. אילו מזגנים בשוק מומלצים?
-
- 18 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
לא מתחרה לזה, העיקר באנגלית ושהיו שם הודעות גם בנושאים כללים בשביל לשפר את השפה תודה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתנות למשפחה (אח בן 19 והורים), יש המלצות? תקציב לא גבוה מדי
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אבל זה אחד הגדולים http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=45IXLsUSpKA
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קיבליתי הודעה בפייסבוק מישהו שאני בכלל בקושי מדבר איתו, עם לינק וכתוב ''MY NEW HOME'' ונכנסתי וזה ביקש להוריד פלאגין ואישרתי לו ועכשיו כל חצי דקה זה אומר לי להכניס אותיות שכתובות בבתמונה ואם אני לא מכניס תוך 2 דקות זה מכבה לי את המחשב!! כוסאומו! בדיוק פרימטתי אתמול!! יש למישהו מושג מה עושים?!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי סכום מסויים של כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו בלקנות דולרים ולחכות שהדולר יעלה , יש לי מספיק זמן לחכות האם שווה? או שהדולר עומד להשאר בזמן הקרוב והרחוק על אותו מדד ?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
להיגרם? אני פשוט נכנס לחדר ומתחילים לי כאבי ראש אם אני רואה טלויזיה/במחשב אז גם מדרדרת איכות הראייה (קצת שורף ואני מתחיל לרואת מטושטש) וסחרחורת רצינית דיברתי עם בודק קרינה מגנטית הוא אמר שאין מה לדאוג ממסכי LCD ואני יושב רחוק מספיק מהטלויזיה יש לכם רעיון ממה זה יכול להיגרם?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
-
היום שרפתי כל כך הרבה דלק לחינם!! נסעתי ל"אליטל" (בבצרה) לקנות נעליים, לא מצאתי משהו מעניין... אח"כ נסעתי לנתניה, הסתובבתי בין כמה חנויות - יבש! אח"כ לפרדסיה - אין משהו מעניין!! חשבתי שאולי כדאי שאני אחפש נעליים ברשת, ואז אחפש חנות שמוכרת אותן... תוכלו להמליץ על אתרים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא חנויות שאפשר להזמין דיסקים של מוזיקה דרך האינטרנט אם תוכלו לתת קישורים לחנויות, זה יהיה מאוד נחמד מצדכם תודה. נ.ב - אני מדבר על חנויות מהארץ.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
כי יש לי פשוט בסביבות ה4-5 ראשים ואני רוצה לקנות רק 1 חדש מה אני יכול לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צילמתי כול מני תמונות יפות של נופים בחו"ל וגם בארץ, והייתי שמח להפוך אותם לפוסטרים שאוכל לתלות אותם בחדר. רציתי לדעת אם יש חנות שאני אוכל לתת לה תמונה והיא תדפיס לי פוסטר (באיכות כמה שיותר טובה), ועדיך שלא סתם על נייר גדול אלה על נייר מיוחד או משהוא כזה. אני אשמח להמלצות לחנויות שעושות דברים כאלה. תודה מראש! אלון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פירסינג אצל איזה בחור(לא סטודיו מקצועי). עכשיו המחט שהוא השתמש ההייתה חדשה וסטרילית והוא השתמש בכפפות, הוא תפס מין מלקחיים כאלו כדי לתפוס לי את השפה ולצערי לא נראה לי שהוא חיטא את זה. האם יש חשש ממשי למחלה?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-