עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, בתפריט הראשי של דום 3 יש מנגינת רוק כבד ממשששששששששש יפה למישהו יש מושג מה שם השיר/מבצע ? בתקווה שזה לא נכתב בלעדית למשחק

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by kinggil,

http://video.google.com/videoplay?docid=1999499897470398424&q=gpu ;D ומה קורה שמחליטים לעשות ללוח שמח (: http://video.google.com/videoplay?docid=6109268055397506043&q=gpu

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  3. באתר לא רשום כלום ביצעתי הזמנה כיומיים לפני התחלת ה"מלחמה" ואני לא יודע אם להתקשר או לא האם עסקים כרגיל או מה אני לא יודע כלום..מישהו יכול להעיר את עיניי?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by shaypoi1,

למישהו יש ניסיון בזה? אני בוגר 12 שנות לימוד בבית ספר רגיל (אינטרני) רק לא עשיתי את כל הבגרויות.. אני מעוניין לעשות מחדש אבל בלי הציון של הבית ספר, שרק הבחינה עצמה תקבע את ציון הבגרות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך יש שם כל כך הרבה חוקים שכבר הלכתי לאיבוד..

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by shaypoi1,

אני רוצה לפתוח דף לעסק של המשפחה שלי מי שלא חבר שלי, יוכל לדעת שאני פתחתי את העמוד? ומי שחבר שלי? יש אפשרות להשאיר אותי מאחורי הקלעים בלי לפתוח יוזר חדש? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לפני כמה ימים נכנסתי לאתר של המסיבה של נוקיה שתהיה בסופרלנד ב29 אני רוצה להכנס לאתר שוב אבל אני אל זוכר תכתובת ולא מצאתי מישהו מוכן להשים פה קישור לאתר ?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  7. עוד מהתקופה הישנה של אייל גולן שהשירים שלו היו יפים ומרגשים!! http://www.youtube.com/watch?v=QkqJE5p3nws

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. והוא רוצה לקנות את המחשב מוואלה, אמרתי לא לקנות את המחשב משם אבל כיוון שהידע שלו אפסי אז התיעשתי : השיחה הזאת אמיתית, ואני בטוח שכמעט כל אחד היה אומר לי משהו דומה, עזרו לי להציל את הילד מכרטיס 128MB :'(

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by guyby,

שלום, נשבר לי הפלסטיק בדלת הזז של המקלחון (פלסטיק במקום הזכוכית). אני בדירה שכורה, ואין לי מושג איפה מתקנים דבר כזה. מישהו יודע? כי זגג מתעסק רק עם דלתות זכוכית תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by yanme,

הסוף של הספר תרנגול כפרות מתקיים בשני מישורים בסיפור: במישור הריאלי ובמישור הסמלי. בראשון הוא מובא כרות ראש בידי נורי ,הבא לחופשה לפני יום הכיפורים אל המשפחה שבמעברה. האם מודאגת משום שאין ידה משגת לקנות תרנגול לכפרות ולקיים את החג כהלכתו. אבל את מתנתו של נורי אין ההורים מוכנים לקבל בשל שחיטתו שלא על פי ההלכה ודחיית הקיבוץ הפועלים במהירות לשינוי מהיר של העולים החדשים והם הופכים לתרנגול כפרות, כלומר לשעיר לעזאזל בשעת הקליטה. הרגשתי לגבי הסיום היא טובה כי לבסוף התרנגול מקבל משמעויות רבות ומצחיקות כמו שלמשל בסוף הסיפור התרנגול מקבל החלטה שכן נער הוא תרנגול בידיוק כמוהו.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. ראיתי שיש להם מחירים טובים וזה קרוב אליי יחסית... מישהו שמע מכיר איך הם מה הם? תודה שבוע טוב

12. Started by CommanderX,

שמעתי מכל מני אנשים שKSP היא חברת הבת של Ivory. זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם! כתבתי ספר עיון בנושאים של מדעים מדוייקים. הספר כתוב בשפה פשוטה במבנה של מעין מיני-אנציקלופדיה ומיועד להדיוטות. אני לא משתמש בפורום הזה לצורך פרסום הספר, אלא לשם קבלת עזרה ממשתתפי הפורום. מאחר והספר עוסק בנושאים מדעיים (בעיקר פיסיקה), בחרתי לפרסם את ההודעה הזו בפורום מדע וטכנולוגיה, למרות שאני לא יודע אם היא אכן שייכת לפורום זה. תהליך כתיבת הספר (בערך שנה) היה מאוד מעניין ומאתגר ולמעשה גם מאוד כיפי (אני אוהב מדע). הבעיה נוצרה בשלב ההוצאה לאור. מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה? חברות הוצאה לאור בארץ לא מסכימות להיפגש איתך אם אתה לא אישיות ידועה. הם אומרים רק שאני יכול לשלוח להם בדואר עותק של הספר והם אולי יחזרו אלי, במידה והם יהיו מעוניינים להוציא אותו לאור (אח…

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  14. 1: האם אפשר לשדרג/לעדכן את הגרסה של הפלפון(שלי הוא NOKIA 6310I) ככה שהוא לא יראה רק את ה 10 שיחות האחרונות שלא נענו/נכנסות/יוצאות אלא להגביל את זה ל -1000 או משהו גדול יותר? 2: בפלפון שלי יש BLUETOOTH, האם אפשר לשלוח SMS דרך ה BLUETOOTH איכשהו? בברכה לעונים

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by benyben,

שלום. האם אוכל לבקש את דעתכם בשני נושאים: 1. מה המחיר של מפרט כזה? או - מה צריך להיות המחיר. 2. מפרט כזה ממקם את המחשב היכן מבחינת ביצועים? מדובר על high-end, או mid או low? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה Core 2 Quad Q6600 @2.4 ghz (it will ship running stock but has a prime 3.2 ghz OC in the bios settings) CPU cooler: Zalman PNS 9500 copper fan with controller Motherboard: DFI dark lanparty p35 (ultraviolet reactive) RAM: 8gb G-skill ddr2 1000 mhz GPU: 8800 ultra with thermaltake douorb gpu cooler (extreme overclock ready) Hard drive: 2x SATA 7200 rpm one 200gb one 25o gb optical drives: LG multi-layer Burner (dvds+ cds) Power supply: Antec 650 watt Case: Cooler Master W…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין להזמין חבילה מVITACOST דרך DHL, המוצר הוא תוסף תזונה במשקל של 5.5 קילו המחיר למוצר הוא 40 דולר + 43 דולר למשלוח .. אני מודע לזה שקיימות הגבלות על חבילה מבחינת המחיר והמשקל וגודל וכו'.. איך ואיפה אני מברר את ההגבלות הנ"ל לגבי החבילה הספציפית הזו והאם צפוי לי תשלום נוסף בעת הגעה החבילה לארץ ? חבר שלי אמר לי שיש בעיה עם חבילות אשר תכולתן מזון שהן מעל 5 קילו, האם זה נכון ? ומה היא העלות הנוספת לחבילה בגודל שמעל ל5 קילו? האם מבחינת המחיר קיימות הגבלות גם כן ? והאם מסתכלים על המחיר של החבילה עצמה בלבד או החבילה והמשלוח כאחד? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר אתר טוב עם רקעים יפים כמו digitalblasphemy שיהיו בו רקעים לרזולוציות של 1024*1280 ומעלה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כמו שכתוב בכותרת, אבי הביא לי שעון G-SHOCK מהונג קונג. הוא בא בלי ספר הוראות, אני מבקש את עזרכתכם בהפעלת הסטופר בו. הדגם המדובר הוא ה- DW-8200, שלא כמו ברוב השעונים מסדרת ה-G-SHOCK, הלחצן של האור אינו נמצא מקדימה למעטה אלא בצד ימין למעטה. הסטופר ישנו. הבעיה היא שאני לא הצלחתי להעלות על הדרך שבא מאפסים את הסטופר. זוהי תמונתו של השעון, אם מישהו יודע את הפתרון לבעייה שלי, אני אשמח שישתף אותי בו. תודה מראש, ptyahoo.

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  19. מכיוון שמאד חשוב לשמור על הסביבה שלנו, חשבתי להעלות כאן מספר דרכים לשמור על הירוק: 1. לשים פח לניירות בחדר, חשבתם על זה פעם שרוב האשפה האישית שלנו בחדרים היא של ניירות, מעטים הפעמים שבה אנו זורקים משהו שהוא לא עשוי מנייר בחדר. (להבדיל מהמטבח למשל..) 2. רלוונטי למי שמאיתנו עדיין סטודנט או משתמש בדפדפות: א. למי שכותב עם עט, לקנות דפדפות בעובי של 85 גרם (במקום 60) ויכתוב בשני הצדדים (חיסכון של 30%) ב. למי שכותב עם עיפרון, שיכתוב משני הצדדים גם על דף בעובי 60 גרם (חיסכון של 50%). 3. שוב, רלוונטי בעיקר למי שסטודנט: במקום לבוא עם סנדוויצים מניילונים מאד ממליץ לקנות קופסא מפסלטיק קטנה שניתן להכניס לתוכה סנדביץ, בערב אמא תשטוף את הקופסא ולמחרת לבוא עם אותה הקופסא (חיסכון של 100…

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by Pika007,

מדהים

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by Vissor,

אהלן חברה. שאלה לי לחברה שמבינים. אני מגיע מתחום המחשבים,אני טכנאי מחשבים ובעל תעודת הנדסאי אלקטרוניקה. אני מעוניין להיכנס יותר לתחום ה IT ומתכוון לקחת קורס MCITP. כמו שהבנתי ב אוקטובר יוצא Windows server 8 שזה כאמור windows server 2012. השאלה שלי האם כדי לי להתחיל עכשיו MCITP windows server 2008 או לחכות לקורס MCITP שיכלול כבר server 2012. אני לא יודע מתי הקורס הזה יצא. אני לא רוצה לבזבז הרבה זמן ושלבת ולחכות לקורס הזה אבל מצד שני אני לא רוצה להתחיל משהו שהולך להיות מוחלף בקרוב. מה אתם מציעים? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ציקי מחליט לשים סוף לקיפוח של הצפונבונים מול הפריפריה, ויוצא לכבוש בסערה את התוכנית כוכב נולד ארבע שנים! כבר ארבע שנים שצביקה הדר מחליט מי הזמר שהכי יטחנו לנו במוח השנה. ארבע שנים שאיזה זמר ספרדי מהפריפריות בא ולוקח את כל הקופה. ארבע שנים שאנחנו האשכנזים הצפונבונים מקופחים. אני החלטתי שלא עוד! http://www.mymusic.co.il/MyMusic/magazine/20060525113804.htm?ToolID=BVZ2VT החלק של האודישן פשוט הפיל אותי

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by Jew,

היי לכולם,אני חדש בפורום..אני עושה עבודה בקשר לשואה ויש כמה שאלות שלא הבנתי,תודה לעוזרים. 1.למה הנאצים ריכזו את כל מחנות ההשמדה דווקא בפולין? 2.השמדת היהודים ע"י הנאצים המלחמת העולם השנייה כותנה בשם "מכונת ההשמדה",למה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  24. היי אני זוכר שהיתה חברה ישראלית אשר פיתחה מוצרי קירור למחשב, קירור רגיל ואם אני לא טועה גם קירור מים. אני מעוניין לדעת האם הם עדיין קיימים, ואם כן, מה האתר והטלפון שלהם. בתודה.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.