עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך פותרים את זה הנה קישור למבחן הזה שאלה 3 http://www.geva.co.il/geva/files/articlefile_1170093335625.pdf ודרך אגב אני לא ממש יודע מתי צריך לעשות אינטגרל עם 0 פחות הפונקציה מתי צריך להשתמש ב- 0 פחות משהו

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

הזמנתי לפני כמה ימים מקלדת ועדיין לא חזרו אלי : יש להם באתר שני טלפונים - אחד מהם כלל לא עובד והשני משאיר אותי עם מנגינה של אוטו גלידה מישהו יודע מה נסגר[ :-X] איתם? פרשת משרדיה 2?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  3. ערב טוב. יש לי שאלה במטמטיקה, - חקירת פונקציה ריבועית. הגעתי לשלב של חיתוך הצירים (מציבם פעם ב-X 0,ופעם ב-Y 0) בקיצור,הייתי צריך לפתור את המשוואה שיצאה לי ב-Y,ויצא לי 224-,והרי אין שורש לזה,אז כאן המשוואה נגמרת. המורה אמר לנו שיכול לקרות דבר כזה,אבל מה אני עושה עכשיו? יש לי רק נקודת חיתוך אחת,וקודקוד. מישהוא יכול לעזור? תודה מראש,רועי.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  4. יש לי עבודה מטופשת בביולוגיה שצריך לקחת שיר/סיפור או כל דבר אחר ולקשר אותו למערכת העיכול. חשבתי על השיר pizza pie של System of a Down הבנתי שהשיר מעביר ביקורת לגבי הג'אנק פוד בארצות הברית ושטיפות המוח לצרכן, מישהו מכיר מקור שאוכל להסתמך עליו? אם לא, מישהו מכיר איזה שיר מטאל יפה שקשור לאוכל? לא עולה לי שום דבר לראש... אבל משהו לגבי עיכול/תזונה? אולי איזה שיר רגאיי שקשור לאכילת פטריות? משהו? תודה

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by איתמר,

המחשב שלי (כתוב בצד) אני מתלבט בין האם לשדרג מחשב או לקנות חדש אם אני משדרג אני יוציא בסביבות 3000 ואם אני קונה חדש אני יקנה משהו בסיבות 8000 אז אפשר בבקשה עצה מה לעשות לקנות או לשדרג.דרך אגב אני יעשה את זה בקיץ

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  6. היי קוראים לי בר גינדי בן 17 מחולון רציתי לבקש את עזרתכם... השתתפתי לפני כחודשיים בהפקת אופנה בשיתוף של וואלה ZONE וקסטרו נבחרתי מבין אלפי מתמודדים כרגע ישנו סקר לקביעת ההפקה הטובה ביותר רציתי שתעזרו לי למנצח יכולות להיפתח דלתות למקומות מדהימים ומעניינים שאני רוצה להגיע אליהם... כמו כן אפשר להצביע גם בהודעת SMS עד 5 פעמים..."סטייל 4" ל3111 אשמח אם תעבירו את זה הלאה כמו שאתם מעבירים את הלינקים . תעזרו לחבר תודה אנשים הינה הלינק ... כנסו להצבעה ותצביעו לבר גינדי תודה -ההפקה שלי -עמוד ההצבעה :) :) :) :)

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

http://www.jogli.com אתר נהדר! הוא מאפשר חיפוש וכן מספק ליריקה, מציג אלבומים ושירים באלבומים, וכן מציג אומנים דומים. הוא עוד בשלבי הבטא שלו אז לא הכל מושלם ואידיאלי, אבל הדרך נכונה נחשפתי אליו אתמול מכתבה בעיתון ממון של ידיעות, חוץ מזה שזה הולך להיות אחד אתרי המוזיקה הגדולים אם לא הגדול, זה גם אתר כחול לבן, אז כבוד

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  8. אני מחפש לקנות כמות יפה של ברגים למחשב מכמה גדלים איפה מוכרים את זה? תודה רבה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כרגע הייתי שם בכדי לקנות מוצר והחנות סגורה ! עומד ליידה שומר מהאבטחה העירונית ...אומר לי : "החנות בעיקול " ניסגרה ... אני שואל אותו אז מה התפקיד שלו שם בדיוק , הוא עונה לי מחשש של פגיעה\שריפת המקום ופגיעה פיזית במנהל החנות בקיצור להיזהר מהם נאמר לי ברמיזה עבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sapartil,

אני רוצה למכור כמה פריטים ב ebay אבל שלוש שאלות מטרידות אותי 1- חובה למסור פרטי כרטיס אשראי במידה ואני מעוניין למכור בלבד ? 2- אם זה שקונה ממני מקבל את המוצר שלי אבל טוען שלא קיבל אותו מה קורה אז ? 3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by OC,

קמתי בבוקר שתתי כוס קפה וקראתי עיתון ארץ. פיתאום רואה למעטה כתבה קטנה כזאות שביתה במישרד הרישוי אין טסטים!!!!!. היתקשרתי למורה שלי והוא אמר לי זה בסדר ויש בסוף טסטים. נהגתי בטסט הכול טוב וחלק. הגיע השעה 5 לא היה לי אומץ להיתקשר למורה שלי. פשוט לא יכולתי לישאול אותו עם עברתי או לא אחרי שבטסט הראשון נהגתי מושלם והכשילו אותי על זה שהטסטר חשב שנהגתי לאט מדי. אז אמרתי ניתקשר לאמא שלי שהיא תתקשר אליו ותגיד לי את התשובה. בדיוק אחרי שאני מסיים את השיחה הטלפון מצלצל ונחשו מי? המורה שלי אומר לי תישמע דניאל יש לנו רשימה של כול הנכשלים ביגלל השביתה. ואתה לא מופיע שם אז אמרתי לו עברתי? והוא אמר לי כן!... דרך הגב המורה שלי אמר לי שהרשיונות לא יגיעו עד סוף השביתה. זה אומר שלי ולחבר שלי …

• 7 תגובות
    • 9.8k צפיות
  12. Started by avi756,

שלום לכולם, שמי אבי ואני מתלבט אם כדאי לקנות חלקים של מחשב מהאתר: http://www.newegg.com/ למרות שזה יותר זול מהארץ רציתי לדעת דעות של אנשים שקנו משם, אם וכאשר קורה משהו למוצר, שמעתי שאפשר להחזיר להם ולקבל חדש, אך כמה זמן זה לוקח? אשמח לדעות על האתר ועל איכות השירות וכו' (מצטער אבל אם זה אפשרי בבקשה תענו כמה שיותר מוקדם משום שזה דיי לחוץ-טס לחול עוד מעט). תודה רבה אבי.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Iko89,

טוב, אז המון זמן מעניין אותי לדעת מה הסיפור עם איזור 51 שמעתי הרבה סיפורים על חייזרים ועל תעשיית מטוסי קרב וכל מיני כאלה מישהוא שמבין יכול להגיד לי מה בדיוק קרה שם ? ומה הם עושים שם ? והאים גוגל ארף מצנזרים תמונות ? http://soltysiak.com/funny/f1/Area-51%20-%202-meter%20resolution%20map,%20July%2024-2003,%20IKONOS%20Satellite.jpg

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by zorgi,

http://www.youtube.com/watch?v=hkqqMPPg2VI&feature=related

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  15. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי. ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת. מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by Holography,

אחרי כמה פעמים ששלחו וברוב רשלנותי לא שלחתי, הגיעה מנילה חדשה. אני רוצה לשרת במגב או ביחידת בתי הסוהר (בלי כל מיני ליצניות בבקשה) פרופיל 97 וקב"א גבוהה יצא לי אני מאמין, מה אני צריך לסמן?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  17. שלום, שאלה היפותטית: אם, למשל, אני נהג חדש שחייב במלווה, נוהג באוטו של סבי, עם סבי בתור מלווה (עם ביטוח חובה וביטוח צד ג') ולא משלם ביטוח חובה עלי, מה הסיכוי ששוטר שעוצר אותנו לבדיקה שגרתית שואל אם יש עלי ביטוח חובה בתוקף? ואם כך, מהו העונש הצפוי במידה ולא? תודה.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  18. אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. יש לי חברה ...שלמעשה דורשת לצאת לסוף שבוע ...לי יש שני מבחנים ביום חמישי שישי שבוע אחרי זה. אני חושבתי לא לקחת אותה לטיול של יום יומים אלה אולי למסעדה טובה ...יום שישי ו להופעה של מוש בין ארי בשבלול ...מוצאי שבת. מה אתם חושבים ? יש רעיון למסעדה טובה ? או בילוי אחר (שנינו בני עשרים) ?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by WhateverX,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm הכל ביחד יצא לי בסביבות 4100. הזמנתי מTMS. איך ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

מישהו יודע איפה אפשר להזמין?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  22. טוב אז כבר הגיע ה22. המסטול הראשי, הלא הוא MastulMaster חוגג היום יומהולת 14. הרבה הרבה מזל טוב, וכמיטב המסורת, דובונים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: יאללה פנקו בברכות..

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzM4MTAsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= למקרה שמישהו תוהה מה לקנות לי ליומהולדת.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by benor,

האם קומפרסורים פשוטים שעלותם 100 - 200 ש"ח עושים את העבודה? בסה"כ אני רוצה משהו פשוט שאני אוכל לנקות איתו אבק מרכיבי אלקטרוניקה/מחשב.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by liav25,

אני והמשפחה טסים עכשיו לסלובקיה, רומניה ונראה לי גם צ'כיה. יש למישהו המלצות איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות שם בכל מיני מקומות ?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.