עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל המפרט כבר מוכן קבענו שמחר נזמין את המחשב מחר מאיפה שאני רוצה, החלטתי להזמין מTMS ובגלל שזה רחוק לקחת משלוח ולהזמין טלפונית, אבא שלי לא הבנאדם שהכי מבין בעולם ובטח בגלל זה הוא לא סומך על הזמנה טלפונית ולא סומך על הזמנים שרשומים באתר של TMS. מה אני יכול לעשות כדי לשכנע אותו סופית אבל באמת סופית ושהמחשב יוזמן מחר אפילו שיש לו יום לחוץ? גיא זה יהיה נחמד אם תיהיה בין המגיבים פה. זה באמת מצב חירום אז אני מקווה מאוד שתענו. תודה לכל המגיבים! עריכה : מישהו יודע איך מתבצע אופן התשלום באשראי בחנות TMS כאשר מזמינים טלפונית? אשמח שאנשים עם ניסיון יענו לי על השאלה הזאת ספציפית.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  2. חבר'ה, אין לי שמץ מה לבחור ... אני ביב' צריך לעשות פרוייקט 5יחל מערכות מומחות [http://www.csit.org.il/TEKEM/AI.htm] ואין לי שמץ מה לבחור.. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

איך אני פותר את המשוואה הזאת? 2log₃x-log₃(7x-2)=-1 תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Epsilon,

http://finance.yahoo.com/charts#chart7:symbol=amd;range=1y;compare=intc;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;logscale=on;source=undefined בעוד שאינטל עלתה ב 30% בערך , AMD התרסקה ביותר מ 50%

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by extasa,

שאלה|תגידו יש כאן כמה פרויקט נטע? עם כן איזה שנה ומאיפה?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by Holography,

של ה-Ramones כמו שיש לבחור בקליפ הזה מתנה לחבר, תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. יש לי קובץ שהתקנתי היום, אבל אני חייב אותו תואם לכל שאר הקבצים שתאריכם היה ב7.12 אז איך אני משנהה שהמחשב יחשוב שהקובץ נוצר ב7.12? סליחה אם זה לא קושר לכאןץ פשוט לא ידעתי לאן...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by BIGmaMA,

במרץ אני רוצה לעשות רישיון לקטנוע. אני לא מבין בזה כלום! מישהו יכול להסביר לי את כל התהליכים והשלבים ,ממה מתחילים ,מה עושים ,מה המחיר וכו'...כל מה שצריך לדעת בקיצור. [br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 19:20:46 [אני יהיה בן 16 במרץ]

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  9. היום קיבלתי את המכתב הראשון שאני צריך לשלם לביטוח לאומי 280 שקל כל חודש. ואני שואל מה זה השטויות האלה@#?!@ ממה שהבנתי זה שאני משלם כדי שלמדינה יהיה כסף בשביל להביא אותו לכל המובטלים. ואם כן מה ביטוח בזה? את מה לעזאזל זה מבטח לי? ועוד משהו, מה זה המדינה המ*דיינת הזו? כמה ביטוחי חובה שלא נותנים לי כלום. בגלל חרא כזה אנשים יורדים מהארץ דרך אגב אני יג, ולא עובד. מה שזה אומר שגם אני מובטל.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by zurkin1232,

סרטון ממש מצחיק על משחקים ל-Wii שמשום מה לא התקבלו והנה עוד אחד דומה (אבל פחות מצחיק) ואחרון חביב - סרטון שצוחק על Wii Fit (יותר נכון מחווה דעה כנה) תהנו!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by Domovoi,

איך אני מחפש ומוצא מוסיקה?

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  12. נשבר לי כבר זין , שיודעים מתי אני פה מתי לא ,כמה זמן אני פעיל\לא פעיל ועוד אלף דברים שונים .... אי אפשר לסנן כמו פעם בשקט ? קיצר יש תוכנה או משהו שיכול למנוע את כל זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

יש לי שאלה קטנה. יש לי חשבון בנק. השאלה שלי היא: האם יש אפשרות להעביר חלק מין הכסף ל"תיקיה" נפרדת, אני לא מדבר על תוכנית חסכון. אלה פשוט שחלק מהכסף יהיה בחשבון בנק אבל שאני יוכל להעביר אותו לתיקיה נפרדת. משהו הבין אותי? \: עריכה: לדוגמה: אני עובד עכשיו ומקבל 3500 שקל. ואני מעונין לקנות מספר דברים. א. X ב. Y ג. Z ואני רוצה לחלק את הכסף שהרווחתי לכל אחד סכום מסויים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ratiyha,

שלום חברים, הוזמנתי למבחני התאמה בזמן הקרוב לפרוייקט גאמ"א של חמ"ן 1. רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו ומוכן לספר לי על זה עוד אני אשמח, 2. אני בעל הסמכת טכנאי PC ואני אני מאוד אוהב מחשבים האם זה הולך לעזור לי במבחנים האלו? 3. מה צריך להעשות כדי להתקבל זה יהיה נהדר אם מישהו יתן לי כמה טיפים תודה בכל אופן

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. איפה אני קונה את Mx 518 באזור המרכז (חולון)?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by ben060,

http://idx.co.il/main/news/14.html אנחנו צריכים לדאוג?l

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  17. שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by One Man Crew,

מישהו יודע.... ? :

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. הפלפאון תמיד פולט קרינה נכון? אבל נמוכה מזו שהפלפאון פולט בזמן שיחה.. נכון? בכמה נמוכה?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  20. מישהו פה רשום לאתר הזה ומהמר בו? איך זה עובד בדיוק? איך משלמים ולאן מקבלים את הרווחים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי סרט שהוא בשתי חלקים ויש לי גם תרגום שאני צריך לשים.. אבל איך אני שם את התרגום אם הסרט הוא בשתי חלקים?? ניסיתי בכל זאת לשים אותו שם עם שתי החלקים (התרגום ושני החלקים באותה תיקיה) וזה לא עזר.. זה מוסיף לי תרגום רק לחלק אחד (מתוך השניים..) מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. http://movies.yahoo.com/movie/1809914565/video/5432337

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by Sp_RuS,

היה אתר כזה pandora, אתר מעולה, אתה בוחר את המוזיקה שאתה רוצה, ושומע אותה, ואז הוא עוד מציע לך כל מיני מוזיקות מאותו סגנון.. PANDORA סגר את עצמו בפני ישראל, מישו מכיר אתר דומה? אחר?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  24. חשבתי לעשות מחשב HTPC שינגן סרטי AVI בקידוד DIVX וישמש גם כנגן שירים, ככל הנראה יעבוד עם לינוקס יש למחשב 256MB זיכרון, לא זוכר את מהירות המעבד (יכול להיות 400MHZ? ) אז מה אתה אומרים ? * כרגע הוא מריץ (בקושי רב) XP ויש לו כרטיס מסך ג'יפורס 2 עם TV-OUT

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by redti,

רציתי לדעת האם המשטרה נוטים לדייק בשליחת דוחות כבדים..נגיד ובוצעה עברה ב10 לחודש אז האם הם ישלחו ב10 בעוד חודשיים שלושה?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים