כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
שלחו לי באימייל את האתר הזה כמו שזה נראה אני ימות בגיל 74... אוליי כדאי להפסיק לעשן.. ;D למי שלא יודע את ה-BMI שלו יכול לבדוק אותו באתר הזה *בדיקת BMI*
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אתם צכירים דרכים טובות ללימוד פסנתר\אורגנית ללא מורה? (אתר\ספר מומלצים??) הכוונה שלי זה לא ללמוד רציני מדי אבל עדיין לדעת לנגן סביר (החלום שלי זה לנגן את clubbed to death [שיר הנושא של המטריקס] ואפשר גם בדרך את ההתחלה של Teenage wasteland ) יש עצות?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום,בכל פעם שאני מוריד את השירותים אחריי חירבון טוב אני חושב לאן זה מגיע? האם מישהו יודע ויכול לענות בתשובה בוגרת. תודה
-
- 20 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
למישהו יש איך זה הולך ? אני מדבר על הצורה שכותבים בבגרות - מודל F. אולי מכתב דוגמה או משהו... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
למי שלא מכיר זה סרט תעודה שמוכיח שארצות הברית תכננה בעצמה את ה11 בספטמבר יענו קונספרציה בשביל כסף ועוד כל מיני דברים הסרט מיועד רק למי שמבין אנגלית אין תרגום http://video.google.com/videoplay?docid=-2035108967536002048
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
זה היה כבר לפני כמה זמן, פשוט לא היה לי מחשב אז לא יכולתי להעלות את התמונות. תמונות שצילמתי (עם הסלולארי) אחרי שהמשטרה הגיעה, איכות לא משהו אבל בכל זאת משהו. היורים (2) היו על קטנוע ועשו דרייב-ביי והיו עוד 2 ברכב הלבן (השאירו אותו דולק) וברחו, בדיוק הייתי ליד החלון וראיתי. בן אדם מבוגר היה שם ואלה שברחו ברגל רצו ממש לידו והוא התקשר למשטרה. תוך איזה 3-4 דקות ניידות הגיעו למקום. אני ישר עזבתי את כל עיסוקיי, תפסתי משקפת וארגנתי לי כסא ליד החלון והשקפתי. היו חורים במכסה מנוע של הרכב ועדיין יש חורים בקיר מאחורי הרכב. מעצבן שהושטרים השאירו את חתיכות הסרטים שסגרו איתם את האיזור וסימנו את התרמילים של הכדורים על הרצפה, שמישהו אחר יאסוף את זה. את המבוגר שהזמין את המשטרה רואים בתמ…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מה החשיבות של הצורות הגיאומטריות של הרכבים השונים במחשב ,לדוגמה : למה הדיסק קשיח מלבני , למה דיסק עגול , למה הסוללה עגולה..... וכו . אני מעוניין לשמוע מכם את הסיבה לכך .
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קודם כל, נתקלתי במספר בעיות בהמשך החישוב, ולכן העלתי את את הבעיה לפניכם. מקווה שתוכלו לעזור לי. ידוע שניתן להכניס כל סרט שיצא עד היום לתוך 1 ג'יגה של זיכרון. 1 GB = 2^10 MB = 2^10*2^10 KB = 2^10*2^10*2^10 B = 8*2^30 bit כל מדיה אלקטרונית, בסופו של דבר היא רצף בינארי של אפסים ואחדות. לכן, מקומבינטוריקה, אנחנו מגיעים לעובדה שישנם 2^ (8*2^30) סידורים אפשריים של אפסים ואחדות על מנת לייצר 1GB של זיכרון. ( 2 אפשרויות לכל ביט : אפס או אחד , למשך 1GB של זיכרון). אבל, פה מתחילה הבעיה. רצף סתמי של אחדות ואפסים לא בהכרח יתקמפל ( או מה שלא יהיה המונח הנכון במקרה זה) לכדי תמונה וסאונד. השאלה היא 1 לכמה סידורים אפשריים יניבו קימפול הגיוני (כלומר, שהמחשב יוכל להריץ מבלי לקרוס). בנקודה…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש המון שירים רומנטיים (careless whisper, הט'ים של טיטאניק וכו'), אבל כמעט כולם חרושים. אני מחפש שירים שהם פחות חרושים, כדי להכין למישהי דיסק. חשבתי בנתיים על somthing של הביטלס, ולמרות שלאחרונה הוא התחיל להיות חרוש, את your song של אלטון ג'ון, ושם בערך נמגרו לי הרעיונות... אז אם למישהו מכם יש רעיונות, אני רק רוצה עוד איזה 5-6 קטעים, לא רוצה כמות רצינית.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש שם אנשים שאין לי מושג מיהם מישהו זיהה ישראלי? http://www.mivzakon.co.il/mailing/pictures/pictures/100(1).jpg מי מצא את בוש ואת בן לאדן?
-
- 75 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הדגם M574LKW? ראיתי מישהו שלבש אותם ומצאו חן בעייני, רציתי למדוד וחיפשתי היום בדיזנגוף סנטר ולא מצאתי. כמו כן אם יודעים מה אמור להיות המחיר..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פשוט הצטרפתי לזה ואני עונה להם בכל פעם בטלפון על סקרים,השאלה אם הם רמאים או משהו? מישהו מכיר או שמע על זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לפגוש אותך היה גורל, להיות לצידך בחירה, אבל להתאהב בך היה מעבר לשליטתי. הרווחים שבין אצבעותייך נוצרו כדי לאפשר למישהו אחר למלא אותם , המישהו הזה הוא אני אף-פעם לא אהבתי אותך יותר, כי אף-פעם לא אהבתי אותך פחות: אני לא אוהב אותך עכשיו, כי אני אוהב אותך תמיד; אני לא אוהב אותך בלבד, כי אני אוהב אותך יותר ממה שהמילים יכולים לומר. אלה שלוש מישפטים שונים שאני רוצה שמישהו יתרגם לי אותם לאנגלית ברמה כמה שיותר גבוהה תודה.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש כיסא מנהלים טוב ואיכותי במחיר נורמלי . אני מודע למחירים הגבוהים ו1000-1500 שקל בא בחשבון עדיף פשוט קצת יותר זול אם אפשר ... איפה אפשר למצוא חנויות לא רוצחות כמו אופיס דיפו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יותר זול לקנות מחשב חדש לפני סוף השנה או שעדיף לחכות לתחילת שנה הבאה? מתי המחירים יותר זולים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נאבד לי הפלאפון ואני צריך חדש. העיקר שיהיה קטן ונוח לתפעול, לא אכפת לי כל השאר לא צריך מצלמה אפילו תודה לפונים המנוסים
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני לא רוצה להוריד שירים מוכנים. אני בעצם רוצה להשאיר הודעה שכל מי שמתקשר אליי ישמע אותה לפני שאני עונה. אני רוצה להודיע שאין בכוונתי לענות למס' חסויים ושישאירו הודעה או ישלחו ס.מ.ס ויודיעו מי זה לפני שמתקשרים מטלפון חסוי. או שלפעמים אני מחליט שבמשך חצי יממה אני לא עונה לטלפונים ואני רוצה להשאיר מעין הודעה שאני בטיול ושבמידה וזה דחוף שיתקשרו לכך וכך... אני יודע שאפשר להשאיר הודעה קולית...אבל זה לא אותו דבר. היום רוב האנשים מנתקים ולא טורחים כלל להשאיר הודעה. קיצר זה אפשרי מה שאמרתי מקודם? 2) אפשר למנוע לגמרי קבלת שיחות ממספרים חסויים? כאילו שמי שמתקשר אליי ממספר חסוי יקבל הודעה שהמנוי מסרב לקבל שיחות כאלה 3) מי מחליט מתי הצליל יהיה תפוס או שיועברו לתא קולי? כי לפעמים אני …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נתקעתי עם התרגיל הזה ואין לי מושג כיצד לפתור אותו. מישהו יכול לעזור לי? תודה ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כותרת תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי חברה מכירים את האנימציה הזאת של הסקלה של המוסיקה? שעולה ויורדת...? קיצר אני מחפש כזה בפורמט GIF או פלאש ואני אשמח לקצת עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש את השיר psycho killer של talking heads אבל... את הגרסא שתמיד עושים עליה ריקוד כמו שהיה בסוף העונה של נולד לרקוד שהשופטים היו קשורים ברגלים. אז אני רק צריך את השם הנכון של השיר כי אני מניח שאסור לתת קישור או משהו...אז שם יספיק... למי שלא זוכר: http://www.keshet-tv.com/borndancer/Archive.aspx?groupid=4442&lv=3656 יש שם וידאו שנקרא "השופטים רוקדים!" זה מה שאני מתכוון... תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן האם אתם חושבים שכדאי לקנות מסך צ IVORY במחיר שזול ב 100 עד 200 ש"ח מכל חנות אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום פשוט לא ידעתי איפה לשאול את זה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-