עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה 3 חבר'ה בני 18 יש עוד יעדיים חוץ מכל האיים הסובבים את אזור יוון טורקיה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by sagib10,

אהלן חבר'ה צריך את עזרתכם, אני מעוניין ללמוד מדעי המחשב ,יש לי 3 יחידות במטתמטיקה וכנראה שאלך למכללה, השאלה שלי היא איזה מכללות יש ברמה גבוהה ,כלומר מכללות שנחשבות איכותיות בתחום,ובנוסף רציתי לדעת איזה סוגי תעודות (סופיות) יש לאחר התואר בתחום זה? אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי בנושא יותר,תודה .

• 17 תגובות
    • 7k צפיות
  3. Started by Iko89,

שלום, יש לי דילמה רצינית אני רוצה לדעת איפה כדיי לשים את המחשב על השולחן או על הריצפה עכשיו הוא על השולחן .. זה לא שאני כ"כ צריך את המקום זה יותר שיקולים של מראה וטמפ' של המחשב.. למארז יש מאורר ציבעוני מאיר ודלת שקופה ובקרוב אני מוסיף לו קטודות .. תמונה של החדר :

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  4. התחלתי לבדוק מנורה מחליפה צבעים עם שלט לחד שלי... ניראה נחמד אבל החשש שלי שזה לא יספק אור מספיק חזק לחדר שלם, כתוב על המנורה 10W שזה ניראה לי קצת חלש אבל אולי אני טועה בגלל חוסר ידע... כמה אפשורויות שבדקתי: http://www.ebay.com/itm/10W-E27-RGB-LED-Light-Lamp-Bulb-Spotlight-85-265V-Remote-Control-/280779456722?pt=AU_Lighting_Fans&hash=item415fc280d2 http://www.ebay.com/itm/Bright-Remote-Control-Color-Temperature-Adjustable-9W-E27-LED-Light-Bulb-Lamp-/270848263363?pt=UK_Light_Bulbs&hash=item3f0fd084c3 http://www.ebay.com/itm/2-Million-Color-RGB-E27-LED-Flash-Light-Bulb-Remote-Control-/290699642807?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43af0c87b7 מה יותר מומלץ ל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני בונה אתר לעסק שלי ,טכנאי מחשבים ורציתי לשמוע חוות דעת איזה אתר יותר יפה... +לקבל הערות עיצוב 1 mycomp.co.il עיצוב שני http://mycomp.co.il/OLD/index.html אפשר גם לשלב בין השתיים כל הערה תתקבל בברכה!! תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by MagnuM_47,

בקרוב אני טס לארה"ב ואני רוצה להוציא ויזה בינלאומי על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה עמלות יש? מה גובה העמלה על העסקאות? כמה שיותר שיחסוך לי כסף אני חייל שמשתחרר עוד מעט ואין עבודה קבועה תודה מראש לעוזרים אלכס

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by 114508534,

אני הולך להפיק סרט דל תקציב במסגרת אישית והייתי רוצה לקבל כמה טיפים לפני שאני יוצא לדרך , לא הייה מפריע גם לקבל קישורים לאתרים שמסבירים על הנושא

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by שוקו,

מתי: אמצע אוקטובר (אז שלא יקפא לי התחת) לכמה: 5-6 ימים מחיר: זוג סטודנטים\חיילים תפרנים (=טיסה זולה ברגע האחרון+מלונות פשוטים) מיקומים שהיתי: איטליה, ספרד,צ'כיה, צרפת. מתכנן טיול יותר ארוך בצפון אירופה באזור הולנד דנמק וכו' בהזדמנות אחרת. הונגריה גם לא אופציה סגנון: טיולי ערים ומסביב הצעות מעניינות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by יוגב1,

שלום לכולם אני רוצה לעשות יעוץ תעסוקתי ורציתי לדעת עד כמה זה עוזר באמת? אם יש מישהו שעשה שבבקשה יגיד לי איפה, האם הוא מרוצה מהמקום וחושב שבאמת "מצאו" אותו? וכמה זה עולה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ninja,

בעקבות האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/540090-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HTPC-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A9-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%99#.UuVXzhD8JhE היום הגיע המחשב. אישתי קיבלה אותו מהשליח הבוקר, אני הגעתי הערב, פתחתי החבילה ונוכחתי לגלות את הנזקים הללו: https://dl.dropboxusercontent.com/u/8252022/2014-01-26%2020.21.27.jpg https://www.dropbox.com/s/ngd0lj9fbpogrwq/2014-01-26%2020.22.04.jpg לדעתכם, מה עלי לעשות? איך להתנהל מול החנות כרגע? מה לגבי חלקים מכאנים שיכלו לקבל זעזוע מהמכה כגון הארד דיסק ו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, אני מתעניינת זמן רב לגבי מחיצה ניידת, אנו רוצים לסגור חלל קטן בבית לצורך פרטיות, שיהיה מבודד מרעש, ושיוכלו לפתוח מתי שרוצים, יש מחיצות אקורדיון, אך זה לא מבודד מרעש, יש מחיצות אקוסטיות מאלומיניום או עץ שעולה מאד הרבה, בסביבות 20000-30000 ש"ח, אפשר בבקשה לכוון אותי לנגר או מישהו שיכול לעשות את זה במחיר יותר זול? בסביבות 7000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. טוב אנשים , אחרי ששבשתי את הראש שבועות שלמים , ועוד שהיתי בכלא , והיה לי את כל הזמן שבעולם לחשוב על זה וחשבתי על זה , עדיין לא החלטתי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מחשב חדש , לקטנוע. יש לי כרגע בבית : amd athlon xp 2400 \ R9700pro \ 512mb corsair \ 17inc old עכשיו , למה מחשב חדש? אני לא חושב שצריך ממש להסביר... כמוני כמוכם , רוב הזמן שאני בבית אני על המחשב אני שעות שלמות שורף עליו. אני משחק במשחקים חדשים והכל , אבל לא באופן רציני ביותר. אבל משחק. והמחשב הזה כבר לא ממש מסתדר עם הדברים החדשים ביותר. אבל מצד שני , הוא לא כזה חלש. למה קטנוע? - בדיוק השתחררתי מהצבא , אני יתחיל לעבוד בקרוב , ורוצה להיות קצת יותר עצמאי.. ולא להסתמך על האוטו של אמא כל הזמן. קטנוע זה כלי יח…

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by ehudhzn1,

שלום רב אשמח שוב ליעוץ ממכם בנוגע לרכישת מדפסת בעלות של כ 500 שקל. השימוש הוא ביתי עם הדפסה של כ 100 דף בחודש... יהיה נחמד שהיא תתחבר למחשב אלחוטית יהיה נחמד אם יהיה סורק \ שכפול \ פקס... חשוב שתיהיה אמינה ולא מסובכת לתפעול. תודה.

14. Started by YOU123,

אחותי ואני אכלנו שם במקדולדנס ובגלידה שלי היה חלק של מוכנת הגלידה שלהם גלינו את זה בבית כי לקחנו בתקי אווי ובקיצור מקדולדנדס מתפגרים עלינו שהם רוצים תגביע בתחלה הם הכשו בחזרה הם רצו לתת לנו פיציו מסכן של 15 ארוחות בקיצור לתבוע אותם או לא כי זה ידולף לתקשורת על המקרה הזה מקדולדנס תפסיד נתח שוק גדול שבמזון שלה יש חלקים מה לעשות

• 62 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by 114508534,

שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. היצרנית הקוריאנית מכריזה על דור חדש של שבבי DRAM שנוצרו בליטוגרפיה המתקדמת ביותר שיש לה להציע לכתבה

17. Started by אביהרץ,

בנות חושבות שכבר דודי בלס ואיתן אורב לא נראים טוב? איך כל אחד בזמנו היה הדוגמן/הדוגמנית מספר 1 בארץ והיום בקושי שומעים עליהם? הרי הם נראים בול אותו הדבר

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  18. לכל החבר'ה שלא היו לוקחים לפטופ לסיני: א.מכריחים אותי ללכת ב. חברה שלי לא יכולה לבוא ג. צריך לחבק משהו בלילה ד. אני אקרע מגעגועים וזהו הדרך היחידה הנורמלית להעביר ת'זמן בחדר במלון. האם יש כאן יודעי דבר? תודה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  19. אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

אחלה פורום עומרי אהבתי רק חבל שאין מפרט מחשב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DrecK,

כדי שמישהו ישחרר במקומי משהו מהמכס הם דורשים יפוי כח. צריך איזה מסמך מיוחד או שאפשר סתם על דף? ואם לא, מישהו יודע איזה מסמך?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by blabla2002,

אני מסתובב באינטרנט פתאום מפגש אם התמונה הזה שזה איזה שהוא מוצר חדש שנמצא בחניות ביפן מה שיותר מעיניין אותי זה מה שמאחור תראו כמה מעבדים וhd זה פשוט מדהים ולחשוב שיש קניונים שלמים של חניות כזה מדהים!

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. יפנים חוגגים את יציאת וויסטה. המוכרים בחנויות בתחפושת: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by DimaX,

http://www.youtube.com/watch?v=gBSLMGNHuGM חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא תעיזו להפסיק באמצע

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by MOFRA,

• 4 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.