עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mcalfi,

שלום, ב23.8.12, יום חמישי, אני נשלח לואקום לראות קצין מיון וכנראה אני הולך לחיל הים. אני הנדסאי תוכנה עם פסיכומטרי אם זה משנה. *‏26/8/2012: גיוס חיל הים כללי, כלל צה"לי רציתי לדעת על כל יחידה שעוסקת בפיתוח תוכנה בחיל הים שלא מצריכה תואר אקדמאי כתנאי קבלה. כל עזרה תתקבל בברכה! סתיו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nineball,

מישהו שמע פעם על יחידת הדואר 4 אחוז? מסתבר שהחבילה שלי מחו"ל בדרכה לשם. לפי המעקב של USPS החבילה נכנסה למכס ויצאה משם, שזה אחלה, רק איפה זה לעזאזל 4%..... מישהו ראה פעם משהו דומה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. דרך איפה מגיעים לגיבוש, אילו נתונים מינימליים צריך דרישות פחות או יותר הנאות יתרונות חסרונות וכל מה שתוכלו לספק לי תודה רבה ובבקשה מי שאין לו מושג שלא יגיב

• 22 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by mcalfi,

אני עכשיו הנסדאי תוכנה ואם אני מסיים את היד' (השנה) אז אני מקבל מימון של 8 אלף לשנה לתואר במדעי המחשב מתוך 10 אלף לשנה (בן גוריון) -> למסלול הזה קוראים :מסלול "ביטק" והוא רק להנסאים. ככה שאני משלם על תואר במדעי המחשב 4 אלף שקל שזה כלום! עכשיו חבר דיבר איתי ואמר לי שמע אני יכול להכניס אותך ללש"מ. אין לי מושג מה להגיד לו. שום מושג. האם מסלול ביטק הוא עדיין אפשרי? מה עושים בלש"מ? אני סתם כותב קוד כמו מפגר מאלגוריתם שמביאים לי או שאני באמת חושב ומתכנן קלאסים ואלגוריתמים ופרוייקט שלם ואז רק כותב? עם מי אני מדבר? מה עושים?! יהיה לי קשה? צריך קורס לפני זה? מה הולך פה ואין לי הרבה זמן להחליט! בעצם כלום זמן! *נא לא להכליל קבע בצבא כחלק מהתשובה שלכם. פשוט להתעלם מזה כי זה הדבר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי כמה פרטים אם אפשר על יחידת "ממר"ם" של הצבא [אם ככה כותבים את זה] לפי מה שאומרים זאת יחידה מובחרת של מחשבים או משהו כזה. אם אפשר קצת פרטים, ומה עושים שם, ומה צריך כדי להכנס לשם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ככה לא מפרקים פצצה http://www.videotiger.com/disarmbombvideo.shtml *לא לבעלי קיבה חלשה\ילדים קטנים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mrsph666,

שתי שאלות: 1. האם היחס כלפי בנים-יחידים, מצד המפקדים, בקרבי שונה? 2. כמו כן, באם אתה חייל עם פז"ם של כשנה שמבקש להשתבץ מחדש כלוחם, מתחיל טירונות מחדש... שוב, איך היחס מצד המפקדים וכמובן משאר הטירונים? תודה מראש ושנה טובה לכולנו! מי יתן וגלעד שליט יחגוג את ראש השנה הבא בביתו עם משפחתו, ושחיילי צה"ל יחזרו הביתה בשלום.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. רכשתי סטיק, אחרי שלושה שבועות הוא התקלקל, הסטיק האנלוגי נתקע לבפנים, ואם מושכים אותו לבחוץ הוא יוצא, אבל תוך כדי משחק הוא שוב נתקע בפנים (כמה שניות) שלחתי אותו לחנות, הם שלחו אותו ליבואן חכתי מעל שלושה חודשים (כמעט 4), היום זה הגיע חזרה ברור שעדיין תקול. התקשרתי ליבואן: היבואן : לא יודע, לא ראיתי תקלה אני: אמרתי בברור לחנות מה התקלה ורשמתי את זה ששלחתי אותו, היבואן : בדקתי טוב, לא ראיתי כלום. אני : מה יש לבדוק רואים את זה שמסתכלים על הסטיק, הכפתור תקקקקקקקקועעעע בפנים וגם אם הוא היה משוך לבחוץ אם משחקים איתו שני שניות הוא נכנס לבפנים, זה התאור התקלה שרשמתי ושלחתי. היבואן : לא יודע, שלח עוד הפעם. נגמרה השיחה, אמרתי לעצמי, מה אני פרייאר, מה זה הגועל נפש הזה התקשרתי שוב.…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…

10. Started by askme,

או במילים אחרות, זה רציני כל השטויות האלה בשדה תעופה וה"קונטרה" של בדיקת מסמכים במשרד החוץ ? אשכרה גן ילדים ! לא הגיע הזמן לתת להם על הראש, חרף שיקולים כלכליים ושאר ירקות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Gil28,

כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להביא איתי 2 מחשבים מחול, כאשר אחד מהם פתוח ונמצא בשימוש ויעלה איתי על המטוס. השני סגור וארוז במזוודה. האם זה אפשרי? האם אני צריך לשלם מעמ על שניהם? אחד מהם? או שאפשר להמנע מזה לגמרי... יש למישהו ניסיון?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי דוד למשל, שעשה ייבוא אישי ל X5 טורבו כפול, ממה שאני יודע יש אולי בודדות כאלו בארץ עם הטורבו הכפול (אלוהים זה רכב מפחיד משהו כמו 5 שניות ל 100 ומהירות מטורפת). הרכב עלה לו מעבר ל 600K, והוא חיכה לו קצת שיגיע מחו"ל..רק מה לא הבנתי מה כל כך טוב בזה להזמין ייבוא אישי? מה ייתרונות? חסרונות? כמה מס לוקחים על זה? כי אם זה כל כך משתלם למה לא כל אחד עושה את זה היום?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, אני עכשיוו סוקר את השוק לקניית אופנוע חדש, ושמתי לב שיש הבדל מחירים עצום בין מה שאופנוע אחד עולה בחו"ל לבין אותו אחד שעולה בארץ, כך למשל, הסוזוקי GS F עולה בארץ: 53,964 ש"ח לעומת זאת אותו דגם בידיוק עולה בחו"ל: 5,149.00$ כלומר 22655ש"ח כ2.5 פחות!! וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי: אם אני בוחר לייבא אישית את אותו דגם, מה אני צריך לקחת בחשבון ושייתווסף למחיר ובכמה, כלומר, מיסים למשל, מכ"ס וכמה ואיפה אני יכול לברר כמה אחוז מכ"ס מתווסף. עכשיוו חוץ ממכ"ס אני בטוח שיש עוד כמה מיסים ספורים שאני לא מכיר בייבוא אישי, אי לעך אשמח לקבל עזרה ועצות בקשר לייבוא אישית. פרט לזה הערות של ייתרונות\חסרונות בייבוא אישי יתקבלו בברכה!! תודה לכול העוזרים בהחלטה הקשה הזו (-:

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by OmriF,

מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by amisha,

כמה המס עליהם ?? אני יודע שאפשר להזמין חבילות שערכן הוא עד 50 דולר ללא מכס , אבל מה קרהו אם אני מזמין מעל 50 דולר ? מה האחוז של המס עליהם ?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת לאיזה טלפון של משרד מכס אני יכל להתקשר לגבי כמה שאלות בנושאים הבאים: חלקי מחשב, רכב(צמיגים), ואלקטרוניקה (טלוויזיות). לאיזה טלפון אני יכל להתקשר? נתנו לי את הטלפון הבא: 039421671 , אבל הם לא עונים (אני ינסה מחר). אני בכל מקרה ישאל כאן שאלות אולי תדעו: 1. אם אני רוצה להזמין חלק של מחשב (מעבדים, כרטיסי מסך, מארזים, PSU, וכד' ..) יש איזה חוק מגביל? חוץ ממכס (מעל 300$) ? 2. לגבי טלוויזיות, אני רוצה להזמין טלוויזיה 40', האם יש חוק מגביל שאסור לי להביא את הטלווזיה וכד' ? אני מאיזור מרכז אם זה משנה..

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by bad-sector,

יש לי בעייה קטנטונת... אחותי גרה בארה"ב למעלה מ 10 שנים. יש לי שאלה עניינית... אם היא שולחת לי בדואר כרטיס RADEON 9700 PRO, אני צריך לשלם עליו מיסים שהוא מגיע לארץ??? או שאף אחד לא בודק את זה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  18. האם מותר או שיחרימו לי את זה במכס? אני יודע שמשרד התקשורת שם הגבלות על מה מותר ומה אסור בנושא אבל אין לי מושג מה ההגבלות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DaMn18,

אני מתכוון לקנות נגן Mp3 או מינידיסק מחו"ל דרך אתר אינטרנט.. כידוע , לפני מספר חודשים , בוטל המכס (שעמד בזמנו על 45%) על מכשירים מסוג זה. השאלה שלי היא : אם אני מבקש מהחנות הוירטואלית שתשלח לי את המכשיר לארץ, האם אצטרך לשלם משהו אחר ? כמו מע"מ למשל ? אם כן , אז מה בדיוק אני אשלם , וכמה ..? (לפני כמה זמן נאמר לי שאצטרך לשלם מע"מ , אך לאחרונה אמרו לי אנשים אחרים שאפילו את זה אני לא אצטרך לשלם) .

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by WhiteHaze,

מששהו ניסה לייבא סלולארי בייבוא אישי? איך יודעים איזה מכשיר יכול יעבוד בארץ?

21. Started by harry,

שלום , מכיוון שהמבחר של המסכים האיכותיים בארץ שהמחיר שלהם נורמאלי הוא שואף לאפס, חשבתי לייבא מסך מאתר קניות בחו"ל. מישהוא כבר עשה כזאת פרוצדורה שיכול לספר במה זה כרוך, כמה עולה המשלוח וכו?? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by בטיטi,

השאלות אינן מתייחסות למוצר ספציפי, אלא לנושא שנתקלתי בו בלא מעט מוצרים (פלזמה, LCD, מעבד מזון KitchenAid, אייפוד וכו') : 1. מניסיונכם, מה חשיבות ייבואן רשמי לעומת ייבואן מקבילי (פרללי), ומייבוא מוצרים רבים ? על פניו, היבואן הפרללי פחות מקצועי, אבל האם זה אומר שיש להתרחק ממוצרים כאלה ? מצד אחד, מוצרים שהאחריות היא לא של היבואן הרישמי, עולה פחות, אך החשש הוא שבעת תקלה השירות לא יהיה / לא יהיה מקצועי. 2. האם יש יבואנים פרללים בעלי שם טוב בשוק, וכאלה בעלי שם טוב פחות ? (אסתפק גם רק בבעלי השם הטוב..) 3. מה לגבי מוצרי חשמל שאנו מביאים בעצמינו בארה"ב לישראל, קראתי על סכנות בשל אי התאמה לרשת החשמל בישראל, האם מדובר בבעיה ששנאי מתח לא יכול לפתור ? (פרט לסוגיה של שיטות שידור בטלויז…

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  23. היי, לא מזמן עשיתי שיט, והמחיר של סיגריות בדיוטי פרי ממש זול ביחס לדיוטי פרי של נתב"ג. מחיר של פאקט יצא 16 דולר (חמש פאקטים ב80 דולר) - מדובר על טיים, ולא אני לא מעשן אלא אבי. חשבתי לתומי, נגיד שמיסים יעלו X אחוזים - ייתכן ויש כמות ששווה לרכוש לשימוש אישי שתשתלם. לצורך העניין, פאקט של טיים בארץ עולה כ260 ש"ח. מחיר פאקט לפני מיסים בדיוטי פרי יעלה 16 דולר שזה שווה ערך ל64~ ש"ח. גם אם אשלם 150 ש"ח מיסים על אותו פאקט - עדיין יתשלם לי להביא לשימוש אישי את כמות הפאקטים המקסימלית המותרת. ולכן אשאל - מישהו מכם יודע מה הכמות פאקטים שאפשר להביא לארץ לשימוש אישי בעת טיסה/הפלגה ? והשאלה השנייה - איך אני מחשב את המיסים לסיגריות ? …

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by mz155,

אני רוצה לייבא בעצמי את העכבר logitech G5... כי בחול הוא הרבה יותר זול (בערך פי 2).. איזה אתר\חנות עושים שיפינג לארץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by nice,

לאור ההצעה לאפשר ייבוא חופשי של פלאפונים לארץ ולא רק דרך חברות הפלאפונים קראתי קצת על הנושא של ייבוא אישי של פלאפונים לארץ. מלבד היתרון הברור שבמקוריות, האם ייבוא אישי שכזה הוא באמת אפשרי? מה צריך כדי לגייר את הפלאפון? והאם הפלאפון יעבוד על כל תכונותיו??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.