כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
יצא לי לראות היום שתי דקות מהתוכנית הזוועתית הזו שהיא ללא ספק הדבר הכי גרוע שראיתי בחיי... לקחו שתי ספרים ונתנו להם תוכנית טלוויזיה שזה כבר נשמע לא טוב (ממתי בכלל ספרים מעניינים מישהו ?) , וסתם כמו כל תוכנית הם יורדים על אנשים אחרים ומספרים בדיחות לא מצחיקות אבל מה שהדהים אותי יותר מכך זה כמה גאים אפשר להיות ? בשתי דקות שהספקתי לסבול את זה הם ראיינו איזה כתב נשנש מגיא פינס ואחרי זה שרו את דיווה של דנה אינטנשינל ! בביצוע שגורם לי להתגעגע לכוכב נולד מישהו חייב לעצור את הדבר הזה !... האטום האיראני מעולם לא נראה פיתרון טוב יותר מעכשיו גילוי נאות... אין לי שום דבר נגד הומואים אבל לראות פייגלך בן 60 לובש חולצת בטן עם כרס ושר דיווה זה פשוט יותר מידי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי אתר חיפוש, יותר טוב מגוגל שכולל -מציאת תוצאות מ3 מנועי חיפוש שונים והצלבתם -כאשר מגלגלים למטה, על מנת למצוא תוצאה שקשה למצוא, לא צריך כל פעם להחליף עמודים כמו בגוגל, אלא העמוד השני נטען אוטומאטי -האתר יכול להוריד את האגו של גוגל. -הוא מוציא תוצאות לא פחות טובות, ויותר אסתטי ונוח. -מתחת לSearch bar לחצו על ON על מנת להפעיל את הצגת התוצאות האוטומטית כמו בגוגל. qrobe.it בFIREFOX יש לו ADD ON כאן https://addons.mozilla.org/pt-BR/firefox/addon/62825/ בIE, מפעילים אותו בתור DEFAULT כך: בעמוד הראשי של QROBE, אתם תראו לחצן מלמעלה מימין, שנקרא:"add qrobe to search bar" לחצו על זה ויש לכם את כרוב בsearch bar עכשיו כל מה שנשאר הוא לקבוע את זה כdefault ובקרום כך:…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מודע לכך שזה נחשב טוב, אבל אני על סף פרישה מלקרוא את הכל, לעזאזל, לפני 5 דקות יצאו 2 כתבות, הרגע יצאה עוד אחת, בא לכם אולי להגביל נגיד ל3 כתבות ביום? כי אני מאוד נהנה מהכתבות, אבל זה יותר מדי
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193631,00.html מה שמעניין יותר, ו-YNET "שכחו" לספר לנו זה שאכן יש יותר פריצות בלינוקס אבל זה רק אם לוקחים את כל הפריצות בכל מערכות לינוקס/יוניקס ודארווין(mac os) יחדיו :
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ז?כ??ר ע?ם י?ש?ר?א?ל א?ת ב??נ?יו ו?ב?נו?ת?יו, ה?נ??א?מ?נ?ים ו?ה?א?מ??יצ?ים, ח?י??ל?י צ?ב?א-ה?ג?נ?ה ל?י?ש?ר?א?ל, ו?כ?ל לו?ח?מ?י ה?מ??ח?ת??רו?ת ו?ח?ט?יבו?ת ה?ל?ו?ח?מ?ים ב??מ?ע?ר?כו?ת ה?ע?ם, ו?כ?ל א?נ?ש?י ק?ה?יל?י??ת ה?מ?ו?ד?יע?ין ו?ה?ב??ט??חו?ן ו?א?נ?ש?י ה?מ??ש??ט?ר?ה א?ש??ר ח?ר?פו? נ?פ?ש??ם ב??מ?ל?ח?מ?ה ע?ל ת??קו?מ?ת י?ש??ר?א?ל, ו?כ?ל א?ל??ה ש??נ??ר?צ?חו? ב??א?ר?ץ ו?מ?חו?צ?ה ל?ה? ב??יד?י מ?ר?צ?ח?ים מ?א?ר?ג?ו?נ?י ה?ט??רו?ר. י?ז?כ??ר י?ש?ר?א?ל ו?י?ת?ב??ר?ך ב??ז?ר?עו? ו?י?א?ב?ל ע?ל ז?יו ה?ע?לו?מ?ים ו?ח?מ?ד?ת ה?ג??בו?ר?ה ו?ק?ד?ש??ת ה?ר?צו?ן ו?מ?ס?ירו?ת ה?נ??פ?ש א?ש??ר נ?ס?פ?ו? ב??מ??ע?ר?כ?ה ה?כ??ב?ד?ה. י?ה?יו? ג??ב?ו?ר?י מ?ל?ח?מו?ת י?ש??ר?א?ל ע?טו?ר?י ה?נ…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
סתם שאלה שמעניינת אותי... האם רוב הסטארט-אפים שמקימים בוגרי הנדסה ומדעים הם מתחום החומרה והאלקטרוניקה או מתחום התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום. הבנתי שאפשר לעשות 7 יח"ל באנגלית, מישהו שמע על זה או יכול לספר לי על זה? הבנתי שה - 2 יח"ל הנוספות הן יחידות תרגום או משהו כזה. האם אפשר לעשות את זה למרות שאני עולה ליב' ועדיין נשארו לי בחמש יחידות לעשות את F ו - G? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לגבי ילד של חבר המעוניין להיות הצבא ביחידת מחשבים טובה (ואפילו להשקיע ולהתפתח שם). הנער בכיתה י ולומד מחשבים. מה הוא צריך לעשות. למי לפנות כדי להתקבל ליחידה כזאת בגיוס?
-
- 44 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
אני השנה מסיים י"ב ואני רוצה להתגייס ליחידת מחשבים בצה"ל (לא משהו קרבי, משהו משרדי) בכל מקרה, אחרתי למיונים של חיל המודיעין ולא אוכל להתגייס אליהם אלא אם אעשה שנת שירות (דבר שלא בא בחשבון). אמרו לי שיש המון יחידות מחשבים במכעט כל החילות ושכדאי לי לנסות להתמיין אליהם. הבעיה היא שאין לי מושג למי אני צריך לשלוח קורות חיים שלי ואם אני בכלל יכול עכשיו לעשות את זה. למישהו יש ניסיון בדברים האלה? (ד"א אם אני אנסה לדחות את תאריך הגיוס שלי למרת 2008 יש סיכוי שזה יכול להפריע לי להתמיין לדברים האלו?) תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמעתי על אתר שיש בו המון מידע על היחידות המובחרות בכל העולם, מישו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני בנאדם שרוצה ליקרוע תתחת ואלי לקבל משהו מי הצבא ואני פשוט רוצה ליתגייס למשהו קרבי הרבה יגידו שאני משוגע ואני לא צריך את זה. אבל זאת הבחירה שלי עד ליפני כחודש העיפו אותי מי "מישמר הגבול" ומישהם כימעט יתיאשתי כששלחו אותי ל"תל השומר" למי שחושב שבצבא חרה לא מאמין עד כמה חרה שהם ובקיצור אחרי שבוע ביקשתי עוד פעם קרבי ואז שלחו אותי הביתה ועכשיו ההחלטה לאיזו יחידה ללכת בעיקר רצית ללכת לאיזה שהיא יחידה של "מיסתערבים" ופו גם השאלה באיזה מי היחידות הבאות יהיה לי את זה ובאיזה מי היחידות יהיה יותר אקשן בשטח ? 1-כפיר 900 2-גיבעתי 3-גולני בעצם ככה גם היתה המנילה השניה שמילאתי אבל באמת שקשה לי ליבחור וגם באיזה מי היחידות אני יוכל לעשות קורס "צלף" ואולי גם לקבל תנשק "תבור" ? מבק…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ב23.8.12, יום חמישי, אני נשלח לואקום לראות קצין מיון וכנראה אני הולך לחיל הים. אני הנדסאי תוכנה עם פסיכומטרי אם זה משנה. *26/8/2012: גיוס חיל הים כללי, כלל צה"לי רציתי לדעת על כל יחידה שעוסקת בפיתוח תוכנה בחיל הים שלא מצריכה תואר אקדמאי כתנאי קבלה. כל עזרה תתקבל בברכה! סתיו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על יחידת הדואר 4 אחוז? מסתבר שהחבילה שלי מחו"ל בדרכה לשם. לפי המעקב של USPS החבילה נכנסה למכס ויצאה משם, שזה אחלה, רק איפה זה לעזאזל 4%..... מישהו ראה פעם משהו דומה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דרך איפה מגיעים לגיבוש, אילו נתונים מינימליים צריך דרישות פחות או יותר הנאות יתרונות חסרונות וכל מה שתוכלו לספק לי תודה רבה ובבקשה מי שאין לו מושג שלא יגיב
-
- 22 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני עכשיו הנסדאי תוכנה ואם אני מסיים את היד' (השנה) אז אני מקבל מימון של 8 אלף לשנה לתואר במדעי המחשב מתוך 10 אלף לשנה (בן גוריון) -> למסלול הזה קוראים :מסלול "ביטק" והוא רק להנסאים. ככה שאני משלם על תואר במדעי המחשב 4 אלף שקל שזה כלום! עכשיו חבר דיבר איתי ואמר לי שמע אני יכול להכניס אותך ללש"מ. אין לי מושג מה להגיד לו. שום מושג. האם מסלול ביטק הוא עדיין אפשרי? מה עושים בלש"מ? אני סתם כותב קוד כמו מפגר מאלגוריתם שמביאים לי או שאני באמת חושב ומתכנן קלאסים ואלגוריתמים ופרוייקט שלם ואז רק כותב? עם מי אני מדבר? מה עושים?! יהיה לי קשה? צריך קורס לפני זה? מה הולך פה ואין לי הרבה זמן להחליט! בעצם כלום זמן! *נא לא להכליל קבע בצבא כחלק מהתשובה שלכם. פשוט להתעלם מזה כי זה הדבר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי כמה פרטים אם אפשר על יחידת "ממר"ם" של הצבא [אם ככה כותבים את זה] לפי מה שאומרים זאת יחידה מובחרת של מחשבים או משהו כזה. אם אפשר קצת פרטים, ומה עושים שם, ומה צריך כדי להכנס לשם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה לא מפרקים פצצה http://www.videotiger.com/disarmbombvideo.shtml *לא לבעלי קיבה חלשה\ילדים קטנים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. האם היחס כלפי בנים-יחידים, מצד המפקדים, בקרבי שונה? 2. כמו כן, באם אתה חייל עם פז"ם של כשנה שמבקש להשתבץ מחדש כלוחם, מתחיל טירונות מחדש... שוב, איך היחס מצד המפקדים וכמובן משאר הטירונים? תודה מראש ושנה טובה לכולנו! מי יתן וגלעד שליט יחגוג את ראש השנה הבא בביתו עם משפחתו, ושחיילי צה"ל יחזרו הביתה בשלום.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
רכשתי סטיק, אחרי שלושה שבועות הוא התקלקל, הסטיק האנלוגי נתקע לבפנים, ואם מושכים אותו לבחוץ הוא יוצא, אבל תוך כדי משחק הוא שוב נתקע בפנים (כמה שניות) שלחתי אותו לחנות, הם שלחו אותו ליבואן חכתי מעל שלושה חודשים (כמעט 4), היום זה הגיע חזרה ברור שעדיין תקול. התקשרתי ליבואן: היבואן : לא יודע, לא ראיתי תקלה אני: אמרתי בברור לחנות מה התקלה ורשמתי את זה ששלחתי אותו, היבואן : בדקתי טוב, לא ראיתי כלום. אני : מה יש לבדוק רואים את זה שמסתכלים על הסטיק, הכפתור תקקקקקקקקועעעע בפנים וגם אם הוא היה משוך לבחוץ אם משחקים איתו שני שניות הוא נכנס לבפנים, זה התאור התקלה שרשמתי ושלחתי. היבואן : לא יודע, שלח עוד הפעם. נגמרה השיחה, אמרתי לעצמי, מה אני פרייאר, מה זה הגועל נפש הזה התקשרתי שוב.…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
או במילים אחרות, זה רציני כל השטויות האלה בשדה תעופה וה"קונטרה" של בדיקת מסמכים במשרד החוץ ? אשכרה גן ילדים ! לא הגיע הזמן לתת להם על הראש, חרף שיקולים כלכליים ושאר ירקות ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להביא איתי 2 מחשבים מחול, כאשר אחד מהם פתוח ונמצא בשימוש ויעלה איתי על המטוס. השני סגור וארוז במזוודה. האם זה אפשרי? האם אני צריך לשלם מעמ על שניהם? אחד מהם? או שאפשר להמנע מזה לגמרי... יש למישהו ניסיון?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דוד למשל, שעשה ייבוא אישי ל X5 טורבו כפול, ממה שאני יודע יש אולי בודדות כאלו בארץ עם הטורבו הכפול (אלוהים זה רכב מפחיד משהו כמו 5 שניות ל 100 ומהירות מטורפת). הרכב עלה לו מעבר ל 600K, והוא חיכה לו קצת שיגיע מחו"ל..רק מה לא הבנתי מה כל כך טוב בזה להזמין ייבוא אישי? מה ייתרונות? חסרונות? כמה מס לוקחים על זה? כי אם זה כל כך משתלם למה לא כל אחד עושה את זה היום?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני עכשיוו סוקר את השוק לקניית אופנוע חדש, ושמתי לב שיש הבדל מחירים עצום בין מה שאופנוע אחד עולה בחו"ל לבין אותו אחד שעולה בארץ, כך למשל, הסוזוקי GS F עולה בארץ: 53,964 ש"ח לעומת זאת אותו דגם בידיוק עולה בחו"ל: 5,149.00$ כלומר 22655ש"ח כ2.5 פחות!! וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי: אם אני בוחר לייבא אישית את אותו דגם, מה אני צריך לקחת בחשבון ושייתווסף למחיר ובכמה, כלומר, מיסים למשל, מכ"ס וכמה ואיפה אני יכול לברר כמה אחוז מכ"ס מתווסף. עכשיוו חוץ ממכ"ס אני בטוח שיש עוד כמה מיסים ספורים שאני לא מכיר בייבוא אישי, אי לעך אשמח לקבל עזרה ועצות בקשר לייבוא אישית. פרט לזה הערות של ייתרונות\חסרונות בייבוא אישי יתקבלו בברכה!! תודה לכול העוזרים בהחלטה הקשה הזו (-:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-