כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
Intel Mac Mini הוצגו שני דגמים של מיני החדש. הדגם החלש: מעבד: Intel Core Solo 1.5GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 60GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 כ.אופטי: קומבו, צורב CD - קורא DVD יציאות: 4 יציאות USB, יציאה FW, חיבור DVI, חRJ45, יציאת אודיו (תמיכה ב5.1 עם חיבור אופטי), כניסת אודיו (שהיא גם אופטית). אביזרים נוספים: שלט רחוק לFrontRow מחיר: 599$ בארה"ב הדגם החזק: מעבד: Intel Core Duo 1.66GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 80GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תנו לי לספר לכם על חווית שירות יוצאת מן הכלל, אך לכיוון השלילי מצד כל החברות הנ"ל. לפני כמה ימים רציתי לקנות משהו מ EA Store, אחרי שהצלחתי להכנס לאן שרציתי [סיכוי של 1 ל 10 בערך שלא יציג לך איזה ארור] לא ראיתי את ישראל ברשימת הארצות. גם לא שום איזכור שבריטניה כוללת את ישראל... לכן הזמנתי עם כתובת של דוד בארה"ב עם כרטיס אשראי של אמא. לא קיבלתי שום אימייל או הודעה כלשהיא שההזמנה אכן התבצעה או נכשלה. רק אחרי כמה ימים שהצלחתי לתפוס אותם הם הודיעו לי שההזמנה התבטלה ולא ציינו למה. למחרת היום הלכתי לסניף דואר בנס ציונה והוצאתי ויזה נטענת בסל 300 ש"ח כך שנשאר לי 280. הגעתי הביתה, נתתי לכרטיס קצת זמן ולמחרת הזמנתי מ EA STORE. עוד פעם אותו סיפור, ללא שום הודעה. אחרי כמה דקות שמצאתי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס רשת ובקר IDE שלא יגזימו במחיר ושיהיה זמין
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה לא קשורים האנשים האלה .... http://www.skak.co.il/GOOD_ONE/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=CPU&ProductID=919595 נראה לי שהם היחידים בעולם שיש להם כזה
-
בכל מקום עבודה חדשה פותחים קרן השתלמות חדשה. יש לי קרן השתלומת אחת משנה עבודה בחברה מסויימת. יש טעם להחזיק אותה או שכדאי לי למשוך משם את כל הכסף? איך בדיוק מושכים את הכסף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שאני מרים משקולות מה הבדל בין להרים משקולת ב90 מעלות לבין 180 מעלות? זה עובד על שריר אחר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפלאפון הנ"ל - זכיתי בו בEbay, במחיר מצויין של 67 דולר!!! כלומר 295 שקלים. הנה לינק לביקורת עליו, תגידו לי מה אתם חושבים. http://www.slcentral.com/c/h/r/sonyericsson/t300/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. פשוט עצוב שזהו שר הבטחון שלנו... http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8639 Install
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה אפשרי ? אם לא אשמח להפניות לחנויות ציוד ל PC אמינות בארה"ב. המשלוח לחבר בארה"ב שמגיע לארץ בקרוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון (אם לא אנא כוונו אותי): נתקלתי בבעיה בחשבון הפייסבוק שלי: אני רוצה שהוא יציג מידע מסויים מתחת לשם שלי (כאשר מריצים עליי חיפוש) והוא כל פעם מציג לי מידע אחר. לדוגמא, אני רוצה שהאוניברסיטה בה למדתי תופיע מתחת לשמי, אבל בעצם מה שמופיע זו עיר מגוריי. למישהו יש רעיון מה עושים? תודה רבה מראש, אורן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מה שאני קונה רק עושה אור אבל לא ריח. הפעם שמתי לב ליצרן ומדובר בזה: http://www.mosco.co.il/pl_product~7274~21~0.htm הנרות ריחניים רק כשהם לא דולקים. ברגע שמדליקים אין שום ריח. אתם מכירים חנות או יצרן טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, נתחיל בכך שאני בן 17 וחצי , סיימתי כיתה יא'. מצטיין בלימודים - מתעניין מאוד בכל תחום המחשבים , כולל רשתות. יש לי תעודת A+ וCCNA. אפשר להגיד שממלפני הרבה זמן אני חושב ללכת לעתודה וללמוד הנדסת תוכנה. קיבלתי לא ממזמן 2 מכתבים מהמודיעין ובהם נאמר כי אני מוזמן למיונים ל" מודיעין אלקטרוני" ול" פרוייקט גאמ"א". שמעתי כמה תגובות טובות על פרוייקט גאמ"א, וכמה שהוא טוב . כמו כן קראתי את ההסבר על הפרוייקט באתר חיל המודיעין , ולא מי יודע מה מעניין - כנראה בגלל שזה לא ממש מובן. לגבי המודיעין אלקטרוני - לאחר שקראתי את ההסבר על יחידה זו , מאוד התלהבתי , ואישית זה מאוד מעניין אותי. לגבי עתודה - אני בן יחיד, לאמא חד הורית. כל התמיכה הכספית של הצבא יכולה מאוד לעזור ללימודים, אבל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עושים לי חשמל חדש בחדר בבית לאחר שהיו לי בעיות עם המחשבים וביקשתי חוטים וארון הכל חדש נקי מתוקתק. בעצם מפרידים את החדר משאר הבית ע"י לוח חדש עם הזנה ישירה מהחשמל של הבניין. השאלה שלי לגבי הארקה: טכנאי אחד רצה לשים כבל עבה של 4 ישיר מהלוח אל ברז מים בחוץ כאשר הוא לא עובר בתוך תעלות בקיר(בגלל העובי הוא טען) אלא בתעלה חיצונית. - פחות אסטתי אבל כביכול נשמע טוב יותר. הטכנאי השני (זה שבחרתי בסוף שיעשה את העבודה גם בגלל מחיר) אמר שזה קשקוש שאין צורך בכבל עבה שיהיה לכל האורך מחוץ לקיר , אלא עושים כבל חדש רגיל(נדמה לי 1.5) בתוך הקירות בין כל השקעים ובסוף משקע שממש קרוב לחלון להעביר לברז המים כבל עבה גודל 4. ז"א חוטי הארקה בכל החדר לאורך כל התעלות שבקירות והשקעים ובסוף בשקע האחרו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום התקשרתי ליס בידיעה שנגמרת לי ההתחייבות עוד כמה ימים כדי להתנתק מהם, מהסיבה הפשוטה שאין לי כסף לשלם חשבון של 250 שקל כל חודש על הטלויזיה. אחרי שיחה קצרה אם הנציג הוא מודיע לי שאני כביכול התחייבתי לתקופת אחריות נוספת בתאריך כזה וכזה כשדיברה איתי נציגה. אני אמרתי לו הכל כמו שהיה ומה שהיה שהיא הציעה לי כל מיני מבצעים והארכת תקופת אחריות אבל אני עניתי לה שלא ושתדבר איתי לא עכשיו כי אני עסוק. לאחר כמה ימים היא התקשרה שוב ואני עניתי לה שאני לא מעוניין. זה חזר כך כמה ימים עד שהפסקתי לענות לשיחות ממספר חסוי (ידעתי שזאת היא) עד היום (השיחות היום כל כמה ימים בערב עד שנפסקו לפני כשבוע). עכשיו איך יכולים לרשום אותי להתחייבות כשאני לא מאשר זאת ?????? מזה החוצפה הזאת להתקשר אלי הב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהוצאתם את התווית שנקראת "חדש" על כל כתבה כמו שהיה פעם עכשיו נשארו על חלקם של כמה כתבות שפורסמו לאחרונה כאן באתר האם אתם עושים שיפוץ לאתר ובגלל זה התוויות נעלמות מכתבות חדשות? או שזו בעיה שקשורה לקוקיז (cookies)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת מה דרוש היום על מנת ללמוד טכנאות מחשבים משמע טכנאות ותחזוקה של מחשבים בחנות מורשית כמו: גיל השכלה שנות לימוד מהלך הקורס אייפה לומדים אותו כמה הוא עולה תעודת Certifieced ובסופו של דבר רמת הדרישה והתשלום שעה\יומית כטכנאי בחנות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי לרכוש רמקולים דרך גיבור נט הם ביקשו מאחותי את המספר שנמצא מאחורי הכרטיס אשראי (אין שמץ מה הוא עושה) אבל זה היה חשוד ואחותי אמרה שהיא לא מוכנה לתת את המספר מאחורי הכרטיס...אז הוא ענה לה קצת בגועל בלי מספר אין הזמנה. עכשיו החנות השניה שמוכרת את הרמקולים במחיר סביר זאת נט שופ הביקורות עליה בזאפ טובות אבל אי אפשר לסמוך על זה הרבה שם "מושתלים" לדעתי. מישהו קנה בנט שופ או יודע אם הם טובים ואמינים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.vl.rehost.co.il/wtf.jpg בצד ימין זה החומר הנלמד בצד שמאל זה השאלה במבחן מסומן בלבן מה שבחרתי, וכנראה טעיתי ומסומן בצהוב התשובה האמיתית.. מישהו מוכן להסביר לי למה זה?
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו זו: אני מדבר על חתיכות קטנות של גדר ברזל.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מזל טוב אחי, עד 120 משהו של מחשבים! הרבה "שמנמנים" וסמיילים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-