עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, עזרו לי ממש בפורום הזה ובנו לי אחלה מפרט (ואני כבר מת לקבל את המחשב הזה). לאחר מכן, חיפשתי מחוץ לאתר חנויות מומלצות (כי אסור להמליץ פה על חנויות... ובצדק). ואז ביקשתי מהחנות הצעת מחיר אך החברה הזו עובדת עם סוגי רכיבים מסוימים ולכן קיבלתי בחזרה מפרט אחר שבמקום 2200 שקל עולה 2700. מה כדאי לעשות? האם הייתי צריך לפרסם בהודעה המקורית את החנות שבה אני רוצה לקנות כדי שיבנו לי על פי החנות הזאת? להוסיף את ה 500 שקל? מה בדרך כלל עושים אנשים במקרה זה? (אני מת"א) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Nihility,

משעשע למדי מסך ASUS LS201

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by J0n1,

אני רק יודע שהיא heavy metal מישהו מזהה? באיזו שפה זאת בכלל? זה נראה כמו עברית/אנגלית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Yossarian22,

הבהרה: בקטע הבא אין ספויילרים בכלל. ראיתי עכשיו את הסרט I Am Legend, ומה אני אגיד לכם - יצאתי ברגשות מעורבים. ראשית אני אגיד למי שלא יודע, שזהו סרט על עולם פוסט אפוקליפטי שבו ווירוס מעשה ידי אדם הופך את אוכלוסית העולם למעין ערפדים-זומבים צמאים לדם. וויל סמית' מגלם את רוברט נוויל, וירולוג צבאי שמשום מה חסין לווירוס, כשהוא הבנאדם היחיד הנותר בניו יורק, ואולי אפילו בעולם כולו, כשהוא מנסה למצוא תרופה לווירוס. מצד אחד, יש משחק מעולה של וויל סמית'[שחקן שתמיד כיף לראות על המסך, גם הגדול וגם הקטן], בתצוגה שמזכירה משהו את טום הנקס בCast Away. מצד שני, הסרט קצת "מתפספס" בקטעי האקשן הלא מנוצלים עד הסוף. הרבה פעמים יש מצבים מותחים, לדוגמא נוויל נכנס למערה חשוכה[שההיגיון אומר שהערפדים…

• 145 תגובות
    • 13.4k צפיות
  5. Started by Clicker7,

HWZONE, חוק העישון החדש בסכנה - אנו זקוקים לעזרתך המיידית! מחר, יום ד' (2.1.07) בשעות הצהריים תועלה בכנסת, בניסיון למחטף וללא כל הודעה מוקדמת, הצעה גרועה מאוד של חה"כ צבי הנדל (מפד"ל) המנסה לסרס את החוק החדש אשר כה עמלנו בשנה האחרונה לתמוך בו. ההצעה, אם תתקבל, תביא להחזרת המצב להיות מעושן לגמרי במסעדות, בברים ובמועדונים. על פי הצעתו של חה"כ הנדל, החוק האוסר עישון במקומות בילוי לא יחול על מקום בילוי שבעליו הודיע כי העישון בו מותר... הודעה זו צריכה להתבסס על היתר שיינתן לאותו מקום בילוי על ידי הרשות המקומית שבשטחה הוא נמצא. ח"כ הנדל, יש לציין, נחשב למעשן כבד הצורך עשרות סיגריות ביום כבר שנים רבות. נבקשך לכתוב מכתב ולהביע דעתך לגבי החוק המוצע, או לעשות שימוש במכתב שהכנו לחבר…

• 72 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. העלאתי לעם- לינק להורדה- http://rapidshare.com/files/82022693/_ebook_-_Martial-Arts__Pressure_Points_-_Military_Hand_to_Hand_Combat_Guide.pdf אם תרצו עוד דברים בסגנון תגידו לי, יש לי כמה במחשב

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. אני מחפש אתר\רשימה של שמות רחוב בארץ באנגלית. אני מחפש את הרשימה הזאת בגלל שאני מעוניין להרשם ל Google AdSense,אבל אני לא יודע איך לכתוב את שם הרחוב שלי באנגלית (השם של הרחוב הוא כי"ח). תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 13.8k צפיות
  8. Started by Guy King,

http://news.walla.co.il/?w=/1/1217911 אני המצוטט בכתבה. וחבר שלי ממש מת לי בידים אתמול :'( ואני לא האמנתי שאני אי פעם אוכל לכתוב כזאת כותרת :-X

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  9. HWZONE, חוק העישון החדש עדיין בסכנה - אנו עדיין זקוקים לעזרתך! נדחתה ליום רביעי הזה ההצבעה על הצעתו הגרועה של חה"כ צבי הנדל (איחוד לאומי-מפד"ל). יש לקרוא לחברי הכנסת ולסיעות הבית להתנגד להצעה של חה"כ הנדל! כבר שלחת לחברי הכנסת בשבוע שעבר? - תודה ויש לנו בקשה נוספת - פרטים בסעיפים 3 + 4 להלן. לא יצא לך לשלוח? - יש לך כעת הזדמנות נוספת. שיא החוצפה: אף סיעה בכנסת (לבד מחד"ש) לא דאגה לחייב את חברי הכנסת שלה להצביע נגד החוק - כולל המפלגה לה הצבעת! טענותינו בראשי-תיבות נגד הצעתו של חה"כ הנדל: ההצעה הנה פשטנית, תמימה ומזיקה ההצעה גורמת להפליה ההצעה פוגעת בזכויות העובדים ההצעה מפירה אמנה בין לאומית ההצעה תמנע צמצום כמות המעשנים בישראל בעלי אינטרסים כלכליים צרים הם המניע של ההצע…

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  10. לפני כחודש הזמנתי ארנק, זאת הייתה הרכישה הראשונה שלי. מחיר המשלוח לא היה מפורט, והוא הביא לי אותו במייל, אבל בזמן הרכישה שכחתי להכניס אותו, אז אמרתי לו והוא אמר לי לשלוח לו את זה דרך פייפל, שלחתי, והוא אמר שהוא ישלח לי את החבילה עוד באותו יום. לאחר כ3 שבועות שלחתי לו מייל ששואל מה עם החבילה, ואם יש לו מס' סידורי שלה שאפשר לעקוב אחריה, הוא שלח לי בתגובה שהוא לא שלח לי בכלל את החבילה כי לא שילמתי על המשלוח, התעצבני, ושלחתי לו צילומים של הקבלות בPayPal, והוא אמר שהוא יעבור על זה, עברו כשבועיים והוא לא עונה לשני מיילים ששלחתי מאז... חיפשתי טלפון שלו ולא מצאתי בעמוד של Ebay. מה אפשר לעשות? אפשר לדווח לEbay/Paypal ולקבל את הכסף חזרה? :-\

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Oranl,

עלה לי רעיון לאשכול תמונות פנים המארז, בסגנון אשכול תמונת שולחן העבודה/סביבת העבודה... מה אתם אומרים? אני הראשון, אז הנה שלי: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

זה משגעעעעע אותי! אני לוקח טיפות אף אוטריוין וזה לא שווה הרבה,מישהו מכיר תרופות סבא? (: ותוך כמה זמן נזלת צפויה לעבור? תודה

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by sorwo,

והמנצח: בלו ריי וורנר ברוס בחרה בפורמט הבלו ריי. בכך נראה שבאה לסופה מלחמת הפורמטים ל-DVD ברזולוציה גבוהה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=530664&sid=127

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. לעזאזל MS והכסף שלהם קבלו סרטון http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24053 אולי צריך לשלוח מכתבים לביל ולהגיד לו שאם הוא יאחד את GUNS כולנו ניקנה 360 :lol:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by IlanF,

what the fu** is this? why it is blocking me from accessing sites? anyone heard about it? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני 184 שוקל 76.מצב תקין יש לי כרס קטנה שאני רוצה להוריד השאלה שלי היא אם אני מתחיל להרים משקולות לעשות כפיפות בטן מרפקים אימון של שעה כל יום אני יתחיל לעלות במשקל או לרדת? עקב השרירים שאני מפתח(אני לא מר עולם אבל עדין שרירים) כי הרי שריר שוקל יותר משומן אבל מה שמסקרן אותי זה האם המשקולות שאני ירים ויתאמן במשך חודשים יעלה אותי במשקל או יוריד אותי במשקל(כי גם נשרפים שומנים)

• 80 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

היי.. אממ תראו לפני איזה שבועיים חודש בערך היה לנו מבחן במדעים..(קיבלתי 100+) בקיצור אז ביום שהחזירו לנו את המבחן עשו לכיתה המקבילה את המבחן..בסוף היום אחרי שעשו להם את המבחן הם אמרו לי שהיה להם וזה.. ושאלתי אותם אם זה כמו אצלנו והם לא הבינו למה אני מתכוון,הראיתי להם את שלי(כאילו לחברים שלי ששם) והם אמרו שזה כמו שלם. היום בסוף הלימודים ניגשת אלי המורה שלנו והיא שואלת אותי אם נתתי לילדים את המבחן..אמרתי שלא כי אני לא נתתי להם את השאלות .. חוץ מזה שהמבחן שהראיתי להם היה אחרי שהם עשו את המבחן..עכשיו נזכרתי בזה ,שהראיתי להם אחרי המבחן,אם אני אסביר לה על מה התבלבלו או לא יודע מה .. כי אמרתי לה לא ,אבל באמת לא כאילו איך אני אסביר.. הרי אני לא אמרתי להם איזה שאלות יש .. הרא…

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם ראיתי היום את הסרט no country for an old man שקיבל ציונים שהיו מביישים את הסנדק ווואלה לא הבנתי מה רוצים ממני??? אמנם עשוי היטב!!!! ולא הבנתי תסוף

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני באמצע התכוננת למבחן באנגלית.. ויש שאלה: Why do you think Tami didn't leave a note with the present.. ניסחתי את זה ככה: Tami didn't leave a note with the present because she felt ashamed זה טוב ? וזה משנה כי יש לנו מורה זקנה כזאת מה זה בררנית חח..

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  20. אבל במקום pl ו2 RCA זכר אני צריך PL ו2 RCA נקבה... מישהו יודע איפה? תודה...

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by Lupin,

אני קונה מחשב חדש בקרוב וחשבתי לקנות כרטיס מסך עם TV OUT וכך אני אחבר את הטלויזיה למחשב ואצפה בסרטים במקום להטמיע כתוביות, לצרוב וכל התהליך המייגע הזה. זה יכול לעבוד לדעתכם? איכות הצפייה וגודל התכתוביות יהיו מתאימים? לא מצאתי פורום מתאים, לכן כתבתי פה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by Peach,

מה דעתכם עליו? הוא טוב? איך המיקוד בפיזיקה, היסטוריה ב', לשון וביולוגיה לדעתכם?

• 48 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. שלום לכולם כמו כל אדם שרוצה לרכוש מחשב, אחת הדברים שהכי חשוב היא לבחור חנות אמינה, עם שירות טוב. חיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב באזור הדרום ואני רוצה לספר לכם על חווית הקניה שלי. את המחשב שלי הלכתי לרכוש בשבוע שעבר ביום חמישי בחנות IQPC באשדוד לחנות זאת הגעתי מהמלצת אנשי הפורום כאן אני רוצה לציין כמה דברים פה: כשנכנסתי לחנות קיבלה אותי המזכירה שהפנת אותי למנחם האחראי על החנות בחור סימפטי בכל מובן המילה. ישבנו ביחד הבאתי לו את המפרט של המחשב שאני רוצה והרכבנו אותו. נתן לי את הצעת המחיר כפי שמופיע באתר של IQPC. לאחר מכן מנחם עשה לי ביקור בחנות,הראה לי את התהליך שהמחשב עובר, כיצד מטפלים בכל מחשב שהולכים להרכיב מההתחלה עד הסוף. העלה אותי למעבדה והראה לי אותה, הראה לי כיצ…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

אני קם בבוקר קודם כל לאכול משהו לפני שאני הולך ללמוד,ירדתי למטבח בבית ואני מגלה שהכול מוצף מים \: וזה כי יש איזה נזילה עצבנית שמציפה את כל התיקרה,הקיצר היום יבוא אינסלטור אבל אני נשארתי בבית בשביל לפקח על העיניינים ובשביל לספוג את הסמרטוטים. :-X ממש לא נעים.

25. שלום לכולם , יש לי את פרק 24 ו 25 מחוברים , לקובץ קוראים : Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi אני משתגע כבר בנסיונות לחפש תרגום שמתאים לגרסא הזאת... כל התרגומים שמצאתי לא מסונכרנים לגרסא הזו... יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? בבקשה , תודה!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים