עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liorgadidi,

שלום ולילה טוב לכולם אני צריך עזרה בקשר לחיבור של הכבל שלו למחשב... אני מתקין את התוכנה והכל... מחבר את הכבל לפלאפון והתוכנה לא מזהה את הפלאפון. אני לא רואה שום מקום שכתוב בו להתחבר לפלאפון או משהו כזה... מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור לי בזה? תודה...

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  2. אני לא מדבר על עבודה במפעל או סדרן סחורה בסופר. על כל משרה עשויים להיות עשרות מועמדים, ולבסוף מתקבל מועמד אחד. למשל: התראיינתי ל- Alljobs עבור משרה מסויימת, ונאמר לי על ידם שיש להם יום ראיונות שלם ולבסוף רק אדם אחד יתקבל לתפקיד. ראבק על משרה מסכנה לראיין חצי מדינה? יש לי איזו תחושה שזה מה שהולך כאן במדינה הרבה מועמדים על מעט משרות. יותר משרות לאקדמאים ופחות משרות לאנשים חסרי מקצוע או בעלי הכשרה מקצועית. התחרות קשה בחוץ או שזה רק אני? צריכים להפגין יכולות על אנושיות ולהתבלט בצורה יוצאת דופן בראיונות עבודה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם היום אני דיברתי בסקייפ בשידור חי. זה נקרא skypecasts. בקיצור מי שלא יודע, זה שירות כזה, שיש בו מלא חדרים בכל העולם, שאפשר להיכנס ולדבר עם אנשים. הרבה ממדינות ערב פותחים חדרים ונכנסים לשיחות. אבל המצב הוא, שכאשר אני נכנס לחדרים ומדבר באנגלית, הרבה אנשים ממדינות ערב פשוט מקללים אותי רק בגלל שיש את הסמל של ישראל. איך המצב הגיע לזה, כך כך אנטישמים. אני רק נכנס לחדר באנגלית, ומדבר איתם בצורה יפה, welcome. והם יש מקללים אותי ואת המדינה. זה עצוב נורא, אני לא חושב שיהיה שלום איתם לאורך השנים, האנטישמיות שם כל כך חזקה. יש למישהו משהו להוסיף תודה

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by roadrunner,

אתמול עלתה פה כתבה על המעבדים החדשים של אינטל ואחרי זמן מה היא נעלמה, יש למישהו מושג למה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. Started by רן.ט,

יש את השיר הוא של שוטי הנבואה ואיזבו גיליתי שיש את השיר הזה גם בשפה אחרת (פורטוגזית נראה לי), מישהו יודע איך קוראים לו?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by TicTacToe,

אני עומד לעבור את זה יום חמישי ( האם אפשר לדרוש הרדמה כללית?? כי זה הולך להיות מגעיל ולא נעים בהכרה.... גם ההרדמה הרגילה ממה ששמעתי היא לא נעימה בכלל also כמה גימליםם?)

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by Boris_yo,

מישהו יודע אם יש פורום שיש בו קטגוריה של כל עיר במדינה ודיונים עליהם? אני רוצה לעבור לקריות ורוצה לדעת לאיפה בדיוק כדאי לעבור. האם יש אנשים בפורום שיכולים לספר יותר על המקום ואיפה כדאי לשכור דירה? אני מחיפה ומניח שיהיה שיפור גדול אם אעבור לקריות. איך שם בקיץ לעומת חיפה לדוגמה? בחיפה זה סאונה. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. אבא שלי קנה תכלב ב1000 שקל ולא מובן לי מה להביא לו לאכול? מה לישתות? מתי? כמה? הוא גם נושך את כל הבית והוא בן חודשיים נובח כיאלו מילחמה חחח פשוט כלב בפעולה לא יודע מה לעשות איתו מאז שהוא בבית אין שקט ! ב5 ליפנות בוקר מעיר את כולם עם הנביחות שלו חח תעזרו לי בבקשה איך לטפל בו כי אין לי סבלנות וגם לכלב אין אני חושב. הוא רק בין חודשיים והוא זכר בלאגניסט, וזה עוד כלום הוא כבר נושך לנו תידיים ותרגליים ותבגדים, מה עושים איתו?...

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by eliil1,

אני צריך עוד משהו כזה : http://www.angelfire.com/me/marmalade/mathtips.html http://wildaboutmath.com/2007/11/11/impress-your-friends-with-mental-math-tricks/ אבל משהו יותר מסובך ורציני אני חושב שזה יכול לעזור לי בפסיכומטרי לחשב מהר תרגילים שאני לא אוכל לפתור אותם עם היגיון כאילו... תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  10. אשמח לדעת כי אני צריך את זה תודה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. שלום לכולם. אני וחברים שלי נוסעים שבוע הבא לכנרת ואני מחפש חוף שיתאים לנו. אז ככה, אנחנו נישן באוהלים (בערך 6-7 חבר'ה), נעשה על האש נעשן נרגילות וכנראה גם נבשל ביום שאחרי. אז צריך חוף שאפשר לעשות בו את כל הדברים האלה, בנוסף אם תהיה תאורה וגישה לחשמל זה יהיה מצויין, העדפה לחוף עם דשא. הציעו לי את חוף לבנון, אבל הבנתי שאי אפשר להדליק שם מנגל...אשמח להמלצות. תודה רבה, דוד.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. שלום לכם יש לי טלוויזיה של סמסונג היא מעבירה בין AV לTV לHDMI לבד ויש לי ממיר של HOT. אך אני יכול לפתור את בעיה? והוצאתי סוללות משלטים כבר עדין לא עזר זה תקלה בטלוויזיה או משהו אך? בקצר אך אני יכול לפתור את זה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by AviraM13,

שלום לכולם אני חדש כאן,נספר קצת על עצמי... שמי הוא אבירם ואני בן 14 בסה"כ ,חובב מחשבים מושבע והחברים וההורים שלי כבר רוצים להרוג אותי כי אני רב היום על המחשב.. חחחחחח אני גר בבת-ים. אני בחופש יעבוד בחברת מחשבים בשם HDI בתור מעצב ומתכנת. יש ברשותי שני אתרים ואני חבר צוות בפורום הרשמי של מערכת הפורום phpBBHeb . אתם מוזמנים לפנות אליי בכל נושא של בעיה או תקלה בכל נושא שהוא.. אני מקווה להיות כאן פעיל. בהצלחה לכולם ולי..

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  14. שלום לכם, חיברתי המחשב לטלוויזיה HDMI. זה חובר ל HDMI1 ועליו אני נמצא עם השלט... כשאני פותח סרט במחשב, אינו מופיע בטלוויזיה גם כן, מדוע זאת?, מה עליי לבדוק? \ לעשות?. אנא עיזרו לי למען אוכל לצפות סוף סוף בסרטים על מסך הטלוויזיה... תודות מראש!.

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by michaelr,

בהחלט דומה אחד לאחד

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by n9555,

??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. האם יש דרך כל שהיא (עדיף חינמית) לקבל תמונת לווין ישירה ? אני משער שזה יהיה כנראה עם דיליי ואיטי בטרוף ,אבל אני שואל עם יש דרך לקבל אפילו תמונות שמיתעדכנות פעם בכמה שניות ,לא חייב להיות וידאו .

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by Dark Respect,

במזל טוב שמתי את ידי על כל ששת הסרטים (בדרכים חוקיות, כן? קריצה קריצה) אני צריך עצה איך לראות אותם, לפי הסדר המספרי או הכרונולוגי של היציאה שלהם לאקרנים?

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by manbot,

נסעתי עם אבא שלי ביום שישי לראשל"צ לקנות קרח יבש, והנה התמונות (לא השתמשתי בו לקירור מפני שעדיין הבאנג לא מוכן [אני מתכוון להפעיל פנטיום 1 עם קירור קרח יבש] אבל השתעשעתי עם סינקים וכו'): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אורח voodooman

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165332,00.html ynet קחו את הכתבה על 6600GT שדן כתב לארת ושם קפצו אנשים חכמים ואמרו שזה אתר של תיכוניסטים בני 17 בערך שלא מבינים כלום רק מודינג ושופינג חחחח ושזאת כתבה חובבנית נו באמת אני מזה בטוח שאלה טכנאי מחשבים הומאוים!!!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by The_overclocker,

http://news.walla.co.il/?w=/4/807828

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by omri_ro,

מישהו יודע איפה קונים את המוצר המדהים הזה, ומה מחירו בדינר ירדני או בכתרים דניים? מת על הסמיילי הזה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אם כן אז נגיד שנהרס, מה אני עושה עם זה? תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by harbinger,

מה התאריך המדויק של הגיוס בנובמבר? וכמה ב מרץ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. שכחתי איך ואני צריך את זה דחוף יענו המכונית

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים