עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי לדעת איך זה?משהו מסובך?זה 24 שח לשעה? (תצפיתן במחסות פסי רכבת לזה התכוונתי)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. איפה קונים מחשב ? אני כבר חודש מחפש, וכל פעם שאני מחליט איפה שהוא, 7-- ליכלוכים "לא להתקרב..." וכאלה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shlomishlomi,

הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???

• 39 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by Yehudaa,

שלום לכולם ושבבבבת שלום יש לי התלבטות , אני סטודנט טרי של האוניברסיטה הפתוחה , ואני מתלבט בין תואר ראשון במדעי המחשב לעומת תואר ראשון במדעי במתמטיקה הרקע שלי במתמטיקה : עשיתי שנה שעברה קורס מכינה ל 4 יחידות תיכוניות והשנה עשיתי קורס באו"פ אשנב למתמטיקה שהוא מעין הכנה למתמטיקה האקדמאית על קצה המזלג הרקע שלי במדעי המחשב : עשיתי השנה קורס מבוא למדעי המחשב ושפת ג'אווה אמנם רק מבוא אבל נגענו בנושאים כמו תיכנות מובנה עצמים , סינקטס בסיסי , שיטות חיפוש מיון , יעילות וסיבוכיות , וכמובן כל מיני אלגוריתם . ולמדתי עצמאית קצת C ואני מתלבט לאיזה כיוון ללכת ??? למען האמת יותר בא לי ללמוד מתמטיקה , אבל השאלה מה אני אעשה עם זה אחר כך :s05: אבל קורץ לי קצת ההילה…

• 22 תגובות
    • 14.6k צפיות
  5. Started by approx,

אבא שלי רוצה ליקנות שולחן סנוקר (4מקלות ,2 סטים של כדורים,תאורה,ומה שעוד צריך ) השולחן צריך להיות בגודל מלא ומיקצועי כמה שיותר

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  6. זה קשור לפורום הזה- אם אני רוצה להרכיב מפרט שלא מציעים באף חנות בתור "חבילה", איפה אפשר לקרוא המלצות על חנויות מתאימות? (אני לא יודע אם מותר פה בפורום גם להמליץ על חנויות).

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by BiG_BuG,

שלום שלום :] אז ככה, נרשמתי למדעי המחשב בטכניון, עם סכם של 85.6 (הטווח של מ"מ הוא 85-87) כמה שאלות .. מנסיונכם האישי\ ממה שמעתם, האם נכון שהסיכויים שלי קלושים עם הסכם הזה ? שלחתי את טופס ההרשמה לפני ~חודש ועדיין הסטטוס שלי "טרם ניתנה החלטה", מישהו יודע אולי מתי אני אקבל תשובה (בקירוב ..) ? כי אם לא אתקבל אני צריך לשלוח טופס הרשמה לפסיכומטרי לפני שיהיה מאוחר מדי :\ טוב, בעצם שתי שאולות רק P: חשבתי שיצא לי יותר תודה רבה רבה לעונים !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אי צריך להיות ב9 וחצי בכותל, איזה קו הכי מהיר מהתחנה מרכזית בירושליים? וכמה זמן נסיעה? מהבדיקה שלי קווים 1 2 ו3 מגיעים לכותל, אבל אני לא יודע על איזה הכי כדאי לעלות, ובאיזה שעה לעלות, עד כמה שאני מכיר את ירושלים, היא פקוקה יותר מתל אביב...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hedva,

זאת השאלה היה כבר דיון כזה לפני מספר חודשים, אבל זה תמיד מכה בשנית. הסיפור הוא כזה, אני לא נהנה מטקסים ומארועים גדולים (חתונות ברמיצוות ועוד), וזאת אפילו בלשון המעטה. בנוסף לא נהנה להוציא כסף שאת רובו לא רואים בכלל האנשים שמקבלים אותו (אבל זאת בעיה יותר קטנה). הוזמנתי לארוע של חברים קרובים. אמרתי שאני לא מגיע בגלל שיש לי סידורים באותו זמן (גם זאת לא הבעיה העיקרית). הזוג ומשפחתו לוחצים עלי להגיע כדי לשמוח בשמחתם. אמרתי להם ששמחתי איתם לפני ואני אשמח איתם גם אחרי ולא חשוב להיות בארוע. בסוף גם אמרתי שאני לא נהנה הכי בארועים, אבל הם כנראה לא הפנימו זאת. בקיצור הם לא כל כך מקבלים את זה. בעבר הייתי מוותר, הולך ועושה רושם... היום אני בשלב של קצת גם לתת כבוד לעצמי ולרגשות שלי. …

10. Started by IG,

אהלן. אני צריך TV חדשה, לא צריך יותר מ25'', לפי דעתי גם עדיף CRT, עד 2K ש"ח וגם אני מעדיף כזו שאפשר לקנות במחסני חשמל או בטרקלין חשמל... דרישות: איכות תמונה, איכות סאונד (סטריאו וכו'...), אמינות ובעיקרון זהו... לא חייב חיבורים דיגיטאליים. תודה

11. שלום, אני צריך למצוא תמונות של מכוניות שהיו בישראל בשנות ה50. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. היי אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי דרך(אם אפשר גם הסבר) זוהי השאלה: אופנוע ומשאית שהמרחק ביניהם הוא 150 ק''מ יצאו באותו הזמן ונסעו באותו כיוון כך שהאופנוע נסע אחרי המשאית. מהירות האופנוע הייתה גדולה פי 2 ממהירות המשאית. האופנוע השיג את המשאית אחרי 3 שעות. לאחר מכן הם המשיכו בנסיעתם. א.מה היו המהירויות של המשאית ושל האופנוע? ב.כמה שעות אחרי שהאופנוע השיג את המשאית המרחק ביניהם היה 125 ק''מ?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by dorviper,

אתמול יצאתי מהבית וממש כמה דקות עוד בתוך המושב עשיתי תאונה אני נסעתי בכביש הראשי של המושב ומישהי (כמובן ) השתלבה לכביש הראשי אחרי פנייה שמאלה בגלל שכשיוצאים מפניה מן הסתם נוסעים במהירות נמוכה יצאתי לעקיפה (הייתי על 50-60) תוך כדי שאני עוקף אותה כשהרכבים היו בערך מקבילים היא התחילה לאותת שמאלה ובלי להאט/לעצור ישר חתכה ונכנסתי בה עם כנף ימין היא כנראה גם לא הסתכלה במראות לפני הפנייה בערך ראיתי את זה קורה אז שברתי שמאלה תוך כדי צפירה ולחיצה על הבלמים אבל עדיין נכנסתי בה ועפתי לכיוון חומה של בית אז שברתי בחזרה ימינה ועצרתי משו כמו 20 סנטימטר מהחומה מזל שגם אני וגם חבר שלי היינו חגורים ושזה לא היה במהירות גבוהה מדי אחרת זה היה נגמר אחרת בכל מקרה כולם בסדר רק המכוניות נפג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש בנרות תמונה של טום קרוז. התמונה צולמה במהלך צילומי הסרט השלישי בסידרת משימה בלתי אפשרית. התמונה צולמה בנהר שחוצה את פראג, אני זוכר שהבחורה (השחקניתMaggie Q אם אני לא טועה) שהיתה איתו בסירה לבשה מעיל אור אדום. חיפשתי את התמונה הזו בגוגל ובIMDB ולא הצלחתי למצאו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. התמונה חשובה מאוד לצורך עבודה במסגרת הלימודים. תודה עמיר

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. עוד כ - 8 חודשים לאחי יש בר מצווה והוא מקבל 7000 ש"ח ולא יודע במה להשקיע . או ב - PS3 עם מסך LCD שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה או מחשב הכי טוב שאפשר לקחת ב - 7000 ש"ח כולל מסך במחיר . יש לי רק שאלה קטנה ... האם מסך שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה תומך ביציאות של הממיר של Yes + היצאה של ה - PS3 + בציאה של נגן DVD ?.. יאללה תגיבו ואם כבר אתם מגיבים תענו לי בקשה על השאלה הקטנה ששאלתי ...

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

בדיון הזה מישהו ביקש את המשחק הזה והרימו גבה.. זה לא אמיתי, זה sp well.... guess again! play!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, אני לא יודע איך לפתור את סעיף ד' בצורה הנכונה, אז בבקשה אם תוכלו להראות לי (חקירת פונקציה): http://img293.imageshack.us/img293/1593/scanll2.jpg

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

שמעתי על פיצה שממה שהבנתי היא יחסית חדשה בפ"ת (או לפחות מקום שעושים בו משלוחם לאיזור) והפיצריה עצמה היא של רוסים, שמעתי מ-2 אנשים שניסו ונורא אהבו ואמרו שהבצק מאוד עבה ושהם שמים הרבה גבניה אבל בלי קשר זה מאוד טעים ואני רוצה לנסות, אני חושב שיש להם בתור תוספת גם נקניק ואולי גם שרימפס או קלמארי. מישהו מכיר? שמע משהו? אני מאוד מאוד רוצה לנסות שם.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שאני מכניס את השעה שניכנסתי והשעה שיצאתי והתשלום שלי לשעה ושתחשב לי כמה אני אמור לקבל בחודש הזה יש חיה כזאת?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by arik89,

לא מזמן דיברתי עם חבר והוא סיפר לי שהוא ראה בבנק הדואר כרטיס אשראי חד פעמי,אני מפקיד סכום של כסף וזה מה שיש בכרטיס,ואפשר להשתמש בו פעם אחת בלבד. הקטע שזה מוגבל ל1000 ש"ח אם אני לא טועה,ואני צריך לקנות מגבר לרכב מאיבי בסכום של 300 דולר ז"א 1200 ש"ח ללא משלוח. אין לי חשבון בנק בארצות הברית כך שאני לא יכול להפקיד כסף לפאיפל וגם אין לי כרטיס אשראי. אם מישהו מכיר את השיטה של הכרטיס האם זה אפשרי לחלק לתשלומים ולהפקיד בבנק הדואר כל חודש סכום מסויים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by achiya1,

לנשים זה מובן אבל למה לנו יש?? זה משגע אותי!! מישהו יודע על שימוש עתידני בפיטמות שלי?

• 52 תגובות
    • 7.6k צפיות
  22. אני יוצא מהבית באיזור 9:00 כל יום לעבודה, אני סוגר את כל החדר שלי אחרת אני יקפא מקור, וכשאני חוזר בסביבות 20:00 אני תמיד מוצא את החרק המעצבן הזה: ומועך אותו למוות... מה הוא לעזאזל?!

• 37 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. Started by eldad_elyashiv,

סיפור על אייבורי לפני שבועיים אישתי הזמינה לי מחשב מאייבורי עם המפרט הבא: לוח MSI K9AGM3 עם HDMI כרטיס מסך מובנה X1250 ועם אופציה ל-SPDIF מעבד AMD 5200+ 2 GB זכרון של CEON כרטיס TV PVR MCE150 הידוע כונן 320GB SATAII צורב DVD SATA מארז EZCOOL + ספק תואם מערכת הפעלה ויסטה HOME PREMIUM המחשב הינו למדיה סנטר לסלון (HTPC) קיבלתי את המחשב ביום חמישי 20/12/2007. התקנתי את הווינדוס ולאחר כמה דקות עבודה עם המחשב קיבלתי מסך כחול. לא התרגשתי והמשכתי לעבוד ושוב קיבלתי מסך כחול. התבעסתי נורא והתקנתי שוב את הווינדוס מחדש - ושוב מסכים כחולים וכן ה-MCE עובד לאט מאוד (לדוגמא: שיר מציג את השניות בקפיצה של 6 שניות). הגיע יום ראשון 23/12/07 לקחתי את המחשב ונסעתי למעבדת אייבורי בראשל"צ. הסברת…

• 113 תגובות
    • 15.3k צפיות
  24. חבר'ה תמליצו לי על שרת חינמי שיהיה אפשרי לאחסן קבצי אתר, שיהיה בלי פס פרסומות בראש הדף או מתחתיו. תודה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  25. כמו שהכותרת אומרת , מה הייתם מעדיפים , פינת מחשב עם שולחן מחשב ומסך סטנדרתי 19',22' ומערכת 5.1 או טלוויזיה lcd 32 עם מערכת 5.1 ולשחק\לגלוש כשאתה יושב על הספה והמקלדת ועכבר האלחוטיים על השולחן של הסלון מה אתם הייתם מעדיפים את הסלון גיימרים או את הפינת מחשב הסטנדרטית ?

• 11 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים