כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם שבוע טוב ":) אז ככה שאלה פשוט וקצרה... התאריך גיוס הנוכחי שלי הוא ה21.7.2008 שהוא גיוס מאוד כללי כמו שאני מניח חלק ממכם יודעים ורוב הסיכוים שהוא ישתנה בזמן הקרוב. עכשיו הסיבות שאני מניח שהוא ידחה זה בגלל ש: 1. אני די קטן נולדתי באמצע יוני 2. אני במיונים להרבה דברים כולל טייס שלהבנתי יהיה גיבוש רק באוגוסט אז... בכל מיקרה זה שכניראה ידחה לי הגיוס לא מספיק טוב כי אני רוצה לטוס לתקופה ממושכת בחו"ל (3 חודשים) ואני רוצה להתחיל להתארגן על זה מה שאני לא יכול לעשות במצב הנוכחי שיש סיכוי שאני יתגייס בזמן השהות המתוכננת. איך אני יכול לדחות/להבטיח שהגיוס שלי יהיה יותר לכיוון נובמבר (לפי מה שאני יודע רוב האנשים באזור הגיל שלי מתגייסים בנובמבר)? ואיזה סיבות אני יכול לתת …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא כאלה כל החנויות אומרות שזה יצא מהאופנה (למי אכפת) מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה ג'ינסים בגזרה נמוכה רחבים טיפונת . לא של ראפרים ופריקים .. רגילים לגמרי בלי כתוביות וצבעים מוזרים . ?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני רק בתחילת הדרך- סיימתי את MOONLIGHT SONATA MVT1 די טוב. אני מחפש יצירות דרמטיות משהו בסגנון שבטהובן כותב כדי שאני אוכל לפתח את הכישורים שלי. אני צריך יצירות מלאות ולא קטעים מהם או גרסאות קלות שלהם, המורה שלי אמרה שאם אני אשקיע אני יכול לנגן את החלק המהיר בפרלוד בדו דיאז מינור של רחמנינוף אז לא צריך ללכת לקיצוניות של דברים קלים מידי ( ;D) לא מוצארט ולא טוקטה פוגה. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המארז אבל זה 200 שקל ואחרי שרואים אין מה לעשות עם זה ממש בכל מקום אחר שאני מכיר אין את כל הפרקים :s05:
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
לפני כשעה פתח מישהוא (לא זוכר מי) נושא לגבי ביטול הפסיכומטרי הקרוב ועכשיוו הנושא נסגר, אם אני מנסה לגלוש מההיסטוריה אני מקבל עמוד של "הנושא או התגובה שאתה מחפש עשויים להיות מחוץ לתחום בשבילך." לא הייתה בנושא לא תגובה גסה ולא שומדבר שלכאורה יצדיק מחיקה - מישהוא מהמנהלים רוצה לשפוך אור על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ניקח שני ישרים AC וDB ונצליב אותם כך שיחתכו בנקודה O. (A וB יהיו שני הנקודות העליונות וD וC יהיו הנקודות התחתונות לצורך העניין) ידוע כי BA מקביל לDC. עכשיו לפי תאלס אז BA:DC=BO:DO?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה דגמי G-Shock שאין לי מושג מה ההבדלים בינהם, אם יש כאלו שלא נגמרים בעיצוב. מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי מוצלח? אשמח לקבל הפנייה לאתר שמשווה אותם או פורום שמתעסק בנושא. תודה, בז'נגלו.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום אנשים. למי שעוד לא שמע ומעריץ את הסידרה הזאות אז שוחררו 3 פרקים ראשונים לעונה ה-2 (העונה צריכה להתחיל בעוד כחודש) אבל מי שראה שישתף חוויות (לא ספויילרים ) אם יש נושא כבר אז סורי ותנעלו..
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מזמין את הpsp ועוד כמה משחקים ואביזרים בשבילו. איזה חנות אתם ממליצים כרגע אני חושב על gamestop או ebgames למרות שנראה לי שזה אותו חנות. ויש גם את : newegg bestbuy איזה חנות אתם ממליצים לי זה בעיקר מה שאני קונה: psp daxter edition tekken burnout/nfs rachet and clack size matters ועוד כמה אביזרים
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אנשים, מסתבר שבכביש החוף צילמה אותי ניידת סמויה. עכשיו קיבלתי (חודש וקצת לאחר התאריך המדובר של העבירה) את הקנס על סך 750 שקלים, ו-8 נקודות. הבעיה היא שהנקודות נרשמות על שם אבא שלי שהוא בעל הרכב, ואני רוצה להעביר אותן על שמי. מה הפרוצדורה הכלולה בכך? כמו כן, בתאריך המדובר, עדיין הייתי נהג חדש (שבוע לפני סיום התאריך של הנהג החדש שלי), מה תהייה המשמעות מבחינתי במידה ואעביר את הנקודות לשמי? תודה, Anatoli.
-
- 38 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
על מה לוחצים בשביל לשמור תמונות מהביוס?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש תרגילים בטריגו הדורשים להביע תשובה עם מפרמטרים. זה לא קשה. בסך הכל עושים את אותן פעולות שעושים עם מספרים. הבעיה שהדרך מאד מאד מגעילה וברוב המקרים אני לא יודע איך להיפטר מאותם סינוסים/טנגסים. אני אף פעם לא מצליח להגיע לתשובה שבספר, למרות שהדרך נכונה לחלוטין. למישהו יש טכניקה עובדה?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שיר לעבודה יצירתית ל-Project באנגלית הנושא הוא Nu Metal ואיך הוא משלב בין היפ-הופ ורוק בקיצור אני מחפש שיר שמשלב יפה בין קטעי ליריקה שניתן לזהות שזה היפ-הופ לבין גיטרות ותופים ואפילו Screams שניתן יהיה להרגיש את הצד של הרוק בשיר עדיפות לשירים שהיו אי פעם ב-Live ויש ב-Youtube או כל אתר Streaming אחר עריכה: טוב נראה לי מצאתי..Linkin Park בשילוב עם Jay-Z שרים את Lying from you...שמעתי את Numb/encore והיה לי קצת חסר גיטרות ותופים, זה נראה לי מתאים בול..אם בכל זאת יש הצעות אתם מוזמנים להגיב תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
אני מקבל הודעה שאומרת: לעוד מישהו יש בעיה להוריד מהם? זה התחיל לי לפני די הרבה זמן... דיברתי עם הSUPPORT והם לא עזרו בשיט.. (תתנתק, חכה כמה דקות תתחבר ותנסה שוב, לא עובד בעיות שלך - וזה בקיצור ) אם אפשר תנסו להוריד את הקובץ הבא: http://files.filefront.com/TFS+Metalrar/;8287076;/fileinfo.html ותגידו אם עובד לכם...
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
המדבקות הן פתרון לא טוב מנסיון כי הדבק נחלש והן מתחילות לזוז והדבק נמרח על הידיים... חבר שלך לי את האתר הזה ורציתי לשתף, אולי זה יהיה שימושי למישהו. כל המידע נמצא בלינק. http://pcgraph.co.il/
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים... אני יוצא עם מישהי מחר, יכול להיות שהיא באה אלי.. בכל מקרה זה יהיה עם סרט, שנינו אוהבים סרטים. אין לה בעיה עם סרטי אימה, אני חולה על כאלה... אבל כמה זה מתאים לדייט? אני לא בטוח שהיא באמת תתכרבל בחיקי בקטעים המפחידים חח.. קומדיות רומנטיות אף פעם לא עשו לי את זה, לא מצחיק מספיק, לא סקסי מספיק חח.. מה עם סרט קומדיה מופרע כזה? משהו שיכול להפיל על הרצפה בצחוק, אבל איזה אווירה זה יעשה? סטייל מת לצעוק או Harold and Kumar go to white caslte.
-
- 38 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
טוב אתם בטח מכירים הרבה אתרים שאפשר להרוויח כסף בשיטה שלוחצים על הפרסומת חבל שלא כולם באמת משלמים. נרשמתי לפני כמה זמן לאתר והרווחתי משהו כמו 60-70 $ ואני משתמש בכסף סתם כדי לקנות משחקי אונליין ושטויות כאלה. באתר יש תחרויות וכל מיני דברים שיעשו את זה קצת יותר מעניין אני ממליץ בחום מצטער אם זה לא המקום לשים תנושא הזה. בבקשה תשמשו בלינק הבא ועל תשנו שום דבר זה עוזר לי להרוויח כסף *****
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי אצל רבן והוא נתן לי תור לפסיכיאטר והמלצה להורדת פרופיל. עכשיו לא יכולתי להגיע לתור ופיספסתי אותו בגלל סיבה כלשהי. עכשיו מה אני צריך לעשות בשביל לקבל תור חדש? ואם אני ילך לקבן הוא יראה במחשב את ההמלצה ויתן לי תור חדש לפסיכיאטר ישר? ואין אני יכול לראות קבן חוץ מהקבן שביחידה ? (כי הוא יהיה רק עוד שבוע וחצי רק) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באמזון דוט קום או אמזון CO UK הבריטי ? אין לי כח להרשם בUK ולמלא מליון BOXES עם כרטיסי אשראי וכו' אז אני שואל כאן תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
אני לא רוצה ללכת לקונקורדנציה בספרייה. מצאתי קונקורדנציה באינטרנט אבל היא לא אומרת לי את מספר הפעמים שהמילה מופיה בתנ"ך. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-