כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D) עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חח אתה מגיע ו ? נוגעים בך ? יש לך מבחנים ?
-
- 90 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
גם לא מצאתי באיביי. אז למה אומרים שמוצאים שם מוצרים זולים? אני יכול לתת דוגמאות למשל משקה אנרגיה שאני קונה פה ב-40 שקל חבילה של 24 פחיות. גם לא מצאתי עסקאות טובות בשימורים כמו טונה. גם נעליים לא ממש זולות. יש חנויות זולות באמת?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כיוון שהמחירים בתחום מתעדכנים כל הזמן, ובעיקר דורשים תואר במיקוח או ניסיון תעסוקתי בשוק הכרמל, אני מבקש שתציינו את הפרטים הבאים: איזו חבילה, איזה ספק אינטרנט, ואיזה ספק שירות(הוט\בזק\בזק משולב עם יס), וכמה אתם משלמים לכל גורם. אני מתעניין בעיקר במחירים של החבילות הללו: 750KB הורדה, אם עדיין קיים 1.5 הורדה 2.5 הורדה תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ואיך מפעילים את התרגום על איזו תוכנה???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע המחשב התיקלקל על היום הראשון ואני לא יודע איך אמרתי לו שזה יוכל להיות תקלה שלו.. הוא אמר שזה יעלה כסף אז צריך לשלם לו כסף ? זה דחוף! :'(
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה ליצור אפליקצייה משחק בנושא כדורגל ישראלי ומעוניין להשתמש בשמות ותמונות של שחקנים מהליגות הישראליות. עם מי אני צריך לדבר כדי לקבל אישור על שימוש בזכויות יוצרים? הרי זה לא הגיוני לפנות לכל שחקן בנפרד... אין איזה "אקו"ם" של הכדרוגל הישראלי שנותן אישורים לזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חינמיות, של רוק: ביטלז, U2, Gn'R, מטאליקה וכו... לא וואלה... תודה :DJsmile:
-
נחליט על משהו ? כל הודעה אשר לא קשורה לתאריך ולשעה של המפגש בעזריאלי, תמחק...
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
בקיץ. שיעולים נזלת כאבי בטן גרון ראש חום ;_; מרגיש רע, בבית כבר שלושה ימים זה פשוט לא עובר. האם יש סיכוי שזו שפעת החזירים? אני לא יוצא מהבית הרבה אז אני לא יודע איך חטפתי את זה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.hayashir.com/auctions/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר טוב כמו אח. אנחנו מכירים מהתיכון, יוצאים כל שישי רואים משחקי ספורט ביחד על האש אני והוא תמיד מארגנים לכל החברה אתם יודעים חבר הכי טוב . אבל הוא מאכזב! אני זה שתמיד מביא את הבחורות והוא תמיד לוטש עיניים ונוגע בזאת שהוא יודע שאני רוצה, כל שישי אני מסיע אותנו ברכב שלי נסיעות ארוכות שעולות ים כסף( דלק) אני לא מבקש ממנו כלום...לא מדבר על הנושא הזה בכלל...הוא אפילו לא מציע לעזור!, הוא לא מחזיר דברים שאני מלווה לו(סרטי די וי די וכו). הוא מפונק! כל דבר צריך שיעשו בשבילו ,לא מפסיק להתלונן. אתמול זה היה השיא בנוסף שהוא בוהה מול העיניים שלי בבחורה שלי מכף רגל ועד ראש בצורה לא נסתרת ,הייתי צריך לבלום לפני רמזור הוא החזיק כוס וודקה ונשפך עליו טיפה התחיל לקלל אותי . התעצבנתי…
-
- 46 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני חייב להגיד לכם שהיה פיצו... לא, סליחה, אדיר! ;D (צריך להיזהר בימינו) , בכל אופן, מציגים מכונית CONCEPT של פיז'ו פשוט מדהימה - "FELINE" (אני מקווה שבצרפתית זה נשמע יותר טוב). סרקתי תמונה, שווה ללכת לראות בתערוכה, טיפ קטן, מחלקים מספר מאוד מוגבל של פוסטרים שלה, אז תלכו ישר לקחת, (אני לקחתי בשיניים) חוץ מזה יש כמובן את ה Z8, אופל SPEEDER, מאזדה RX8 , ועוד המון ספורטיביות. כמובן ששווה להציץ גם על הביתן והרכב המדהים של ROKFORD FOSGATE.. לכל אלו שדואגים שמא אני מייחצן את אוטומוטור, אז תרגעו, אני לא, וכהוכחה אני מוכן להגיד שפעם שעברה היה יותר טוב... אבל עדיין שווה.
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם משהו שמע על מכללת קולניס ללמוד MCSA אשמח לקבל חוות דעת על מכללה מאנשים שלמדו שם או אולי יש לכם חוות דעת על מכללות אחרות (אנשים שלמדו ) בתודה ilan_imm
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מסיבה פצצתית בחוף ניצנים עם כל האומנים הגדולים מהעולם dino psaras-u.k max etnica-italey cedric talamsca-france tsuyoshi suzuki-japan x-dream-germany(live set) banzi-gms-spain מי ישראל skazi duvdev-infected mushroom astrix miko&melcia zoo-b&maili psytekk&mid ו dj set freestyle http://www.drugless25.com/section-viewarticle-1.html
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מסתבר שהיום אפשר לנתק אתכם מהאינטרנט בלי להודיע, לא כמו נגיד חשמל ומים שחייבים לשים לכם פתק על הבית. מאמר מעניין שהתפרסם היום מציע למשרד התקשורת להתייחס לאינטרנט בארץ ברצינות: http://www.themarker.com/hitech/1.670916
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. כמו שאתם יודעים במסך 2209WA יש את האפשרות לראות בצורה יותר נוחה לקריאה (כאשר משנים את התצוגה ב90 מעלות) אז הבעיה היא שהאתר לא תומך באופציה. אשמח אם תתקנו אותה (באתרים אחרים אין בעיה) צירפתי צילום מסך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
Alter Bridge - One Day Remains שוב אני מציק לכם עם מוזיקה חדשה ויפה (למי שאוהב את הסגנון שאני אוהב... לא יודע אם הם להקה חדשה למרות שראיתי בפעם הראשונה אתמול קליפ שלהם אז אני מניח שהם חדשים. יש להם סולן עם קול ממש יפה והגיטריסט שלהם נראה ממש דומה לגיטריסט של CREED (אולי זה באמת הוא). מתופף חזק והרבה שירים יפים. הגיטריסט גם עושה הרבה קול שני. הם די מזכירים לי את AEROSMITH מישום מה.. דיסק מגניב לאללה אני ממליץ לשמוע קודם את רצועה 3. ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ..... גם 4 מדהים. הם עושים שמה שילוב של שני קולות ממש יפה ברצועה הזאת בפזמון. תהנו אחי היהודים.. (WTF DID I SAID ?!? ) :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3346692,00.html מומלץ לקרוא, אחלה ראיון.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שווה לעבוד בנועה מחשבים? פרסמו שם מודעת דרושים לפי הם מחפשים טכנאי מחשבים עם נסיון. אם אני פותר בעיות טכניות למשפחה/חברים באופן ספונטני, זה נחשב? מה אתם אומרים? מה הידע הדרוש ע"מ להתקבל לשם? מה בדיוק הולך שם?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-