עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lital1,

אני רוצה לרכוש מהם מסך מסך מחשב ו906BWוSamsungו אשמח לשמוע תגובות לגביהם...

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה פה. יש לי כרטיס טלוויזיה [במפרט] ואחרי שעברנו להוט נתקעתי עם העובדה שאין לוח שידורים שמתאים להוט במדיה סנטר... למישהו יש מושג אם הם מתכוונים לעשות לוח שידורים למדיה סנטר? והאם הממיר [החדש חדש של VOD]יש לו חיבור לIR BLASTER כמו לממיר של יס? תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. מי שמכיר או מוצא לי מלך!!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by approx,

צריך את המילים של השיר הזה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by fungiman,

מאחר וראיתי שאתרי מכירות התחילו לתבוע לקוחות ממורמרים (זה כנראה זול יותר מלשפר את השירות) , אני אספר את הסיפור המפוקפק שהיה לי עם GET-IT באופן עובדתי ואתם תחליטו מה טוב לכם. * התמודדתי על מחשב נייד של דל - עשיתי refresh ונפתח לי מכרז חדש. * כל ההצעות שלי סומנו למיטב זיכרוני בצבע אדום (מתחת למינימום). * הזמנתי את המחשב מאתר אחר. * כעבור שעה התקשרו אלי משירות לקוחות והציעו לי להוסיף כסף ולזכות - סירבתי. * להפתעתי ראיתי במקרה בדוא"ל הודעה על "זכייה" במכרז השני. * שהתקשרתי לבטל - הם גבו ממני 100 ש"ח דמי ביטול, טענו בתוקף שההצעה שלי סומנה כזוכה (סומנה בירוק, אני ד"א לא עיוור צבעים). הם טענו ששירות לקוחות גם התקשר אלי לגבי המכרז הראשון ולא השני (הם לא יכלו לדעת שכבד זכיתי לטענת…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by giligo,

שמי גילי בר-לב. לפני שנתיים וחצי רכשתי עבור בן דודי מחשב אצל חב' קיי אס פי (KSP מחשבים) בתל אביב. בשל חילוקי דעות ביני ובין נציג במכירות פרסמתי מודעה בפורומים באינטרנט. בכותרת ההודעה ובהודעה עצמה כתבתי השמצות שלא הייתי צריך לרשום. בית המשפט קיבל את גרסתה של התובעת - חברת קיי אס פי, כי הפרסום מהווה לשון הרע וכי נגרם נזק לחברה. באמצעות מכתבי זה אני רוצה להתנצל עמוקות על הדברים שרשמתי ומביע בזאת חרטה על הדברים שרשמתי. חברת KSP הינה חברה גדולה ומכובדת, מעסיקה עובדים רבים ובעלת סניפים ברחבי הארץ. ככזו היא בעלת איתנות פיננסית ומספקת פרנסה לעובדים רבים. בניגוד למה שרשמתי, לא הייתה לחברה כוונה לרמות אותי. אני מכה על חטא ומצטער שלא שלטתי בכעסי. גילי בר-לב.

• 76 תגובות
    • 18.2k צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

שלום, הגיעה אליי הזמנה של שני אייפודים , אזניות סנהזייר וcaseים . לפי מה שהבנתי , המכס עלה על החבילה. האם ניתן לברר דרך הרשת , כמה יעלה לשחרר את החבילה ? חיפשתי בגוגל , ולא מצאתי כלום . מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה , אסף.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by UltraWaveMUSA,

תמיד אני שומע על כל מיני מוצרי חשמל חדשים עם פונקציות מוזרות וחדשות - סתם נגיד מקרר שמכין קפה וכל מיני חרטות כאלו - מוצרי הייטק חדשים מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות דברים כאלו בישראל? אני מדבר על כל מוצרי החשמל - מקררים, מכונות כביסה, הכול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ehad36,

בעקבות החורף הזה הצטננתי ואני מחפש תרופות טבעיות שיעזרו לי להעביר את הצינון הזה- בלעכ. משהו בסגנון של לאכול פירות הדר,בעיקר תפוזים שיש בזה הרבה ויטמין C (עוזר להצטננות לא?). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  10. שלום, אני פותח עסק חדש ואני רוצה לשים בו 4 מצלמות שיקליטו 24\7 אם יש אפשרות גם שהמצלמות יחוברו לגישה מהאינטרנט מישהו מבין בנושא טוב? יש איזה חברות מומלצות שכדאי לפנות אליהן? מי שמבין יכול לפרט לי קצת על סוגי מצלמות / כרטיסי לכידה ומה ההבדל בינהם כי ראיתי מחירים שמתנדנדים בין 100 שקל לאלפי שקלים למצלמה אחת ובקשר לכרטיס לכידה בכלל ההפרשים ענקיים תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by ofirr,

הנגן מיועד לשמיעה בלבד, ואני אישית מעדיף נגן MP4 דקיק עם סוללת ליטיום שאני רק מחבר למחשב והוא נטען על פני MP3 שאומנם יציב/חזק/עמיד יותר אבל כל פעם צריך להחליף סוללה או להטעין אחת שנטענת עם מטען סוללות. http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=69894&channel=15 עריכה: המטרה של הנגן היא יחידה - השמעת מילים ללימוד פסיכומטרי . זאת אומרת שאני אשתמש איתו לרוב (או אפשר להגיד רק) בנסיעות.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מחר יש לי בוחן ואני הולך להיכשל אם אני לא אבין מה צריך לעשות. השאלה הולכת ככה: התאוצה האדיאלית המותרת לטייס במטוס F-16 היא 9g מהו רדיוס הסיבוב האופקי המינימאלי המותר למטוס F-16 הטס במהירות קבועה של 200m/sec W יהיה אומגה ו A יהיה אלפה כי אני לא יודע איך כותבים אותם במחשב :-\ מה שהבנתי זה ש v=200m/sec זה אומר ש Wr=200 התאוצה שלי היא 0 (כי המהירות קבועה). מהנתון של ה A=9g אפשר להוציא את זה ש V^2/R=9g אבל אני לא יודע איך זה עוזר לי. תודה רבה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ברזולוצייה של 1600X1200 לפחות. מישהו יכול לתת כמה אתרים או להעלות לכאן כמה ממש איכותיים? תודה .

14. Started by stone cold,

תגידו גם לכם יש הפסקות חשמל מעצבנות היום של שנייה אחת כל פעם ? מזל שיש לי אל פסק ככה שהמחשב לא נדפק אבל זה מעצבן לגמרי אם אין להם מספיק הספק להיום אז שיעשו הפסקות חשמל ארוכות יותר ולא שנייה אחת אבל הרבה פעמים כי זה דופק מוצרי חשמל ומעצבן ברמות :pissed:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by intel suck,

שלום אני מחפש סיפורי גבורה על לוחמי שיריון. אני מחפש משהו בסגנון הר הקללה. אם מישהו מכיר את הסיפור הזה. תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by avidan28,

שלום כבעל מסך דק אני אשמח לדעת איפה לרכוש את הדבר הזה.הלכתי לקופה חולים כללית וראיתי על המסכים שלהם מאחורה מודבק מעין כבל מנעול בשני חורים והמתקן של החורים היה מודבק למסך בנייר דבק דו צדדי.כמו מנעול לאופניים דק שהיה מושחל במיתקן עם שני חורים שהיה צמוד מאד חזק למסך.... אין לי מושג איך להגדיר אותו.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by eladbu,

אני לא יודע כמה ממכם מכירים את http://www.deviantart.com אבל זה בהחלט אתר מומלץ אומנות דיגיטלית ורקעים מדהימים מכל מיני אומנים בעולם שלי מצורף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by davidreznic,

עוד מעט (21 לפברואר) יש לי יומולדת . הזמנתי כמה חברים(שישי-שבת) אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אין לי PS2/PS3/XBOX/WII (ואני גם לא רוצה) אז בעקרון חשבתי לחברת את המחשב לטלוויזיה לזבל את השכל לכולם עם משחקים וסרטים...יש המלצות נוספות?/ המלצות לסרטים/משחקים?

• 64 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by J0n1,

איזה כיף לגדל אחד כזה ייוו ;D (בנוסף נראה מי יצליח לזהות את שם השיר שבתמונה )

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אבל התמונות האלו עשו לי את היום http://carscoop.blogspot.com/2008/01/err-sorry-i-squashed-your-hyundai.html

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

אני לא מדבר על דת. בעצם אולי גם. מענין אותי לדעת מה אתם חושבים על WHATEVER / במה אתם מאמינים.. אני לא מדבר על האם ביתר תזכה באליפות,איך יהיה המעבד הבא וכו'... אני מדבר יותר בכיוון של מה אתם חושבים על היקום/מצב העולם/על העבר/על העתיד. לא רוצה יותר מידי לכוון, פחות או יותר מה שבא לכם רק שיהיה עיניני ודברים גדולים. רק להדגיש, אני לא רוצה לפתח תדיון הזה לויכוח בין כל אחד ואמונתו לWHATEVER / או דבר זה או אחר שאתם חושבים עליו.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם , אני אמור לחזור לארץ בשבוע הבא (דרך גרמניה) . את התכולה של הבית אנחנו שולחים במטוס עם חברת ההובלה אבל יש לי כונן קשיח נייד שיש עליו את הגיבוי של כל המחשב האישי שלנו . אני כמובן לא רוצה לשלוח את הגיבוי במשלוח יחד עם המחשב וחושש לשים אותו במיזוודה מחשש שיפגע (כל מי שראה איך מעבירים מיזוודות בשדות תעופה יבין על מה אני מדבר). האם מישהו פה התנסה בלהעלות כונן קשיח למטוס והאם זה ייצור לי בעייה בבידוק הבטחוני? תודה מראש לעונים. חיים

• 18 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. אחותי עכשיו לומדת לפסיכומטרי ויש לה אפשרות להיכנס לאתר של הפסיכומטרי (עם שם משתמש וסיסמא) וללמוד דרך שם את המילים. אני גם רוצה לללמוד את המילים האלה אבל בשביל ידע בלבד כי אני אעשה פסיכומטרי רק עוד 4 שנים לפחות... מישהו יודע איך? * היה לנו פעם בבית ספר מין תוכנה כזה של הפסיכומטרי אבל נראה לי שמישהו הביא את זה מהבית עם דיסק שהוא קיבל בקורס....

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שאני מרים משקולות מה הבדל בין להרים משקולת ב90 מעלות לבין 180 מעלות? זה עובד על שריר אחר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Vaz,

אני מחפש המלצה לכסא למחשב , משהו שיהיה נוח לגב . בסביבות 350 - 400 שקל , יש למישהו יש המלצה על משהו ? אגב , כדאי אולי לחפש כיסא ממותג טוב ב ebay או שאין טעם כי צריך לבדוק את נוחות הכיסא בחנות ?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.