כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שלום כבעל מסך דק אני אשמח לדעת איפה לרכוש את הדבר הזה.הלכתי לקופה חולים כללית וראיתי על המסכים שלהם מאחורה מודבק מעין כבל מנעול בשני חורים והמתקן של החורים היה מודבק למסך בנייר דבק דו צדדי.כמו מנעול לאופניים דק שהיה מושחל במיתקן עם שני חורים שהיה צמוד מאד חזק למסך.... אין לי מושג איך להגדיר אותו.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה ממכם מכירים את http://www.deviantart.com אבל זה בהחלט אתר מומלץ אומנות דיגיטלית ורקעים מדהימים מכל מיני אומנים בעולם שלי מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עוד מעט (21 לפברואר) יש לי יומולדת . הזמנתי כמה חברים(שישי-שבת) אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אין לי PS2/PS3/XBOX/WII (ואני גם לא רוצה) אז בעקרון חשבתי לחברת את המחשב לטלוויזיה לזבל את השכל לכולם עם משחקים וסרטים...יש המלצות נוספות?/ המלצות לסרטים/משחקים?
-
- 64 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
איזה כיף לגדל אחד כזה ייוו ;D (בנוסף נראה מי יצליח לזהות את שם השיר שבתמונה )
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבל התמונות האלו עשו לי את היום http://carscoop.blogspot.com/2008/01/err-sorry-i-squashed-your-hyundai.html
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מדבר על דת. בעצם אולי גם. מענין אותי לדעת מה אתם חושבים על WHATEVER / במה אתם מאמינים.. אני לא מדבר על האם ביתר תזכה באליפות,איך יהיה המעבד הבא וכו'... אני מדבר יותר בכיוון של מה אתם חושבים על היקום/מצב העולם/על העבר/על העתיד. לא רוצה יותר מידי לכוון, פחות או יותר מה שבא לכם רק שיהיה עיניני ודברים גדולים. רק להדגיש, אני לא רוצה לפתח תדיון הזה לויכוח בין כל אחד ואמונתו לWHATEVER / או דבר זה או אחר שאתם חושבים עליו.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אמור לחזור לארץ בשבוע הבא (דרך גרמניה) . את התכולה של הבית אנחנו שולחים במטוס עם חברת ההובלה אבל יש לי כונן קשיח נייד שיש עליו את הגיבוי של כל המחשב האישי שלנו . אני כמובן לא רוצה לשלוח את הגיבוי במשלוח יחד עם המחשב וחושש לשים אותו במיזוודה מחשש שיפגע (כל מי שראה איך מעבירים מיזוודות בשדות תעופה יבין על מה אני מדבר). האם מישהו פה התנסה בלהעלות כונן קשיח למטוס והאם זה ייצור לי בעייה בבידוק הבטחוני? תודה מראש לעונים. חיים
-
- 18 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אחותי עכשיו לומדת לפסיכומטרי ויש לה אפשרות להיכנס לאתר של הפסיכומטרי (עם שם משתמש וסיסמא) וללמוד דרך שם את המילים. אני גם רוצה לללמוד את המילים האלה אבל בשביל ידע בלבד כי אני אעשה פסיכומטרי רק עוד 4 שנים לפחות... מישהו יודע איך? * היה לנו פעם בבית ספר מין תוכנה כזה של הפסיכומטרי אבל נראה לי שמישהו הביא את זה מהבית עם דיסק שהוא קיבל בקורס....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מרים משקולות מה הבדל בין להרים משקולת ב90 מעלות לבין 180 מעלות? זה עובד על שריר אחר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכסא למחשב , משהו שיהיה נוח לגב . בסביבות 350 - 400 שקל , יש למישהו יש המלצה על משהו ? אגב , כדאי אולי לחפש כיסא ממותג טוב ב ebay או שאין טעם כי צריך לבדוק את נוחות הכיסא בחנות ?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך (סתם עלה לי עכשיו בראש) ראיתי איזה בחור עם מכשיר פלאפון של סמסונג ובעזרתו העביר תחנות בטלוויזיה.רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה עם המכשירים של היום,האם צריך יישום מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני יודע איך מגיעים לשם וגם הייתי שם כבר כמה וכמה פעמיים אבל אפעם לא הסתכלתי באיזה רחוב הוא נמצא חפרתי במפות שונות ולא מצאתי (מה הפלא?) חיפשתי בגוגל... אם אני לא טועה זה איפושו ב-"דרך הים" אבל אני לא בטוח ... מישו יודע בוודאות? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 36.1k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/87379431/monkey_kissing_prank.wmv מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה בסך הכל שאלתי? בסך הכל ביקשתי המלצה לרכישת חלקים למחשב שברשותי, שלחתי את מפרט והסברתי במפורש מה אני מעוניין לעשות, אבל כנראה שכל החברים פה אינם אלא חברים של עצמם ואינם באמת מעוניינים לעזור, כל היום אתם מקשקשים בינכם על מה זה קנה ומה ההוא קנה ולמי יש יותר טוב, אבל כשמישהו חדש מבקש לקבל עזרה לגבי משהו שכנראה יותר קטן משלכם, כולכם פשוט עוברים הלאה ומתעלמים, חוץ מלקבל איומים ואזהרות! ולא שלא היה זמן לענות 144 צפיות!!!!!! אז שוב, תודה רבה לכולכם, "עזרתם" לי מאוד בדבר אחד זה בטוח להבין מאיזה אתר אני לא אקבל שום התייחסות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317260.0
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אל המחשב שלי החדש.? מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL-4-4-4-12 DHX - C2G6400C4H כרטיס מסך : LEADTEK Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK+WINDOW) VB1000BWS w/o PSU דיסק קשיח : SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ מסך: LG L206WT HDCP
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, "שיפצתי" ערך בוויקפדיה. אני לא מבין איך אפשר להוריד את ההודעה "יש לשכתב ערך זה" בראש העמוד. אשמח לעזרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי בבית שני פוסטרים של הצייר Luis Royo פוסטרים מדהימים. סרקתי את כל האינט' ולא מצאתי תמונות כאלה (את הצייר מצאתי ואת התמונות שלו, אבל בינהן אין עוד כאלה תמונות) אולי מישהו מכיר צייר עם סגנון דומה לזה של Luis Royo? אולי למישהו בבית יש תמונות/פוסטרים עם אותו סגנון ויודע את הצייר? שני הפוסטרים שיש לי בבית:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . ההורים שלי נוסעים לארה"ב שבוע הבא .. מה כדאי להביא ? חוץ מקונסולות כי אין אחריות אז אני מוותר .
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש פה פורום על lcd ? חיפשתי לא מצאתי..
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
נתונה הפונקציה y=a/x-4a/x+b A ו-B פרמטרים חיוביים לישר y=k אין אף נקודה משותפת עם גרף הפונקציה בתחום 11>קיי>3 חשב את A ו-B[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 13:10:30 מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא את כל המוצרים של דיוטי פרי כולל מחיר עדכני? 2 אנשים שאני מכיר טסים השבוע וזה אומר מבחינתי 2 בקבוקים חדשים לאוסף אבל לא מצאתי רשימה של כל מה שיש להם במחלקת האלכוהול כדי שאוכל לבחור את מה שמתאים לי לחך... באתר שלהם יש 4 לינקים של מבצעים ומראים מחירים של רק של 16 בקבוקים שאני לא רוצה אותם. אז איפה אפשר למצוא רשימה נורמלית בפוקוס על מחירים של: גלןפידיך 15 לגלובין 16 בונהאבן 12 ושאר סינגל מאלטים?
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי החליט לקנות לעצמו מחשב חדש, בהשקעה מינימלית. המחשב מיועד לעבודה משרדית, ועבודה עם תוכנת AutoCAD (תוכנת שרטוט שדורשת ממחשב קצת יותר מאשר דפדפן אינטרנט) עברתי על הצעות שונות של מפרטים, גם באתר וגם בחנויות. המחשב המינימלי לעבודה משרדית כאן באתר עולה בסביבות ה - 1500 שח, ללא מסך. לעומת זאת ראיתי בחנויות מפרטים שעולים גם 1000 שקלים. אם מפרט ב - 1000 שח יספיק ויעבוד בצורה חלקה, אני אלך על משהו כזה. העניין הוא שלא ראיתי באתר אף מפרט במחיר כזה ואם הוא לא יספיק, והמינימום ההכרחי הוא באמת 1500+, אני אשקול להוסיף עוד 800 שקל לכרטיס מסך ולקנות מחשב שגם יריץ משחקים בצורה נחמדה (נניח עד 2500 שח) השאלות: 1. האם מחשב ב - 1,000 ש"ח יספיק מבחינת מהירות ואיכות המחשב? אם כ…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או קורולה או I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחר אני כנראה הולך למשרד רישוי ואני צריך לברר אם בשרד הרישוי ניתן לברר אן האוטו משועבד, אם יש על האוטו הלוואה,אם יש חובות או קנסות. רציתי לדעת אם לכל הנ"ל אני אקבל תשובה במשרד הרישוי כשאני אגיע עם האיש שאני קונה ממנו את הרכב, או שאני צריך למקום אחרי בשביל לברר את כל הדברים הללו?
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כבר יותר משבוע שיש לי הודעה פרטית כל פעם שאני נכנס לאתר צצה תיבה שמציעה לי לקרוא את ההודעה בחלון חדש, אני מאשר, ואני רואה רק הודעות חדשות ניסיתי למחוק קוקיז ניסיתי בפיירפוקס, ואני לא יכול לראות את ההודעה החדשה המסתורית. עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-