כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יאללה זה לא יאמן שבא לבכות יש שם הכל! ובזול ;D באנדל של 2.4 512ddr 3200 ולוח אם של אסוס msi או ג'יגהביט ב800 דולר!!! זה פשוט כלום חינם נדה! גם לקנות בנפרד זיכרונות או מעבד או מארז זה חצי מחיר או פחות מבארץ זה פשוט לא יאמן נראה לי באחד מסיבובי הקניה הבאים שלי אני יעבור שם...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חברת הסטארט-אפ היפני AERWINS פרסמה לאחרונה את המוצר הכי מעניין וחדשני שלה - אופניים מעופפים: "מרגיש שיצאתי ממלחמת הכוכבים וקפצתי על האופניים שלהם". לאיזו מהירות הם יכולים להגיע ומה המחיר?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הרגע צץ לי בראש משהו שאיכשהו אינשטיין וכל אתרי הצ'אק נוריס פספסו. כמובן שחשתי צורך להמחיש http://www.turovsky.co.il/2011/11/emc2.html
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שמעתי דברים על החברה אבל אנשים אומרים שהם השתפרו... בכל אופן אני מעוניין לקנות שם ואני לא רוצה לעשות טעות . אם כבר פתחתי את הנושא אז אם מישהו מכיר חברה טובה באזור המרכז הרצליה,רעננה ,תל אביב ,רמת גן (משהו באזור הזה) אז שיביא לי ... תודה לכולם ושבת שלום.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ערוץ 3 היה ערוץ חביב והיו לו תוכניות כמו נשואים + ועוד תוכניות מענינות ותיראו מה יש היום- שפץ ביתך - פזילה לצדדים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - כאב של גברים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - הכנסת הנשמה לחיה -מאוד ישן וגם אז בינוני ככה זה בחיים - בוא נדבר על סקס, הנרי -משעמם ככה זה בחיים - היא באמת יוצאת עם וולט? -משעמם ככה זה בחיים - אנחנו משפחה -משעמם וויל וגרייס 2 - זרעי המחלוקת -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - חבר שלי לשעבר שב -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - בבית החולים -רק למעצבי שער ובנות אנג`ל 4 - מצב יסוד -משעמם אנג`ל 4 - הקזינו תמיד מרוויח -משעמם אנג`ל 4 - להשתרך לעבר בית לחם -משעמם בוסטון ליגל - מנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו עשה? כמה זה מסובך? האם זה בסה"כ לגו - לחבר כמה ברגים, לתקוע כמה כרטיסים, לחבר כמה כבלים, ולהזיז איזה ג'אמפר או שניים? או שזה יותר מסובך?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שאני לא רצוי כאן, זה בסדר, פשוט לאחר היום הולדת הOWNz שעשו לי הייתי חייב להעלות את התר'ד הבא: מה עשו לכם ביום הולדת????? כמובן שאם למישהו יהיה אכפת ויענה על התר'ד נוכל להכין רשימה ענקית של רעיונות למי הולדת שיבואו, ואביא כאן דוגמאות לימי הולדת שעשינו לחברים שלי (לקשור אותו, לשפוך עליו ריבה ושלל דביקים, לשפוך עליו FULL נוצות, לתלות עליו שלט של "אני תרנגולת תירו בי!" לצלם ולפרסם בשכבה...) בקיצור מה עשו לי? 2001: הביאו אותי, תקעו אותי בארון מפח כאשר כולי קשור כלל העיניים והדיים ואני מקווץ ככפיוד... ואז שיחקו על הארון פיצוצים (מה שיצר קוצים לכיווני מכייון שהארון פח היה חלש והתקפל) ואז כמובן ניערו אותי רבות וכל העור שלי נקרע, ואז אחרי 47 דקות הוציאו אותי והיו שם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזל טוב ל-Component!!! :biggthumpup: הוא בן 19. בהצלחה בצבא, באוניברסיטה ובהמשך....
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכלל חברי הפורום. ברצוני לשתף אתכם ב"חוויית" הקניה בחנות KSP של הרדיסק חדש מסוג SEAGATE 1TB . אחרי שראיתי מודעה בעיתון סופ"ש ש KSP מתחייבים למחירים הכי נמוכים נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם מוכרים הרדיסק מסוג SEAGATE 1TB ב 560 בזמן שבחנות אחרת מוכרים אותו ב 525 . החלטתי לבדוק את ההתחיבות של KSP בעיניין וקפצתי לחנות בראשל"צ. לאחר ויכוח רב עם המוכר בחנות החליט המוכר כן לממש את ההתחיבות שעליה מתחייבת החברה, אך בצורה חלקית ולמכור לי אותו ב 525 גם כן, עם הצעה מגוחכת של "אם אתה רוצה אני יכול למכור לך אותו ב 524" כשבטלפון אמר המוכר "תבוא לחנות נעשה לך מחיר טוב יותר מהחנות המתחרה" תסכימו איתי שהנחה של 1 שח היא לא "מחיר יותר טוב" זה פשוט לצחוק ללקוח בפנים.... בסופו של דבר בגלל …
-
- 66 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
אני משעות הבוקר מנסה להתחבר לחבילה הזאת. נציגים לא יודעים על מה אני מדבר בכלל, מחברים אותי לכל מיני שירותים לא קשורים לכלום. אני יודע שקיים כזה דבר. כמה אתם משלמים על השירות? אני מתחבר בגלל פינגים בלתי נסבלים ב-World of Warcraft.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רושם כאן גם מתוך סקרנות וגם מתוך תהייה של ממש. חיפשתי מוצר מבוקש מאוד באיביי - iPhone. מצאתי מודעה. מוכר עם פידבק מדהים - מעל 5000 פידבקים חיוביים. הייתה לו מודעה מפתה (למעשה - יותר מדי מפתה). אבל בגוף ההודעה הופיעה כתובת אימייל ששם ביקש מהקונים לפנות אליו. בקצרה: מדובר ב scammer. מה השאיר אותי המום: - חיפוש אחרי ה item number כעת לא מעלה שום תוצאות ב ebay. - היסטוריית הדפדפן שלי בבירור מראה את הכתובת הבאה ואת מספר הפריט (ראו למטה). - המוכר שלכאורה מכר את ה iphone מתעסק באופן קבוע אך ורק בחלקי חילוף לרכבים. ואני שואל את עצמי - האם הוא פרץ לחשבון ה ebay של המוכר, או שהוא הצליח למצוא חולשה באתר של ebay עצמו (הישג בלתי מבוטל)? - לא נראה לי, אבל חליל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא חוקי בארץ נכון ? בכל זאת מה העונש אם תופסים אותי עם אחד? איפה אפשר לקנות ואיזה סוגים יש בארץ ? מה לגבי הזמנה מEBAY? והכי חשוב - אפשר לירות באנשים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חברת Wisson Robotics תציג לראשונה ב-CES 2025 את טכנולוגיית ה- Pliabot שלה, רובוטיקה רכה מסחרית ואוניברסלית מהפכנית עם שרירים דמויי אדם והמחשה באמצעות בינה מלאכותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חבר'ה אמא שלי נוסעת ביום ראשון הקרוב להוגריה ואני לא מצליח למצוא חנויות\אתרים כמו PCH אבל בהוגריה משהוא יכול לעזור ? תודות מראש.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שמתי לב לזה רק עכשיו. http://meyda.education.gov.il/mikudim/interni.htm ניגש בקיץ ל006 ומקווה שיאפשרו לי 005. למה לא מצוין פה על בגרות בפיזיקה ומיתוג?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מכירים את הדלתות ששוקלות 50 טון אלה של הממ"ד ?? נסגר לי על האצבע!! :'( הלכתי למרפאה עטפו לי את היד הטובה (אני ימיני) ועכשיו אני בקושי כותב במקלדת... [/נחמה]לפחות אני לא הולך לביצפר ;D[נחמה]
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד ויש לי מודל בתוכנת תלת מימד כמו מאיה 7\3DSMAX 8, לדוגמה. ואני רוצה להעביר אותו למודל מוצק מחומר גלם כל שהוא (לא מתכת). איזה מכשיר עושה את זה. שמעתי פעם על מדפסות תלת מימד אבל בחיים לא ראיתי דבר כזה. איפה בארץ הקודש יש גישה למכשיר כזה? אם יש. זה לא בגרפיקה כי זה לא קשור לגרפיקה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
רק רציתי להזכיר לכם שהשנה (שנת 2008) מתארכת בשנייה אחת!!! אז על תתנשקו מוקדם מידי....LOL אה כן וסעו בזהירות!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-