כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אתר HWzone, אתר המחשבים הישראלי, יחגוג בחודש הבא 16 שנים לקיימו, מאז נפתח אי שם בשנת 2001 כאתר חומרה ישראלי פורץ דרך, עד שהפך במרוצת השנים למותג ושם דבר בקהילת אנשי המחשבים בישראל, ולמעשה – בעולם כולו. אז מה הולך להיות פה החל מהיום? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://abdlala.freeserverhost.com/ :lol:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יושב לו אדם (במקרה הזה אני.. אבל אני מתפדח לספר שזה אני..) האדם בעל חמישה מאוררים במארז, ארבע מהם ניתנים לשליטה, אחד ג'נרי שקט האדם סובל מרעש יתר באוזניו ולכן הוריד את כל ארבעת המאוררים לחצי מהמהירות ועדיין, אדם זה סבל מרעשים רבים ובלתי ניתנים להתעלמות הוריד האדם את כל ארבעת המאוררים למינימום וציפה לשקט כמעט מוחלט אך למרבה הפתעתו אינו זכה לשקט זה. התעצבן האדם עד מאוד מאורר הספיר שברשותו אינו אמור להרעיש ובמיוחד לא על 2500 סלד אותו דבר לגבי הספארק 7+ כאשר מופעל על 1400 סלד וכן לגבי 2 הסמארטים כאשר מופעלים על 1300 סלד.. התעמק האדם ברעש זה והופתע לגלות שמקור הרעש הינו המארז השני שנמצא מימינו כיבה את מחשבו השני וסוף סוף זכה לשקט המיוחל. THE END
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i was sitting on my computer listening to some music, and out of the corner of my eye i saw an ant. he was quite big, a real fighter. anyway i knew he had to go down, less he colonize in my house. i didn't want to touch him, and he looked fiesty. the closest thing was a pen, so i thrust my weapon down on him. it struck and crushed his backside. the ant was a fighter, though. he started running around rampant. he was going too fast for me to successfully connect with a second shot. he made a turn and charged strait for me, going under my computer. before i could react, he jumped right off the desk on to my lap. at this point i flipped out and jumped out of my seat. i bru…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
<צונזר...מצטער, מוגזם מדי.> אחד המטורפים, לדוברי הרוסית אנא פרשו את זה, צחקתי אבל מהתמונות לא מהטקסט
-
אני הולך לראיון עבודה בחנות מחשבים (לא משנה איפה כמה למה)... לעבודה כטכנאי. מעניין אותי לשמוע פה אנשים שעבודה בתחום - איך העבודה הייתה ? כמה שעות ביום ? שכר ? קידום כלשהו ? האם התעסקתם במכירות או רק בעבודה במעבדה ? נהנתם/סבלתם/היה שווה ? וכו' וכו' וכו'... בגדול, השתחררתי לפני ארבעה חודשים... אני מחפש עבודה כטכנאי כי זה נראה לי עדיף כרגע ויותר מעניין מבתי מלון/מלצרות/קייטרינג/תחנות דלק/אבטחה וגם יש לי רקע פחות או יותר לעבודה הזאת אז החיבור נראה לי טבעי, ההתלבטות שלי היא אם זה בכלל כדאי ? זה נותן איזה רקע חיובי לעבודות עתידיות ? זה קידם אתכם באיזשהו מובן ? אני עם המון התלבטויות כרגע מה לעשות, מצד אחד אני צריך כסף, מצד שני אני צריך גם לשלב לימודים... ובנוסף אני לא יודע אם…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא לא בדיוק מתאים לגאג'דטים אבל זה הנושא הכי קרוב שיכולתי לחשוב שיש בפורומים אז ככה: אני בן 15 ואין לי חשבון בנק, אבל יש לי כרטיס אשראי נטען של VISA ואני מעוניין למכור ולקנות דברים מאיביי, השאלה אם אני אוכל להירשם לפייפל עם הכרטיס האשראי הנטען של VISA והאם אפשר להכניס אליו כסף (כי זה די ברור מאליו שיהיה אפשר להוציא ממנו כסף) אם לא, אני אשמח לשמוע על אופציות לקנות ולמכור משם מוצרים ללא חשבון בנק או כרטיס אשראי של ההורים תודה מראש, דור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג פוסטרים באיכות סבירה [חצי על רבע מטר ומעלה] של אמנים ולהקות ישראלים כגון מוניקה סקס, אריק איינשטיין, שלום חנוך וכו'? תודה רבה לעונים ולעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון? חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבדתי בחופש שבוע ויש לי בערך 1200 שקל... חשבתי לקנות PS2 או XBOX... אין לי ממש מה לעשות עם הכסף, המחשב שלי בסדר, בגדים אני מאורגן... אתם חושבים שכדאי? הנה כמה דילים שמצאו חן בעיני http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=42 http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=53 לפי מה שאני יודע בXBOX המשחקים יותר איכותיים, אבל לסוני הרבה יותר נפוצים ויש יותר.... (לא שאני אומר שלסוני יש משחקים מעפנים! יש מצוינים!) אז תעזרו לי... ולא בא לי לחסוך עכשיו כי הרוחתי ולא תהיה לי הזדמנות לעבוד עד לחופש הבא אז אני רוצה להנות מהכסף שהזעתי בשבילו! תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש במכונת תספורת אחריי שהמכונה של בייביליס האחרונה שלי דיי מתחילה לשבוק חיים מבחינת הפלסטיקים של האורכים שנשברים, הסכינים שפחות חותכות בפעם אחת והסוללה שמתעייפת אחריי 5 שנים של עבודה. רצוי מאוד שתהיה שקטה יחסית ולא רועשת כמו קונגו. עדיפות למכונה אלחוטית כי אז לא מוגבלים לשקע חשמל וגמישות בלי להסתרבל בכבל (למרות שגם חוטית עם כבל ארוך מתקבלת, אך עדיף שלא). אם למכונה יש אפשרות גם לקיצוץ זקן (זיפים ברמה לא קוצנית) זה רק פלוס. אפשרות נוספת שהייתי מעדיף היא במידה ונגמרת הסוללה שתהיה אפשרות לעבוד איתה עם כבל כמו קהיה במכונה הקודמת שלי. השימוש הוא ברובו תספורות גלאח צבאי באזור ה-3 בערך. מדי פעם תספורות קצת יותר ארוכות לחברים ומשפחה. המכונות שחשבתי עליהן: Moser 1881 …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו לינק של הטפסים שאמורים לחתום עליהם הורים, במידה והם מאשרים לבן היחיד להתגייס לקרבי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תרגיל 66 בעמ' 694 מתמטיקה 005 של בני גורן: בסדרה חשבונית 15 איבריםץ סכום חמשת האיברים האמצעיים הוא 300 וסכום חמשת האיברים האחרונים הוא 500. צריך למצוא את סכום הסדרה את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה אז הגעתי לנוסחה שסכום הסדרה שווה ל15A1+105D וזה שווה לסכום הסדרה כולה וכאן נתקעתי באיך להמשיך ניסיתי לחבר עם שאר הנוסחאות של האיברים האמצעיים והאחרונים ולא הצלחתי תרגיל נוסף תרגיל 72 עמ' 695 בסדרה חשבוןנית סכום האיברים הוא 144ץ האיבר הראשון הוא -10. והפרש הסדרה הוא 4. חשב את סכום האיברים במקומות הזוגיים. הבנתי שיש N/2 איברים בסדרה הD שווה ל8 כי צריך תסכום רק של האיברים הזוגיים וזהו פה נתקעתי באיך להמשיך תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים שולחניים שאני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור אותם המחשב הראשון: PENTIUM4-3GIGA זיכרון512mg כונן קשיח 160G כרטיס מסך חיצוני NVIDIA GeFORCE 6600GT לוח אם אינטל רוק לייק (פרל) מעבד 3 GIGA המחשב השני: PENTIUM DUAL CORE E-2180 זיכרון 2GIGA כונן קשיח 250G כרטיס מסך חיצוני פנימי לוח אם JETWAY 2G-RAM מעבד E-2180 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל - לגבי עזה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%9C%D7%A0%D7%93_(%D7%90%D7%99) רואים את השטח הסגול למעלה? (מפה מדינית) זה אנגליה, וכל שאר הירוק זה אירלנד, זה חלק מאנגליה, לאנגליה יש עוד אי שלם, והחלק הסגול הזה למעלה זה סוג של "הדחפות", אבל אנגליה לא יכולה לוותר על השטח הזה כי גרים שם אנשים, כל הזמן יש שם מלחמות על הגבול הזה, זה מזכיר את עזה לפני ההתנתקות, חוץ מהעובדה שאנגליה באירלנד מנותקת לגמרי מהאי אנגליה. אז למה לעזאזל אנחנו התנתקנו ואנגליה בחיים לא תעשה את זה? כי אנחנו מדינה של שמאלנים ובוגדים, שמפעילים לחץ על אחד כמו שרון שהוא ימני בשביל להתנתק ממקום.. שגרים בו אנשים. ובדיוק כמו שאנגליה עומדת על העקרונות שלה. למה אנחנו לא?! בנוסף, ראיינו חייל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מי שפה עובד שחנות מחשבים או שיש לו אחת אז בבקשה להוסיף אותי לאי סי קיו:227655462. יש לי כמה שאלות דחופות בנוגע למחירי חלקים בחומרה. אני לא מעוניין בקניית חלקים רק בשאלות לגביי מחירים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
היי הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אחרי שהיום המחשב חווה כמה נפילות מתח, חשבתי לעצמי לקנות אחד(עם כל הכסף שאנחנו משקיעים בהם, חבל שאיזה נפילה תהרוס הכל...) אז... האם אתם משתמשים בUPS? ואם כן איזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-