כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה כבר כמה ימים להוריד את הלינק הבא:http://www.tp-link.com/resources/simulator/841_v5/index.htm אבל ללא הצלחה הכוונה שלי להוריד את כל האתר שזה כמה דפים. זהוא בעצם אמולטר של נתב של TP-LINK אשר אני רוצה להוריד אותו למחשב פשוט ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל דווקא עם האתר הזה התוכנות לא מצליחות להתמודד. עם למישהו יש רעיון או עצה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד עשר דקות אני יוצא לתיכון, לעשות את הבגרות בהסטוריה, אבל לפני שאני עושה את זה, רק רציתי לאחל לכולם, כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם, חברי צוות, מומחים ומשתמשים כאחד, המון המון בהצלחה בבגרות, תביאו ציונים יפים, שילך קל ושיהיה בכיף אללה, אני, האבטיח וחטיפי הבריאות בדרך לתיכון, אז בהצלחה לכולם ;D
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב זה מטריד..ואני צריך לדון בזה עם אנשים , לראות כמה זה פופולרי ולמה לעזאזל זה ככה.. שעושים על האש עם המשפחה ובכללי אני מדבר על האש עם כל מיני סוגי בשרים לא כזה שאתה קונה נקניקיות כנפיים וכמה המבורגרים עם החבר'ה) אז תמיד מתחילים עם הקבב , בשר אחר , בשר אחר נוסף......, סטייקים בסוף למה עושים את הדבר הכי טעים בסוף ? וקבב שזה הכי פחות מלהיב וסותם את התיאבון בהתחלה.. כל הסדר צריך להיות הפוך
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני נוסע לכינרת. מה אתם ממליצים לי לקחת לשם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הSamsung 990 של אורנג'... רציתי לשאול מישהו שיש לו את המכשיר הזה, או שאולי מבין, על איזה הגדרות לשים את המצלמה על מנת לקבל את התמונה האיכותית ביותר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התליון זהה לזה שבתמונה, אני מחפש כזה. אם אני לא טועה הוא בצבע לבן\שנהב. לא יודע מאיזה חומר הוא עשוי, אבל אני ממש רוצה תליון כזה לשרשרת רגילה, שחורה. מישהו יודע אולי או נתקל בכאלה? אפילו בדומה. אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בין הפותרים נכונה יוגרלו 20 הודעות כתוספת למונה הספאם [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פנדורה לא זמינה יותר מישראל http://www.pandora.com/restricted
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסור שרשרת טלסקופי של חברת STIHL המסור יהיה ה TH של סטיל ולגבי המנוע אני מתלבט יש את ה MX 90R שיש לי דגם אחד כזה והוא עובד יפה ויש את הדגם 4 פעימות SF 100R שנותן יותר כוח ויש עוד הרבה דגמים זה לגנן מקצועי בכלי יעבוד כול היום בטורים גבוהים (בתור מסור שרשרת או מגזמת ) וצריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב חדש, אני רוצה לדעת כמה אני יכול לקבל על הישן : P4 PRESCOT 3.0GHZ ASUS P5GD1 2X512 ADATA DDR400 LEADTEK PX6600GT EE TT 420W APFC תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיזם חדש באתר הבינלאומי של רשת החומרה והמחשבים האמריקאית יאפשר לכם לחסוך עד 180 שקלים ברכישה הבאה שלכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אם הנושא לא מתאים לפה, אז בבקשה להעביר. ניסתי להוציא את ההארד-דיסק שלי מה cooldrive4 והבורג שתופס את ההארד-דיסק הוא הרוס, כאילו אי אפשר להוציא אותו. \אז מה אני יכול לעשות??? :'(
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה,יש לי מחר זימון לראיון אישי בלשכת הגיוס,למישהו יש טיפים בשבילי? אני לא רוצה לשרת בקרבי,והכיוון שלי הוא משהו שקשור למחשבים כמו פרויקט גאמא וכאלה,עכשיו השאלה שלי היא מה צריך להגיד להם ואייך צריך להתנהג בראיון אישי? אמרו לי שמה שאני יגיד להם הם יעשו דווקא ההפך,ושמי שלא רוצה קרבי דווקא נותנים לו קרבי.. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אולי יש מישהו שזה יצלצל לו עכשיו קרה משהו מוזר אני על המחשב השעה כמעט 5 וכמעט חושך כבר פתאום הפסקת חשמל הולך לחלון רואה שזה רק אצלנו פותחים את הדלת יש שני אנשים על הארון חשמל אומרים דברים לא הכי ברורים שהם בודקים לחורף ואם יש עצים גבוהים או מרפסות אצלנו ואם אפשר להכנס להסתכל שואלים אותם שוב כמה פעמים מה המטרה הייתה ולכבות את הפיוז הם לא ממש עונים וממשיכים לדבר על עצים גבוהים שיכולים לפגוע בקווי חשמל מיד אחרי זה ראיתי את שנייהם מהחלון למטה כל אחד נכנס למכונית פרטית משלו מכוניות רגילות לא של חברת חשמל נראה ונסעו יש דבר כזה עובד חברת חשמל מורידים פיוזים בבנין דירות? בחיים לא זוכר כזה דבר בטח שלא בכמעט …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אני מנסה לחייג למספר פלאפון ישראלי (אורנג') שנמצא בארגנטינה,דרך סקייפ.כמובן שיצרתי חשבון וקניתי דקות שיחה. אני מכוון את זה למדינת ישראל ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומנסה קידומת שונות ומשונות לפני המספר המקורי וזה עדיין לא מצליח. למישהו יש מושג ירוק איך אני עושה את זה?? תודה רבה, זה יעזור לי מאוד אם אמצא פתרון, המשך לפנות בוקר טוב...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי הרבה נסיון בתחום, מה שכן, אחי קנה אופניים כאלה לפני כמה חודשים והם מתפרקים לחלוטין, האיכות שלהם יורדת מאיכות של made in china. האם למישהו יש נסיון עם אופניים חשמליים איכותיים, שגם מתקפלים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הפרידה הצורמת מה-BBC הבריטי, שלושת המנחים של תוכנית המוטוריקה המצחיקה ביותר בסביבה נוחתים במיזם הוידאו השאפתני של אמאזון האמריקאית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הקאמבק-המנחים-של-סדרת-top-gear-יצרו-תוכנית-חד/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ufocasebook.com/issvideo.html
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מיילים, אחד שאני נרשם איתו לאתרים וכו' (של Gmail) והשני שהוא פרטי שאני נעזר בו לכל מני שימושים (Hotmail). באופן נורא מצחיק, האימייל הפרטי ניהיה קורבן לדואר זבל ולא מפסיקים להפציץ אותי בפרסומות ודואר זבל. עכשיו השאלה שלי היא פשוטה, אין מפסיקים את זה? אני לא נכנס למיילים מחשש שהם כבר מכילים וירוסים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281539,00.html קצת מידע על פרק פ"ג שבו הספר היה פתוח מתי שמצאו אותו. פרק פ"ג זה פרק שביקשו הרבנים לקרוא לאור המלחמה והמצב שקורה בארץ. המזמור עצמו מי שרוצה להבין איך הוא קשור למלחמה שיש בארץ. http://www.mechon-mamre.org/i/t/t2683.htm ת'אמת? אני לא חושב שזה צירוף מקרים .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עונת שוברי הקופות הקולנועית מתחילה בקרוב מאוד, והאולפנים השונים מתחילים להעלות הילוך עם קדימונים חדשים ליצירות השאפתניות שלהם שנת 2016 כבר סיפקה לנו מספר להיטי-על מתחום האקשן ומתחום גיבורי העל של עולם הקולנוע, אך נראה כי זה היה רק הסיפתח – ויש עוד ערימה של כותרים משמעותיים שעתידים להגיע אלינו בחודשים הקרובים, בהשקעה כספית גדולה ועם ציפיות גבוהות לפדות את הצ'קים שהושקעו בהם. מצידם של אולפני דיסני נקבל בחודש אוקטובר 2016 את Doctor Strange, גיבור חדש וייחודי שמצטרף לחבורה המצליחה ביותר שהם בנו בשיתוף פעולה נהדר עם Marvel. הסרט המסקרן זכה לטריילר ראשון שמציג רק מעט מסיפור הרקע של הדוקטור, בכיכובו של בנדיקט קמברבאץ' ובשיתוף פעולה עם צוות שכולל את רייצ'ל מקאדמס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, שילמתי 510 שקלים למבחן הקרוב ב 4-5 לאפריל לפסיכומטרי. עדיין לא שלחו לי מיקום המבחן..משהו מוזר לי פה כיוון שאומרים שמודיעים כחודש לפני, התקשרתי לאיגוד הבחינות הזה מה שלא יהיה והם פתוחים עד 3 מישהו יודע לאן אני צריך לפנות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בעיקרון הזמנתי זיכרון פלאש של 8GB והמוצר שהגיע לא עובר את ה100MB. במצב עניינים רגיל הייתי פוטר את המשלוח כזיוף, מגיש תלונה לאיביי, מקבל את הכסף בחזרה, ושלום על ישראל. הבעיה היא שמישהו פתח לי את המעטפה (שקית) ועכשיו אני לא יודע אם לא החליפו משהו ואם זה בעצם המוצר המקורי. אני מספיק כועס על החדירה לפרטיות (ואם היה לי מידע פרטי בדיסק ההוא?) ובנוסף גם די מתוסכל כי אין לי מושג למי לפנות. ריאלית, כנראה שנקודת הכשל היא בצד של המוכר (מעניין איך רמאים כאלו מרוויחים כסף הרי כל לקוח מגלה את הזיוף כשהקבצים שלו לא מועתקים?), אבל עדיין, איך אפשר להיות בטוח?... יש עצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-