עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liorgal26,

אני צריך לתייג בתמונה את כל החברים שלי בפייסבוק איך אני עושה זאת ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. למישהו בכלל היה ספק? סרט המשך ללהיט הגדול של קיץ 2015 כבר נמצא בשלבי הכנה, עם יעד להשקה בעוד שלוש שנים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עם-הפרהיסטוריה-בא-התיאבון-עולם-היורה-2/

3. http://www.ebay.com/itm/Men-Tactical-Military-Winter-Fleece-Hooded-Outdoor-Jacket-/141584970957?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20f71f34cd http://www.ebay.com/itm/Helikon-CLASSIC-ARMY-combat-military-army-outdoor-Fleece-Jacket-Olive-Black-/181461295364? http://www.ebay.com/itm/New-Mens-Hooded-Military-Tactical-Waterproof-Jacket-High-Quality-Soft-Shell-Coat/161466783856?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D777000%26algo%3DABA.MBE%26ao%3D1%26asc%3D29381%26meid%3D8ae7a67c704e4809b4b51ea0111c32d8%26pid%3D100009%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D181461295364 http://totah.net/product.asp?productid=1219 http://www.benline.co.il/%D7%9E%D7%A2%D7%99%D7%9C-%D7%A4%D…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by genia,

למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אלוויס,

שלום, אני לא מצליח להירדם עכשיו כי כואב לי מאוד אוזן שמאל....נראה לי בעיקר בגלל ששמעתי מוזיקה בוליום מאוד גבוה... בבקשה תעזרו לי .... אני בוכה פה ממש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by *NightMare,

נכון בשיר Rich Girl היא שרה "If I was a rich girl..." , אחרי חקירות ממושכות גיליתי שבכלל המשפט לא נכון... לפי המורה לאנגלית שלי ועוד כמה אנשים שיודעים טוב אנגלית גיליתי שצריך להגיד If I were a rich girl... אישית חיי השתנו אחרי הגילוי הזה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. עוד עשר דקות אני יוצא לתיכון, לעשות את הבגרות בהסטוריה, אבל לפני שאני עושה את זה, רק רציתי לאחל לכולם, כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם, חברי צוות, מומחים ומשתמשים כאחד, המון המון בהצלחה בבגרות, תביאו ציונים יפים, שילך קל ושיהיה בכיף אללה, אני, האבטיח וחטיפי הבריאות בדרך לתיכון, אז בהצלחה לכולם ;D

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by brighi,

שלום, אני מחפש שירות ענן חינמי שאליו אוכל להעלות קבצים, לשתף עם אחרים והפונקציה החשובה ביותר היא לעקוב כמה אנשים נכנסים לקבצים שהעלתי ומתי הם נכנסו (אם אפשר לדעת גם מי, יותר טוב), האם יש שירות ענן שמציע את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

יש כאן משהו שהלך לייעוץ לימודים וזה עזר לו? :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by icebreak,

תערוכת CONSUMER ELECTRONICS SHOW 2005 יצא לדרך השבוע ב LAS VEGAS, הרבה הכרזות מעניינות: http://ces.engadget.com/ הכרזות מעניינות בינתיים: מסך למשחקים 21" LCD של DELL http://ces.engadget.com/entry/1234000357026255/ 20.1-inch 16:10 widescreen LCD display has a 1680x1050 WSXGA+ resolution, 4 USB 2.0 ports, a thin bezel, a 600:1 contrast ratio, 12ms response time (great for gaming), picture in picture capability, DVI, S-Video, and composite inputs, and an optional speaker sound bar that goes well with the unit. פשוט נראה מסך מדהים.. ולאחר הנחה יש לו מחיר מצחיק של 600$ !!!! ------------------------------------------------------ מכשיר שנותן אפשרות לחבר את ה IPOD לכל אוט…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

שלום, עוד כמה ימים אני נוסע לכינרת. מה אתם ממליצים לי לקחת לשם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם אתם מתכוונים לדבר היום בטלפון סלולרי או להצטרף למחאה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by CommanderX,

שמעתי מכל מני אנשים שKSP היא חברת הבת של Ivory. זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by EagleX2,

היי. אם יש לי AMD 64 3000 מסודר עם הכל אך עם קופסה פתוחה ועבר כבר חודש וחצי מאז הקניה. האם יהיה ניתן להחזיר אותו תמורת זיכוי כספיאו להוסיף 300 ש"ח ל 3200?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זה נכון שמעתי שמועות שיהיה אפשר לשנות חברות ולהשאיר את המספר הגיוני??? זה יהיה סוף הדרך !!!! אף פעם לא שיניתי רק בגלל המספר!

16. זה רק אצלי ככה או שGMAIL פשוט נוראי ביומיים האחרונים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eranmor,

רק אוהדי כדורגל שונאים ערבים אלא אם הם משחקים בקבוצה שלהם. רק אוהדי כדורגל יכולים להתעצבן ממשחק רדיוס בלי לדעת מה זה רדיוס. רק אוהדי כדורגל חושבים שההמנון מסתיים בשריקה. רק אוהדי כדורגל חושבים שבדקת דומיה יש 20 שניות. רק אוהדי כדורגל חיים משבת לשבת וחותמים בלשכה מראשון לראשון. רק בבית"ר ירושלים יכולים לקרוא לעשרת אלפים אנשים - קומץ. הפעם היחידה שאוהד כדורגל מדבר יפה במגרש זה כשהוא מסביר לשוטר איך התחילו המכות. רק אוהדי כדורגל לא יודעים באיזה עיר ממוקם איצטדיון רמת-גן. רק אוהדי בית"ר ירושלים עדיין חושבים על הבדיחה השנייה... רק במגרש כדורגל 20,000 איש יוצאים דקה לפני הסיום בשביל לחסוך את הפקקים ביציאה. רק אוהדי הפועל ת"א מתאמצים יותר מהשחקנים על המגרש. רק אוהדי כ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלווםםם, אממ יש להורים שלי במנהטן חבר ילדות דיי עשיר (הוא מנהל שם מסעדה ממש ממש יוקרתית) וכן יש לו גם דירות שהוא משכיר שם והוא הציע לנו דירה (בחינם כמובן).. בגלל שאני בי"ב ולא עשיתי איזשהו טיול בר מצווה גדול עם המשפחה,חשבתי לטוס לשם השנה, פיספסתי את סוכות אבל לא נורא, יש עוד חופשים. חשבתי בעיקרון לטוס בפחס-תקופת הקריסמס .. אמור להיות שם מדהים לא? שלג וכל זה..(למרות שלפי מה שאני זוכר הקריסמס יוצא קצת אחרי פחס אבל בכל זאת..) גם אמורים להיות מבצעים על מלא דברים שם בתקופה הזאת שלפני חג המולד לא? התכוונתי לקנות חשמלית חדשה במילא P: בכל אופן,שלג לא מפריע לי ואני אפילו אוהב אותו מאוד . האם יש תקופה שיותר כדאי לטוס בה? תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שהיו שם בתקופות כאלו או אח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש כיסא מנהלים טוב ואיכותי במחיר נורמלי . אני מודע למחירים הגבוהים ו1000-1500 שקל בא בחשבון עדיף פשוט קצת יותר זול אם אפשר ... איפה אפשר למצוא חנויות לא רוצחות כמו אופיס דיפו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by J0HNiE,

אהלן אני ועוד 3 חבר'ה שלי רוצים להיפגש לשבת איפשהו ועל הדרך אמרנו למה שלא ניפגש לאיזה הופעה או סטאנדאפ טוב.. אבל הבעיה שאין לי ממש מושג איפה... בעיקרון אנחנו מחפשים מקום שאפשר לשתות, אולי גם לאכול (לא חייב) ושיהיה כזה איזה אירוע מרכזי, הופעה או משהו.. ליום שבת הכי טוב.. בנתיים בדקתי באתר של עכבר העיר מצאתי כמה נחמדים, אולי יש לכם עוד...?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מיזם חדש באתר הבינלאומי של רשת החומרה והמחשבים האמריקאית יאפשר לכם לחסוך עד 180 שקלים ברכישה הבאה שלכם לכתבה

22. אני לא מצליח למצוא מה שאני רוצה באתרים המפורסמים וכך גם בטורנטים השונים..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IG,

בין הפותרים נכונה יוגרלו 20 הודעות כתוספת למונה הספאם [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by EasyPooper,

שלום! כבר פעם שנייה ברצף שאנחנו לא מקבלים את המכתב שצריך בשביל לבחור (פנקס בוחר קוראים לו?) עברנו דירה מת"א לחולון, ועידכננו את משרד הפנים עוד בימים הראשונים למעבר... חיפשתי באתרי הממשלה הנורא נגישים שלנו והעלתי חרס... לא מוצא לאן אני צריך לפנות בנידון אשמח אם תוכלו לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי טלפון ישן יחסית (לא סמארטפון, הכוונה), אבל כזה שמאפשר גלישה באינטרנט. כמו כן, יש לי חבילת גלישה חופשית (עם האטת תעבורה אחרי נפח מסוים). רציתי לדעת, האם זה פיצ'ר אפשרי או מוכר, שבו מחברים את הסלולרי למחשב וגולשים דרכו, באמצעות חבילת הגלישה החופשית שיש לי מספק הסלולר? האם צריך לחבר את הטלפון באמצעות בלוטות' או ב-USB? האם זה אומר שהטלפון מוגדר כמודם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.