כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
יש לי 600 דולר לבזבוזים בארה''ב. נכנס בתקציב PS3, IPHONE, סטרימר או בגדים. אני במרץ מתגייס ליחידת קרבית, ז''א לא אחזור הביתה הרבה. אני רוצה לקנות לי משהו שיעביר לי את הזמן חודש שלם בזמן שחברה שלי תתגייס ואני אתקע בבית עד הגיוס שלי. מה כדאי לקנות אם בכל בארה''ב? סתם דילמה שיש לי. סתם לפרוטוקול, עבור כל שקל עבדתי עד עכשיו, אני מימנתי את כל הטיול הזה בשבילי. אז בלי "פשש לא חסר כסף, אין לך משהו אחר לעשות עם הכסף? כסף צומח על עצים אצלך אני מבין"
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני וחברים שלי תכננו לטוס לפני צבא לתאילנד ואז באו עוד שני חברים שלי ושכנעו את חלקנו לטוס איתם לאמסטרדם.. עכשיו כשאני חושב על אמסטרדם אני לא יודע כמה אני מתלהב. לאן עדיף? מי שהיה באמסטרדם או תאילנד אני אשמח לשמוע איך היה ומה דעתכם בכללי
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי שבוע הבא אחותי טסה לתאילנד ואני רוצה לבקש ממנה שתביא לי כמה דברים... אז חשבתי על איזה דיסק און קי של 8GB, וגם איזה נגן MP3 חדשני 20GB ומעלה (משהו כמו IAUDIO X5L או IPOD VIDEO) וגם הצעות מצידכם לכל דבר ששווה לקנות שם. והכי חשוב איך אני בודק אם שווה לקנות שם בכלל וכמה זה עולה?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי אני בת 25 . תמיד היה לי חלום ליסוע לסין ובנוסף אני אני אוהבת תמיד להכיר אנשים חדשים ולהרחיב את המעגל החברתי. החלטתי לשלב בין השניים. אז החחלטתי לארגן קבוצה של צעירים מהאינטרנט שביחד נרשם לטיול מאורגן לסין כי בגלל השפה מאד קשה להסתדר שם לבד . בנתיים להפתעתי הולך לא רע ויש לא מעט פניות אבל עדין לא מספיק, צריך כמה שיותר גם כדאי להוזיל את המחיר וגם כי זה כיף כמה שיותר. הפרטים : טיול מאורגן של 11 יום ביגין ושנגחאי ביולי או בספטמבר - עוד לא הוחלט . המחיר - בערך 1800 דולר למספר אנשים שיש כרגע . הטיול הוא לגילאי 23-32 בלבד. אני אשמח אם מישהו מעוניין או חושב שזה יכול לעניין שיפנה אליי במייל וגם אם אתם מכירים מישהו שאולי זה יענין אותו. meitalkon@gmail.com תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט שעומד לסיים את התואר שלו,והייתי רוצה לתכנן טיול מאורגן עם משפחתי באירופה באחד היעדים הבאים: סקוטלנד,אירלנד,היער השחור בגרמניה או כול יעד מדהים רווי נופים עוצרי נשימה וטיול שקט וטוב. אציין כי בטיול המשפחתי ישתתפו 3 אנשים: אני בן 26,אמי בת 51,ואחי הקטן בן 16.אם הייתי מטייל לבד או עם מישהוא נוסף אז לא הייתי הולך על טיול מאורגן אלא על טיול אישי. חיפשתי באינטרנט עבור חברת טיולים אמינה ונורמלית ועד עכשיו לא מצאתי אחת . אשמח להמלצות הבאות: 1. המלצה על חברת טיולים מאורגנים אמינה,ככה שאתם בטוחים באמינות שלה ושמעתם מחבר או שטסתם בעצמכם. 2. המלצה לטיול מאורגן עד 1200 -1300 דולר לבן אדם. 3. המלצה על יעד אחר חוץ משאר היעדים שכתבתי הנ"ל,שכולל נוף מדהים וטיול שקט . אפריק…
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אנחנו רוצים לנסוע מחר עם המשפחה ובנות הזוג לטיולון קטן בצפון הבעיה שאנחנו לא מכירים מקומות בכלל. אנחנו מכפר סבא ככה שיש עדיפות לצפון הלא ממש רחוק (עדיף לא להרחיק לרמת הגולן) ואנחנו רוצים שיהיה איזה נחל שזורם גם בקיץ מכירים משהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. פעם ראשונה שאני טס לכ"כ הרבה זמן - אם יש פה מישהו שעשה טיול דומה בכמות זמן דומה... אשמח לעצות בנושא אני הולך להיות בערים גדולות בלבד, יהיו הזדמנויות לכבס פעם בשבוע בערך ואני לא הולך לעשות שופינג.
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לצאת לטייל בפסח לכל החג ברגל. אני מחפש מסלולים שאתם עשיתם וממליצים עליהם או אפילו מסלול מוכן של שבוע. תנו בראש!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני לומדת כיום בבית ספר אקסטרני ובו לא נמצאים החברים הטובים שלי מבית הספר הקודם(לאו באק חיפה) ושם יש לי פול חברים, כיום הם יצאו לטיול שנתי ואני מרגישה נורא מבואסת מכך שאני לא איתם ואין לי את החוויות שהם עוברים,וגם בבית הספר האקסטרני שלי אין טיולים כלל וזה מבאס נורא.
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני וחברה שלי יוצאים הערב לטיול קמפינג קטן - לצאת בערב לאיזו שמורה בגליל\גולן לישון בה (אוהל+שק"שים), ומחר בבוקר לטייל איפשהו - מסלול קליל בחיק הטבע (שעה-שעתיים), אולי במקום עם מים ככה שאפשר לשחות. חשבתי על לישון בנחל עמוד או ביהודיה (אלה המקומות היחידים שדורשים מחיר סביר, כל השאר הם לפחות 40 ש"ח לאדם ללילה), ולמחרת לעשות טיול בנחל זוויתן, או לחילופין לנסוע לגן השלושה (יש שם מקום לישון בכלל?). מה דעתכם? הצעות לשיפור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.movie-list.net/mlst2k2/matrix-revolutions.mpg
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בפעם האחרונה שפרסמתי פה משהו הוא היה ירוד ברמות על ואתם זילזלתם.. אז עכשיו אני חוזר בכיוון קצת שונה זה טיזר לצוות חדש עכשיו שאלתי היא אם תצליחו להבין של מה הצוות ומה הולך להיות ברטון המלא http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים: 1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א. 2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר. שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל. אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעו…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום אני קניתי טייפ מנהלים להקליט את ההרצאות הוא מקליט מקרוב די טוב, מרחוק גרוע אני יושב 3 שורות מאחורה פעם אחרונה הרגשתי גרוע לא מרוכז עכשיו הכל נראה לי סינית האם יש דגם שאתם מכירים עם יכולות הקלטה טובות/מצוינות גם למרחק?
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
טיל אירני בזמן מלחמה נופל על סניף של בנק לאומי מפוצץ את כל הכספת מה אתם עושים ????
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
קראו את זה ואת התגובות הטמבליות :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html פשוט אי אפשר להבין מאיפה יש להם יכולת לדבר שטויות כמו שאבא שלי אומר מי שיודע שותק ומי שלא יודע מדבר כנראה שצריך לעצור את זה מה דעתכם שכל אחד יתן 5 שקל וניתן כתבה מקצעוית לאתר גדול או משהו כזה עם הסבר על חומרה ובכך לעלות את רמת ידע בארץ פשוט אני שונא שמרעילים את השכל לאנשים הפשוטים כמו שמישהו אמר ישראלים לא פריארים אבל במחשבים הם גם לא הם פשוט newbies(לא כולם ברור) תגובות מליצות עוד
-
- 54 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן וסהלן, סבאח אל חיר O: שאלה לי לכל אלו שיש להם מושג- אני כרגע באמצע מיונים לטיס (שבוע אחרי ירפ"א א') וקיבלתי זימון ליום סיירות. ככל הידוע לי- אין קשר בין השניים. מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק קיבלתי את זה? S: תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שרובכם יודעים (או לא) אני מתגייס בעוד מספר חודשים לצה"ל,ומאז גיל 13 בערך לא יצאתי מהארץ אני וחברים שלי רוצים לארגן טיול לאנשהו, וקשה לנו להחליט מה אנחנו רוצים,בינתיים החלטנו שאם נוסעים למלון כלשהו בחול,זה יהיה "הכול כלול" וחוץ מזה עוד כלום לא סגור אז למישהו יש המלצות על סוכנויות טובות? אם כדאי ללכת להפלגה? או פשוט לקנות דיל בסוכנות ולטוס? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה לטוס מחר יום שני 1.8 לאילת מנתבג בערך משעה 7 בערב. ממה שביררתי מצאתי ש ארקיע 350 שקל 9 בערב http://www.arkia.co.il/click/cl_4003.main?p_domestic_yn=Y&p_dstn_groupsn=11&p_two_direct_yn=N&p_dep_dstnsn=9_TLV&p_dstnsn=48&p_start_date=01%2F08%2F2005 ישראייר 244 ב 4 וחצי http://www.israir.co.il/product_flight.asp?id=67711&type=5&ref_url= אל על יש ב 8 ארבעים וחמש לא מצאתי כמה כסף http://www.elal.co.il/default.asp?V_DOC_ID=29&V_LANG_ID=2 האם יש עוד חברות תעופה זולות? או דילים זולים אזור ה 200 שקל? אני טס לבד בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני והחברה מתכננים לטוס לארה''ב. השאלה היא מה עדיף, לטוס באוגוסט, או לטוס לאחר החופש הגדול? כמה עולה טיסה לניו יורק למשל? כי חלק מהאנשים אומרים 999 דולר, וושאני מחפש עכשיו באינטרנט רשום 789 דולר ובמחיר הסובב לו. אנחנו נגור בבית של חברים בערך שבועיים-שלושה בניו יורק ליד הסנטרל פארק, אז הוצאות של לינה אין לנו אלא אם כן נרצה לנסוע למקום רחוק פעם אחת. תחבורה ציבורית, יציאה למקומות בילוי, הצגה בבורדווי, לא יודע כל מיני אטרקציות וכו' - מה הסיפור שזה אמור לצאת לי מבחינה כספית? חוויות ודעות של אנשים שעשו טיול כזה יתקבלו בברכה , תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן, אני טס בדצמבר לתקופה לא מוגבלת בזמן לארה"ב והתחלתי לחפש כרטיסים... בגלל שאני צריך להגיע ל-Dulles Airport הנמצא בוושינגטון לא ממש מצאתי טיסות ישירות (זה גם ככה יקר) אלא בעיקר כל מיני קונקשינים חלקם נוחים יותר וחלקם פחות. מצאתי טיסה של טורקיש אירליינס במחיר טוב לדעתי (950USD) שעושה עצירה של שעה באיסטנבול, אז שאלתי הראשונה היא האם מישהו טס איתם מסלול דומה או זהה ויודע להגיד איך ההרגשה לטוס עם חברת תעופה טורקית והאם יש בעיה כלשהי בהמתנה של שעה בשדה התעופה באיסטנבול? ודבר שני, עד עכשיו חיפשתי ב-skyscanner וב-kayak שמראים פחות או יותר את אותן טיסות, מעולם לא השתמשתי באתרים האלו ורציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום האם זה בטוח לחלוטין להזמין דרכם כרטיס והאם לדע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-