כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש/שיהיה נגן MP3 שיסדר/מסדר את המוסיקה בצורה של גלקסיה, שכל כוכב זה מצב רוח (שמח,עצוב,קצבי,עייף וכו') וככה אפשר לשמוע מוסיקה בכל מצב רוח שיש לך בלי להתחיל ליצור פלייליסטים. מישהו מכיר משהו כזה למחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. הזנמתני משהו מחנות באה"ב ולא הגיעה לי משלוח אישור למייל לפני המשלוח. המספר שלהם מתחיל ב- 1800 האם זו שיחת חינן (גם אם זה משספר מחול)?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
נוזל/מוצק כל שהוא ואני רוצה לדעת איזה חומר זה (ואין לי מושג דרך אריזה או משהו) איך אני יכול לבדוק? אפשר לבדוק את זה במעבדות של כימיה כל שהן? כמה זה אמור לעלות? יש דרכים יותר זולות? ועוד שאלה: אני יכול לבדוק כמה הדרו טסטוסטרון יש לי בדם? זה מסובך לבדוק את זה? *להעביר בבקשה למדע וטכנולוגיה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת הרבההזוי/דבילי/מוזר אבל מישהו יודע איפה אפשר להשיג קופסא ריקה (בלי דיסק,בלי רשיון) של ויסטה אולטימייט ואופיס אנטרפרייס 2007?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש כל מיני חברות אשראי שמציעות הנחות בנושאים מסויימים - למשל, כ.א של המשביר לצרכן שם אתה מקבל הנחות גדולות יותר אם אתה משלם עם הכרטיס, או כ.א של שופרסל וכד'. יש משהו כזה למוצרי אלקטרוניקה/מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
כפי שכבתבתי למעלה הוטל עלינו לעשות project באנגלית בנושא הומור... בקבוצה חלטנו שנלך על הומור בצה"ל ובשל חוסר הנסיון שלי אין לי כל כך מושג מה לכתוב (תיכננתי לתאר פרק של מ.ק. 22 ולשאול את אחי- אבל עד שהוא יבוא אני אצטרך להגיש...) ולכן אני פונה אליכם בבקשה שתרשמו כאן כל מיני קטעים מצחיקים שהיו לכם בצבא (עדיפות לסיפורים של קרביים!) או סתם בדיחות על צה"ל... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני רוצה MANUAL של השעון. באנגלית או בעברית או בכל שפה... רק שיהיה.. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד את פיירפוקס 1.5.0.12? בטעות עדכנתי היום ל 2, ואני פשוט לא סובל את השינויים בממשק והתוספות הקטנות והלא רצויות שדחפו. פיירפוקס 1.5 היה הדפדפן הכי טוב שיצא לי להשתמש בו, ולא בדיוק התכוונתי להפסיק. גוגל לא נתן לי מענה, כל לינק היה שבור :\ עזרה? מישהו? X:
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
*נכון לחומרה של היום* מותקנים במפרט זה החלקים הנעלים ביותר. מפרט לקרייסיס. לגיימרים העונים על התכונות ההבאות בלבד -שיגעון טוטאלי -להיות בן של אבא שמנת מליארדר (לא מליונר, מליארדר)... psu Corsair truepower HX1000W http://www.corsair.com/products/hx1000.aspx motherboard EVGA nForce 780i SLI http://www.evga.com/articles/385.asp cpu Intel Core 2 Extreme QX9650 Quad Core http://wellcom.co.il/catalog/images/Intel/Core%202%20Extreme%20BOX.jpg cpu cooling CNPS8700 NT http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=278 display adapter SLI - X2 evga 9800GX2 (superclocked) http://www.ixbt.com/short/images/geforce_sli.jpg display adapter cooling Z-Machine GV1000 http://www.za…
-
- 52 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כמו הכותרת. איך אני יכול לדעת אם מותקנת האזנה על הטלפון שלי (ברור שאין ) היפוטטית.. ואיך אפשר להקליט שיחות בטלפון הקווי שלי ? סתומרת לצוטט לעצמי ... אם בכלל אפשר? ראיתי שיש ב400 שקל מכשיר שמגלה אבל אני רוצה סתם בשביל ההחכמה הטכנית
-
- 16 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה נשמע 1. קיצר אני מחפש רדיו איכותי של מוזיקה שחורה , היפ הופ וכל מה שדומה לו. אני משתמש בוינדוס מדיה פלייר. מה עדיך מבחינת נגן, וינאמפ, מישהו בכלל משתמש בזה עדיין? או וינדוס מדיה פלייר. 2. אני מחפש אתרים טובים של מוזיקה שחורה ( לא מצעד של MTV) תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש מצב שאתם פותחים? באתר מקצועי כלכך עם פורום לכל קטגוריה חשבתי דווקא שיהיה..
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
ב28 לחודש הזה, יום חמישי, stage 6 הולך להסגר סופית. הסיבה שdivx נתנו זה פשוט כי אין להם תקציב בשביל האתר. כולנו יודעים שזה לא נכון. divx קיבלו תלונות על הפרות זכויות יוצרים ואפילו ביקרו בבית המשפט פעם או פעמיים בגלל אותה הסיבה. אימו עליהם שיתבעו אותם על הפרות זכויות יוצרים אם הם לא יסגרו את השירות. מתברר שאנחנו הם אלה שאשמים בסגירת האתר. אנחנו העלנו סרטים שמוגנים בזכויות יוצרים ואנחנו עכשיו סובלים. לקראת סגירת האתר היתי רוצה לדעת כמה מהפורום השתמשו בו באופן קבוע או אפילו נכנסו פעם ב... לראות סרטון באיכות גבוהה. בשבילי סטייג' 6 היה תחליף ליוטיוב, ועכשיו אני צריך לחזור לאיכות הח** של יוטיוב :'( http://www.stage6.com/blog/107/
-
- 42 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
השבוע חברה שלי באה אלי הביתה ואני רוצה לפנק אותה באיזה דרך מעניינת ומקורית (לכול אלא שיגידו תן לה בראש וכאלה אז פשוט אל תגיבו ) תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב חשבתי על זה די הרבה על לעשות הסרת שיער בישבן.. כי... נימאס לי חיפשתי באינטרנט מחירים משהו... ולא מצאתי שום דבר רק מקומות של להביא מספר פלאפון שלי ויחזרו אלי... ולא מתאים לי רציתי לדעת כמה זה יעלה לי לעשות שם את הניתוח הזה ולאיזה חברה מבין עשרות החברות שקיימות כדאי לי לפנות... אגב אני תושב צפון ככה שעדיף לי חברה שיש בצפון... סביבת קריות/נהריה ואם אפשר בלי תגובות מתחכמות או מפגרות למיניהן
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
חח שמעו יש לי חור שטחי באחד הטוחנות(ככה נראה לי שקוראים להם) ואני צריך סתימה ואני מפחד מהזריקת הרדמה.. אז זה כואב ממש או סתם כמו צביטה כזו? אתם יכולים להשוות את הכאב שלה למשהו אחר נגיד זה כואב כמו שאני יקח ציפרון ויתקע אותה בלסת..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו דברים אני צריך לברר עם המוכר? מה הכרחי לבירורים? אני בא עם מפרט ביד, ורק אומר לו מה להזמין לי. לבקש הנחה אולי? בכל זאת.. זה מחשב מעל 7000 שקל. צריך עצות... עוד חצי שעה אני הולך! תודה
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לכל בני הנוער שפה הסובלים מאקנה... מישהו ניסה טיפול לייזר? הבנתי שזה יעיל ב75%! אין לי הרבה פצעים אבל אני רוצה כבר לסיים עם זה... יש למישהו מושג כמה זה עולה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שכל אחד ירשום גיל ותוצאה. תעשו מאותו אתר כי אתרים אחרים זה ציון קצת שונה או שזה לפי קבוע אחר. נגיד פה זה עם "סטיה" של 15 לפי מה שהם אומרים ויש מבחנים אחרים שהסטיה היא 16 או 24 זה תלוי של מי המבחן ואיזו מדינה. תוסיפו גם תמונה של הציון שלא יהיו פה מלא חרטטנים[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 11:47:08 טוב אני ראשון....גיל: 18 תוצאה: 135 תמונה: http://www.siz.co.il/up/zyunwhymyinn.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בקרוב לידידה טובה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לצטט בברכה משפט שהיא אמרה לי פעם רק בתרגום לרוסית, המשפט הוא: "אמרת לי פעם, שכשאנשים שותקים העיניים שלהם מדברות" ... ז"א אני מצטט ואומר שהיא אמרה לי פעם ... הבעייה שידידי מחבר העמים לא שולטים עד כדיי כך בשפה הכתובה כדיי שזה ישמע נכון תחבירית וכמובן שחשוב לי שזה יקבל את המשמעות אליה אני מתכוון בעברית ובאותה רמה, שישמע ספרותי. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור, זה חשוב לי. ולמרות שלדעתי מיותר לציין, אני מבקש לא לרשום חירטוטים עם משמעות גסה מהסיבה הפשוטה שזה מיותר, מתרגמים לי הכל
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בסוף הסרט מהיר ועצבני אחד יש איזה שהוא שיר אבל אני לא יודע מה השם שלו אולי מישהו יודע ???? אני מחפש אותו בנרות!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השתמשתי בסירטונים שצילמתי באמצעות FRAPS ובתוכנה Camtasia Studio 5 לעריכת הסירטונים. האיכות יוצאת גרועה ואני לא מבין למה :-\ אני מבצע המרה ל WMV כדי לכווץ את הגודל העצום של הסירטון. בכל מקרה,זה מה שיצא: זה הקודם שלי למשחק הידוע לשמצה SOF3 גם פה יצאה איכות גרועה :-[
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חשוב מאוד רק מקרים שלכם ולא"דוד שלי קנה מחשב" וכו'. אשמח אם תוכלו לציין: שנת קניית המחשב: בעיה(במידה והיתה): כייצד טיפלו בכם: ואיך היה השירות: מחשבים של המשפחה שלי שנקנו באייבורי: שנת קניית המחשב: 2004 בעיה: לא הייתה מבעיה מלבד רעש לאחר שנתיים. כייצד טיפלו בכם: החליפו את המאווררים. איך היה השירות: השירות היה טוב-סביר כי הם טיפלו בבעיה יחסית לאט, שעה-שעה וחצי. שנת הקנייה: 2005 בעיה:לא הייתה כייצד טיפלו בכם: לא היה צורך איך היה השירות: מעולה (אין סיבה שלא) שנת הקנייה: 2005 בעיה: לאחר שנתיים וחצי הארד דיסק התקלקל. כייצד טיפלו בכם: באתי ויחסית מהר החליפו ונתנו לי ארד דיסק 160 במקום 120 כי לא היה להם (ההייתי מרוצה) איך היה השירות: השירות היה טוב ולא מעולה כי הם לא סיד…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-