עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

מהו הפלאפון הכי טוב שיש לנוקיה!????

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אמממ..יש לי שאלה מה המקור ההתימולוגי (אייתתי נכון?) של המילה אססין? (כמו רוצח פוליטי), או אססינישן (רצח פוליטי) ? תודה :-)

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  3. זהו אבו אללה -ראש הממשלה הפלסטיני: וזה אורק חביב : וזה אבו אורק :-X (שימו לב איך הוא מלקק את השן באדישות): דומה הא ? ? קראתי חדשות וישר מצאתי את הדמיון !! D: רק צריך תמונה טובה יותר של האורק, נו טוב הנה : עבודה של 5 דקות אז לא היה כ"כ זמן (יש מבחן מחר בעעע, בטח יש לי את הבעיה הזאת של אי ריכוז )

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by waizman,

ברשותי מצלמת פילם מדגם Minolta Vectis S-1, והיא משתמשת בפילם מסוג אחר, לא הסטנדרטיים. הנה הלינק למצלמה: http://www.minoltaeurope.com/cgi-bin/db4web_c/db/minoeu/slr/fs.d4w?Language=slr&Product=Vectis_S1&Part=product השאלה שלי היא אם מוכרים את הפילם הזה בחנויות צילום סטנדרטיות ומה לבקש בדיוק? כמו כן מה המחיר של הפילם הזה בהשוואה לפילם רגיל ומה ההבדלים ביניהם מבחינת איכות וכו'... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. טוב מוכנים לשעת סיפור? יופי אז ככה. אני נסעתי היום לזיגזג לקנות עוד קטודה למחשב. סבבה דיברנו היה ממש נחמד. עכשיו רציתי גם לקנות את הסינקים של TT לכרטיס מסך שלי, אבל אני לא ממש אוהב את הצורה שלהם וזה דבר מעוד חשוב במודינג לא? אז שאלתי אותם אם אי פעם הם יביאו סינקים של tweakminster, הם לא ידעו מה אני רוצה מהם ועשו לי משהו כזה ??? ??? הראתי להם את האתר של טוויק ואמרתי להם כמובן שאם זה הייה אצלם בפחות מ150 שקל אני קונה 100% (ואני כן!) אז הם לא ממש ידעו כי אין לזה ממש שוק כזה גדול... אז אני אומר נעשה קצת לחץ חברתי ונראה להם שיש לזה שוק ושאם הייה במחיר סביר זה ימכר כמו לחמניות. אז תנו תגובות ותראו שיש שוק ונעשה קניה משותפת לסינקים הטובים ביותר שיש לכרטי מסך אז יאללה תנ…

6. Started by Rule The Pc,

אהלן..... יש לי ב24/6 מבחן מעבדה באינטרנט ואני לאדע בדיוק על מה הם בוחנים אותי ומה שואלים........ המורה שלי חתיכת הומו שלא מבין מהחיים שלו אז אין טעם לשאול אותו וגם הוא לא יענה.... אז מי שעשה את הבגרות הזאת יכול להגיד מה שואלים ואיך זה הולך בכלל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. האמת היא שאני צריך רק מאורר מסויים אחד של COOLER MASTER שבארץ עדיין אין צפי למוצר ואני חייב אותו! חיפשתי בג'יפה טק ולא מצאתי... תודה.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

ביולי 2003 התחברתי לאינטרנט המהיר דרך שירות ה ADSL, לחבילת החצי מגה. בחרתי ספק, קיבלתי מחיר, והייתי מרוצה (הספק היה בזק בינלאומי אך אין זה ממש רלוונטי) הספק הסביר לי על החבילה המוצעת ועל חצי שנה התחיבות שכלולה בעסקה, בזק לא העלו על הפרק שום דבר בקשר להתחייבות, ההתחיבות היא אך ורק לספק, כך לפחות טענו אז (הטעות שלי שלא ביקשתי מהם שום דף כתוב שמעיד על העסקה, דבר שהיו צריכים לעשות על דעת עצמם כמו כל חברה שמכבדת את עצמה ). ינואר השנה מאס עלי החיבור ה"איטי" ורציתי שידרוג, התקשרתי, ביררתי, פתאום נודע לי שאני מחוייב לפי בזק לשנה, ואיני יכול לעבור לרשת הכבלים. כעסתי, צעקתי, וביקשתי לנתק את החיבור, כמובן שמדובר בקנס של 120 ש"ח. התכוונתי לשלם את הקנס, לעבור לכבלים ולחסוך את כל…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by Lion,

YOU ARE ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP, ARE YOU SURE YOU WANT TO CONTINUE? Yes. ARE YOU REALLY SURE? Yes. ARE YOU REALLY REALLY SURE? *****yes!****** OK, THEN. JUST SO YOU KNOW, WE'RE REQUIRED TO ASK YOU THAT NOW. IT'S ALL YOUR FAULT FOR BEING A PICKY CONSUMER AND SUPPORTING THAT WHOLE "ANTI-TRUST" NONSENSE. INGRATE. Just get on with it. ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP. FIRST WE NEED TO CHECK YOUR SYSTEM FOR COMPATIBILITY. THIS COULD TAKE SEVERAL DAYS. Groan. THE INSTALL PROGRAM HAS DETECTED SEVERAL POSSIBLE PROBLEMS AND WILL NOT LET YOU INSTALL XP. Problems? What problems? THE VIDEO CARD YOU ARE USING APPARENTLY DOES NOT WORK WITH THE MOTHERBOARD. But I'm…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שימו לב לכתבה הבאה: לפי הכתבה ביורו יצפו יותר אנשים מאשר אוכלוסיית כדור הארץ. האם הכתב מאמין בחיים תבונתיים אחרים ביקום שלנו המעוניינים לצפות במשחק כדורגל ? תודה ליונתן על הכתבה.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by FFOP,

אני קונה את המחשב ב7200 שקל! התכנאי אמר 14 תשלומים זה יעלה 8500 שקל רבית זה נכון??? :'( משהו אמר לי 7 תשלומים זה בלי רבית זה נכון?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

האם עוד מישהו פתח שם חשבון ועכשיו סגרו לו אותו? למי שלא יודע זהו האתר: http://www.aventuremail.com/

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  13. ??? אפשר גם תל-אביב, אבל רק אם החנות באמת שווה.

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by ChronoDog,

נראה לי שביקרתי פה לפני זמן די רב יחסית... בכל מקרה, הסיבה שנכנסתי היא כדי לשאול מה קורה עם ה-OC DATABASE ? ניסיתי לפרסם שם היום כמה פרוייקטים חדשים וזה נתקע בהלעאת תמונות... מוזר ??? בכל מקרה, בזמן שחיפשתי קצת תשובות לזה, קראתי כמה תרדים פה ושם בפורום הזה... מסתבר שאתם (אנחנו) הישראלים לא כל-כך מפגרים מבחינת חומרה עד כמה שחשבתי... אפילו להיפך, אנחנו הרבה יותר יצירתיים מבחינת מודינג אל תשימו לב, זה יעבור לי. פשוט ב-3 השנים האחרונות הפורום -היחידי- שבו "הסתובבתי" היה Futuremark, והפורום הזה נראה כל-כך שונה... וזה גם כ"כ מוזר לכתוב בעברית... בכל מקרה, היי לכולם :-[ ;D

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  15. מישהו היה שמה? כי הלכתי הגעתי לרחוב וחיפשתי את החנות ולא מצאתי אם מישהו היה ויכול להגיד לי איפה זה בדיוק יוצא אני אודה לו תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Merrymoon,

בהשראת הת'רד של hellyeahmofo על האייס קפה, החלטתי לפתוח בת'רד רשמי על מתכוני קיץ כייפיים ופשוטים (כדי שלא תתאמצו יותר מדיי). כולם מוזמנים להוסיף ולהגיב אחלה פיצוץ לאלו מכם שאוהבים אבטיחים, מסיבות ולא סולדים מאלכוהול - יש לי משהו מיוחד בשבילכם: קחו אבטיח גדול אדום ומתוק (הכי טוב, "על הסכין"), חיתכו ממנו "פירמידה" כמו שחותכים לכם טעימה בשוק (מה"זנב") ומיזגו לשם וודקה (אפשר גם שנאפס או רום), כמה כוסות, כמה שהוא יכול לספוג, שימו במקרר לכמה שעות והמשיכו למזוג כל כמה שעות כוס. השאירו אותו במקרר איזה לילה ככה, ויש לכם אבטיח פיצוץ. פלח אחד ואתם מסטולים ;D אייס קפה ממיסים בכוס גבוהה קפה נמס עם סוכר (הכי טוב סוכר וניל או תוכן של תרמיל וניל עם סוכר) במעט מים חמים, מוסיפים ח…

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by ORrrr,

ערב טוב, אתמול הסתובבתי באתר של מרצדז ובא לי רעיון להכין טפט הכנתי וחבר שלי ראה וחשב שאני צריך להעלות אותו כי לדעתו הוא ממש יפה אז ללא יותר מידי מילים: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/l/u/e/f/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407142115522420/200407142119593901/M-B-SLR.jpg מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  18. מזל טוב לגילי... קדימה חבריה, לא כולם ביחד! מ-ז-ל ט-ו-ב !

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  19. בבקשה תנו אתרים טובים שאפשר לפרסם למכירה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  20. אני רוצה לעבור הסבה (לאקדמאים) לתחום המחשבים. אני מאד אוהב את תחום החומרה (אבל נראה לי שאין בזה יותר מדי עבודה) ובכלל, כל עולם המחשבים נראה לי מרתק. מה המלצותיכם? איזה תחום כדאי ללמוד? (פרמטרים חשובים בשיקול - זמן לימוד, עניין, פוטנציאל עבודה, פוטנציאל התפתחות בתחום) איפה כדאי ללמוד? איזו מסגרת ? כמה זמן? בקיצור - המון שאלות, בהרבה נושאים..... ??? אני אשמח לכל התייחסות וכל המלצה - חיובים או שלילית. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by BURTON,

לינק

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by m83b4,

Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  23. ליצירת תפריטים ל-DVD.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  24. שלום לכולם. יש בפי שאלה, אולי קצת מוזרה בנוגע לצריכת החשמל של המחשב שלי. יש לנו בבית כמה מחשבים שמחוברים ברשת ולא מיזמן היצטרף עוד מחשב חדש לעסק. עכשיו אנחנו (אני ואחי) משאירים כמה מחשבים שיעבדו גם בלילה (לדוגמה כשאנחנו מורידים משהו) וכשאבא שלי הבין שעכשיו עוד מחשב יצטרף "לזלילת החשמל" בבית הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב (נסכם זאת כך: הוא לא רצה אפילו את המחשב עצמו ) עכשיו שאלתי היא, מהיא כמות החשמל שהמחשב החדש "יזלול" (נגיד, לשעה לדוגמה). או שעם לא תוכלו להגיד לי זאת, אז אולי להשוות את צריכת החשמל למכשיר חשמלי אחר בבית.? זהו המיפרט מחשב שאמור "ליזלול" את החשמל intel pentium 3 1005 Mhz (7.5 X 134) לוח אם- asus cusl2-c זיכרון ראם-384MB sdram כרטיס מסך- NVIDIA gef…

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

וחבל טוב נו לפחות יש לנו ארד וזהב :jump:

• 8 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.