כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי אוסף שירים נכבד. כדי לאתר שירים במהירות וביעילות אני מחפש תוכנה שתקלטג את השירים בצורה כזו שיהיה קל לאתר אותם בחיפוש קצר. זמן רב השתמשתי ב- Advanced Mp3 Catalog Pro שעושה את העבודה מצוין, מהירה מאוד וסורקת נפלא, אך החיסרון הבולט הוא שאינה סורקת קבצי flac וכד'. ניסיתי לעבור ל- Mp3 Collector של חברת Collectorz.com, שאין לה את החיסרון של האחרונה, אך היא לא יעילה כמוה. באיזו תוכנת קטלוג אתם משתמשים לאוסף השירים והמוסיקה שלכם? תודה רבה, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... יש משהו במשטים שנקרא הוצאת שם רע .. אני רוצה לדעת איך זה מסתדר מבחינה משפטית מה צריך הבן האדם " הנפגע" לעשות ומה התהליכים אם מישהו יודע .. תודהה
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי מארה"ב רוצה לשלוח לי מתנה, והיא ביקשה שאני יגיד לה איזה... היא לא אמרה כמובן כמה היא מוכנה להשקיע, אבל אני לא מתכוון לבקש משהו שעולה יותר ממאה דולר. בעיקרון אני מתלבט בין נגן חדש, לאוזניות למחשב, כי לא עלה לי משהו אחר בראש. (יש עוד דברים שאני צריך, אבל יקרים מידי לדעתי) אני מאוד ישמח לשמוע המלצות על עוד מוצרים, והמלצות על אוזניות טובות או נגן מולטימדיה טוב (עכשיו יש לי אייריבר U10 עם 512 מגה בייט שקניתי בגלל תקציב דחוס, ונפח הזיכרון כבר מתחיל להציק לי). רצוי עד מאה דולר, לא כולל משלוח לארץ כמובן... תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם כבר תקופה שאני עם 012 ותמיד לא אהבתי אותם אבל בזמן אבא התעקש אז לא אמרתי יותר מידי אבל בזמן האחרון זה פשוט נוראי וביזיוני מה שהולך פה! הם חוסמים לי את הטורנט, הגלישה לא זזה, הזרמת וידאו לא מתפקדת ובכללי שום דבר לא באמת קורה כמו שהוא אמור לקרות. הבעיה היא שיש לנו התחייבות אליהם לעוד 4-5 חודשים אבל זה לא באמת חוזה כי הם כבר מפרים אותו בזה שהם לא מספקים את מה שהם התחייבו אליו. פעם אחת באמת התעצבנו, התקשרנו לצעוק עליהם והכל באורח פלא חזר לעבוד לבידיוק 24 שעות. באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות, יש דרך לצאת מזה איך שהוא?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה של יחידות שדה. אני נמצא כרגע במיונים למסלול גאמא בחיל המודיעין ואני עדיין מועמד לאחד מהמסלולים (שאני לא יודע איך קוראים לו). עברתי כמה ראיונות וגם תחקיר ביטחוני. רציתי לדעת אם יש לי סיכוי בכלל להתקבל לגאמא עם פרופיל 97. כל פעם אומרים לנו שפרופיל לא משפיע על הקבלה, אבל לי נראה שזה דווקא כן משפיע ופשוט לא אומרים לנו (שמעתי על מישהו שהעיפו מגאמא בגלל "שיקולי יחידה"). יש לי סיכוי? אתם מכירים כאלה שהתקבלו עם פרופיל 97?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בכללית ולא מרוצה מהשירות שלהם (בגלל כל מיני בעיות שלפחות כרגע מעדיף לא לחפור לכם עליהם, אבל אם תרצו אשמח לפרט בתגובות לאחר מכן) האם שווה לי לעבור לקופת חולים אחרת או שבעצם כולם אותו ח*א. תודה מראש על העצות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש היום משחק של ביתר עם נתניה, רשום בעיתון שיש שידור ישיר בשלם וצפה.. עכשיו נשמע שזה מתאים לי, אני רוצה לשלם רק בשביל לראות את המשחק במקום להקשיב לרדיו.. הבעיה שאני לא יודע איך משלמים ואיך זה עובד יש לי HOT. מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט ששוכר דירה ביחד עם עוד 2 שותפים. היום התחילה אצלי בחדר נזילה די רצינית (מים על הרצפה, על שולחן העבודה, על המיטה וכו'). יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שיש בעיות עם החדר ואני פה רק מספטמבר. בפעם האחרונה הייתי בלי חשמל יומיים. בחוזה שלי כתוב שעל המשכיר לתקן כל תקלה, לרבות נזילות (כתוב את זה חד משמעית) תוך 72 שעות. מכיוון שאני יודע שאין סיכוי שהוא יתקן את זה תוך 72 שעות (הכרות עם הבנאדם + אני יודע כמה זמן לוקח לתקן נזילות במספר מקומות בגג בתנאי מזג אוויר כאלה), אני שוקל לעזוב את הדירה. מה שרציתי לשאול זה איך לעשות את זה נכון. האם אני יכול פשוט להפסיק לשלם חודש הבא? צריך להודיע לו על כך זמן כלשהו מראש? בקיצור, אני לא יודע איפה אני עומד מבחינה חוקית. המטרה של…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין להשתמש בכספי הפיקדון הצבאי לרכישת דירה. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה שצריך לעבור על מנת לעשות זאת ותוך כמה זמן הכסף מועבר? ולמי הכסף מועבר? האם אני צריך לשלם על הדירה ולאחר מכן הכסף יועבר אליי או שהוא פשוט מועבר ישירות למוכר? אשמח לכל עזרה שמישהו יוכל לספק בנושא, בעדיפות מישהו שעשה את התהליך... (ולא סתם להפנות אותי לגוגל, אני עדיין מחפש שם תשובות קצת יותר מפורטות מהמובן מאליו ולא הגעתי לגילויים מרחיקי לכת בנתיים)
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
שמעו חבר שלי אמר שיש דבר כזה שדומה לאט שיש בזה הרבה מקום עכשיו עם קורא מצב שעשיתם פורמט למחשב מחברים את זה לUSB או כרטסי רשת איזה מקום לא יודע ואז אפשר לעביר מלא דברים לאט הזה זה משהו שדומההה עם דוגמה עשיתה פורמט למחשב אז אפשר עם זה להחזיר הכול משהו שמע על זה ? עם כן ישלכם קישור בה ZAP לקנייה משהו ?
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אתמול הייתי במיון לחובלים\צוללות. העדפתי ללכת לצוללות ולא לחובלים (עד כמה שזה נשמע טיפשי) ובקרוב יהיה לי גיבוש צוללן. במקביל היום קיבלתי הזמנה מחיל המודיעין להגיע ליום פתוח של מסלול המרום הטכנולוגי של חיל המודיעין (עברתי את כל הבדיקות) וגם קיבלתי טופס להחתמה. אני אוהב גם את המרום הטכנולוגי (אלקטרוניקה) כי יש לי חוש בדברים הללו, אבל רק יוצא לי מזה דיפלומה של הנדסאי (שניתן להרחיב לתואר מהנדס תוך שנתיים) וזה ללמוד י"ג י"ד מה שאני לא כלכך אוהב, ואני אוהב גם את הצוללות, כל העניין הזה של להתנתק מהעולם, במסגרת חדשה, להיות בתוך צוללת, מהמעטים שמגיעים לשם. אני יודע שהמרום הטכנולוגי יעזור לי יותר בחיים (במידה ואבחר להרחיב אותו למהנדס) מאשר צוללות, אבל אצטרך …
-
- 8 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
-
כל מה שמצאתי היה לאיזה 4 שירים וזהו..... למישהו יש איזה אתר עם ליריקס של סאב והצל? (off: היום הם הופיעו בביצפר שלי! היה תותח! קיבלתי חתימות ;D )
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אנשים... השבוע ישנה מסיבת תחפושות שבה אני מעוניין להשתתף. בנוסף אצלנו בעבודה באים מחופשים באותו היום. הרעיון שלי הוא להתחפש לאדון S&M אך אנני מוצא מקום בו ניתן להשכיר תחפושת שכזו. בכל החנויות הייעודיות בהן ביררתי ניתן רק לרכוש ציוד שכזה (במחיר די "כבד") אך מכיוון שאין לי ממש מה לעשות עם הציוד אחרי אותו היום, אנני מוכן להשקיע סכום שכזה לשימוש חד פעמי. אז אולי יש למישהו מכם רעיון היכן ניתן לשכור ציוד שכזה ליומיים-שלושה?
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי פה תרגיל מול העיניים ממבחן כניסה לאוניברסיטה זה משוואה עם שברים עשרוניים ורגילים בחילוק וכפל + סוגריים קיצר תרגיל שרק מחשבון יכול לפתור בצורה רגילה אך מבקשים לפתור את התרגיל מבלי מחשבון בצורה הפשוטה ביותר עכשיו חשבתי על משהו קטן אבל זה לא הפשוט ביותר לדעתי ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך בדיוק אמורים לפתור זאת המשוואה שווה ל1/2 זה בעצם שבר עצום (בלי נעלמים) שווה ל 1/2 עכשיו אמרתי נשווה את המונה ל X ואת המכנה ל 2X אבל לא נראה לי זה הכי טוב מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
דגם:KFR-51 .......GRAETZ קיצר חברה צריך עזרה הבעיה עדיין לא נפתרה .... קיצר אני שם אותו על חום על 24 25 מעלות יש סימו כזה של שמש והוא לא מחמם ,דבר ששמתי לב זה שהחלק האחורי כלומר המנוע שנמצא בחוץ לא עובד כאשר המזגן מופעל ....בקיץ המזגן עבד על קור וחורף שעבר על חום אחשב אני לא מצליח להפעיל אותו עזרה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבוע אחרי השעה 13:00 הסטים לא נפתח לי, היום פתחתי אותו בבוקר והוא נפתח בלי בעיה. זה ממש בלטי ניסבל, הזמן היחיד שיש לי לשחק זה בערב, ה OB עלה לי 200 שקל ואני לא יכול לשחק בכלל! ממש ביזיון. לעוד מישהו יש בעיות כאלה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי זימון לתחקיר בטחוני במז"י ליד קרית מלאכי. חיפשתי בגוגל ואין לי מושג איפה זה נמצא בדיוק במפה? אמרו לי איזה 2 ק"מ דרומית מצומת קסטינה רק איפה בדיוק ליד מה זה? אני מגיע ברכב ולא באוטובוס אז קווי אוטובוס לא יעזרו לי ממש. ומישהו יודע כמה זמן זה התחקיר הבטחוני? זה התחקיר הראשון שלי , אני מתגייס למודיעין שדה. ישאלו אותי שאלות בנוגע לשלאון שאני צריך למלא לפניי עם ה20 עמודים? תודה. טל
-
- 8 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בחדר חלון וכל הזמן המסך של המחשב משתקף עליו וזה ממש מציק , למישהו יש עצה איך למנוע את ההשתקפות מהחלון?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חופשה גדולה מתקרבת מישהו מתכנן איזה טיול מגניב? אני והבנזוג חושבים אולי לנסוע לפריז (פעם ראשונה בשביל שנינו) ואולי לשלב עוד נסיעה קצרה לעיר אחרת בצרפת. למישהו יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה האופנוע הכי גדול בעולם, למרות שלא הייתי ממש מגדיר אותו כאופנוע אלא כטרקטור משולב עם אופנוע, שיא גינס לשנת 2007: http://www.fullgaz.co.il/archive/jun-07/news/fg32989-vid-biggest.php
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא מזמן התחלתי לעבוד באיזו חברת היי-טק, והגעתי לשלב שאני צריך לבחור את כל הקרנות למיניהן... בנוגע לקרן פנסיה וביטוח מנהלים וכל הדברים האלה שמסובכים גם ככה אני לא מצפה ליותר מדי עצות משמעותיות, כי יש כביכול תנאים מיוחדים לעובדי החברה, וגם ככה ב-45 שנה הרבה מאוד דברים יכולים להשתנות, אז זה די הימור בכל מקרה כנראה שאני אחלק את זה חצי חצי בין קרן פנסיה לביטוח מנהלים כי מבחינת עמלות אני משלם פחות או יותר אותו הדבר, ואולי נלך על משהו מסוכן יחסית בגלל שאני רק מתחיל לצבור כסף ואין לי מה להפסיד כל כך. לעומת זאת קרן השתלמות זה משהו שיגיע עוד 6 שנים - לא רחוק מדי. בעיקרון אמרו לי שכדאי לקחת קרן עם דמי ניהול נמוכים. בדקתי קצת באתר גמל-נט למי שמכיר - http://gemelnet.mof.g…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-