עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התפוצץ לנו הצינור הראשי, והיום יגיע אינסטלטור להחליף לצנרת פלסטיק. זה אומר שלא תהיה הארקה בבית? כמה בערך אמור לעלות חשמלי בשביל לסדר את זה? עד כמה זה מסוכן לחיות בבית ללא הארקה?

• 18 תגובות
    • 27.1k צפיות
  2. אני שואל את השאלה בכל הרצינות

• 66 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. שלום חברים! הייתי נורא רוצה שתעזרו לי בסקר לצורך עבודה אקדמית בתורת השיווק: השאלה כאן היא האם הייתם מוכנים לקנות מחשב נייד \ נייח \ רכיבי חומרה מחודשים. כמובן שעם אחריות זהה לאחריות של מוצר זהה שנמכר כחדש. כאשר קיימת שקיפות מלאה לגבי מהות החידוש (למשל, בקניית נייד אומרים שהוחלפו מסך+ מעבד והם חדשים \ משומשים תקינים). כמו כן מדובר בקנייה מגוף גדול ומסודר ולא "בשוק". כמובן שאני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא (בעד, נגד ולמה?) תודה רבה

4. Started by Pr0Xy,

רק להיכנס. כל מילה נוספת מיותרת...

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by liiight,

אחד הנחמדים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yambtz,

ביום שישי נסעתי לתל-נוף כי 3 נווטים וטייס מטייסת F15 חגגו טיסה אחרונה שלהם, ואחד מהם היה עם אבא שלי בקורס טייס. הפ טסו נמוך מעלינו, עשו כמה תרגילים ונחתו, ואז חנו ליד הדת"ק איפה שאנחנו עמדנו. בתור אחד שגם ככה שוקל את זה ברצינות, לא היה צריך הרבה יותר מזה כדי שאני אחליט סופית לנסות ללכת. קיצר, אני רוצה לדעת אם מישהו פה יודע מה המבדקים לקורס טייס, ואם אולי יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את הסיכויים שלי להתקבל.

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  7. פרצו לי לחשבון משתמש באתר כלשהו ופרסמו בשמי כל מיני הודעות שאין להן שום קשר אלי. אני מניח שמדובר בעבירה פלילית, אבל האם יש טעם לפנות לגורמי החוק במקרים כאלה או שפשוט לא יספרו אותי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי, קניתי טלוויזית LCD חדשה של סמסונג 26" ונגיד שאני רואה תמונה שיש בה איש.. אז הטלוויזית CRT רגילה אני רואה רגיל ובטלוויזיה החדשה אני רואה את האיש רחב ונמוך יותר... אני לא בידיוק זוכר אבל אמרו לי משהו שקשור לזה...מישהו מוכן להזכיר לי? והאם יש דרך לתקן את זה? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Badi_Mami,

גלשתי עם בן דוד שלי בחנות ותראו מה מצאו עיני ;)

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  10. אני כנראה אסע בחודשים הקרובים למספר ארצות סקנדיביות ויש מספר דברים שברצוני לרכוש (כגון זכרונות, כרטיס מסך, כאלה). איך המחירים שם לדברים מסוג זה, מישהו יודע? חיפשתי באינטרנט חנות חומרה משם כיד להעריך בעצמי אבל לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by MasterDK,

אצלי: סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 21 שעות ו-51 דקות. מה איתכם?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

הכיסא שלי גוסס ואשמח להצעות לכיסא חדש. ד"א לא חייב שזה יהיה כיסא מנהלים או משהו שנראה יוקרתי, הכי חשוב שיהיה כמה שיותר נוח במסגרת התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  13. רצוי (מאוד) שיהיה חינם

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by yp3,

מחפש משהו פשוט, שיראו בו טוב ולא יתקלקל. תקציב: עד 300 ש"ח אם יש למישהו המלצה אני אשמח אם הוא ישתף תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by neogod,

מישהו יכול להסביר לי מה קרה שם.....?!?!?! לא הבנתי מה הקטע של הסוף שלא מסביר כלום על מה שקרה להם!!!! ומתי ישדרו את העונה השניה?!

• 84 תגובות
    • 7.6k צפיות
  16. שלום חברים, נושא שלישי או רביעי כבר שבו אני מתוועץ בעניינים שקשורים ב SANSA CLIP . למי שראה את הנושא האחרון בעניין מימוש אחריות : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420802.new#new אין עדכון. בעקבות סרטון שראיתי היום ביטיוב, פתיחת האריזה של המכשיר, והצגת כל התכולה ראיתי באמת שאין שם אחריות: http://www.youtube.com/watch?v=ijz1HMfJi6Y כתבתי מייל לסאנדיסק, פירטתי את הבעיה ואני ממתין לתשובה. עד כאן בנושא עניינים קודמים. לבעייתי הנוכחית: האופן שבו המכשיר מציג את הקבצים שאני מעתיק אליו מאוד לא מוצא חן בעיניי (ת'כלס מבאס לי ת'תחת). אין אפשרוצת שבה אני יכול לדפדף בתקיות שנמצאות על המכשיר, אלא רק לבחור שירים על פי אמן מבצע, אלבום, ג'אנר או דירוג אישי שלי שזה מטרד אמיתי. …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dorke10,

שלום לכם, איני יודע אם זה הפורום הנכון,אבל יש לי בהחלט בעיית LOW LEVE... אני צריך לצרוב באופן חד-פעמי EPROM של פסנתר/סינטיסייזר אלקטרוני בתוכנת המעבד שלו. קיבלתי את הקובץ לצריבה מהיצרן בארה"ב. האם מישהו יודע היכן ניתן "לקבל שירות צריבה" באזור המרכז או ירושלים? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  18. Started by askme,

בשעה טובה ומוצלחת - https://news.walla.co.il/item/3141868

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by moses_23,

האם אתם מרוצים מהשירות, מהיחס, מהמכשירים מהחבילות והתעריפים של הרשת שלכם? אני אישית נמצא באורנג' ואני מרוצה מאוד מהחברה...

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by reggeman,

שלום לכולם אני מחפש חנות מחשבים מקצועית שירות טוב ובמחירים סבירים חוץ מKSP IVORY שאני מכיר כבר תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  21. פרסום הצעות עבודה - בפורום הצעות עבודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by askme,

מילא כיפת ברזל שהתחרפנה, אבל מה נסגר עם אירוע החדירה הבוקר ? אם כך נראית " הגברת הכוננות" אז איך זה בשיגרה ? https://news.walla.co.il/item/3145858 על פי דובר צה"ל - זה נס.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by superginiman,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8505 חבל מאוד אני מתתי על החברה הזאת

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446558,00.html כל הכבוד להם אם השרות יהיה טוב וזול אני יצתרף

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Avi Levin,

הזמנתי משם אוזניות CX300, למישהו יש מושג תוך כמה זמן מגיע המשלוח בממוצע? והאם לא היה יותר כדאי לקנות מחנות בארץ (ההפרש בדיוק 50 ש"ח) ואז להיות בראש שקט שיש גם אחריות?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים