עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dids22,

שלום הבחנתי שאחת מהאפשרויות שלי במנילה היא מודיעין שדה.(לוחם איסוף) שמעתי על היחידה דברים טובים( תפקיד מעניין) ודברים פחות טובים (מערבים ליומיים וכו') שאלתי אליכם האם שרתתם שם?(מכירים חבר ששירת שם) איך התפקיד? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Fighter,

היום זה משחק פקמן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לכם 49,102 ש"ח ובמקום לנהוג על מזדה 3 אתם מעדיפים לחרוש על HP Officejet 6500 זו החנות בשבילכם

4. אחרי שכולם מפחידים לגבי IVORY ו-KSP... יש חנות מומלצת באיזור נתניה (ואם לא - אז באיזור ת"א)?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ToMeRv32,

אני עומד לפני הזמנה ראשונה בeBay, ורציתי לדעת כמה דברים לגבי המשלוח - איך אפשר להעריך כמה זמן יקח למשלוח להגיע? משלוחים ממוכרים שונים יגיעו בזמנים שונים? לאן המשלוח יגיע? עד איזה סכום המשלוח פטור ממיסים למיניהם? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&annotation_id=annotation_820885&feature=iv fuck tickles play eats מה עוד מצאתם? ;D

7. Started by NadavAfuta,

שלום לכולם, חברים שלי ואני לפני גיוס, כולנו בני 18 וקצת ואנחנו רוצים לטוס לאירופה. כרגע תכננו לטוס בערך לשבועיים בהם נעבור בין איטליה, צרפת, הולנד וגרמניה דרך רכבות. אני אשמח מאוד לטיפים מאנשים שאולי עשו דבר דומה או סתם יודעים כמה דברים על אירופה. אנחנו צריכים בעיקר לדעת על מקומות בילוי או אטרקציות במדינות הללו, עדיף שיתאימו לצעירים... בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי עלות הלינה. אנחנו מתכוונים ללון בהוסטלים, מה המחירים של כאלו ללילה? בכלל, כל דבר שיכול לעזור לנו בתכנון, או לחסוך עלויות וכאלה יעזור! תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. האם יש דבר כזה טלויזיה רגילה בגדלים 50" + לא פלזמה ולא מקרן אחורי... יש דבר כזה? אם כן, אפשר לראות? והאם האיכות בהם טובה יותר ממקרן אחורי או פלזמה? אם לא מה אתם ממליצים לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Idanez,

שווה לקרוא עד הסוף.. מבטיח! בקיצור... יש לי מצלמה.. שהחברה שסיפקה לי אותה נתנה לי הוראות להתקין אותה באנגלית.. אבל אנגלית כמו שרק הסינים יודעים ( לא מבינים כלום!! ) בסוף היא כותבת לי, אם כל מה שהצלחתי לא עבד תיכנס לפה ותוריד את הדרייבר -- !!! אמא שלך **%&$ אז למה יצאו לי העיניים עד עכשיו?! Dear customer, For the webcam problem,could you pls see the following info.Hope it helps someway. First,Pls plug in the webcam to the interport of computer. And open your ''My Computer'' on you table and found the "Scamer & Camera". Then you will found "USB Vedio equipment" and click it. Second,Plug in the webcam to the interport of your computer first. Open your "My C…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

אני מטר 80 שוקל 87 יוצא לי במכשיר אליפטיקל 160 דופק אחרי חצי שעה של אימון בערך... זה מאוד גבוה נכון? מה לעשות בשביל שיהיה דופק יותר נמוך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי שלום העניין הוא שאני מחפש לקנות כמה חלקים חדשים למחשב, ואני לא מעוניין לקנות בכרטיס אשראי, אני לא ילך ויתן את המספר שלי באינטרנט. לכן אני מחפש חנויות שנותנות לשלם באמצעות מזומן או בצ'ק, אם מישהו מכיר כאלו חנויות בבקשה שירשום כאן. תודה מראש. :-*

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SupeRnovA,

יש לחבר שלי היום יום הולדת שם ורציתי לדעת בערך או בדיוק אפילו איפה זה? מישהו יכול להסביר לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Palamnaeusus,

The smiley :-) and its many variants are an important (and fun!) part of the worldwide online social culture -- allowing emotions to be conveyed in plain text. It has been in widespread use since the early '80s, when it was first proposed. Yet the original message in which the smiley was invented had been lost -- until now. :-) After a significant effort to locate it, on September 10, 2002 the original post made by Scott Fahlman on CMU CS general bboard was retrieved by Jeff Baird from an October 1982 backup tape of the spice vax (cmu-750x). Here is Scott's original post: 19-Sep-82 11:44 Scott E Fahlman :-) From: Scott E Fahlman <Fahlman at Cmu-2…

15. Started by Salwaby,

סתם חשבתי יהיה נחמד לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים ב YouTube זה אחד קורע :]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי כמה שאלות בנוגע לשעות נוספות,אני לא כ"כ בקיא בחוק אז אני פונה אליכם. במידה ואני עובד כל יום (א-ה) משעה 8:30 עד 19:00 - האם אני אמור לקבל שעות נוספות החל מהשעה 17:00 ? ומה קורה במסגרת החוק לגבי ימי שישי בתנאים הנ"ל ? האם ימי שישי יהיו לי מלכתחילה כשעות נוספות ? (8:30 עד 13:30/14:00) חג שמח ושנה טובה. נ.ב לא לקחתי בחשבון את ה-30 דק' הפסקה שירדו לי כמובן בכל יום , אז לצורך העניין זה יוצא כאילו אני מתחיל לעבוד מ-9 בבוקר בכל יום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני חייב להגיד שהתאכזבתי.... אין שחקן אחד מהסרטים הקודמים, כל המרוצים שם זה Drift, והסרט נראה כמו חיקוי של need for speed underground(למרות שהם חופפים.... זה אמור ליהיות ההפך!!!) לא אומר שלא סרט טוב.... סרט לא רע רק שהתאכזבתי קצת.....

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי מחשב core 2 due 3ghz וכרטיס מסך shappire r7 260x oc. הולך לעבוד ביוון. אני מתלבט בין: 1. לקחת איתי את הכוננים הקשיחים ולבנות ביוון בחנות מחשבים מחשב שיהיה אקוויוולנטי למה שיש לי בארץ. 2. לקחת את המחשב איתי בטיסה כמטען מיוחד (את כל המחשב כל המארז). לגבי אופציה 2 אני חושש שעלול להנזק המחשב. מצד שני זה יכול לצאת לי הרבה יותר זול, אני מניח שמחשב אקוויוולנטי לזה שיש לי כרגע, ביוון יעלה עדיין כאלף ש"ח לא כולל עלות מסך עכבר ומקלדת. מה עדיף?

19. Started by Cereal Killer,

כשמו כן הוא!

20. שלום, בחיפושים שלי באתרי עבודה יש מודעות עם משרות בתחומים שלא מוכרים לי אבל יש דרישות שאני מרגיש מתאים. בעיה שאין מספיק פרטים על משרה בתיאור שלפעמים יש רק כותרת. מישהו מכיר אתר שיכול להרחיב על משרות קיימות בארץ? משיהו מכיר פורום לדיונים בנושאים עבודות בארץ? פורום איפה אנשים של חברות שונות מדברים על עבודה שלהם, חברה העוסקת, תנאים וכו'? יצא לי לגלוש מזמן באחד פורום כזה אבל לא שמרתי במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ofeky1,

שלום אני רוצה לקנות מגבר חדש לאוטו שלי ואני צריך המלצות ממבינים בדבר המגבר יתחבר לרדיו דיסק של קנווד ויתחברו אליו רמקולים 6X9 (לא יודע כמה וואט) וסאב של JBL 1000W וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 800 שקלים ובבקשה אל תפנו אותי לפורומים אחרים תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אחותי מחפשת עמותה שהבסיס שלה (ביסל"ח) יוכל לתרום לו מזון וכד' לקראת חג הפסח. מישהו מכיר ויכול לעזור? באופן מפתיע חיפוש גוגל לא ממש עזר בנושא

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pergola,

אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל.. כנראה שאני יעשה בhigh Q מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500.. יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מצטער על האיכות מצלמת פלאפון, אם מישהו יכול לקודד את זה יהיה יותר טוב כי אין לי מושג איך.. ניתן לפתוח את זה עם REALPLAYER http://www.download.com/RealPlayer/3000-2139_4-10255189.html <--- התוכנה http://rapidshare.de/files/7013789/31-10-05_0852.3gp.html <---- הסרטון ;D ;D

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שעלולה להזיק האם זה נכון? כתוב גם שמסוכן שיהיה חלון במארז כי אז הקרינה עוברת בעוצמה יותר גבוהה ובכלל אני עם דלת פתוחה אז האם קיימת קרינה מזיקה כל שהיא שנפלטת מהמחשב? תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים