עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tendo,

היי, אני מתעיין לדעת האם ישנו מישו כאן שסיים תואר במקצוע הנ"ל? אני מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודים בנושא ואשמח לטיפה עזרה, לא סגור לגבי לאן לללכת, כרגע שני המקומות שעולים לי לראש שיצא לי לברר עליהם הם המכללה למנהל ואניברסיטת אראיל. אשמח לתשובה או לדעה האם יש מישו שסיים שם תואר (גם לא במקצוע הנ"ל). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. אני שם את זה כאן ולא ב"מחשבים ניידים" בכוונה, כי הפורום הזה הוא לדעתי הנצפה ביותר (בתכלס אני חושב שיש מקום אפילו לפרסם את זה בחדשות האתר) (אם מודר רואה צורך להעביר, אפשר להעביר כמובן) לציבור שרכש ניידים בשלוש החודשים האחרונים. מיקרוסופט והיצרנים הבאים: ACER, ASUS, DELL, FUJITSU, HP, Lenovo, LG, SONY ו TOSHIBA. הכריזו כי רוכשי ניידים מ-3 החודשים האחרונים (ניידי VISTA READY ?) עליהם מותקנות מערכות הפעלה XP PRO ו/או MEDIA CENTER, יקבלו בחינם אין כסף (או בעלות משלוח) WIN VISTA מהיצרן. לפרטים נוספים: http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/expressupgrade.mspx

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה לדעת מתי משדרים את מירוצי הראלי..... אני לא מוצא אותם, פעם ראיתי והפסקתי והיום אני רוצה להמשיך לראות, אז משהו יודע מתי משדרים (איזה ערוץ, איזה יום....)?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. יש לי מכשיר של מוטורולה C650. הוא תומך ברינגטונים MP3. אבל החבילה של הדריברים והכבל USB לא הגיעה איתו בקופסא, כנראה שזה עולה כסף (#$@%...), יש לי את הכבל, מאיפה אני משיג את התוכנות? חיפשתי באתר של מוטורולה ואין, חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. אם למישהו יש את הדיסק אז בבקשה שיפנה אלי בפרטי זה יעזור לי מאוד, תודה. יום טוב. עריכה: אם צריך, להעביר לתוכנה תעבירו, לא שמתי לב.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by Thug Love,

שלום שמתי לב שישב לי חיבור USB בממיר הכבלים שלי של HOT ורציתי לדעת למה זה ואם אפשר לחבר איתו למחשב ואם אפשר לעשות עם זה משהו?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. Started by Shay0600,

למה בחורף קר? אחד מהצבא בא ושאל אותי אתה יודע למה בחורף לא חם השמש לא מחממת אמרתי לא לא הוא אמר לי שבחורף בגלל הרוח והגשם השמש לא חמה כמו בקיץ חחח הוא צוחק עלי:\

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ...אני אי קש... (פזמון) ...איונו איונו בוכה אל הקירות איונו איונו צועק אל הקירות... ABS Breen What You Got מישהו יודע אם הזמר הקירח מהקליפ ששר את השיר זה שון מ5ive? ,usv nrta

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. האם זה הגיוני שקינג פיסי מוכרת את ה990x של אינטל בהפרש של 750 ש"ח מTMS? בשניהם מדובר על אותו מעבד בגרסאת הTRAY חיפשתי לראות אולי יש איזה אותיות קטנות או איזה משהו שונה אבל לא מאצתי שiם שוני בין ה-2. אולי אני מפספס משהו? הליק מ-TMS http://tms.co.il/product/10166 הלינק מ-KingPC http://king-pc.co.il/items/45865-Intel-Core-Extreme-i7-990X-6-X-3-46GHz-12MB-LGA1366-TRAY-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by cellular777,

קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי חבריה אודה אם תפנו אותי למוכרי מוצרי יד שניה לניידים ובפרט לוח אם הלוח l300 טושיבה מבך 17' תודה tood24@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tal^_^,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, שמי קובי ואני מפתח תוכנה במקצועי (בוגר תואר ראשון מדמ"ח). לאחי יש מיונים בשבוע הבא לבסמ"ח, לאחר שעבר את המיונים הראשוניים, במסגרת לימודי עתודה טכנולוגית (י"ג). רציתי לשאול, מבעלי ידע ונסיון במבחנים הללו, איך אתם מייעצים ללמוד למבחן הזה ? האם מישהו זוכר ממש שאלות ספציפיות שנשאלו במבחן ? אם למישהו נח יותר להגיב בפרטי \ מסנג'ר \ איי סי קיו \ טלפון, אז בשמחה. אשמח לתשובה בהקדם, חשוב לי ולמשפחתי, בתודה מראש, קובי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

היה לי SK SLIDER COLOR ברשת פלאפון (ESC), משחקים נחמדים הכל נחמד.. אבל היה אצלי יותר מידי זמן אז העברתי אותו הלאה עברתי לסלקום, למכשיר מוטורולה C650, המצלמה שלו דיי איכותית יחסית למצלמות אחרות שראיתי.. יש לו צלילים נחמדים, אחלה משחקים (הנסיך הפרסי, ריימן.. דברים מעניינים שכיף לשחק בהם ( הבעיה היא שבאיזור שאני גר אין קליטה בכלל לסלקום ואני שומע חצאי מילים בלחץ.. בלת ברירה (בצער רב וביגון קודר) אני נאלץ לוותר על רשת סלקום (באמת חבל לי כי אני אוהב תמכשיר הזה) נשאר לי או אורנג' (שיש להם מכשירים מעאפנים לפי דעתי, אבל יש להם את האח התאום של המוטורולה שלי שכולל 64מגה לשירים ועיצוב מזעזע במיוחד) או פלאפון (שגם פה אין הרבה אופציות כי אני שונא טלפונים נפתחים (סטארקטק סטייל)) אז…

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by moshe_91,

יש באתר 3 משחקים. אתם מתחילים עם Penny אחד שהאתר מספק לכם. כל פעם שאתם מנצחים מישהו אתם מכפילים את הכסף שיש לכם וכל פעם שמפסידים אז אתם מפסידים את כל מה שיש לכם . במקרה ואתם מפסידים, האתר מספק לכם עוד Penny כדי שתוכלו להמשיך ולשחק למרות שהפסדתם . יש באתר עוד הרבה דברים שבעזרתם אתם יכולים להרוויח כסף. החשבון שלכם כל הזמן מתעדכן וברגע שיש לכם 5 דולר אתם יכולים לשלוח אותם לחשבון שלכם (הם שולחים צ'ק לכתובת שלכם או מעבירים לכם את הכסף לחשבון PayPal או כל חשבון ווירטואלי אחר) . קיצר זה שווה, אני כבר הרווחתי 2 דולר . אם אתם רוצים שאני אשלח לכם הזמנה כיתבו תגובה עם האימייל שלכם ואני אשלח לכם הזמנה לאימייל (:

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by idofr,

לא ידעתי איך אני פונה ולמי אז אני פשוט כותב פה, עכשיו שמתי לב שהשעון של הפורומים משום מה נמצא על GMT במקום GMT+2 שהוא זמן ישראל.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by Morphine,

כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מבין כלום במפרטים, וגם אין ממש טעם לפרסם את ההודעה בפורום המתאים כי אין כמו שיחה במסנג'ר. אז מי שרוצה לעזור לי בזה, אשמח אם ישאיר לי את המסנג'ר שלו ;D

17. גוגל שחררה עדכון אבטחה נוסף לדפדפן הכרום שלה, על מנת לסגור פרצה במנוע ה-Java Script של הדפדפן. הדבר צפוי להשפיע על מיליארדי משתמשים ברחבי העולםלכתבה

• 0 תגובות
    • 313 צפיות
  18. היי, רק רציתי לדעת מהי הדרך הכי מהירה להעביר\לסנכרן שירים לDisk on key בחיבור USB, דרך Sync בMedia Player 11? העברה רגילה לכונן של הדיסק? או יש תוכנות יותר מהירות?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. שלום, לאחרונה סיימתי לימודי הנדסת תעו"נ בשנקר. עד כה לא מצאתי עבודה וכרגע אני ממלצר (כך עשיתי בשנתיים האחרונות). אני מחפש בעיקר עבודה בתחומי התפעול השונים: ניהול פרויקטים, או"ש, Planning וכדומה. לאחרונה הציעו לי משרה שכוללת התעסקות וכתיבת "קוד" SQL. כלומר, משרה שלא תעזור לי כמעט בכלל לתחומים שלעיל, אך כן תקדם אותי בעולם מערכות המידע, ה BI וכל זה. אני יודע שיש בפורום מספר מהנדסים. לכן רציתי את דעתכם לגבי האפשרות להתפתח בעתיד בכל אחד מהתחומים הנ"ל ועד כמה אפשר להרוויח בהם כאשר אתה בעל נסיון. חלק מהחששות שלי ממשרת תמיכה ב SQL היא שבסופו של דבר, אתה מעיין "סוג ב" של מתכנתים. זה לעומת שאר התחומים, שפשוט מהווים תחום ידע בפני עצמם והם ליבת הנדסת התעשיה. בקיצור, אשמח אם אנשים…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אצלי זה כבר במצב דיי חמור. גם כשכל הכיתה מדברת בבת אחת, כשמישהו שיושב בצד השני של הכיתה אומר בשקט את המילה "מחשב", הארד דיסק" או כל דבר אחר שקשור לחומרה, הראש שלי מסתובב אינסטינקטיבית לכיוונו. כבר עבדו עלי כמה פעמים ככה... גם לכם זה קורה?

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. הבעיה לקוחה מתוך הפרק על משפט פיתגורס, אז בבקשה, הסתמכו בפרון שלכם על המשפט, ולא על חומר שמעבר לתחילת כיתה י' (סינוס, טנגנס וכו'). תודה.

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by The-Devil,

הבנתי שיש לזה 2 פירושים האחד הוא: national organisation of men agains amazonian masterhood אבל מישהו יודע מה הפירוש שני?? אגב מי שהיה תקוע באוקיינוס השקט ולא יודע על מה אני מדבר זה לקוח מהסידרה נשואים פלוס...

• 3 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים