עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה. משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגרים www.freerobotchicken.com

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by PoNi_PoNi,

מי היבואנים בארץ של חומרה כרטיסי מסך לוחות הכל כל החברות

3. Started by little_John,

Happy Beast Day As many of you are aware, tomorrow is the anniversity of D-Day. What you may not be cognizant of is that the date when expressed in double digits is 06-06-06. 666 Biblical Number of the Beast 660 Approximate Number of the Beast DCLXVI Roman Numeral of the Beast 665 Number of the Beast's Older Brother 667 Number of the Beast's Younger Sister 668 Number of the Beast's Neighbor 999 Number of the Australian Beast 333 Number of the Semi-Beast 66 Number of the Downsized Beast 6, uh..., I forget Number of the Blond Beast 666.0000 Number of the High Precision Beast 665.9997856 Number of the Beast on a Pentium 0.66…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by BedB0y,

אני די נעול על g-shock, אבל אין לי מושג לגבי הדגמים עצמם, וזאפ לא ממש עוזרים. תקציב של 500+- תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ?????

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Yehudaa,

לאחרונה מוכר באיביי זיכה אותי בסכום של 25$ על מוצר שהגיע אלי תקול . ראיתי בפאי פאל שהוא אכן זיכה בסכום המבוקש . אבל עברו שישה ימים ועדיין לא ראיתי את הזכוי בכרטיס האשראי או בחשבון הבנק . הכרטיס האשראי שלי הוא של ישראכרט התקשרתי אליהם והם אמרו שהם רואים את הזכוי שנעשה ויש לחכות לעשרה ימי עסקים בשביל שזה יתעדכן בחשבון . האם זה נורמלי שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ? מישהו יכול להגיד איך זה אצל חברות אשראי אחרות ?

8. Started by scorpion,

מחר עינקודר מתגייס אז בואו כולם נגיד לו להתראות כי מעכשיו הוא יהיה איתנו רק בסופי שבוע........... אז הנה הלהתראות שלי: [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300][move]להתראות ובהצלחה[/move][/shadow][/glow]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by avi2014,

מסקרן אותי לדעת למה כשמורידים סרטי dvdrip או סרטים בפורמט דומה יש את הפסים השחורים הגדולים האלה?? למה זה מועיל? והאם יש דר להעלים אותם עם תוכנה כל שהיא? (**מקווה שזה לא ווארז.)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מריץ סריקה אוטומטית וידנית, זה מוצא את כל הערוצים שיש חוץ מערוץ 1 מדובר בממיר עידן פלוס פנימי בטלויזית LG מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Henz16,

ביום שישי (האחרון) עשיתי קעקוע של מגן דוד על החזה. (הקעקוע השלישי שלי) בכל אופן, קעקוע שכדי לנקות את המקום לפני ששמים את המשכה, וגם לשתוף אותו כמה פעמים ביום כדי שכל השאריות ירדו ממנו. אז נכנסתי להתקלח והרטבתי את הקעקוע ושמתי לב שהוא מתקלף יותר מבדר"כ ויודות חתיכות גדולות מדי, מישהו יודע אם עשיתי משהו לא בסדר? ואם זה יפגע בקעקוע? (בתוצאה הסופית)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מתכנן לעשות דלת ואינטרקום בבניין שאני גר בו, עכשיו יש לי שתי אופציות לגבי האינטרקום, קוי או דרך קווי בזק (ישנם עוד אופציות אבל הם יקרות ולא ראליות). עכשיו קוי זה מגעיל ולא נח (ישנן שתי נשים זקנות שגרות בבניין), אז מה שנשאר לי זה דרך קווי בזק (שזה גם הרבה יותר נח), הבנאדם שנתן לי הצעת מחיר אמר שיש סיכוי שאינטרקום דרך קווי בזק יכול לגרום לשיבוש הקו. האם זה נכון, אם למישהו יש אינטרקום דרך קווי בזק וזה אכן גורם לשיבוש כלשהו, עד כמה זה מפריע? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Socrates,

אתם יודעים על מה אני מדבר. אני רוצה את השם של הטראק.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Koby,

מישהו יודע אם יש מכס על חלקי מחשב? כי מצאתי מקום שממש משתלם להזמין ממנו בחו"ל בהנחה שאין מכס תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, כמו שאתם יודעים שבוע הבא שישי הורוד . לא יצא לי עדיין להזמין מחו"ל שום דבר, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות אמינות ומומלצות שעושות משלוחים לארץ ? עוד שאלה קטנה.. אפשר להעביר כסף מחשבון הבנק שלי לחשבון פאיפל ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ORrrr,

שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מדובר על כמות של הודעות ולא הודעה אחת.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by napoleon45,

בעולמנו המופלא ( בלי שמץ ציניות מצידי ), מתעקשת האנושות להמציא חדשות לבקרים עוד ועוד שיטות להשמדתה הטוטאלית. לפי מקורות יודעי דבר, מדובר בפיצוץ של טיל גרעיני מראש עד הזנב, כלומר לא רק ראש הקרב גרעיני אלא גם המנוע. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5568658,00.html#autoplay

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי דיסק קשיח מהמחשב שלי עם 2 סקטורים פגומים ואני רוצה לגבות את המידע יש לי את 2 הכבלים שאני צריך - אחד של הכוח ואחד דק כזה, SATA נראה לי עכשיו השאלה היא אם כל פעם שאני מחבר/מנתק את הדיסק אני אצטרך קודם לכבות את המחשב? וזה בסדר אם אני אשאיר את הצד של המארז פתוח בזמן שהמחשב עובד? תודה איל

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שומעים לא מעט על התחממות כדוה"א.. או על אסונות ענק שעלולים להתרחש בגלל פעילות האדם, או גם על חיסול משאבי כדוה"א. אני אומר מה הקטע? למה להיות לחוץ? בכל מקרה זה לא יתרחש בדורינו אלא בעוד שמונים, מאה שנים פלוס.. אז חברים! הפסיקו לדאוג אני בעד להינות, לחסל משאבים ולא להתחשב בכלום. יש לנו פריבילגיה לכלות הכל, ולא לשלם על כך. לעזאזל הדורות הבאים. אני ואתם נהייה טמונים עמוק באדמה. תודה על הקריאה, לפוסט הדיעה שלי. __________________

21. Started by x-pac,

רציתי לדעת עם יש מקום מיוחד שייהתם ממליצים לי ללמוד בו טכנאי מחשבים או שכל המקומות אותו דבר ראיתי בג'ון ברייס את הקורס הבא http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=5631&CompanyID=1 והוא נראה לי דיי רציני יש מקום שאולי הייתם ממליצים עליו יותר או שהקורס הזה הוא מספיק טוב?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mikko,

תראו עזה חלק ממצרים והגדה בירדן http://visunetdemos.demos.ibm.com/blogsamples/factbook2/FactBookSE.html על מה מדובר: http://www.downloadsquad.com/2010/07/29/video-tour-world-factbook-dashboard-by-ibm-is-data-visualizatio/#continued

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Decktor,

היום בבוקר במקרה שמעתי את הסיפור של איך אבא שלי ניצל בשואה והחלטתי שבטח יש פה מלא אנשים שיש להם סיפורים מדהימים במשפחה אבל המשפחה לא מדברת על זה יותר מדיי וכו'. בכל מקרה הנה יש לכם תירוץ לשאול או סתם לספר לאחרים מה קרה במשפחה שלכם, אני אתחיל: אבא שלי בתור ילד קטן גר בליטא והיה לו יום הולדת באותו יום כמו לדוד שלו. אמא שלו התכוונה לנסוע לדודים לכבוד היום הולדת של הדוד ולהשאיר אותו אצל סבא וסבתא, הדודים התווכחו איתה שהיא לא יכולה להשאיר את הילד ככה ביום הולדת שלו ושהם כבר קנו מתנה והיא חייבת להביא אותו איתה. אחרי הרבה ויכוחים היא בסוף לקחה אותו איתה, ביום אחרי זה סבא וסבתא שלו כבר נרצחו. ת'רד זה מוקדש לזכר כל היהודים שנרצחו ע"י בני עוולה על לא עוול בכפם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי שלום העניין הוא שאני מחפש לקנות כמה חלקים חדשים למחשב, ואני לא מעוניין לקנות בכרטיס אשראי, אני לא ילך ויתן את המספר שלי באינטרנט. לכן אני מחפש חנויות שנותנות לשלם באמצעות מזומן או בצ'ק, אם מישהו מכיר כאלו חנויות בבקשה שירשום כאן. תודה מראש. :-*

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים