כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב. סוף החודש יש את "יריד המותגים", השאלה שלי היא האם באמת שווה לי לשרוף יום שלם על נסיעות ליריד, דמי כניסה, ולהנות מפרי המבצעים או שמדובר על עבודה בעיניים ואין טעם בכלל לפזול לשם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעולמנו המופלא ( בלי שמץ ציניות מצידי ), מתעקשת האנושות להמציא חדשות לבקרים עוד ועוד שיטות להשמדתה הטוטאלית. לפי מקורות יודעי דבר, מדובר בפיצוץ של טיל גרעיני מראש עד הזנב, כלומר לא רק ראש הקרב גרעיני אלא גם המנוע. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5568658,00.html#autoplay
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הגעתי למסקנה שאני בן אדם חכם, עם הרבה תובנות מעניינות על החיים, וזה יהיה רווח אדיר לאנושות אם אני אכתוב בלוג ואשתף את כולם בהשקפות, רעיונות, פילוסופיה ושאר הדברים המגניבים האלה שיכולים רק לתרום לכל מי שיקרא אותם. הממ..יצא לי קצת שחצני (למרות שאין בן אדם יותר צנוע ממני). בכל מקרה, איזה אתר בלוגים נחשב הכי פופולארי כיום? חשוב לי שזה יהיה אתר שיש בו הכי הרבה גולשים. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איש אחד גר בקומה העשירית. כשהוא קם בבוקר והולך לעבודה הוא יורד במעלית לקומת קרקע, וכשהוא חוזר - הוא עולה עד קומה 6 במעלית ואת שאר ארבעת הקומות הוא עושה במדרגות. השאלה - למה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר עינקודר מתגייס אז בואו כולם נגיד לו להתראות כי מעכשיו הוא יהיה איתנו רק בסופי שבוע........... אז הנה הלהתראות שלי: [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300][move]להתראות ובהצלחה[/move][/shadow][/glow]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בהודעה כזו? זה קורה גם לאחר שהחלפתי בטריות חדשות. אודה לכל עזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעבר הרחוק, לפני שהמציאו את הלייזרים האדומים, היו עכברי גולות! ואז מישהו חשב, למה שלא נשים את הגולה על העכבר! ואז אני החלטתי לקנות אחד כזה, והתאהבתי... אבל מה? אחרי כמה שנים הוא התקלקל, וחרף חיפושי בחנויות אחר אחיו, יצאתי ביידים ריקות. מישהו אולי מחזיק בבית את העכבר הזה, ורוצה להפטר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין להגיע לכפר הירוק בימי שישי (אונ' פתוחה) אך הבנתי שזה קצת בעייתי להגיע לשם בתחבורה ציבורית. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לשם מהתחנה המרכזית של ת"א? או אולי מהרכבת? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להוכיח שזה מתקיים כל אלפא: התרגיל הוא מינוס אחד חלקי סינוס אלפא שזה שווה לסינוס 90 מינוס אלפא חלקיי טנגטס אלפא יכול להיות שהמינוס לא צריך להיות ? אגב אשמח לפיתרון גם אם המינוס לא צריך להיות, אני אמור לקבל תשובה של זהות ידועה נראה לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיסני כבר מתכוננים לסוף השנה, וחושפים קדימון ראשון עבור סרט הספין-אוף הגדול הראשון ביקום של מלחמת הכוכבים, שינסה להמשיך את ההצלחה העצומה של פרק 7 מסוף 2015 רק לאחרונה הסתיים באופן רשמי סיבוב ההקרנות בבתי הקולנוע של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר', הפרק הראשון בסדרת הסרטים שהגיע לאחר ההשתלטות שבוצעה בידי אולפני דיסני וכנגד כל ההערכות והחששות זכה להצלחה גורפת אדירה עם הכנסות של יותר מ-2 מיליארד דולר בבתי הקולנוע ברחבי העולם. כל זה לא אומר שבהוליווד החליטו לנוח ולהנות מההפוגה – להיפך, הם מנצלים את המאורע בכדי להשיק את הטריילר הראשון ל-Rogue One, סרט 'מלחמת הכוכבים' שינסה להמשיך את המסורת ובגדול כבר בסוף השנה הנוכחית. Rogue One הוא סרט צד ראשון במסגרת התוכניות …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח מאוד להסבר איך לפתוח חשבון של Gmail? ואחרי שיש חשבון מה אני צרי לעשות? זה עולה כסף? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני הולך לישון ב 12 בלילה וקם ב 7 בבוקר ,לומד עד 2 בדר''כ לפעמים יושן צהריים 3 שעות זה טוב?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נעוניין לקבל המלצות למקומות שיש בהם שולחנות כתיבה איכותיים ששוים את הכסף, ולא ג'אנק כאלה שיהרסו לי אחרי חודש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20809 טוב אני תאמת רק מכיר תשם ממישחקי הווידיאו אבל בטח יש שמכירים אותו מתחום המרוצים בכל מיקרה יהיה זכרו ברוך
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני קומץ את היד לאגרוף רואים מן גבעה כזאת באצבע הרביעית והחמישית. בהתחלה שנתתי אותו היד התנפחה למימדים עצומים, ואז זה נרגע קצת. יש לציין שאני יכול לעשות את כל הפעולות הרגילות בלי כאב. האם העצמות זזו? או שאז הייתי מרגיש כאב עצום? יכול להיות שהעצמות נכנסו פנימה עוד יותר? תודה זה מאד חשוב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך עושים מספר חסוי הכוונה שכשאני מתקשר למישהו הוא לא יראה את המספר שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה מראשון כבר התחילו להגיע האגרות גיוס אז מי מחברי הפורום פה מתגייס לנ''מ במרץ 09 ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפעמים אני "נתקף" פה בהתנתקויות של המודם שלי, כאשר לא יורד שום גשם, לא מזיז כלום ולא משנה שום הגדרות.... (זה קורה בדר"כ בערב/לילה) לכם זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חשד שזאת נימבאזז לאנדרואיד אבל זה יכול להיות כל דבר לאנדרואיד או למחשב. מה שקורה זה שאני מחובר 24\7 לפייסבוק ואני מקבל הודעות מההיסטוריה של הצ'אט של אנשים שחושבים שאני מחובר... מישהו נתקל פעם בזה? איך אני יכול לבטל דבר כזה? בנימבאזז חיפשתי קצת משהו שקשור להיסטוריה אבל בכלל לא מצאתי הגדרות...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אל מול החלון ישבה בעודה סופרת את פתיתי השלג המעטים שאט אט כיסו את העיירה העייפה.. כך הייתה נוהגת לעשות כל לילה כאשר אביה היה יוצא אל המילואים, תוהה ומנסה לדמיין בראשה באילו קרבות הוא לוחם, האם הוא נפגע או הרג, או שאולי חבר שלו מת לידו.. וכך הייתה מייצרת עשרות תרחישים אופטימיים למה-אבא-עושה-עכשיו.. מבלי לדעת שכאשר היא יושבת אל מול החלון אז..... (תמשיכו מכאן.. קחו את זה לאיפה שבא לכם, רק בלי סקס עם דולפינים!!)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם אפשר מה הם הסדריי הקניה תודה ...... אפשר תשובה זה אפשרי להזמין לישראל או לא ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי סתם רציתי לדעת מה כולם חושבים, האם נגנים של 30GB עם וידאו וכל השטויות או בקיצור כי זה נושא הדיון עד סכום של 2000~ שקלים הם לדעתכם מותרות ממש רציניות או לא בהנחה שמי שרוצה את הנגן לא כזה חולה מוזיקה אבל זה בהחלט תחביב דיי רציני שלי והוא אוהב מוזיקה אגב בסקר לא ידעתי איך להגדיר את זה בדיוק...כי נשמע שממוצעת+ ומבוססת טוב זה אותו דבר אבל הכוונה שמבוססת טוב זה כאילו "רמה" אחת מעל ממוצעת+ אתם מוזמנים להגיב ולהרחיב בתשובות
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פלוני קנה מחשב הכי מושקע שיש - החנות נסגרה, יש בעיה בתקופת האחריות - מי נתבע?! שאלה הכי פשוטה שיש. האם פלוני נדפק?, או שתביעה תהא רלוונטית, שואל רק כדי להעישר ידע כללי, ע"כ חשוב לי לקבל תגובות שמקורן הוא ניסיון, ברכות!.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-