עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LermanIsUberCool,

15 עד עכשיו קיבלתי צורב של מיטסומי (16MB באפר), 2 ספרי צילום, והבטחה לGF4 TI 4400

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by guycnaan,

וכבר חשבתי שאין מה לחדש בתחום... http://www.2cooltek.com/case001.html

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yambtz,

אז ככה, אני תלמיד י"ב, ובגלל שקפצתי כיתה יש לי צו ראשון רק ביום רביעי הזה (!) ככה שיש לי בכיף שנה חופש. אבא שלי גר באילות, הקיבוץ ליד אילת, עם חברה שלו ואחותי (חצי, בת של חברה שלו) והוא הציע רעיון מאוד מעניין, אני אשכור יחידת דיור באילות, אעבוד ואעביר ככה את השנה. לי נשמע רעיון נהדר כי גם אילות וגם אילת זה כיף, יהיה לי שם אוטו, גם ככה חברים שלי מתגייסים, וכי אני אוכל לחסוך כסף לצבא. עכשיו רק בעיה קטנה, למצוא עבודה למישהו יש הצעות איפה לעבוד? איפה צריכים עובדים? עדיף משהו על החוף כמובן, או סתם משהו מעניין. תזרקו הכל, לא משנה מה, נמאס לי מאמא שלי ואחיות שלי, הגיע הזמן לעבור

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ilanb0,

נדבק לי למחשב anti spyware של מקאפי שהתווסף כנראה בזמן שהילדים שלי הורידו איזה תכנה מהאינטרנט. הדרעק הזה מאט לי את פעולת המחשב. לא מצליח להסיר אותו מ"הוספה והסרה של תכניות" כאשר מקליק עליו, וגם לא כאשר אני מאתחל את המחשב ל"מצב בטוח". מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200607/2006071320314.htm גם באמצע המלחמה צריך לגרש אותם ללבנון

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Gilo2005,

אני מעונין להגיע לתותחנים מה אתם יכולים לספר לי על יחידה זו :\ כי אני ממש לא בטוח בנושא הפרופיל שלי לא מוגדר כי לא עברתי תצו עדין ויש לי בעיית נשימה תספרו לי מה עושים ביחידה הזו חוץ מלראות טילים על לבנון ועל עזה כמו עכשיו

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי כ-5000 FORINT הונגרי בשטרות ירוקים של 1000 וסגולים של 500. היה מאוד פשוט לבדוק את השער עם הדולר רק שכבר לא משתמשים בשטרות האלו(הם מלפני כ-15 שנה). יש עצות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Idanez,

שווה לקרוא עד הסוף.. מבטיח! בקיצור... יש לי מצלמה.. שהחברה שסיפקה לי אותה נתנה לי הוראות להתקין אותה באנגלית.. אבל אנגלית כמו שרק הסינים יודעים ( לא מבינים כלום!! ) בסוף היא כותבת לי, אם כל מה שהצלחתי לא עבד תיכנס לפה ותוריד את הדרייבר -- !!! אמא שלך **%&$ אז למה יצאו לי העיניים עד עכשיו?! Dear customer, For the webcam problem,could you pls see the following info.Hope it helps someway. First,Pls plug in the webcam to the interport of computer. And open your ''My Computer'' on you table and found the "Scamer & Camera". Then you will found "USB Vedio equipment" and click it. Second,Plug in the webcam to the interport of your computer first. Open your "My C…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Omri643,

שלום לכולם בקרוב אנחנו עוברים בית(כבר קנינו) והפעם אני רוצה להשקיע בחדר הזה כמה שיותר... המידות של החדר הן: רוחב בערך 2.5 ואורך 3.2 ואז יש מין נישה כזו שהופכת את זה לכמעט 4 אני מתכנן לשים שם מיטה וחצי הנה ההתלבטות הראשונה שלי: איזה מיטה לקנות אני יכול לקנות מיטה וחצי מתכווננת ולכוון אותה לאיך שנוח לי, או מיטת ספר(מישהו מכיר?) שמשמשת גם כספה(חברים שלי באים אליי הרבה שיהייה להם איפה לשבת) מה לדעתכם עדיף לי? כמובן שאת ספת הספר אני אפתח מתי שאני ישן, בלתי אפשרי לישון עליה שהיא לא פתוחה(זה ממש קטן) לבית החדש אנחנו קונים גם מקרר חדש. אז חשבתי לקחת את המקרר לחדר, ולשים בו שתייה אולי קצת גלידות וכאלה... שאני לא אצטרך ללכת למטבח כל פעם שבא לי לשתות משהו. אבל הבעייה שזה מקרר בגודל …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kinggil,

http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html תצפו בזה דקה ותשימו את הרמקולים על הכי הרבה עוצמה. אל תשאלו אותי באיזה שפה רשום שם למעלה. אני נותן לזה ציון 5 ומטה לא משהו...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jokoono,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by lev-27,

.....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by habahaba,

שלום רב, קיבלתי את המייל הבא מאינטל ואני לא מצליח להבין מה כוללת העבודה, איזה ניסיון היא תיתן לי ועד כמה היא תעזור לי בעתיד: [INDENT]הי, אנו רוצים לעדכנך כי החלטנו לפתוח עמך בתהליך גיוס למשרת סטודנט/ית למרכז פיקוד ובקרה באינטל קרית גת. מרכז השליטה והבקרה אחראי על ניהול מצבי שגרה וחירום בכל אתרי אינטל בישראל. בשגרה - ניהול המבנה במצבי שגרה, עבודה בחדר הבקרה, אחריות על עבודה סדירה, אחריות על אבטחת מידע, אכיפת נהלי בטיחות בחברה וניהול שוטף של הבניין. בחירום - ניהול אירועי חירום כגון אירוע חבלני, פלילי, אירועי רפואה, אירוע הצלה וכימיקלים. התפקיד כולל אחריות על פרויקטים שונים בתוך ומחוץ לצוות, ביניהם פיתוח, הטמעה ומעקב של תהליכים ונהלים, ואחריות על צוות אבטחה חיצוני. התפקיד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Guy950,

יש לי שני מיילים, אחד שאני נרשם איתו לאתרים וכו' (של Gmail) והשני שהוא פרטי שאני נעזר בו לכל מני שימושים (Hotmail). באופן נורא מצחיק, האימייל הפרטי ניהיה קורבן לדואר זבל ולא מפסיקים להפציץ אותי בפרסומות ודואר זבל. עכשיו השאלה שלי היא פשוטה, אין מפסיקים את זה? אני לא נכנס למיילים מחשש שהם כבר מכילים וירוסים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by אנונימי,

:evil_laughterpurple:

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בחודש שעבר החלטתי לנצל את ה"כוכבים של ישראכארט", בעלות של כמה עשרות כוכבים (שבחיים לא חשבתי שאני אנצל אותם) "קניתי" מנוי ל-2 גליונות של המגזין הישראלי (ירחון) PCPLUS . היום קיבלתי את המגזין השני (גליון 18), מדפדף אני בהנאה (אחלה מגזין... ;D), מגיע לקראת סופו, ופתאום... נאורו עיניי ! לוגו האתר מתנוסס בראווה בצידו העליון של העמ' (אם כי לא הלוגו הזה שאתם רואים כרגע באתר, אלא הלוגו השני, שמופיע מדי פעם בחדשות האתר). אני משפשף את עיניי כלא מאמין !! עמ' 95: זהו מדור חדש (לא היה בגליון שעבר) בשם "עושים שוק", בו מוצגים 6 מפרטים לגיימרים מתוך המפרטים המומלצים !!! לכל מפרט הקדמה (אם כי מעט שונה מאשר ההקדמה שכתובה באתר) ופירוט מלא של הרכיבים כולל המחיר המדוייק מתוך מפרטי …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה יש למישהו מושג איפה יש חנות ציוד ל DJ, אבל חנות מיקצועית עם כול הציוד,כול מוכנות עשן פליקרים וכול השטויות האחרות. אא באזור אשדוד,רחובות,ואולי גם תל אביב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Yaniv_Uzan,

טוב כמו שאני תמיד אומר, אני די חלוד כי כמה שנים לא הייתי פה בפורומים הצלחתי להבין לאט לאט ש BIODOME עובד ב KSP... נכון או לא? פתאום אני נכנס לאיזה טרד בן שנתיים בערך ותראו מה אני מגלה... הוא כותב שם ש KSP חרא של חנות חחח ;D :lol: יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

יש אחד כזה ? הייתם בו ? אני לא צריך משהו יקר ויפה רק מקום לשים בו את חפציי וזהו ! יש לינקים ? תודה. נ.ב כמה עולה נסיעה לאילת באוטובוס מתחנה מרכזית ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://www.orenzarif.co.il/pics.htm תסכלו איזה בולשיט מוכרים לאנשים... שימו לב ל "משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" תראו איך משתנה התמונה וגם המשקפיים שלו נעלמות... שלא נדבר על זה שהתמונה היא של הבוט סקרין... ותראו גם את ה"קריאת ספרים סגורים במחשבה וירטואלית" וה "תוספי תזונה מחוזקים בכוחות על טבעיים" איזה בול שיט.... אנשים לא מתביישים...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com/ תוכלו להירשם שם ולקבל את כתובת האמייל הארוכה ביותר...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. תרגומים כידוע חוקיים אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הזו. נשארו עוד אתרים עם תרגומים בעברית ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.