עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השאלה בכותרת... מעניין לדעת עם איזה אנשים אני הולך לעבור את הקורס...

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. מישהו יודע?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itsik2525,

תיקו 1-1 :'( לכל מי שלא ראה פשוט משחק מדהים מדהים של חיפה

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום . חבר שלי היה ממזמן בצו הראשון . והוא אמר לרופא שיש לו אסטמה ועכשיו שלחו לו צו "התרעה לפני מעצר" . או צריך ללכת לצבא בשביל בדיקות שקשורות לאסטמה . הבעיה היא שהוא לק קיבל את הצו שלפני ההתרעה . עכשיו הוא צריך ללכת לצבא ביום רביעי הקרוב. לפני יומיים הוא התחיל להרגיש לא טוב . ובצא הוא צריך לעשות כל מיני בדיקות כי בצו רשום שצריך להביא בגדי ספורט . ובגלל שהוא לא מרגיש טוב הוא רוצה לדחות את הצו . השאלה שלי זה אם אפשר לדחות צו של ההתרעה לפני מעצר ? תדודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מקווה שזה באמת מתאים לכאן - לא מצאתי פורום מתאים יותר - אני מחפש קבצי מוזיקה ב AC3 , או כל ה DEMOES האלה של DOLBY DIGITAL וכאלה - איפה אפשר למצוא אותם ? כל מה שבא ב AC3, DOLBY DIGITAL, DTS, THX - טוב בשבילי ... תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  7. ובנוסף, בגלל שמאוחר אני לא יכול להתקשר לאף אחד, אז אם מישהו יודע מתי הבגרות בביולוגיה היום בבקשה תכתבו לי, תודה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. ברצוני לדעת מספר שאלות והן. 1. מאיזה דת הוא מגיעה? 2. באיזה שנה נפטר ?( מצטער אני יודע שזה חור בהשכלה). 3. מה הייה התחום העיקרי שהייה טוב בו.? 4. האם היתה לא משפחה? תודה לכולם, אשמח מאוד לשמוע מכם דגובות. לילה טוב- Gil. Z

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  9. גדול!! גדול!!!!!!! חשבתם ש-"חחחחחחחחחחחחחחח" זה רק משהו שכותבים באינטרנט? אז טעיתם!! http://www.youtube.com/watch?v=oiTE8G_c9fg&mode=related&search= (פעם ראשונה אחרי דקה, ועוד הרבה לקראת הסוף..)

10. אני מנסה כבר שלושה ימים לרשום שם הודעה וכל פעם שאני לוחץ שלח תגובה האתר אחסון הזה עולה לי http://abuse.spd.co.il/index2.php

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  11. קורה לכם? מה עושים?

12. שלום לכולם. אני יורד לאילת השבוע ומחפש להחליף את האוזניות שיש לי. שמתי עין על הסנהייזר CX300, אבל הן לא קיימות בכל מקום. יש למישהו מושג אם יש(ואם יש אז איפה יש) באילת חנות שבה יש סיכוי שאני אמצא אוזניות אלה או שוות להן? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. לא Ebay אלה משהו בסגנון KSP/Ivory עם מבחר רחב של מוצרים. יש חנויות טובות שאתם יכולים להמליץ מניסיון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. מישהו פעם שמע על האדם הזה? http://finance.walla.co.il/?w=/3/1132007

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by שייט לעתיד,

8 מיליון דולר!! תגידו משהו יודע איך קוראים לשיר??

• 60 תגובות
    • 8.3k צפיות
  16. Started by Rhx,

5 שנים זה לא הולך ברגל, כל הכבוד למנהלי האתר שהחזיקו אותו כ"כ הרבה זמן..(אחלה לוגו אגב) מזל טוב! ;D

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dentfull,

אני מעוניין להצהיר שאני עובד בחנות מחשבים, לצורך הפרוטוקול וכפי שצויין בחוקי הפורום. שם החנות- אלעד מערכות מחשוב בהרצליה פיתוח.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. לידיעות אחרונות של אתמול צורף עיתון בשם "SEND" שנושאיו הם סלולר, מחשבים ואינטרנט. כמו כל גולשי האתר(כן, כן, גם אתה שמכחיש שם בפינה) נושאים אלו מדברים אלי ולכן פתחתי את העיתון כדי לקרוא מה חדש. מראש ידעתי שהעיתון לא מחדש הרבה לאנשים שעוקבים אחרי התחום (אבל עדיין, אפילו מעריב לנוער כתבו על Bluetooth לפני חודשיים) אבל ממש הופתעתי לגלות התייחסות מוגזמת מאוד לניורון ב2 כתבות. את אחת מהן צירפתי כאן: עמ' ראשון עמ' שני (שם הכתבה והקציר כאן) לאורך כל קריאת הכתבה הייתה לי הרגשה חשדנית ביותר, אפילו ככתבה שעוסקת במוצריה של ניורון כל האינפורמציה בה היא פרסומית. ההתייחסות לניורון כמביאה בשורה חדשה וטכנולוגיה חדשנית לארץ כאשר זהו בסך הכל מחשב קטן. לא הסתקפו בכך והדגישו שם את "היכולות …

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by 1immortal,

אפילו כתבתי לה המנון : סוזי היא כל יכולה סוזי היא האלה כבשה על 4 מהלכת ולא ממש מעניינת אותה השלכת גם המזג אוויר לא כל כך נורא כל עוד נקריב קורבנות לסוזי האלה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Ninfo,

שלום! רציתי להיכנס לאתר TMS בכדי להשוות בין מסכים והאתר לא מופיע לי. ניסיתי שוב ושוב וזה פשוט לא נכנס לי לאתר. אתם מוזמנים לנסות: http://www.TMS.co.il/ עדכנו אותי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  21. אילו יחידות קרביות בצבא (חוץ מטייס ונהג) יכולות להביא לי מקצוע לחיים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by makron1,

האיש שם מעביר סיגריות במטבע מסובב את היד שלו ב360 מעלות וגם הולך לרחף באויר WTF .??.?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by DimaX,

אינ צמיע לכם לצפות לפחות בפרק 1+2. יצאו בינתיים 3 פרקים. סידרה ממש נחמדה וכיפית להעביר את הזמן. http://www.tv.com/greek/show/71239/summary.html?q=&tag=search_results;title;1Show Score: 9.0, Superb - 276 votes People Tracking: 559 This show is about a super social sister and her anti-social brother who are both dealing with living the Greek life in college. The series focuses on a group of college students in and out of the fraternity and sorority system at a campus. Set at the fictitious Cyprus-Rhodes University, which focuses on the social minefield that is the Greek system. We will see the characters through this treacherous terrain as they try to find their p…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  24. אהלן יש שתי שורות בשיר מסוים שאני לא מבין את משמעותם. לא רציתי לפתוח דיון רק בשביל זה, אז אתם מוכנים לענות לי מה לדעתכם הכוונה והמשמעות של שתי השורות האלה ולשתף שירים נוספים. השיר הוא Times Of Trouble של Temple Of The Dog. ברמת העיקרון כול האלבום נכתב ע"י כריס קורנל עקב מותו של אחד מהחלוצים של זמר הגראנג' בסיאטל Andrew Wood שמת ממנת יתר של הרואין כמו הרבה טובים אחרים. אין ספק שהשיר מדבר על הרואין, מנסה לעודד ולהבין שזו לא הדרך. מי שיקרא את המילים ישים לב לזה זה ממש ברור. העניין שיש שתי שורות שמעניינות אותי מאוד ואני לא מבין את משמעותם I saw you swinging" "Swinging your mother's sword יש למישהו מושג למה הכוונה? זה השיר המלא:http://www.lyricsfreak.com/t/temple+of+the+dog/ti…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים