עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בשבועיים האחרונים כל יום עוברת ליד הבית שלי ניידת ועוצרת מכוניות בין השעה 12 ו4 תמיד זה שוטר ושוטרת כל יום אני שומע תעצור בצד למה הם עוצרים זה סתם כי משעמם להם או שהם בודקים משהו כי זה חשוד כל יום כמה פעמים ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מדריך בקייטנה, ומחר יש לנו לילת לינה בקיטנה. מה אתם ממליצים לעשות בלילה עם הילדים ושאר המדריכים? להפחיד אותם עם מסכת מפלצת, לצייר על הפנים, לשים יד מישהו בדלי מים קרים כשהוא יושן. דברים מהסגנון הזה, בשביל הצחוק . ;D

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. איזה יופי להחזיק כדורי אש ביידים מאוד מגניב! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2270081 תגיבו

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. אני צריך אתר או תוכנה קטנה שאני אוכל לרשום בה טקסט (חשוב מאוד שתתמוך בעברית), והיו לי כפתורי עיצוב כמו בוורד, לשינוי גודל צבע וכו'... ובסופו של דבר אוכל לקחת ממנה פלט של קוד HTML של הטקסט המעוצב. אני זוכר שהיה בוינדוס 98 תוכנה בשם פרונטפייג' אקספרסס שהיתה יכולה לעשות את זה בצורה דיי טובה אבל לצערי כל מה שמצאתי זה גרסאות חדשות וכבדות מאוד של פרונטפייג', ממש לא מה שאני מחפש. זה לא בשבילי אלא בשביל משתמשים חדשים שלא מבינים יותר מידי ולא רוצים להסתבך עם תוכנה או ממשק כבד\מסורבל\מסובך מידי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Henz16,

אני אתחיל, כל אחד מוזמן לרשום משפט. כל כך חם ..קיבלתי מכת שמש בתוך הבית.

• 76 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by Holography,

(לעניות דעתי המוזיקה הקאלסית הישנה משוחררת מזכויות יוצרים, במידה שלא, ראו את השורות מטה כמבוטלות) איפה אפשר להוריד יצירות של מלחינים מפורסמים, באך ויואלדי רחמנינוב צייקובסקי וכאלה? עדיפות להורדות רגילות לא אימיול ושאר שטויות רב תודות

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by odg,

אהלן, אני צריך את דעתכם על החנויות הבאות (כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר לא סגור מאיפה לקנות, מבחינת מחיר, שירות ואחריות): KSP Ivory TMS OMC מיחשוב הצפון נועה מחשבים לא חייב על כולם להביע דעה, רק על מי שאתם מכירים (או ממליצים על עוד חנות...)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם ובמיוחד למנהלי HWzone, כדאי שתקשיבו לסיפור הבא, במיוחד אם אתם לא מכירים את שיטות העבודה של מיקרוסופט. לא מזמן פתחנו באתר מערכת פורומים בנושאים שונים ובינתיים גם כמה חברים התקדמו והפכו להיות מנהלי פורומים. יום אחד ביקר אצלנו באתר מתן זגרון, מנהל תחום בידור של קהילות MSN ובאמצעות האימייל פנה למנהל פורום טלויזיה ופורום הישרדות. המכתב של מתן שיבח והילל את קהילות MSN ואחרי ההקדמה הארוכה ההצעה שלו היתה: בוא לנהל את קהילת הטלויזיה בקהילות MSN. כמובן שההצעה לוותה במילים יפות כולל הבטחה מעורפלת לצ'ופרים שטיבם אינו ידוע (מעניין אם עשרות פרסומות מרצדות מול העיניים נחשבות לצ'ופר אצל אנשי מיקרוסופט). בסוף המכתב ולאחר החתימה, "נזכר" פתאום מתן באיזה פרט קטן ששכח לציין מ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לילה טוב לכולם. היום הקלטתי קטע נוסף ואני רוצה לקבל חוות דעת (זה חשוב חח) הקטע הוא רוק בלוז ,ללא מילים וקצרצר יחסית. תגידו איך הסאונד והרעיון.. מקווה שתהנו http://www.sendspace.com/file/w0x9zk

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  10. שלום לכולם! החלטתי להתקדם קצת עם המחבט הנוכחי שלי ולקנות משהו חדש! תכננתי לקנות עכשיו משהו בסביבות ה- 1300 ושישאר לי לפחות ל-5 שנים... הוא חייב להיות של HEAD (לא פרינס לא ווילסון ולא בבולאט) התלבטתי בין הדגמים הבאים: METALLIX 4 http://www2.head.com/tennis/racquets.php?region=eu&tag=power&id=1051 FLEXPOINT 6 MP http://www2.head.com/tennis/racquets.php?region=eu&tag=power&id=23 תסתכלו מימין לכל אחד על הטכנולוגיה שלו... אשמח לשמוע על חוות דעת ממישהו עם ניסיון! פתוח להצעות אחרות!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. אז ככה.... יום רביעי הקרוב אני מתגייס. בגדול בשביל לקצר עניינים - מיליתי שתיי מנילות, וקרה ששיבצו אותי למג"ב. עכשיו ליהיות איזה סייר במג"ב לא נראה לי שמתאים לי. אין לי בעיה עם קרבי, פשוט הרמה של האנשים שם לרוב הבנתי שלא משהו, והרבה אמרו לי שלא כדאי לי ללכת לשם. בכל מקרה, יש לי קומבינה דיי חזקה שם שאני יכול ליהיות כמעט בכל תפקיד שם אולי חוץ מימ"ס והיחידות האלו. האם יש תפקיד במג"ב יותר מעניין מלעשות שמירות כל היום וליהיות סייר? משהו בבילוש או משהו שאתם יכולים להמליץ לי? עוד אופציה זה לא להתפנות בבק"ום ולבקש חי"ר, אבל הבנתי שבדרך כלל מה שמציעים לך משהו כמו מודיעין/הנדסה שאין לי בעיה ללכת לזה, רק שאני לא יודע אם זה עדיף. רציתי גם לעשות משהו במחשבים אבל על זה אין כל-כך מה לדבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ash Binary,

אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150 בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activity מאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארז הלדים והלחצנים מסומנים כך אלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגור HDD_LED PWR_LED PWR (לחצן) אלה הנוספים ESUP_LED ESUP (לחצן) הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל) מה זה ה ESUP הזה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש סרטון שהסתובב דיי מזמן ברשת, בזמנו הורדתי אותו למחשב.. הסרטון מתרחש באיזו צומת בתוך מכונית של איזה ישראלי עצבני משהו ! שאיזה ילדים מציקים לו והוא (מבוגר אגב..) מתחיל לקלל ולהתעצבן על כל העולם, אולי זה נשמע הזוי אבל זה אחד ה-דברים המצחיקים ביותר שראיתי ! וכמובן שיש את המשפט המפורסם (נראה לי שזה מתייחס לאחות של מישהו שהוא מקלל שם..) "כולה שיער, רואים רק עיניים!" מקווה שמישהו יזכר ויביא לינק T-Y --------עריכה-------- מצאתי, לייתר דיוק חבר מצא! להנאתכם: http://www.metacafe.co.il/watch/464929/

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by RoyShefy,

אני רוצה לדעת את כל המה ואיך (אני כבר יודע את ה"למה")! כמה קרם הגנה לשים ואיזה כדי לא להרוס שיזוף אבל גם לא לבטל אותו, והאם יש קרם שנותן לגוף הגנה לטווח ארוך אבל נותן לגוף שיזוף? שמנים, אם כדאי, איזה וכמה? באיזה שעות? הכל! ד"א, אני מדבר על שיזוף טבעי, אם יש לכם משהו להוסיף שהוא לא בנושא, אני מרשה. Discuss נ.ב מי שהופך את הדיון הזה לאם יש אלוהים - מלך.

• 11 תגובות
    • 9k צפיות
  15. Started by timac,

איך אני מגיע? אני מהצפון עולה על הרכבת לתל אביב.. אמרו לי לרדת בת''א מרכז ומשם ללכת לארלוזרוב לקו 155.. עכשיו איפה בדיוק זה ארלוזרוב איך אני מגיע מהרכבת תחנה ת''א מרכז למסוף ארלוזרוב קו 155 ??

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by aleXtazi,

היי שלום לכולם אני צריך פרויקט באנגלית בקרוב יש לי מתכונת ואפילו לא התחלתי אם למישהו יש פרוייקט מוכן והוא כמובן מוכן לתת לי אותו אשמח מאוד ותמליצו על נושא מעניין וקל לעשיה של פרויקט כזה אולי בסופו של דבר במיקרה ולא יהיה לאף אחד יעשה לבד תודה

• 7 תגובות
    • 15.7k צפיות
  17. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB בחנות גיבור ברמת גן 523 שקל עם אחריות ל-3 שנים בחנות SKY עולה 530 עם אחריות ל-2 שנים

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. כל מי שחושב שערוץ הקניות לא מבין במחשבים תראו את זה אתמול(ראשון) פתחתי את העיתון ישראל היום וראיתי מודעה עכשיו תראו מה כתוב שם אני לא אציין את שם החנות *** יבוא ושיווק המחיר הכי זול בארץ וותק של 20 שנים מחשב ראשון. פנטיום INTELPENTIUM core 2due 3200mhz -לוח אם אינטל -זיכרון מהיר DDR2 2GB -דיסק קשיח מהיר STA2 160GB -צורב DVD המהיר בעולם -מסך LCD דק במיוחד -מארז מפואר אם יציאות USB מקדימה ומאחורה -כרטיס מסך 256MB גיפורסט -מקלדת מותאמת לWIN XP (מחיר 2.950 ) מחשב שני מערכת מחשב אנטל פנטיום CORE 2DUO -לוח אם מקורי -זיכרון פנימי DDR2 2GB -דיסק קשיח STA2 250 GB -כרטיס מסך מקצועי 512 MB גיפורסט -מסך 22 דק במיוחד -מארז MIDI ATX +מאווררים -כרטיס טלויזיה +שלט 6-…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Mesatla,

מישהו יכול להסביר לי מה פשר זה? תנסו בעצמכם ותגידו אם גם לכם זה ככה http://www.youtube.com/watch?v=Hd7y6A-5uTY

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  20. כמו בכותרת, כמו טיפש שחכתי לחלוטין לברר איפה זה בכלל. אני אפילו לא סגור שזה מחר אבל זה התאריך האחרון שאמרו לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לדוגמה: מפעל עלית בשנת 1930 (לקוח מוויקיפדיה) אני מחפש תמונות שצולמו בין השנים 1920 ועד משהו כמו 1990 תודה! אני די נואש...

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by Mikle3,

אני מאוד רוצה לקנות מחשב שבוע הבא, אבל יש בערך מיליון חנויות מחשבים במרכז, קטנות כגדולות. איזה חנויות באזור ת"א, גבעתיים ובשרון אתם ממליצים לקניית מפרט?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אהלן, אני בגימלים כבר חודש, וצפויים לי עוד לפחות שלושה חודשים בבית, אבל למרבה הצער אני לא יכול לעבוד. עלה לי הרעיון, וייבאתי 10 סאבוופרים מוגברים מחו"ל, מיוחדים לטנדרים. אני מכיר את האתר יד2, אבל הוא נורא מסובך ואני בספק אם דווקא שם ימצאו את המודעה שלי. אני מחפש עוד אתרים שיכולים לעזור לי.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by Alex89,

מה הלוח הכי טוב שאפשר לחפש בו עבודות דרושים? אם מישהו מכיר עבודה כל שהיא (לא מלצרות ולא תחנת דלק) ביבנה/אשדוד/רחובות בשישי/שבת מוזמן להמליץ לי עליה עוד מעט אני מסיים ללמוד יג' תוכנה(ממשיך ליד') כלומר אני יהיה טכנאי תוכנה מה הסיכוי שאני ימצא עבודה בתחום הזה כרגע(אחרי יג')? שכחתי לציין אני בן 18+ מיבנה למי שעדיין לא הבין אני מחפש עבודה (הרבה יגידו שזה לא המקום אבל בכל זאת זה פורום כללי....) שהיא לא מלצרות ולא תידלוק ולא כל הדברים האלה למרות שעבודה במפעלים לסדר דברים וכאלה זה סבבה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by mikko,

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים